Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hívd föl azta címet megvan e nekik én kérd el címüket
061-435-0829
Ez ilyen másolt játékokat ad el!

Ezt szoktam meg, ezért kérdem, hogy mi van az E billentyûre konfigrálva, mert nekem az már eég nem az ami neked!
Amúgy tabbal kiválasztom a fegyvert, addig OK, de csak a jobb felsõ sarokban lesz kiválaszva, elõ nem veszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bocs mindenkitõl, de ha van valakibe 1 kis emberség, akkor írjon fel mán nekem 1 mûködö verziót némi juttatás fejében 😊 köszi.
Mi volt azon a gombon alapból?????
:-)
:-)
Valaki tud segíteni?
Egyáltalán, ti hogy veszitek elõ a fegyvert?
Mik a beállításaitok?
iv5setup Saját feltöltés ígyekezz leszedni...
Talán ezzel menni fog.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Van valami mód arra, hogy külsõ nézetben elõvegyem a fegyvereket, mert nekem sehogy nem hjlandó erre, csak ha 3-as gombbal bezúmolok fps-re, ott tûzgomb, majd a 4-essel ki, és így veszi elõ a fegyvert.
Egyéb 5let????
Elõre is THX!
ha már 1x felinstalláltam a játékot, utána nem tom átállítani a nyelvet??
thnx
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Végigbogarásztam az oldalt, de nem találtam hasonló hibát, mint ami nálam fenn áll.
Audigy 2-es kártya van a gépben, de nem tudom beállítani a játékban, mert mindig off-on marad.
MIÉRT??
1. a grafika nem annyira béna, csak letisztult (jó, nem is szép) (A Max Payne-é anno meg ultra jó volt!)
2. a verekedés tényleg jó, de kurva gyors, mire elkezdeném élvezni, addigra vége
3. a legnagyobb szórakozás meg a matrix hackelése
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
THX elöre is!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A játék többi része (leszámítva az autózást) szintén tetszik. Legalábbis miután az ember hozzászokik a kicsit idegesítõ kamerakezeléshez. A vámpíros rész pedig piszkosul hangulatos volt. A fõvámpírokkal nagyon jó volt bunyózni, szerintem ezt még párszor megismétlem majd 😊
Üdv:
dav
[...] Te romboló állat! Te sátán!