Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
kösz szépen, mindjárt kipróbálom

CaviaR
Megvan az Ice és Corruptos misszió! Van ugyebár az a nagy forgó ketyere. Azt kell felrobbantani, akár mit is ír. Felmész a géphez, és úgy állsz be, hogy a híd elötted van,és látod azt a forgó szart. Bedobsz a tövéhez 2-3 gránátot, és fel fog robbanni. A robbanástól kinyílik a rács, és kész...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

zaki
nyomd fel az Xp-t a gépedre, az a tuti

Ja és szerintetek mitõl van az a bibi, hogy saját (nem filmes) animációk közben a hang lehadja a képet?
WinMe, Dx9.0.
A direkx tesztelésnél a franc se tudja mit jelent ha a képernyõ tesztnél a direkt 7-nél van valami szarság, szaggatás vagymi. Mert ugye van direkt 7, 8, 9-es tesztelés a forgó kockánál.
Lehet, hogy újra kell a rendszert rakni? Vagy tudtok dx9.0 leszedõt?

Köszi megvan!
Remélem a gémkopiwördrõl leszedett jó lesz fix-nek!

Köszi Vobek!
De, amit letöltöttem 2 db pecset, aazal is kilép.
Lehet azért mert a pecselés után az eredeti krekket helyeztem vissza az exére?
Ha igen, honnan lehet letölteni a crekkelt pecses exét?

jav:
crack-elt patch - crack-elt .exe

A patch és a hozzátartozó crack-elt patch kijavítja a hibákat.(nem lép ki,Most mán nem kell a segítség.Azért beírom, ne hogy ezzel kinlódjon valaki.

zaki
1 próbát mindenféleképpen megér

csak azért kérdezem mert elég sokféle véleményt hallottam róla

War. War never changes.

zaki
próbáld ki

ez jó game?

War. War never changes.

CaviaR
Bazz. Négyet kéne visszaolvasnod.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nálam is kilép a truck pályán.Ez korrigálható, vagy csak pályaátlépéssel lehet továbbjutni?Láttam másnak is van ilyn gondja, de megoldást nem láttam.Tehát?

Hali! Help me!
Most kezdtem a játékot, ott akadtam el, ahol egy helikoptert kéne leszedni, de közben dobálja be a kommandósokat a tetõ felõl. Egyszerûen nem sikerül soha, mindig meghalok, nincs valami "trükk", amivel valahogy könnyebb kivinni?
thnx!

kicsit olvass vissza,ott van...

CaviaR
Oda kell dobni egy kézigránátot az üveghez, és azon kiugorhatsz...

Skynet
Miafrancot tudtok ennyit szarozni ezen a szutyok játékon....5 óra alatt végig lehet az egészet tolni...Amúgymeg az egész egy fos...a végefelé kezd kicsit jó lenni de csak 1-2 pálya erejéig,amúgy SUX....
Vagy ha vkinek van pont e pálya utáni mentése, megköszönném: [email protected]

PIV,512MB,Nvidia G3 64 mb.
Tök szép, minden jó.
Ekkor a nemtom hányadik pályán, "The Truck", tölt-tölt és ekkor kilép a winME-be. Miért?
Kérdem, de a válaszokat megköszönném

Amúgy teljesen frankon fut egy Ati9500Pro-n, nevedgéltem amikor megláttam a játékban az Nvidia reklámot, oszt egyes embereknek pont ilyen vid k-val nem megy.Na mindegy.

Van valaki köztetek akinek Audigy 1 ese van és felismeri a játék?Nekem nem igazán win98 alatt.Csak ennél a mocsoknál nem müxik,az eddigi játékoknál jó volt.Igaz így is fasza a hangzása, de ha márt van ilyen hk-ja az embernek akkort miért ne.
Tehát?

