Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énmég 1 km-es körzetbõlse mehetek kki
hívd föl azta címet megvan e nekik én kérd el címüket

kispesten lakom, kelenföldön dolgozom, (mint ma is) de nekem a belváros bármely pontja jó, elmegyek akárhova, nem gond. mondjuk blaha, vagy valami hasonló?
vagy van itt egy PC-s bolt, ott megtudod venji!
061-435-0829
Ez ilyen másolt játékokat ad el!

hollax?hát nemtom.

mért ölne meg anyád?
Hát nemtom.. nemis ismerlek...NEM azért! anyámmegölne..

szerintem meg tudunk egyezni
ha 14-vagy úgy is szünet van a suliba írd át nekem estére, és lesz egy kis pénzed bulira
itt nem bonthatom meg a gépeket, ez a ciki, fõnököm egybõl agyonvágna, különben megcsináltam volna
te nem akarsz rám szánni 5 percet az életedbõl?, felírnád, találka azt kifizetnék valami megállapodás szerinti pénzt, nekem sajna ez lenne a legjárhatóbb út 😞 (ha a nettel menne, már leszedtem volna, csak hát sajna nincs értelme, ha 1-szer nem tudom utánna hazavinni)
Akkor szereld ki a winyót, és szereld be otthoni gépedbe,ott meg ird ki! Nemnehéz énis megtudom csinálni pedig mégcsak 14 éves vagyok!

hát nem is a sebesség a baj, mert elég gyors a net, de onnantól hogy megvan, nem tudom hogy hazavinni.
Neo akkor minden napba töltesz egy keveset! Milyen net van munkahelyyeden? ha gyorsabb mint chello vagy chello akkor gyorsan leszedi!

Blasta
Na meglesem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hát. Bekel állítani a optionsba. Vagy tedd be alapbeállításba, és ujbõl beállítod az egészet! Mást nemtok

Blasta
Értelek én, de én minden játékot E.D.S.F.-fel játszok!
Ezt szoktam meg, ezért kérdem, hogy mi van az E billentyûre konfigrálva, mert nekem az már eég nem az ami neked!

Amúgy tabbal kiválasztom a fegyvert, addig OK, de csak a jobb felsõ sarokban lesz kiválaszva, elõ nem veszi!

köszi, de csak 2 naponta férek a nethez, mert most nincs otthon net. szóval melóhely, itt meg nincs író, bla-bla-bla, nekem ez sajna túl körülményes, ezért nyavalygok itt mint a fürdõskurva, hogy valakivel tudjak 1-et bizniszelni. ha valaki (pesti, mert én is itt lakom) átírná, azt honorálnám, csak már lenne meg.
Neo tötlsd le http://warezcenter.warez.hu -ról kb. 500 Ftért 1 hétig tölthetsz a link TUTI jó!!

Mi? w elõre s hátra a balra d jobbra ajnem akkor vagy az e vagy a r -el leeht elõvenni az f-el belehet menni ajtón

Blasta olvasd el amit irtam!

ja és már nagyon tele a tököm, hogy csorgó nyállal olvasom 2 hete a fórumot, de megszerezni meg sehonnan nem bírom ezt a "szart".
bocs mindenkitõl, de ha van valakibe 1 kis emberség, akkor írjon fel mán nekem 1 mûködö verziót némi juttatás fejében 😊 köszi.
Blasta
De az e gomb nekem az elõre!
Mi volt azon a gombon alapból?????

Blasta
DC-rõl töltöttem le.

Hát tabbgal kikell választani fegyvert és "e" gombbal elõveheted külsõ nézetben is!

hi, inkább azt mond meg, a játék honnan van meg, mert netrõl egyszerûen képtelen vagyok letölteni.
Blasta
Hiába reménykedek????
:-)

Blasta
Nos?
:-)
Valaki tud segíteni?

Blasta
Erre a problémára nincs megoldás??????
Egyáltalán, ti hogy veszitek elõ a fegyvert?
Mik a beállításaitok?

CaviaR
Az XP-hez kell egy indeo driver. Ez a DivX alá kell, különben nem tudja használni az XP a DivX drivert.
iv5setup Saját feltöltés ígyekezz leszedni...

Talán ezzel menni fog.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Blasta
Skacokz!
Van valami mód arra, hogy külsõ nézetben elõvegyem a fegyvereket, mert nekem sehogy nem hjlandó erre, csak ha 3-as gombbal bezúmolok fps-re, ott tûzgomb, majd a 4-essel ki, és így veszi elõ a fegyvert.
Egyéb 5let????
Elõre is THX!

lenne 1 kérdésem!
ha már 1x felinstalláltam a játékot, utána nem tom átállítani a nyelvet??
thnx

zaki
bízzunk benne, hogy a folytatás jobb lesz

Jó kérdés. Nekem audigy van és nálam is mindig off van. Még jó, hogy az audigyk erõssége az eax...

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

Sziasztok!

Végigbogarásztam az oldalt, de nem találtam hasonló hibát, mint ami nálam fenn áll.

Audigy 2-es kártya van a gépben, de nem tudom beállítani a játékban, mert mindig off-on marad.

MIÉRT??

e meg az én véleményem:

1. a grafika nem annyira béna, csak letisztult (jó, nem is szép) (A Max Payne-é anno meg ultra jó volt!)
2. a verekedés tényleg jó, de kurva gyors, mire elkezdeném élvezni, addigra vége
3. a legnagyobb szórakozás meg a matrix hackelése

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

rájöttem én balga

Láma vagyok ,légyszi irjátok már meg h kell letölteni a gamecopyw-rõl-PLS.

THX elöre is!

CaviaR
Nem minden újságot kell komolyan venni. Sokszor van az, hogy összecsapják a munkát, nem körültekintõek, és így egy teljesen más véleményt alkotnak az adott játékról. És itt a "nagyobb nevû" újságokra is gondolok.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Az is lehet de újságokban értékelésekben egy lapra rakták.
zaki
az lehet, csak egy kicsit más a két játék stílusa

Ez egy nagy szar a Splinter Cell ezerszer jobb
zaki
olvass vissza

Kis Szabó [PT]
MULTIFIGHTOT vkinek már sikerált összehoznia???
batman
A hacking parancsokat lejjebb már részletesen leírták. Olvass vissza kicsit. A másik pedig úgy javítható ki, hogy a grafikai beállításnál a bal oldalon lévõ, piros korongokkal jelzett listából fentrõl a másodikat (neve nem jut eszembe) ki kell kapcsolni.
uff

[...] Te romboló állat! Te sátán!

A hacking rész szvsz nagyon jó poén 😊
A játék többi része (leszámítva az autózást) szintén tetszik. Legalábbis miután az ember hozzászokik a kicsit idegesítõ kamerakezeléshez. A vámpíros rész pedig piszkosul hangulatos volt. A fõvámpírokkal nagyon jó volt bunyózni, szerintem ezt még párszor megismétlem majd 😊

Üdv:
dav

Nekem is ez volt, pont ma olvastam a neten, hogy a pc-s verzióban (ismeretlen okból kifolyólag) enter helyett a ctrl-t kell megnyomni. Ugyanez igaz a play parancsra is.

batman
Viszonylag gyorsan ki lehet lõni a helikotert, rövid sorozat bele, aztán elbújás, és így ki lehet nyírni.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Hali, miután kilõttem a repülõ kerekét, jön egy helikopter egy ügynökkel. Azzal mit kellene csinálni? thnx!

zaki
le kell ütnöd, hogy kizuhanjon a repcsibõl

zaki
sikerült