Videókártya probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
laptopomon próbálok megnyitin videókat és vannak olyanok ahol elinditja a videot de villog minden féle színben pompádzik... driver frissítést próbáltam codecet próbáltam de semmi változás 😞
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Segítséget kérnék én is, egy rövid kérdésben.
Ujratelepítettem egy számítógépet, pontosabban egy MSI L710X-036EU laptopot. Nem elõször csináltam, ilyet, vagy már számtalanszor. Minden drivert feltettem helyesen arról a dvd-rõl, amit adtak hozzá.
Szóval a probléma az, hogy minden alkalommal, amikor beboot-ol a laptop, akkor miután megjelentek az ikonok VILLAN EGYET A KÉP. Ez miért lehet?
elõre is köszönök minden segítséget!
üdvözlet
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nvidia 9600 gt
lenne egy kérdésem
van egy asus p5q-vm alaplapom amibe van integrált videokártya, beleraktam egy nvidia 9600xt videokártyát de a gép egyiket se látja.
a segítséget elõre is kössz.
Szerintetek az a videókártya problémája, hogy a zenék és videók kicsit szaggatnak és recsegnek? De ha neten nézek vagy hallgatok ilyesmit, akkor csak addig csinálja amíg nem puffereli be.
de proci is annyi
videókaresz dobozára meg az van írva feltételekhez
>>Windows Vista/XP/2000/XP 64
szóval akkor nem kell neki kötelezõen a 64 bites rendszer nem?
megnézetem dobozon és 450 wot kér a videókártya 😄
szóval elég gáz hogy ezt boltban nem vették figyelembe!
na mindegy 😄
köszi az öttletet
én is olvastam már hogy okozhat képszétesést de én azt olvastam hogy csikokra bomlik olyankor a kép
és akkor te arra gondolsz hogy mivel a videókarinak alapból szükséges a 400 w meg akkor ott van a proci meg minden egyébb akkor az a baj hogy játéknál proci is gondolom sokat eszik és így akkor nem marad elég szufla videókártyának és ezért letiltjamagát és hibaként jeleníti meg az illesztõprogramban?!
köszi a segítséget 😄
helló
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
házzal együtt van gondolom mert az is ColorSit amúgy mint már írtam 400 Wos
nem tudom mennyire erõs márka ez gondolom ti tudjátok
igazából nem is néztem meg hogy mennyire lehet márkás egy táp 😄
és ha táphibás az okozhatja??
vagy arra gondoltok hogy nincs elég feszültség a videókártyának???
mert én olvastam hogy ezt a hibaüzenetet valaki memóriahibára kaptamag videókarinál!
valaki pls segíten
köszi
hát hol is kezdjem?! mondjuk hogy ne menjek túl távolra itt van egy pár printscr 😊
HOC
ncore
Ogame
NFS Undercover
Játékon belül viszont semmi egetverõ hiba nem jelentkezik.
Eve Online
én már teljesen tanácstalan vagyok mitõl lehet :coffee: Videokártya, monitor vagy akár mástól :-s ha valakinek valami tippje van annak örülnék! én videokártyára gyanakszom azért írtam ide! szinte mindenre van még 3év gari de elõbb megkénne tudnom mi a rossz 😊
konfigom amúgy:
Alaplap: Asus M3A
CPU: QuadCore AMD Phenom 9600 X4, (2300 MHz)
Videokártya: MSI GeForce 8800 GT OC (512 M😎
Monitor: SyncMaster 223BW
RAM: Corsair XMS2 (2x1GB, 800MHz)
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
gondolod hogy az is okozhatja??
meg lehet valahol nézni gépadatokban???
A táp márkás vagy noname?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
valaki ha tud segítene pls!
Gép adatok:
-Intel Pentium Dual Core E2200 CPU @ 2,20GHz
-NVIDIA GeForce 9600 GT
-2 Gb memória
-Gigabyte alaplap (az alaplapon van integrált videókártya, hangkárty és hálókártya)
-400 W-os táp
-Sata 3 as 250 Gigás vinyó
-DVD-RW
Gépadatok ennyi ha kell valami mondjátok és írom!
A problémám az, hogy 3 hónapos a gép és már vagy 3 alkalommal volt szervízben.
