1071
Videókártya probléma
-
#671 lehet
-
ricsa008 #670 magyarul lehet belőle gond?
am pasztám nincs azt számtek boltba lehet kapni? -
tmisi #669 Visszafele kompatibilis, megy az "sima" 16X-os PCI Expressben is. Viszont kell hozzá a tápból a + tápellátás a kártya hátuljába, ha nincs a tápon ilyen, a kártya mellé adott átalakítóval kell megoldani. -
tmisi #668 Szar a borda és a chip közötti érintkezés, bár a hőt nem csak a GPU termeli. Anno hallottam hogy egyes VGA-knál elég gyatra a gyári pasztázás, nem árt ránézni, ha le tudod venni a bordád és kizárólag fehér pasztával vékonyan megkenni az előző letakarítása után.
Egyébként ha alapból 48 fok, ilyen melegben épp még elfogadható. -
ricsa008 #667 sziasztok
nem tudom ez probléma-e de inkább megkérdezem
a 7600GS videókarim alapból passzív hűtéssel vettem újjan de nagyon melegedett ezért raktam rá egy kis ventit
most 48'C maga a passzív borda hideg de a vga meg szinte forró
ez gond? vagy normális? -
Bala00 #666 Figyi má Az lenne a problémám hogy a videókártya amit kinéztem pci express 2.0 csatlakozású. Az alaplapon elég egy sima 16x pci express csatlakozo ugye nem kell más fajta????Segitsetek please -
#665 kicsit magas, a vistán 2 óra játék után a catalyst a Sapphire HD4890 Vapor-X-re 54 fokot mutat,ott nézd meg . Órajelet nem vetted feljebb?? -
lamerrichard #664 Hello.
Megvettem 2 napja a gépem és össze is raktam rendebe van vele minden csak mikor nézem az Everest programba a Vidikártyát 80fokot mutat 1200-as fordulaton úgy hogy nem csinálok semmit. Windows 7 7100-as build és 64bites OP rendszerem van. Még játékban nem próbáltam de nem tudom hogy ez nem magas? Sapphire HD 4870 Vapor-x PCIE 1Gb-m van. Akinek ilyen lenne, mondja már meg hogy mit csináljak vagy hogy neki mennyin van? -
GoLLeO #663 Valaki valamiféle infót--> ATI Radeon Xpress 200/1100 (RC410/RC415) Chipset -
kuxikah #662 Helló a következő lenne a problémám : 3D-s játékok alatt nagyon zavarosan jelenití meg a dolgokat...(a vga: inno3d 7600gs agp)
kép: http://kep.ivpicture.hu/150215.jpg -
Tattoo #661 Sziasztok. A következő a problémám: adott 1 asrock 775i945GZ alaplap benne 1 nvgf 7600gs videókartya. Ez van benne 2.5 éve. Eddig ok volt minden. Pénteken egyszercsak nem volt semmi a monitoron. Gép szétszed, takarítás, összerakás és minden visszajött. Délután megint be akartam kapcsolni de megint nem volt semmi. Ja eddig dvi kábellel volt összekötve. Gondoltam a dvi kábel lehet a hibás. Kicseréltem analógra. Gép indul. Fasza. Egész addig amíg ki nem kapcsoltam és megint vissza. Akkor megint nem volt jó. Tehet 7600gs ki a gépből és rádugtan az integrált videokártyara. Minden jó lett megint. De! Ma már nem jó! A jelenség ugyanaz! A bios menü se jön be! Mi a hibás? Alaplap? A monitor standby módban megy! -
#660 én nem vagyok a helyesírásra háklis, de ez már nagyon durva :D -
#659 wind screen??
-
shrike7973 #658 Az én megoldásom:
1:1 csere volt 8800 eVGA SC GT.
Nem jelentkezett azóta a vevő.. -
shrike7973 #657 Nekem Asus 8800 GTS 640 ramhibával produkálta ugyanezeket a hibákat. Ugyanze a tünet.. néha 10 perc alatt.. néha csak 1 nappal után.. -
mesme #656 -
mesme #655 hy all
na rá jöttem mié ojan rossz a kép azt mondta nekem egy gyerek mert az sp1 nem kezelte le a wind screen de az sp2igen . ki lehet ezt a tulajdonságot kapcsolni ? -
#654 Hy all.
Nem tudjátok, mi lehet a probléma?
Van mikor 10 perc game után előjön, de van, mikor 1 óra mulva.
Akkor leteszem tálcára, majd vissza a játékot, és megy tovább minden rendesen.
Más játékok órákig futnak hibátlanul a gépen. (Crysis, FarCry 2, Company of Heroes, Call of Duty 4, stb..)
Csak Call of Duty WaW alatt csinál ilyet.
Minden Driver, szoftver a legfrissebb van fent (alaplap, vga, driectX)
Valami ötlet esetleg?
Előre is köszi.
Üdv. -
#653 szomorú ha "ojan"
nexus6: a válasz nem igen, hanem 4. -
#652 A válasz: igen!
-
#651 "lenne egy kérdésem"
És mi a kérdés?? -
mesme #650 lenne egy kérdésem . van egy Samsung syncmaster943nw monitorom max felbontása 1440x900 és nem mindegyik játékba van ez pl :cod1 stb... és pl ha 1024x768ra rakom a call of duty felbontását de nem teljes képernyő hanem kicsi kocka. ojan mint ha le lenne vágva 2részen -
#649 Az a dúrva, hogy én is nézem a karimat, baszomnagy hűtőborda rajta, de egyszerűen nem ér hozzá a RAM modulokhoz, mert azokat a kis vezető szivacsdarabkákat meg lespórolták!
