1071
Videókártya probléma
-
Esetleg érdemes próbát tenni valamilyen tuningos driverrel, azok általában gyorsabbak és stabilabbak is mint a gyáriak.
Nekem is 7600GS-em van és a legújabb gyári meghajtókat, olyan tavaly októberétől kezdődő verziókat, már nem tudom én sem felrakni.
Ha túl melegszik (gyak 60 fok már elég neki) akkor automatikusan visszakapcsol valami csökkentett üzemmódba és akkor nálam is jönnek az ilyen széteső objektek, meg visszaeső teljesítmény. -
Detto!;((( -
Memória hibának tűnik, szerintem kuka!;( -
Filep13 #628 Hello!
Az lenne a problémám, hogy a játékokban, sakkmintában csíkok jelennek meg.
pl. itt: http://imagerz.com/QEROCktvAwIAV1pEFgVR és itt: http://imagerz.com/QEROCktvAwIAV1pEGQVR
Az Nvidia Vezérlőpult-->3D Beállítások-->Képbeállítások megadása előnézettel részben, ha a saját beállításaimat akarom használni és minőségre állítom akkor jobban látszik: http://imagerz.com/QEROCktvAwIAV1pEQAVR
,de ha teljesítményre állítom, akkor nem látszik annyira: http://imagerz.com/QEROCktvAwIAV1pEGAVR
Mi lehet a hiba? Előre is kösz a választ.A kártya: Nvidia GeForce 8600 GT 512 Mb -
Sziasztok!
Elég nagy problémám van a videokártyámmal. Egy Geforce 7600GS-ről lenne szó. Van hozzá egy elég gagyi gépem, sajnálatos módon a "jobbik" gép meghalt és átraktam egy régibe. Azóta ez a videokártya furcsaságokat csinál. Egy ideig csak az eredeti gyári drivert engedte fölrakni, újabbaknál kiakadt, hibaüzenettel kidobált. A lényeg: kriksz-krakszok jelennek meg a 3D-s tárgyak mögött, minden játéknál elnyúlások, vonalak jelennek meg, amik nem illenek oda, szétesnek az objektumok. Most egy alkalommal új windowsal fölraktam a legújabb drivert és engedte is ám továbbra is ilyeneket produkál és nem lehet értelmesen játszani vele. Alap helyzetbe 44C-os a kártya, terhelésnél körülbelül 57-58C-os a kártya. A régi számítógépbe az égvilágon semmi baja nem volt, elképzelésem sincs, hogy mi lehet vele itt. Valakinek van ötlete? -
Hi all!
Nekem is van egy probléma ami csak az elmúlt napokban jelentkezett.
Amikor elindítok egy videó-t vagy egy játékot ilyen hülyén néz ki a képernyő.
Videókártyám: Nvidia 6600GT -
geriwise #625 Hali!
Lenne egy problémám(több is, de itt ez): Unable to detect a video card with hardware 3D acceleration. Leokézom, aztán meg ez: Hardware 3D acceleration appears to be disabled.
PLS help valaki. Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver
Jah és a probléma: nem egészen értem a hibát, hogyan tudom megoldani, ha tudom :) -
Ja amúgy nekem is 7600 GS-em van, és a legújabb driverek nekem sem mennek, tavaly október elöttiek még igen! -
Szerintem nem lett rendesen letisztítva az előző driver! -
Hali!
Az lenne a gondom, hogy ma nosztalgiázásból előszedtem a Mafia-t. Felraktam, kodeket kért. Mondom jólvan leszedem, felrakom, nem megy. Anyád. Utánanézek, azt mondják próbáljam meg VGA driverrel (GF 7600GS-em van). Leszedem az nvidia.com -ról. Felrakom, restart. Nem megy. Ezközkelezőbe felkiáltójel van mellette. Leszedek régebbieket, és mind azt írja ki hogy nem kompatibilis a videókártyámmal. Most 800x600 ba szaggatva vagyok az asztalon, netezni is alig tudok. Nagyon felbasztam magamat, kérlek segítsetek!
