2083
Szal...
  • Blasta
    Srácok, melyik CD kell a játékhoz?
    Nekem eddig be volt mount-olva az egyik, de most valamiért nem akar elindulni
  • progeny
    Naaaa!!!!Mi lesz már?!hlppls!!!
  • progeny
    Hello!Itt olvasgattam mit írtatok, de nem tudom, hogy hogyan lehet gyakorló pálya.Ezt elmondhatná valaki.Egyébként nekem is az a bajom mint Neo-78-nak.Meg próbálom, amit írtatok.
  • CaviaR
    kicsit elkéstem vele...
  • CaviaR
    Nemtudom miért van ez. Kipróbáltam, és nekem megjelenik a kép ilyenkor. Ismerős a probléma, de nemtudom mi lehet rá a megoldás. Ne nézegess képeket. :)

A kardhoz is végig kell szerintem vinni. Amíg nem viszed végig, nincs gyakorlópálya, így nincs ahol használhatsd a kardot... :) (szerintem)
  • neo-78
    köszi a segítséget, este ki is próbálom
  • dav
    A kardhoz végig kell vinni a játékot, de természetesen a visszatöltött állásokban is használható lesz. Tapasztalatom szerint nem elég egyszer lefuttatni a training-et, hanem a program minden újraindításakor meg kell ismételni. Viszont királyul lehet vele hentelni, főleg a vámpírokat :)
  • dav
    Úgy csináld, hogy miután beírtad, hogy "view", a baloldalt megjelenő listából válaszd ki a képet, és nyomd meg a ctrl-t. Egy bonyolultabb módszer, hogy miután beírtad a parancsot a kép teljes elérési útjával, a nyilakkal rámozogsz az enter-re a billentyűzeten, és akkor nyomsz ctrl-t. Ezzel a két módszerrel megjelenik a kép, sima enter-rel azonban nálam sem működik. Viszont ugyanez érvényes a "play" parancsra is.
  • neo-78
    egyébként a kard is ilyen?
    márminthogy végig kell nyomni a játékot, ahhoz hogy használhasd?
    egyébként király a játék, beleszerettem egyből.
    (ja írtam neked, köszi a listát, majd nemsoká értekezünk)
  • neo-78
    kösz, azt tudom, hogy kell használni. ellenben ha beírom így, akkor kihagy egy sort, (hibaüzenet nincsen) és megkapom újra a promtot. kép + sehol
    na ez miért van?
  • CaviaR
    Hali!

Igen a tréning pályához végig kell vinni vmelyik karakterrel az egészet. És azt a mentést kell hack-kelni.

A view paranccsal alapból is lehet nézegetni img fileokat, tehát próbálkozz. Ha mást nem HELP VIEW, és leírja a használatát. Ja, és az img-nek a pontos útját kell megadni. pl.: VIEW B:\VALAMI\NEMTOM\KÉP.IMG
  • neo-78
    Hi. A kardot, meg a Training pályát csak akkor lehet behozni, ha az ember már végignyomta a game-t?
    ja és a hacking-ben a view parancsra nem igazán akarja megmutatni az img file-kat. Miért van ez, tudja valaki?
    Előre is köszi.
  • VinylToy #1725
    Rengeteget kellene visszaolvasnom, és most nem érek rá, csak egy kérdés, van a játékből rip???

Lehet hogy láma kérdés, de a 4 CD-t biztos nem tudom sehonnét letölteni :((

Köszi a segítséget előre is! :)
  • Kis Szabó [PT]
    Húdemondanék vmit, de ez nem a konzolos topik...
  • CaviaR
    Nah. Kezdjük elölről. Mondd el szépen milyen konfig, milyenek a driver-jeid, meg hasonló.
    Ígyexünk segíteni...
  • Dredd
    a multiplay nem megy a PC-s, csak a konzolos verzión :(
  • zaki
    nem kéne üvöltözni
  • zaki
  • CaviaR
    Skeet? Nem véletlenül a Gyaloglórol?

Csak a videókártyád driverének a frissítését tudnám ajánlani.
  • BBking
    Ha valaki rájött hogy hogyn keell irányítani a kocsit mikor üldöznek az ikrek, az szóljon.(Ghostal)Összevissza megy az autó.
  • BBking
    Egyébkén nem értem a játékot az autos részeknél.Nálam úgy pattognak mintha nem lenne gravitáció, de a legszörnyübb ha Ghostal vagy.Az autót nem lehet irányítani,a lövöldözésnek semmi értelme,egy fos az egész.Azt vettem észre ha a faszit mozgatom, akkor az autó arra próbál küzködni, de csak próbál.Egy kalap szar az egész.
  • BBking
    Kössz rájöttem azért kössz.
    Általában egyfelé lehet menni,próbáld aa nyilat követni, ami mutatja a hátralévő távolságot is.Annak csökkenie kell!
  • Christian
    Ott arra kell menni amerre a nyyíl mutat megkell küzdeni két nagy ellenséggel utána asszem kocsival megyünk Morpeushoz aki harcol a kamion tetején!:)
  • BBking
    Ott mit kell csinálni, amikor Ghost alatt leszakad a padlózat?Az egyik pály eleje így kezdődik.Elötte a nagy házban kell a vámpírokat írtani.
  • zaki
  • Christian
    Énmeg ott tartok ahol van egy reaktor izé és vagy egy gyár és ott kell valamit csinálni bemegyek és mikor a ghost lekapcsolja a lámpát akkor ott a izén átmegyek és mindig leesek!
  • CaviaR
    Nemtom pontosan, de most kb a felénél tartasz. Még elég sok van, vagy legalább is nehéz.
  • Christian
    Hány nagy pályából állaz Enter the Matrix?
  • Christian
    ja megvan:)
  • Christian
    de nemnyilik ki a rács, ahova mutat, meg elis fogyott a izé, próbáltam azzal a nagy bombával is, hogyan tovább?
  • Christian
    oh köszi
  • zaki
    jobb egérgombot egy kicsit nyomva tartod
  • Christian
    Hogyleeht eldobni a gránátot?
  • CaviaR
    Elé kell írni, h CHEAT XXXXXXX
    Az x-ek a kódot jelölik...
  • zaki
    Enter The Matrix v1.51 Patch
    Enter The Matrix v1.52 Patch
  • CaviaR
    Van ugyebár az a nagy forgó ketyere. Azt kell felrobbantani, akár mit is ír. Felmész a géphez, és úgy állsz be, hogy a híd elötted van,és látod azt a forgó szart. Bedobsz a tövéhez 2-3 gránátot, és fel fog robbanni. A robbanástól kinyílik a rács amerre a nyíl mutat, és kész...

(#1566)
  • neo-78
    kösz
  • neo-78
    igen , már meg is kaptam a leveled, küldtem rá választ is, várom a visszajelzésed.
  • CaviaR
    Jó mailcímet adtál a felhasználó infóban?
  • neo-78
    ja most látom, hogy csak egy perce küldted. sorry