Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
WinMe, Dx9.0.
A direkx tesztelésnél a franc se tudja mit jelent ha a képernyõ tesztnél a direkt 7-nél van valami szarság, szaggatás vagymi. Mert ugye van direkt 7, 8, 9-es tesztelés a forgó kockánál.
Lehet, hogy újra kell a rendszert rakni? Vagy tudtok dx9.0 leszedõt?
Remélem a gémkopiwördrõl leszedett jó lesz fix-nek!
De, amit letöltöttem 2 db pecset, aazal is kilép.
Lehet azért mert a pecselés után az eredeti krekket helyeztem vissza az exére?
Ha igen, honnan lehet letölteni a crekkelt pecses exét?
crack-elt patch - crack-elt .exe
War. War never changes.
War. War never changes.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Most kezdtem a játékot, ott akadtam el, ahol egy helikoptert kéne leszedni, de közben dobálja be a kommandósokat a tetõ felõl. Egyszerûen nem sikerül soha, mindig meghalok, nincs valami "trükk", amivel valahogy könnyebb kivinni?
thnx!
Tök szép, minden jó.
Ekkor a nemtom hányadik pályán, "The Truck", tölt-tölt és ekkor kilép a winME-be. Miért?
Kérdem, de a válaszokat megköszönném
Tehát?
Lehet túl sokat vártam, de nekem nem tetszik. Leginkább a bulett timeon fancsalodtam el. A Max Paynes jóbb volt, nem beszélve a BloodRayne bulet timejáról. A bunyó alatti kameramozgás...azért elszakadhattak volna a filmes rendezéstõl, mert legtöbbször nem is látom kivel verekszem mert lemarad a képrõl. Minek teszi be oldalnézetbe olyankor? Lõni meg nem igazán pontosan tud a karakter, még fps-ben sem könnyû. Szépnek szép, de azért nem egy Splinter Cell. Hangulata az megvan. Bár gyanítom, hogy ez a feeling a mozi miatt van, ahonnan a hangokat egyaz egyben átvették, ami nem baj. Kocsis rész az okés, amolyan pont élvezetesen játszható, nem Need For Speed, de ez a játék nem is erre készült.
Na ennyi volt elsõ klikkre a pozitív-negatív élményem. Szeretem a Matrixot ennek ellenére, a játék nem hiszem, hogy sokáig foglalja a hejet a vinyómon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A medve nem játék.
Hogy kell megcsinálni azt a részt, amikor miután kilövöd a repülõ kerekét egy ügynök lõ fossá a helikopterébõl? Jól jönne a help!
köszi elõre is
[...] Te romboló állat! Te sátán!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Multi-player mode:
To access multi-player mode, follow the steps used to get the sword. However, instead go to the SPARKS folder and have a chat with him. Activate "HANDSHAKE.EXE". When he asks what program you sent him, say "HANDSHAKE". Then, wait until he is done talking. He will then upload Multi-player to you. Access it by going to "Load" and choosing the level just before the first one.
Fontos még a DirectX.
Ha korábban 8.0 vagy 8.1 volt fenn és vmiért feltettétek a 9.0-t vagy 9.0a-t, akkor ne csodálkozzatok. Bár a DirectX csak grafikus felület, a verziókülönbségek okoz(hat)nak galibákat.
Érdemes deinstallálni a 8.0-t és full 9.0-t tenni, de ha nincs ilyen VGA a tulajdonotokban akkor se árt!
Aztán nem árt a Defragmentálást is elvégezni az adott és a rendszer partíción is - ez csodákra képes!
Ha mindezek után fagy, kidob, akkor gyenge a gépetek, vagy a VGA.
A program ugyanis megy.
A kilépés oka, elsõ olvasatra: virtuális memória hiba és VGA memo kevés!
Lehet, hogy hülye kérdés, de fellelhetõ valahol valamilyen kombó lista? Köszi elõre is minden segítséget!
uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Végigcsináltam, de a végén, amikor már lement Cast List (hogy kik csinálták, kik szerepeltek, kik segitettek), akkor kapok egy CHEAT kódot, ami elvileg a MULTI-hoz vagy valamihez kell. De ez nem mûxik.
A kérdéses CHEAT: 13D2C77F
Ami elvileg egy TEST LEVEL-t ad.
A SWORD.DSK-t sikerült betöltenem meg egy TRAINING pályát is de semmi mást 😞
Valakinek 5let, aki már végigvitte?
Biztosan jó crack-et raktál föl?
De hogy ne kelljen keresgélned bevágom ide:
Nah leirtam picit hosszabban😊
Eloszor is: hackeleshez kell egy kimentett allas. Hacking menupont a fomenuben, itt kivalasztod a mentett jatekod.
Jobb oldalon alul latod a billentyuzetet, bal oldalon pedig a parancs listat.