-
WD40
-
Inquisitor #620 A Codegen olyan mint a joker vagy a 21, mindent visz ... ami a gépházban van, ha meghall. Meg mondjuk a 300W-os több kakaót ad le belőle mint a 400W-os. Most ha valakinek trabantja van és meg van vele elégedve, attól még létezik ám más, jobb autó ... -
Dobronski #619 Ja csak a codegent mindig fikázzák az emberek.Nem tudom nekem amióta gépem van mindig codegen volt a tápom.Bajom még nem volt. -
géza32 #618 nem tud senki megoldást erre az apro problémára?????? -
ABandee #617 Egy FSP ASUS az bizti nekem egy C2duót 2,5GHz 4GB rammal egy dvd-íróval+320GBvinyó+XFX9600GT-vel már egy éve simán visz egy 300W-os FSP táp..Semmi tápelégtelenségre utaló jelenség..
-
Már megoldódott. -
Sziasztok. Szeretnék venni egy új videókártyát. a gond csak az hogy nem tom melyik jó az alaplapba :S most van egy GeForce inno3D 9600GT 512MB-os videó karim. szeretném tudni hogy még melyik jó az alaplapba. előre is thx -
géza32 #614 Szevasztok! abban szeretnék segitséget kérni hogy a videokártya cooleremet már többször kifujtam de még mindig fura hangot ad mig be nem melegszik! mivel lehetne megkenni vagy valamit csinálni vele hogy ne legyen hangja? köszi elöre is Csao -
Dobronski #613 Bocs nem a legjobb topicba írtam:S -
Dobronski #612 Srácok!
Egy 400W-os Codegen táp el fogja bírni ezt a konfigot?
athlon x2 5000
geil value 2x2gb 800mhz
gigabyte 4670 512mb -
DarknessX #611 Nah megoldódott a videókártya probléma...
Alaplap csere,proci csere,táp csere aztán meg 2 ventit rátettem 12cm-es
és már nem fagy le semmi. -
észrevettem egy jelenséget az FX 5500 -asomon... nem hiba... magasabb hőfokon megy normálisan
-
scarabeus86 #609 Köszi az infót, hétfőn beviszem a boltba teszteltetni, remélem addig kibírja; amennyire tudom, kímélem addig a gépet :)
A boltba is Chieftecet ajánlottak, remélem majd a jó táptól a videokártyám is helyreáll -
tmisi #608 Jééézusom. Az a Mercury nem gépbe való hanem a MÉH-re, szerintem ha 250-300W-ot ki bír nyögni az már csoda. Ne dőlj be a matricának!!
Egy normális 550-es táp van vagy 20 ezer Ft, ha nem több, de ez nem véletlen. Mert az le is adja és nem megy az energia felesleges hővé (jobb hatásfok), ráadásul többféle védelem van benne (túlfeszültség, rövidzár ellen).
Inkább vegyél egy 400-450W-os FSP, Chieftec vagy Gigabyte Superb tápot, jobban jársz, mert ha elfüstöli a géped a merkúriusz, az nagy szopacs lesz. -
scarabeus86 #607 Azt vettem még észre, hogy miután belépek egy játékba, lelassul a videokártyán a ventilátor, fel is megy ekkor a hőfoka 60-65-re, a táp meg elkezd ciripelni. Ha alt+tabbal leteszem tálcára a futó játékot, vagy kilépek a játékból, akkor felpörög a venti, és lehűti a kártyát. Arra gondolok, hogy a táp nem bírja a nagy terhelést. Pedig 550 wattos tápnak ezt bírnia kéne...
Lehet hogy emiatt megy tönkre a videokártya ventilátora is hogy nem kap elég áramot?
(játék közbe egyelőre semmilyen grafikai hibát nem észleltem) -
tmisi #606 Vedd fel videóra a biztonság kedvéért. :)
Egyébként sem fél perc tesztelést kell nekik végezni rajta, szóval úgyis kijön majd a hiba, ha rossz. -
Rossz hírem van, ez már nem lesz jobb!
