Videókártya probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A problémám a következõ!
Új összetevõket telepítettem a hibátlanul mûködõ Asus K8N, AMD 3000+, 6600GT,400/ 1Gb gépen futó FS2004 -hez.
Újra indítás után történhetett valami, mert elkezdett szaggatni, de olyan szinten, mintha egy 256 procci hajtana egy 4mb VGA kártyát!
Én kis naiv, elõször azt gondoltam, hogy kicsi a gép, csökkentettem a felbontást, stb.-stb.!
Az új összetevõket töröltem, de nincs változás!
De semmi különbség!
Az éjszaka újra raktam az egész partíciót! Új OP.rendszer, új FS!
Sajnos hiába! Már a "Create a flight" ablak megnyílásakor lehet látni, hogy valami nem ok.!
Ahogy forog körbe a gép, szemmel láthatólag akadozik! A proci, meg 100% megy! Egyébként a kezdõ lapot is jóval tovább tölti, és a többi 3D program is akad!
Kérem, ha járt valaki hasonlóan, szóljon!
Üdv Hont
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(nem számít ötletnek hogy cseréljem le a kártyát, dobjam ki,) köszi
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ezzel a kártyával örülj, ha megy 5 FPS-el a Crysis Very High-on.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az lenne az én problémám h most telepítettem fel a vistát a dx10 miatt és utána föltettem a videókártya(gecube hd 2600pro 512-es) minden progiját(catalyst control center meg az alap drivert+ami az ati honlapján volt)és csak annyi mûködik h a felbontást a forgatást meg a szineket lehet beállítani..amikor meg belépek a control centerbe akkor mindenhez azt írja h nem érhetõ el.tulajdon képp csak ennek a megoldása érdekelne meg az h h lehet fölvenni "nagyon magas"-ra a crysisban a grafikát.elõre köszönöm a választ
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
1 olyan gondom van hogy lefagynak a játékaim
Több játéknál is kpróbáltam, nemlehet hogy a videókártyával van gond?
nemtudjátok mi lehet a baj?
Szeretném a segítségetek kérni! Nekem lenne egy Ati Radeon 9600XT videó kártyám. Nah most mióta megvettem azt csinálja, hogy mikor játszom vagy használom a gépet egyzserûen kifagy. Persze nem bekapcsolás utána azzonnal de 3-4 órán belül jelentkezi ka probléma. Akkor észre vettem mikro Rendszergazda felhasználóval léptem be a rendszerbe ritkábban jelentkezik a probléma. De mostanra ismét egyre sûrûbb. Nah most az tszeretném megkérdezni, hogy lenne valami tippetek? Mert én gondoltam arra, hogy lehet, hogy kicsi a tápom teljesítmény(300W) és kellene egy nagyobb. de tanácstalan vagyok szóval szeretném kérni a szalkérteletek vagy tapasztalatotok. Köszi szépen elõre is!
PCI-E X1050, X300se, X300, X550, X600 - RV370 mag
AGP R9550, R9600, R9600pro - RV350 mag
AGP R9600XT, X1050 - RV360 mag
Az X1550 az meg egy X1300HM (RV515, RV516 mag)
De a lényeg, hogy a tudása az RV350, 360 és 370 magnak zsír ugyan az, csak utóbbi két mag nagyobb órajelet bír (elvileg) és az Rv370 már PCIE verzió.
Egyébként melyik driver? Catalyst 7.4?
Egy olyan problémám van hogy a vista a radeon 5550 as videokártyámat radeon 9600 nak nézi tud valaki segíteni?
😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Nem tudom, hogy tud-e valaki segíteni, de hátha. Szóval a kártya egy Ati Radeon 9600-as. Tv-vel össze volt kötve, hogy a filmeket úgy tudjam nézni. Eddig minden jó volt, de egyszercsak eldobta a tv-t, és azóta nem látja. Megnéztem a kábelcsatlakozást, drivert cseréltem, de semmi. A laptopom látja a tv-t rendesen, tehát a kábelek rendben. Csak az asztalim nem 😞
Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönöm. Ahogy láttam, nem vagyok egyedül a problémámmal...
Üdv:
Karikusz
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az alaplapom nem tudja kezelni a 9600-ost, azért akarok cserélni valakivel...
Privátba irjatok légyszi, ha valaki cserélne...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
10 feéle ember van: aki ismeri a 2-es számrendszert, és aki nem.
Helá srácok, 1 furcsa jelenség megfejtésében kérem a segítségeteket:
A minap játék közben hirtelen újraindult a gép, és onnantól kezdve, ha bekapcsolom a gépet, az oprendszer felállását követõen semmire nem reagálva fél perc mulva lefagy. Az egészben az a furcsa, hogy csökkentett módban mûködik a gép. Tápra gyanakodtam, vettem is hamar egyet, de semmi változás. A RAM-ot is leteszteltem, az se rossz. Tud valaki segíteni mi lehetz a probléma? Naon hálás lennék, mert teljesen tanácstalan vagyok.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
A minap játék közben hirtelen újraindult a gép, és onnantól kezdve, ha bekapcsolom a gépet, az oprendszer felállását követõen semmire nem reagálva fél perc mulva lefagy. Az egészben az a furcsa, hogy csökkentett módban mûködik a gép. Tápra gyanakodtam, vettem is hamar egyet, de semmi változás. A RAM-ot is leteszteltem, az se rossz. Tud valaki segíteni mi lehetz a probléma? Naon hálás lennék, mert teljesen tanácstalan vagyok.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
az elöbb simán csak néztem az sg-t és elsötéltült a képernyõ és kikapcsolt a monitor
vagy azt csinálja hogy besötétül a képernyõ 5-10 mp-re aztán visszajön a kép...és ezt elég sûrün csinálja..ha játszani szerenék még a menüt se hozza be hanem mikor elindítom fekete lexx a kép és nemtok kilépni se csak a restart segít..pls help(ati radeon 9600XT karim van)
Nekem az a problémám, h van egy ati 9250 vga-m, és most a játékoknál szar a vonalsimitás, borzasztó, eddig nem volt ien még catalystal nélkül sem. Az xp-t már ujra raktam, és ugy is olyan.Utána átraktam egy másik gépbe h ott is olyan-e, ott is olyan volt, és mikor viszatettem a másik gép kártyáját az is ien szar lett.Nemtom mi lehet a baj, én arra gondoltam h a vga húzásátol lehet...Nemtom.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
\" örökké nem eshet.... \"
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Ha mindenképpen VGA, akkor GF7600GT 8pl. Galaxy 36K-ért) ... sajnos az X1950pro AGP-vel elég húzós.
(Amúgy valószinüleg video ram hiba ...)
Szerintetek most mi tévõ legyek? Adott egy Asus K8N-E Deluxe lap és egy halott Radeon X800SE (R420). Egy új AGP-s kártya (mondjuk fogalmam sincs, hogy milyen lenne a jó) beszerzése, vagy pedig egy új lap plussz egy PCI-os kártya??? Mondjuk ez utóbbi kicsit nagy érvágás lenne... 😞(
Azért thx a válaszod...
ha még garis a cumó akkor gari,ha nem akkor meg kuka
sajna<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>