Xp profal hoztam el vadiúj kodekek meg minden és már akkor nem mûködött. Felraktam rá a €rys|st és oké volt full grafon.
Negyed óra múlva fekete képernyõ befagyott, vrátam azt reset
ez eljátszottam párszor meguntam és vártam hogy mi lesz
kép visszatért és a szép kép helyett rózsaszín, zöld, kék színkavalkád várt tehát szétesett a kép
játék leszed visszarak semmi változás
$im$ felrak ugyanez
felraktam még pár játékot ilyen erõsebbeke és alap grafon is ez volt a helyezt
telefon mi lehet a baja
visszavittem náluk volt
lestesztelték
nekeik mûködik
azt mondták legalábbis
felraktak két tesztprogramot és azt lefuttatták én legalábbis annyit találtam változást a gépen
idegeslettem nagyon mert változás nem volt
kerestem egy régi cdt beraktam Q3 (gondolom sokan is merik Arena, demo)
ugyan ez itt kaptam egy enyhe dührohamot
visszamentem azt mondták hogy jó a gép nincs vele gond hiába erõsködtem
azt mondták nyírjam ki a videókártyá ha megy mert akkor ki tudják cserélni biztosan
megjegyezme karira 3 év gari van és teljes gépre meg 1 év
szóval probáltam kinyírni de még csak 55 fok felé sem tudtam vinni nem leégetni vagy valami
semmi nem történt
felraktam vistát
na azzal is próbálkoztam játszottam és fekete kép ott elborult már nygaon az agyam és akkor játék vissazlép rendes kép örültem mint állat hogy jó erre megint fekete kép
alt+f4 kilép
és kis sárga háromszögbe ! jel várt az óra mellet és ez volt rá kiírva:
a videókárty illesztõ program hibát észlelt és leállt
valami nvlm... fájl hibát észlet, az illesztõprogi leállt majd újraindúl
valami ilyesmi volt
kerestem gugliban ge nem találtam semmi használhatót legalábbis magyarul 😄<#buck>#buck>szóval ennyi
nem tom mit csináljak vele
régebbitõl újabbig rengeteg illesztõprogramot kipróbáltam hozzá
hotfixet is de semmi
újraraktam többször is a gépet
ma is újraraktam és kezdtem elölrõl mindent cska vista meg illesztõprogik és indít a játékot mert azt hittem valamelyik progi zavaraj
meg egy másik amit mondtak hogy pach kell a játékhoz de hát hiába pachelek
már feladtam
valaki tudna mondani nekem egy használható õttletet???
pls!!!
köszi
helló
jah és bocsi a regényért de rövidebben nem tudtam volna elmondeni 😄
Mielõtt még elkezdett volna szarakodni a world at wart nyomtam ezen a configon Core 2 Duo 2.4 , 2 gb 800 mhz ram ati hd3450 512 gddr2 és lekellet huzam a graffot nem is törödtem vele csak kicsit lehuztam azt játszottam de ez elméletéleg több mint az ajánlott gépigény akkor miért szgatott valakinek 5 let?
Azert van kulonbseg a mert amikor jatszol akkor a GPU terheles alatt van ezert jobban melegszik. Azt hogy miert 70 fok alapon talan abbol adodik hogy az asus anno nem volt hires a VGA hutoirol ......
Nem kell ketsegbe esni , nem fog kigyuladni . De jo lesz ha egy kisse huvossebbe teszed a hazat belul.
ゾルターン
Elõre is köszi.
lehet h ez OFF nem tudom de sztem eza gépem baja....
vanez a kártyám és nagyon ritkán csak fogja magát és ujraindul a gép mikor codozok neten...
fogtam megnéztem és tûz forró volt a kártyán az a fekete hûtõborda (vagymi)és erre gyanakszom h vhol vmit átkéne állitani h normálisan menjen vagy nem tudom...vki segitsen plz
Windows reinstall esetleg. HA 8.11-gyel így is csinálja, akkor gari.
Kicseréltem a vga-mat egy HD4850-re. Miután felraktam a 8.11-es catalyst-ot, betöltés után csíkos lesz a képernyõ. De ha például megváltoztatom a felbontást, akkor eltûnnek a csíkok és onnantól minden jól megy.