Végül is óccó volt;))) -
#648 sajna nem minden bírja a nagy hőt, általában ki szokta nyírni a ramot ha nincsen rendesen hűtve.
esetleg gyártáshiba... -
Filep13 #647 Hmm, azért kösz, és ez am mért mehetett tönkre? -
#646 várd meg még karácsony lesz és kérj helyette egy másikat:)
vagy keress valakit aki bga tokozású ramot ki tudja cserélni:)
-
Filep13 #645 És esetleg nincs egy olcsóbb megoldás? -
#644 VGA kártya. Pl lehet venni helyette egy másikat. -
Filep13 #643 Hogy érted, hogy memória hiba? A VGA kártya memóriája , vagy a gépemé? és mit lehet tenni? -
#642 azóta az indítási probléma megoldódott. a kártyával már próbáltam mindent... visszavettem a gyorsításokat az egyidejű írást mindent amit lehet de nem használ... több driver is volt de ugyanaz mindegyikkel a probléma... én már teljesen tanácstalan vagyok... valamilyen VGA tesztelő progi kellene ami megállapítja hogy na mi a helyzet. ismer valaki ilyen progit?? -
ToM1113 #641 Ha ismernéd a játékot tudnád hogy nem elég:)
különben az zavar a legjobban hogy alapbol mint írtam 250 fix fps-em van benne és ha ez leugrik 70 re akkor szaggatok egy nagyot.
de kösz a választ. -
tmisi #640 Giga lapod van? Nekem fagyás után produkálja ezt az elindul-leáll jelenséget, ilyenkor hátul a tápnál lekapcsolom fél percre, aztán vissza, bekapcsolom és jó.
Kérdés hogy mi okozta a "rendszerborulást" mert lehet az valami hardveres hiba (VGA főleg) miatt volt és még mindig fennáll.
ToM1113: Ha a kártya szabályozza magát, lehet hogy túlmelegedés védelem érdekében lejebb kapcsol. Egyébként a 70-80 nem elég? :) A monitorok általában nem is tudnak ennél több képkockát megjeleníteni mp-enként.
-
walysko #639 engem nem zavar h ezzel a videókarival végigtoltam szaggatás nélkül:) igaz alap grafon(nem minimum) játszottam, de most nem ez a lényeg, most is csak csökkentett módban tudok "gépezni" légyszi segítsetek -
#638 Üdv!
Lenne egy olyan problémám hogy volt egy kemény rendszerborulás amiből egy 5 órán keresztül történő formázás és telepítés volt, és amióra ez megtörtént a kép ha belemegyek néhány játékba akkor vagy helyenként kockák vannak(mount&blade), vagy igencsak masszívan vibrál(settlers 5)... kipróbáltam több drivert is de ugyanaz a jelenség... még kipróbálok néhány ötletet de nemhiszem hogy használni fog ezért írok hogy valaki tud-e valamilyen ötletet rá. kint az asztalon semmi probléma nincs, és valamiért a gép nehézkesen indul(indít-> megáll-> reset-> indít-> indul)... nemlehet hogy meghibásodott a kártya?? -
gerezd #637 Walysko azon a karin nem fog menni neked az uj X men ezt garantálom... -
ToM1113 #636 Üdv!
Nekme is lenne egy problémám.
Régebben is volt de aztán egy darabig abba maradt hogy call of duty 2 multiplayer közben, néha leugrik az fps-em 250 fix ről 70-80 ra.
Nv 8600gt silent (passziv) vga-m van.
Ilyenkor általában ujra inditom a gépet és jó.
Mi lehet a gond? vga-m most pl 62 fokos lehet ez sok? ( 4-5 órája megy a gép). -
walysko #635 videókártyám: nVidia GeForce 7600 GS(256 mb) -
walysko #634 Sziasztok!
Egy nagy problémám lenne: Elindítottam az új X-men játékot, amikor hirtelen lefagyott a gépem. Újraindítás után a windows betöltésekor néhány szaggatott fekete csík jelent meg. Üdvözöljük szöveg helyett pedig ez az üzene villogott: Attention, 18k / 0 hrz, Frequency is out of Range.
Ez után semmi nem jött be, próbáltam csökkentett módban a súgó és támogatást, nem vált be, próbáltam a videókártya cd-jéről a drivereket felrakni, ezek sem oldották meg, próbáltam frissíteni a videókártya drivert, ez sem segített. Most azt próbálom, hogy kiveszem a kártyát letisztítom megvárom míg ehül és visszarakom. De úgy gondolom ez sem fog segíteni. Légyszives mondjatok egy megoldást mert nincs pénzem új vidókártyára.
Előre is köszi. -
ToM1113 #633 Új vga driver? -
NiggerKacsa #632 Hali!
Nemrég újra raktam a gépem és azóta a játékoknál nem részletes vagy hibás a grafika (pl. lyukas emberek) :(
néhány kép: http://imagerz.com/QERODktvAwIAVw0fQwVR
http://imagerz.com/QERODktvAwIAVw0fQgVR