A paracslista egyenlore csak 2 elemu, de kesobb gyarapodni fog.
Ird be HELP, majd enter. Ahogy a pelda mutatja, HELP majd ird be DIR es enter. Igy a parancslistaban mar lathatod
is.
A legtobb parancsot igy kell hasznalni.Eloszor be kell gepelned a parancsot, s csak utana lesz elerheto a
parancslistaban.
DIR majd A:
Megjelenik az A meghajto tartalma:
SYSTEM
TOOLS
TEXT
DIR A:\SYSTEM . Ezt kapod:
REBOOT.EXE
HELP.EXE
CLS.EXE
LOGIN.EXE
DIR.EXE
EXIT.EXE
READ.EXE
ECHO.EXE
Ezek hasznalatahoz csak be kell gepelni oket.Ez utan mar elerhetoek a parancslistaban.
NE hasznald a REBOOT.EXE -t, mert kezdheted ujra a hackelest😊
A CLS csak a kepernyot torli😊
LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod
MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
DIR A:\TOOLS
VIBRATION.EXE
BEEP.EXE
CHEAT.EXE
Az elso ketto kiirja mit tud, ha beirod a parancsot. A harmadik a CHEAT kodok beirasara alkalmas(ki hitte volna >😉
Ird be oket, igy ott lesznek a parancslistaban.
DIR A:\TEXT
NOTEZ.TXT
MANUAL1.TXT
MANUAL2.TXT
PASSWORD.TXT
Ezekhez a szoveg file-okhoz hozzaferhetsz a READ paranccsal. Peldaul: READ PASSWORD.TXT
Ebben van a jelszo a VIRTUAL DRIVE-hoz. Password: FROZENFISH
Most nezzuk mi van a B meghajton.
DIR B:
ID
GUNS
FMV
MAPS
CARS
TOOLS
ID, GUNS es a CARS kepeket tartalmaznak a jatekbol. FMV -ben film klippek vannak.
De ezekhez nem fersz hozza a nezoke eszkozok nelkul. Tehat:
B:\TOOLS
Kiderul, hogy a TOOLS zarva van s egy 10 jegyu szamkod kell a hozzafereshez(na jo csak 5 jegyu binaris😊
A jelszo minden mentes utan valtozik. Minden probalkozasra kiirja hanyat talaltal el. Pl:
10000
“3 digits correct, 2 in right place”
11001
“5 digits correct, 3 in right place”
10101
"CORRECT". Most mar megvan a listad a B meghajto TOOLS konyvtararol.
DIR B:\TOOLS
VIEW.EXE
VIRTUAL.EXE
TRACEKILL.EXE
DROP.EXE
PLAY.EXE
DECODE.EXE
A VIEW paranccsal megnezheted az .IMG kiterjesztesu file-okat a B:\ID, GUNS, MAPS, es CARS konyvtarakban.
A PLAY megnezheted az .FMV file-okat a B:\FMV konyvtarban.
CSAK azokat a file-okat nezheted meg, amiket a jatek soran mar lattal. Vagyis jatszd vegig a jatekot a teljes
anyagert.
A DROP.EXE -vel fegyvereket tudsz dobni a jatekba, amit majd felvehetsz. Ehhez az kell, hogy megnezd, melyik palyara
akarod dobni. VIEW paranccsal nezd meg a MAPS konyvtarban a palyakat(B meghajto), s ird fel a bal also sarokban levo
kodot, majd a DROP utan ird be.
TRACEKILL.EXE megallitja a probalkozasokat, hogy megtalaljanak😊
A VIRTUAL.EXE keri a jelszavad, ami mar megvan: FROZENFISH
Egy teszt indul el. Egy kinai szimbolum jelenik meg, de nem helyes. 9 negyzetbol all, s mindegyik negyzetnek 5
variacioja van. Addig valtoztasd oket, amig ki nem rakod a helyes kepet. Korlatozott idod van ra. Ha megvan, akkor
megall a visszaszamlalas es visszakapod a hack kepernyot. Ha a kepernyo tetejen azt irja "Solution: Blue", akkor
gyorsan ird be TRACEKILL, kulonben az osszes eddigi munkad elveszik. TRACEKILL utan visszatersz a heckhez, s
hozzafersz a V meghajtohoz. Ha azt irja "Solution: Red", akkor hallasz egy uzenetet NEo-tol es megvan a hozzaferes a
Virtual drive-hoz.
DIR V:
TOOLS
ROOT
A ROOT konyvtar meg nem hozzafeheto.
DIR V:\TOOLS
ROOTSEARCH.EXE
DIAL.EXE
Ird be ROOTSEARCH.EXE. Itt kapsz egy jelszot: THISISNOTREAL
Most mar hozzafersz a ROOT konyvtarhoz.