Na tegnap kipróbáltam. Olyan sok szépet olvastam itt róla, hogy rászántam magam. Másodjára sikerült is feltelepíteni, bár akkor se símán.
Lehet túl sokat vártam, de nekem nem tetszik. Leginkább a bulett timeon fancsalodtam el. A Max Paynes jóbb volt, nem beszélve a BloodRayne bulet timejáról. A bunyó alatti kameramozgás...azért elszakadhattak volna a filmes rendezéstõl, mert legtöbbször nem is látom kivel verekszem mert lemarad a képrõl. Minek teszi be oldalnézetbe olyankor? Lõni meg nem igazán pontosan tud a karakter, még fps-ben sem könnyû. Szépnek szép, de azért nem egy Splinter Cell. Hangulata az megvan. Bár gyanítom, hogy ez a feeling a mozi miatt van, ahonnan a hangokat egyaz egyben átvették, ami nem baj. Kocsis rész az okés, amolyan pont élvezetesen játszható, nem Need For Speed, de ez a játék nem is erre készült.
Na ennyi volt elsõ klikkre a pozitív-negatív élményem. Szeretem a Matrixot ennek ellenére, a játék nem hiszem, hogy sokáig foglalja a hejet a vinyómon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zaki
olvass vissza

BADE
Játékmagyarosítás megjelent már a játékhoz?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
én is itt akadtam el...

szeva mindenkinek nemtud walalki nékem mondani valami pályaugrókodot mondani mer a yáték vége felé mindig kilép ugyanazon a pályán
CaviaR
Mit kell csinálni a Niobe utolsó küldetésében, amikor az a dolgom, hogy robbantsak fel 3 nemtommit? Ott van Ice és Corrupt, akik közben lövöldöznek az õrökkel. A nyíl felfelé mutat, de nem jutok fel sehogy sem...

a.carkey
Egy kérdésem lenne: a figura állandóan fut, vagy lehet vele sétálni is? Erre ugyanis még nem jöttem rá ...

A medve nem játék.

batman
Sziasztok!
Hogy kell megcsinálni azt a részt, amikor miután kilövöd a repülõ kerekét egy ügynök lõ fossá a helikopterébõl? Jól jönne a help!
köszi elõre is

[...] Te romboló állat! Te sátán!

IMYke2.0.0.0
Nincs, és nem is lesz - jó darabig. De ennek okáról írtam már korábban, persze azt nem olvastad...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Átmenetileg szünetel... de visszatér hamarosan (állítólag)!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kocsó
Hi!

OK, megpróbálom.
Más: nem tudjátok mi lett a feliratok.hu -val?

Kis Szabó [PT]
Próbáltuk többen is, nem ment. Próbáld ki ezt:
Multi-player mode:
To access multi-player mode, follow the steps used to get the sword. However, instead go to the SPARKS folder and have a chat with him. Activate "HANDSHAKE.EXE". When he asks what program you sent him, say "HANDSHAKE". Then, wait until he is done talking. He will then upload Multi-player to you. Access it by going to "Load" and choosing the level just before the first one.
IMYke2.0.0.0
128 MB-os VGA kártya, minimum GeForce 4 Ti 4200. Ezen nem lép ki, elhihetitek - persze, ha minden rendesen van telepítve és nem crackelt SP1 vagy SP2-es Windows XP-tek van.
Fontos még a DirectX.
Ha korábban 8.0 vagy 8.1 volt fenn és vmiért feltettétek a 9.0-t vagy 9.0a-t, akkor ne csodálkozzatok. Bár a DirectX csak grafikus felület, a verziókülönbségek okoz(hat)nak galibákat.
Érdemes deinstallálni a 8.0-t és full 9.0-t tenni, de ha nincs ilyen VGA a tulajdonotokban akkor se árt!
Aztán nem árt a Defragmentálást is elvégezni az adott és a rendszer partíción is - ez csodákra képes!

Ha mindezek után fagy, kidob, akkor gyenge a gépetek, vagy a VGA.
A program ugyanis megy.

IMYke2.0.0.0
Videomemória - BIOS (64M😎, restart, majd Sajátgép - Teljesítmény - Virtuális Memória és itt a rendszer partíció helyett a másikra irányítsd át a swap-et, és adj meg neki kétszer annyi Mb-ot, mint amennyi a VGA-don van!

