25
Pro Beach Soccer
-
csk100 #25 ki van fönt majomparádén aki fönt van arra kérem hogy rakja föl -
OPM #24 nekem is ez a problémám... :(
van valami megoldás rá? -
#23 Egész éjjel teszteltük a játékot, nagyok király, meg kell szokni az irányítást és egy óra játék után már meg lehet nyerni a tornákat. Egyedül a csapat felállását nem tudtuk változtatni, ha valakinek sikerült az megoszthatná a módját. -
#21 Nah, milyen a játék? Tud már vki valamit? -
#19 JaJ JaJ úgy izgulok ,hogy tecceni fog é :P -
#17 szerintem nem egyszerhasználatosjáték! -
savafan #15 Nekem tetszik de én sport fanatikus vagyok.:) Meg kell szokni, hogy más mint a rendes foci. A homok kicsit jobban süpped:) -
#14 Egy kicsit el lehet vele szórakozni ,de ha nem tetszik akkor nem engem csesztetni ,hogy mé mondtam.
Szerintem egy gamepad ajánlott hozzá. -
savafan #12 Nekem minden extra nélkül megy. Csak feltettem és semmi gond. -
#11 Erről olvastam az isonews és a nforce fórumokon ,de megoldást nem találtam.
Esetleg nézd át te is őket hátha többre jutsz. -
#10 nkm vmiért egy lassított felvétel az egész játék normális ez? -
#9 Köszi ,hogy megnézted.
Megpróbáltam átírni ,de ez így is csak 640x480.
De a gamepadot kedved szerint átállíthatod.
A hang meg olyan mintha egy lemezjátszó tűje ugrana és így folyton ugyanazt ismétli.
Ha a problémáimra tudja valaki a megoldást lészí firkantsa ide.
THX ! -
savafan #8 25 ha minden igaz. Még nem próbáltam nem váltani mert akkor nem mindenhova ér el. Nekem még a gamepad gombkiosztását kell megszoknom. Semmilyen más játékkal nem eggyező. -
#7 Ha megtennéd légyszí írd már le ,hogy a „PBSConfig.ini” –ben a VideoMode nak mennyivel kell egyenlőnek lennie a 1024x768hoz(azt látom .hogy a 640 az =29).
Köszi.
Valóban el lehet vele csöcsörészni egy ideig.
Mondjuk az AI az siralmas lett.
Ami még különösen idegesít : az emberek váltogatása.
Nem lehet beállítani ,hogy ne váltogassa az embereket ? -
savafan #6 Nekem müxik rendesen. Normális felbontásban és a hangja is jó. Első ránézésre tetszik a játék csak a gombok mikéntjét kell megszokni. Illetve megtanulni. A gyakorlást érdemes végigcsinálni mert azon kívül, hogy jópofa még hasznos is. -
#5 Megnéztem … hááát … nálam zűrök vannak a hanggal (ha meg direkt ilyen a zene akkor elég gáz) és hiába állítom a felbontást 640fölé mindig visszaáll 640re ami nem túl szép. -
#2 gamespoton olvastam, kb 2 héten belül megjelenik -
savafan #1 Ha valakinek van valamilyen infója a megjeleést illetően, kérem írja meg!
THX