DIR V:\ROOT
MAIL.EXE
PORTKEY.EXE
Ird be MAIL.EXE es a jelszot(THISISNOTREAL)
Megkerdezi el akarod e olvasni a leveledet. Ird be Y.
Kapsz 4 telefonszamot:
001-949-555-0112
001-714-555-0187
001-213-555-0142
001-310-555-0111
Ird be DIAL.EXE. Ezutan a parancslistaban is megtalalod.
Elso szam nem letezik, masodiknal megszakad a kapcsolat, harmadiknal MORPHEUS hangjat hallod, negyedik az
erdekesebb. Itt Trinity beszel hozzad, s mondja, hogy hasznald a 942 -es portot.
DIR V:\ROOT
Majd ird be PORTKEY.EXE. Ezutan a parancslistabol is kivalaszthatod.
PORTKEY 942. Trinity kuld neked egy CRACK.EXE file-t es a kodot, 8RAM.
A CRACK.EXE file megjelenik a V:\ROOT konyvtarban, de nem kell a teljes eleresi utvonalat beirnod, mert mar benne a
parancslistaban.
CRACK 8RAM
A RAM meghajto most mar hozzaferheto.
DIR RAM:
TRINITY
PROG
BIO
DIR RAM:\BIO
Itt a karaktered BIO-ja talalhato. Vagyis NIOBE vagy GHOST BIO-ja, attol fugg kivel jatszol.
Hasonlo a PROG konyvtar. Az elerheto programok vannak benne, amit le tudsz tolteni. A program a SWORD.DSK.
DIR RAM:\TRINITY
TRAINING.EXE
HANDSHAKE.EXE
READBIO.EXE
Ird be READBIO majd valaszd ki a parancslistabol a karaktered BIO-jat.
Gepeld be TRAINING.EXE, majd a SWORD.DSK -t valaszd ki a parancslistabol(vagy ird be😊
Ez mire is jo: megengedi, hogy kardot is hasznalj a jatekban.
Ird be HANDSHAKE.EXE. Ez nyit egy csatornat Sparkhoz a LOGOS-on.
Sparks ker teged, hogy futtasd az EMP.EXE-t amit megtalalsz a LOGOS:\SPARKS konyvtarban, de nem szukseges az
utvonal, mert automatikusan megjelenik a parancslistaban.
Ird be EMP. Sparks ir neked, majd kesz is vagy!
Ezutan a LOGOS:\ART konyvtarban talalhato kepeket is megnezheted a VIEW paranccsal.
VIEW, majd a bal oldalon kurzorral kivalasztod a megfelelo kepet a LOGOS meghajtorol, s CTRL-al nezed meg.
Sparks elvileg megnyitotta a MULTIPLAYER-t..
Miutan vegigjatszottad a jatekot, s lement a keszitok nevsora, ad egy CHEAT kodot. Gyorsan ird le, mert nem marad
ott sokaig. Amugy le is irom mindjart😊
Ha beirod a CHEAT parancsopt hasznalva, legkozelebb, mikor betoltod a jatekot, a palya valasztasnal(jobb szelso
palya) ki tudod valasztani Sparks training programjat.
Ez egy hosszu folyoso ajtokkal mindket oldalan. Csak egy van nyitva(vagy ketto😊
A falnal levo kapcsolot megnyomod, majd felveszed a fegyvereket. SWAT katonakat kell lelovoldozni😊
Na akkor leirom a CHEAT kodokat:
Vegtelen loszer: 1DDF2556
Osszes fegyver: 0034AFFF
Gyors focus visszatoltes: FFF0020A
Halhatatlansag: 7F4DF451 (de ha leesel a haztetorol azert meghalsz😊
Nem lat az ellenseg: FFFFFFF1 (nalam nem mukodott)
Turbo: FF00001A (nalam nem mukodott)
Nem fogy a Focus: 69E5D9E4
Test Level: 13D2C77F
Multi-Player harc: D5C55D1E
Kisebb gravitacio: BB013FFF (nalam nem mukodott)
Gyorsabb Logos: 7867F443
Taxi vezetes: 312MF451
Ellenfel nem hall: 4516DF45
Köszönet érte JustIce-nak
Bár én sem tudom.
De az tuti, hogy DC-n már régóta fenn van.
http://dcinfo.hq.hu
elég jó gépem van:
256MB DDRAM
Celeron 1800Mhz
Geforce 3 Ti (42.43-as detonatorral)
Win XP
DirectX 9.0
na és az van hogy ezzel a géppel minden játék fut 1024*768-ban max grafikával, de EZZEL még 800*600-ban is akad ugy, hogy meg az arnyekokat meg mindent kikapcsoltam.ez már azért durva. az akciojeleneteknel akad nagyon, amugy csak kicsit.
valaki tudna segiteni hogy miert van ez? a patch megoldja ezt a problemat? ha igen akkor honnan lehet leszedni?
köszi