A kilépés oka, elsõ olvasatra: virtuális memória hiba és VGA memo kevés!

batman
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de fellelhetõ valahol valamilyen kombó lista? Köszi elõre is minden segítséget!
uff

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Kocsó
Nos????

Semmi 5let?

Kocsó
Na....

Végigcsináltam, de a végén, amikor már lement Cast List (hogy kik csinálták, kik szerepeltek, kik segitettek), akkor kapok egy CHEAT kódot, ami elvileg a MULTI-hoz vagy valamihez kell. De ez nem mûxik.

A kérdéses CHEAT: 13D2C77F
Ami elvileg egy TEST LEVEL-t ad.
A SWORD.DSK-t sikerült betöltenem meg egy TRAINING pályát is de semmi mást 😞

Valakinek 5let, aki már végigvitte?

zaki
http://apollo.warez.hu

Patesz
DC -n kívûl honnan lehet letölteni?
Segítsen valak! Lécci!

CaviaR
www.gamecopyworld.com -on van egy jó az 1.52-höz, ami biztos müxik. Az van fent nekem is, és megy rendesen.

CaviaR
Nekem is pont ez volt a bajom, de patch-elés elõtt, de nekem megoldódott...
Biztosan jó crack-et raktál föl?

honnan lehet letölteni a matrix játékot ha mást nem a demóját. Mert itt nincs!
Kocsó
Bocsi, rossz cimet adtam meg:

A jó cim:

http://dcinfo.sytes.net

Kocsó
JustIce már leirta egyszer.
De hogy ne kelljen keresgélned bevágom ide:

Nah leirtam picit hosszabban😊

Eloszor is: hackeleshez kell egy kimentett allas. Hacking menupont a fomenuben, itt kivalasztod a mentett jatekod.
Jobb oldalon alul latod a billentyuzetet, bal oldalon pedig a parancs listat.
A paracslista egyenlore csak 2 elemu, de kesobb gyarapodni fog.
Ird be HELP, majd enter. Ahogy a pelda mutatja, HELP majd ird be DIR es enter. Igy a parancslistaban mar lathatod

is.
A legtobb parancsot igy kell hasznalni.Eloszor be kell gepelned a parancsot, s csak utana lesz elerheto a

parancslistaban.
DIR majd A:
Megjelenik az A meghajto tartalma:
SYSTEM
TOOLS
TEXT

DIR A:\SYSTEM . Ezt kapod:
REBOOT.EXE
HELP.EXE
CLS.EXE
LOGIN.EXE
DIR.EXE
EXIT.EXE
READ.EXE
ECHO.EXE

Ezek hasznalatahoz csak be kell gepelni oket.Ez utan mar elerhetoek a parancslistaban.
NE hasznald a REBOOT.EXE -t, mert kezdheted ujra a hackelest😊
A CLS csak a kepernyot torli😊
LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod

MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
DIR A:\TOOLS
VIBRATION.EXE
BEEP.EXE
CHEAT.EXE

Az elso ketto kiirja mit tud, ha beirod a parancsot. A harmadik a CHEAT kodok beirasara alkalmas(ki hitte volna >😉
Ird be oket, igy ott lesznek a parancslistaban.
DIR A:\TEXT
NOTEZ.TXT
MANUAL1.TXT
MANUAL2.TXT
PASSWORD.TXT

Ezekhez a szoveg file-okhoz hozzaferhetsz a READ paranccsal. Peldaul: READ PASSWORD.TXT
Ebben van a jelszo a VIRTUAL DRIVE-hoz. Password: FROZENFISH
Most nezzuk mi van a B meghajton.
DIR B:
ID
GUNS
FMV
MAPS
CARS
TOOLS