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
van egy problémám. van egy nVidia Ge Force 7950 gx2-es videókártyám.
van rajta 2 DVI kimenet, de ha két monitort teszek rá akkor mindíg csak egy monitort tudok használni. pedig szeretném kiterjeszteni az asztalomat.
valaki tud akkor segitsen ennek a megoldásában. A kártya SLI-s, nem tudom hogy ez mennyiben befolyásolja a dolgot.
AZ ÖTLETEKET PM-ben VÁROM.
Köszönöm a segítséget.
üdv.:Halálmadár
Köszönöm.
Problémám a következõ:
van egy adott konfigz
Abit NF7 Nforce 2
Asus Radeon Hd 3650 AGP
1GB DDR
Játékok,windót töltés közben kifagy vagy újraindul.
Memória ok,tesztelve.Winyó,hangkártya szintén.
Valakinek van ötlet
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nekem régebben volt ilyen problémám az nvidia fx 5700 as kártyámmal, elöször csak néha csinálta ezt az elszinezõdést, én is ujra inditottam és jó volt , majd pár nap/hét mulva az ujra inditás se segitett rajta akkor már a windows betöltése alatt is össze vissza volt minden,
én is úgy tudom hogy ez memória hiba, és ha ez valóban az akkor a vgad mehet a kukába:S
nekem is ujjat kellett vennem anno. de megpróbálhatsz egy win reinstallt, de sztem köze sincs hozzá
PS3 Slim 250 PC
TDUzok nagyban mikor a képernyõmön összevissza színes vonalak nem látok semmit.. stb.stb! Nem a TDU hibája! Mert az asztalon ez folytatódik addig amíg nem indítom újra drágámat! Arra gyanakodtam, h. túlmelegedett a kártyám, de ezt megcáfolta az Everest ami 67C fokot mutatott! Ez sztem nem eredményezi EZT! 😞 Aztána gép szelõzésére gyanakodtam ami megint nem vált be! Mert leszedett oldallappal is ez volt az eredmény! Nagyon dühítõ a dolog és nem bírok mit csinálni! Vkinek volt ilyen problémája? Illetve tudna vki segíteni? <#help>#help>
Valaki tudna segíteni, hogy a 8600gt-mhez, honnan tudok letölteni húzó programot?
Köszi mindkettõtöknek a tanácsokat, de sajnos sehogy sem akar sikerûlni.
A kiegészítõ tápkábel rá van dugva, de nem mûködik.
A gép amúgy másik videokártyával mûködik, ami szintén PCI-es, de ezzel nem. Alaplapom nem mai egy ASUS P5VDC-x-rõl van szó. Esetleg nem lehet, hogy az nem jó a kártyához v. hasonló?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A jumpert általában az alaplapi aksi közelében találod, mellette mondjuk clrcmos felírattal.
Igényesebb alaplapokon kapcsoló is lehet helyette.
Ha eleve nem jön be semmi, akkor szerintem esetleg egy bios rezet segíthet, de legalább is ártani nem árt.
A tápm túl gyenge volt így vettem egy 450Wattos corsairt.
Mitán kártyát és tápot beüzemeltem, bekapcsoltam a gépet, de a képernyõn nem jelenik meg semmi.
Probáltam már másik képernyõvel is, de azzal is ugyanez történt.
Mielõtt megkérdezitek e volt dugva a képernyõ a kártyába😊
Ötletek várnék, hogy mit lehet tenni, elõre is köszi.
Most hogy belegondolok nekem is van egy csomó alkatrészem, sõt egy komlett gépet is össze tudnék rakni. Egy PenyóIII lenne, van hangkártyám, meg hálókártya is, de kéne egy grafikkártya, meg egy vinyó.
Viszonylag szerencsém volt eddig, mert elég sok használt alkatrészt számítógépet vettem, de szinte mindegyik megérte a nyugdíjas kort. érdekes módon, az új dolgaim közül több ment már tönkre.😉))
amugy a gyorsítókártyákat hogy kell összekötni?? olyankis biszb*sz hidakkal mint most a crossfiret vagy az SLIt??
de tisza jo hogy az ember 10 év mulva összerakhat egy akkor még fél millio forintos gépet most kb 2-3ezer forintbol 😛
de senki se kérdezze mi a jo ebben... megszállottságra nincs magyarázat<#buck>#buck>