Klónozható mammut sejteket találtak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Szibéria tökéletes lenne számukra, meg most ezek szerint a Kamcsatka félsziget is jó nekik.
A klónozás még tényleg gyerekcipõben jár, ez igaz. Inkább azokkal a fajokkal kellene foglalkozni, amik kiveszõben vannak, mert egyes okostojások nyírják õket a szõrükért, a csontjaikért, a zsírjukért, a nemiszervükért, mert ezeknek mindenféle varázserõt tulajdonítanak. Ekkora kreténeket, ideje lenne már leszoktatni õket a gyerekmesékrõl.
A klónozást pedig nem ilyesmikre, mint a hír szól kellene fordítani, mert nem véletlen, hogy kihaltak a mammutok meg a dínók, hanem az orvoslásban vennénk még igazi hasznát ennek az egésznek. Aki pl. elveszti a lábait, vagy szívbeteg, v. valami más gyógyíthatatlan betegsége van, azok pl. igazán tudnának örülni az ilyen fejlesztéseknek.
De ez csak az én véleményem.
mov ah,4ch int 21h end
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Es kit erdekel ma mar a sok elavult vallas??? A fejlodest lehet hatraltatni, de megallitani nem.
Ha az emberek orokke elnek majd az evolucio vegeter ... ez teny, de ki a f.aszt fog akkor mar erdekelni? :) Csak kar hogy a sok maradi beszari alak miatt ez nem a mi eletunkben, hanem majd csak nemzedekek mulva fog bekovetkezni. De az ilyenek nem is erdemlik meg az orokeletet ... menjenek csak a tulvilagra minel hamarabb, ott var rajuk az oroklet :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
... mindenesetre ha esetleg te ulnel tolokocsiban, akkor talan mas eredmenyre jutnal... pl ha nem lenne atomeromu, akkor, szerintem ugynugy menne fel a villany ara, mint a benzine, es a vegen, visszaternenk a 60as evek fogyasztasi szintjere... csak eppen mindent nyilvanossagra kene hozni, hogy mi azert tudjunk rola...
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
Szóval jó lenne már leállni egy idõre!
Amúgy ha már klónozni akarnak, akkor klónozzanak Nagy Cthulhu-t! :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
Meg ebbe belegondolni is gaz.
Bar felteve, ha az utanunk levo populacio eleri ezt a fejletsegi szintet.
Remelem nem a dinok lesznek. Mokasan nezne ki egy Raptor feher orvosi ruhaban ahogyan emberi DNS-t injekcioz egy petesejtbe :::)
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]