Szerintem nyugodtan kezdd el hívogatni a boltot, előbb utóbb úgy is bexarik a venti! -
scarabeus86 #604 Sziasztok!
Az gondom a következő:
Kb. 2 hónapja vettem egy új gépet, ASUS EAH 4830-as videokártyával.
Az első hetekbe semmi gond nem volt vele, de mostanába bekapcsolás után a ventilátorának olyan hangja van, mint egy kávédarálónak, és olyankor szinte teljesen leáll a venti forgása.
Ekkor ugyebár nem elégséges a hűtés, és a videokártya hőfoka alapjáraton 65-70 fokra is felkúszik. 10-15 perc múlva elhalkul, és hűt rendesen, ekkor lecsökken a hőmérséklet a normál 50-55 fok környékére.
Boltba nem nagyon akarom még visszavinni, mert ha pont akkor jól működne a ventilátora, akkor valószínűleg azt mondanák hogy nincs semmi baja. Valaki tud erre megoldást?
A segítséget előre is köszönöm! -
DarknessX #603 Nem értem hogy 30 fok-on fut és egyszerűen lefagy.
Cseréltem tápot is,memóriát is,lehúztam a floppy,cd meghajtót és továbbra is ezt produkálja.
Visszavittem és ők egy 420W táppal letesztelték és tökéletes képet alkotott és gond nem volt vele,erre nekem itt van egy 520W táp és nem jó
De most azon gondolkozom hogy rá van írva a dobozára hogy "Support PCI-E 2.0"
És az az előtti kártyám csak 1.0-ás volt és nem e ez lehet e a gond.
Valaki nem tudja hogy miként járhatnék utána hogy az alaplapom támogatja e a PCI-E 2.0-át?
Mert végül is az illeszkedés jó..illesztőprogram is.
Csak hát ez a fagyás a gond. -
DarknessX #602 De most ezzel a ventilátorral 30 fok fölé nem megy. -
DarknessX #601 Ha a videókártyára érted akkor amint bekapcsol a gép 60 fok
Passzív hütéses...
Most rátettem egy ventilátort a hütésére és nem fagy le olyan 10-20 percig,de a teljesitménye szerintem nem jó...
Bár lehet hogy tulságosan sok mindent várok el.. -
És a hűtés is rendben van? -
DarknessX #599 Az alaplapom ABIT NF-M2S! -
DarknessX #598 Na hát ilyen nincs...
Ma hoztam el a kártyát végre és vettem egy 550W tápot és erre megint lefagy 2 perc után minden játéknál!!!
Most mit kezdjek?
Bevittem és letesztelték gond se volt vele!!És ma hoztam haza,az alaplap is támogatja a pcie express 16x.
Szóval én ezt nem értem! -
DarknessX #597 Naa...letesztelték és aztmondták semmi probléma se volt vele
Kérdezték milyen tápom van,mondtam hogy 400W ő meg mondta hogy nem sokkal többel tesztelte le ő se egy 420W-al.
Mondta hogy próbáljak jó hütést tenni a gépbe... -
vw23 #596 Sziasztok!
Segítség kellene: Szerintetek VGA kártya hiba okozhat olyan fagyást, h.a programok hibaüzenet nélkül megállnak, az egér mozog, a futó programon belül még egy két funkcióra lehet kattintatni mintha működne, de ha kilépni akarok v. új alkalmazást indítani akkor teljesen leáll minden. Először HDD problámára gyanakodtam, de csökkentett üzemmódban rendben van minden, ezért terelődött a gyanúm a videókártyára. Előre is kösz a segítséget! -
Bocs, nem akartam bunkóskodni, és tényleg mindenki volt kezdő, és a legaranyosabbak azok a kérdések, amiket ők tudnak feltenni.
De ez most tényleg nagyon ott van!:D -
No comment!
-
-
Helyesbítek: ha ki tudod szerelni recsegés és szilánkos törés nélkül, akkor nem integrált