ID, GUNS es a CARS kepeket tartalmaznak a jatekbol. FMV -ben film klippek vannak.
De ezekhez nem fersz hozza a nezoke eszkozok nelkul. Tehat:
B:\TOOLS
Kiderul, hogy a TOOLS zarva van s egy 10 jegyu szamkod kell a hozzafereshez(na jo csak 5 jegyu binaris😊
A jelszo minden mentes utan valtozik. Minden probalkozasra kiirja hanyat talaltal el. Pl:
10000
“3 digits correct, 2 in right place”
11001
“5 digits correct, 3 in right place”
10101

"CORRECT". Most mar megvan a listad a B meghajto TOOLS konyvtararol.
DIR B:\TOOLS
VIEW.EXE
VIRTUAL.EXE
TRACEKILL.EXE
DROP.EXE
PLAY.EXE
DECODE.EXE

A VIEW paranccsal megnezheted az .IMG kiterjesztesu file-okat a B:\ID, GUNS, MAPS, es CARS konyvtarakban.
A PLAY megnezheted az .FMV file-okat a B:\FMV konyvtarban.
CSAK azokat a file-okat nezheted meg, amiket a jatek soran mar lattal. Vagyis jatszd vegig a jatekot a teljes

anyagert.
A DROP.EXE -vel fegyvereket tudsz dobni a jatekba, amit majd felvehetsz. Ehhez az kell, hogy megnezd, melyik palyara

akarod dobni. VIEW paranccsal nezd meg a MAPS konyvtarban a palyakat(B meghajto), s ird fel a bal also sarokban levo

kodot, majd a DROP utan ird be.
TRACEKILL.EXE megallitja a probalkozasokat, hogy megtalaljanak😊
A VIRTUAL.EXE keri a jelszavad, ami mar megvan: FROZENFISH
Egy teszt indul el. Egy kinai szimbolum jelenik meg, de nem helyes. 9 negyzetbol all, s mindegyik negyzetnek 5

variacioja van. Addig valtoztasd oket, amig ki nem rakod a helyes kepet. Korlatozott idod van ra. Ha megvan, akkor

megall a visszaszamlalas es visszakapod a hack kepernyot. Ha a kepernyo tetejen azt irja "Solution: Blue", akkor

gyorsan ird be TRACEKILL, kulonben az osszes eddigi munkad elveszik. TRACEKILL utan visszatersz a heckhez, s

hozzafersz a V meghajtohoz. Ha azt irja "Solution: Red", akkor hallasz egy uzenetet NEo-tol es megvan a hozzaferes a

Virtual drive-hoz.
DIR V:
TOOLS
ROOT

A ROOT konyvtar meg nem hozzafeheto.
DIR V:\TOOLS
ROOTSEARCH.EXE
DIAL.EXE

Ird be ROOTSEARCH.EXE. Itt kapsz egy jelszot: THISISNOTREAL
Most mar hozzafersz a ROOT konyvtarhoz.
DIR V:\ROOT
MAIL.EXE
PORTKEY.EXE

Ird be MAIL.EXE es a jelszot(THISISNOTREAL)
Megkerdezi el akarod e olvasni a leveledet. Ird be Y.
Kapsz 4 telefonszamot:
001-949-555-0112
001-714-555-0187
001-213-555-0142
001-310-555-0111

Ird be DIAL.EXE. Ezutan a parancslistaban is megtalalod.
Elso szam nem letezik, masodiknal megszakad a kapcsolat, harmadiknal MORPHEUS hangjat hallod, negyedik az

erdekesebb. Itt Trinity beszel hozzad, s mondja, hogy hasznald a 942 -es portot.
DIR V:\ROOT
Majd ird be PORTKEY.EXE. Ezutan a parancslistabol is kivalaszthatod.
PORTKEY 942. Trinity kuld neked egy CRACK.EXE file-t es a kodot, 8RAM.
A CRACK.EXE file megjelenik a V:\ROOT konyvtarban, de nem kell a teljes eleresi utvonalat beirnod, mert mar benne a

parancslistaban.
CRACK 8RAM
A RAM meghajto most mar hozzaferheto.
DIR RAM:
TRINITY
PROG
BIO

DIR RAM:\BIO
Itt a karaktered BIO-ja talalhato. Vagyis NIOBE vagy GHOST BIO-ja, attol fugg kivel jatszol.
Hasonlo a PROG konyvtar. Az elerheto programok vannak benne, amit le tudsz tolteni. A program a SWORD.DSK.

DIR RAM:\TRINITY
TRAINING.EXE
HANDSHAKE.EXE
READBIO.EXE

Ird be READBIO majd valaszd ki a parancslistabol a karaktered BIO-jat.
Gepeld be TRAINING.EXE, majd a SWORD.DSK -t valaszd ki a parancslistabol(vagy ird be😊
Ez mire is jo: megengedi, hogy kardot is hasznalj a jatekban.
Ird be HANDSHAKE.EXE. Ez nyit egy csatornat Sparkhoz a LOGOS-on.
Sparks ker teged, hogy futtasd az EMP.EXE-t amit megtalalsz a LOGOS:\SPARKS konyvtarban, de nem szukseges az

utvonal, mert automatikusan megjelenik a parancslistaban.
Ird be EMP. Sparks ir neked, majd kesz is vagy!
Ezutan a LOGOS:\ART konyvtarban talalhato kepeket is megnezheted a VIEW paranccsal.
VIEW, majd a bal oldalon kurzorral kivalasztod a megfelelo kepet a LOGOS meghajtorol, s CTRL-al nezed meg.
Sparks elvileg megnyitotta a MULTIPLAYER-t..
Miutan vegigjatszottad a jatekot, s lement a keszitok nevsora, ad egy CHEAT kodot. Gyorsan ird le, mert nem marad

ott sokaig. Amugy le is irom mindjart😊
Ha beirod a CHEAT parancsopt hasznalva, legkozelebb, mikor betoltod a jatekot, a palya valasztasnal(jobb szelso

palya) ki tudod valasztani Sparks training programjat.
Ez egy hosszu folyoso ajtokkal mindket oldalan. Csak egy van nyitva(vagy ketto😊
A falnal levo kapcsolot megnyomod, majd felveszed a fegyvereket. SWAT katonakat kell lelovoldozni😊
Na akkor leirom a CHEAT kodokat:

Vegtelen loszer: 1DDF2556
Osszes fegyver: 0034AFFF
Gyors focus visszatoltes: FFF0020A
Halhatatlansag: 7F4DF451 (de ha leesel a haztetorol azert meghalsz😊
Nem lat az ellenseg: FFFFFFF1 (nalam nem mukodott)
Turbo: FF00001A (nalam nem mukodott)
Nem fogy a Focus: 69E5D9E4
Test Level: 13D2C77F
Multi-Player harc: D5C55D1E
Kisebb gravitacio: BB013FFF (nalam nem mukodott)
Gyorsabb Logos: 7867F443
Taxi vezetes: 312MF451
Ellenfel nem hall: 4516DF45

Köszönet érte JustIce-nak

Kocsó
Hááát.... Akkor olvasd végig
Bár én sem tudom.
De az tuti, hogy DC-n már régóta fenn van.
http://dcinfo.hq.hu

Patesz
Valaki megtudná nekem mondani honnan lehet letölteni? (A forumot nem néztem végig.)

hello!megszereztem én is a játékot, de nagy gáz van vele.
elég jó gépem van:
256MB DDRAM
Celeron 1800Mhz
Geforce 3 Ti (42.43-as detonatorral)
Win XP
DirectX 9.0

na és az van hogy ezzel a géppel minden játék fut 1024*768-ban max grafikával, de EZZEL még 800*600-ban is akad ugy, hogy meg az arnyekokat meg mindent kikapcsoltam.ez már azért durva. az akciojeleneteknel akad nagyon, amugy csak kicsit.

valaki tudna segiteni hogy miert van ez? a patch megoldja ezt a problemat? ha igen akkor honnan lehet leszedni?

köszi