Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ugyanazt tudom tanácsolni, mint CaviaR-nak... lásd #1484-est!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szívesen! Én is szegény (egyetemi) diákfiúka vagyok - az udõsebbek közül , ezért játszom mindig a saját eredeti Játék CD-im biztonsági másolataival ...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CaviaR
"A játék alapverzió"

Akkor felrakom a patch-et, crack, aztán még kérdezek ha gáz van. Ja, és amolyan biztonsági másolat féle. Szegény diákfiú vagyok. :)

És köszönöm a segítséget!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

KeKKSZike
no problem! megtaláltad?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hi all!
Megtudnátok mondani honnan lehet letölteni a RIP verziót???Ha egyátalán van!
IMYke2.0.0.0
Melyik verzió?
Ugyanis, az alapverziót (1.0) (, ha az 1.0-t használod, akkor sajna el kell felejtsd a mentéseidet, mert a Matrix.exe-t az originallal felül kell írd, majd) 1.52-re illik feljavítani, crackel-ni, ha nem az eredeti van meg (ejnye-bejnye!, GameCopyWorld).
Ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor az már hardveres.

CaviaR
Csak nálam forult eddig elõ, hogy játék közben a gép szó nélkül újraindul? Pontosabban ha a shift-et nyomom. A játék alapverzió, CRACKFIX-es.
Config:
AMD Athlon XP 1700+
256 MB ram
Ati Radeon 8500 LE
CATALYS 02.5

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Amugy neha bejon,de csak ha ossze vissza nyomom...:D
Sziasztok.
Azt szeretnem megkérdezni,hogy hogyan lehet az ellenfél kezébol kivenni a fegyvert?!
InterSAS
ha vki megcsinálná az egészet, küldjön má' egy savegame -t pls!
Bocs rossz helyen vagyok!!!!!
Hol lehet a neten játszani a GTA-val?????????
CaviaR
Na segítsetek légyszi!

IMYke2.0.0.0
Tehát, amíg nem lesz rendes módosító program, ill. amíg nem lehet megoldani a fagyás-problémát rendesen (az elején még megy a fordítás, de mihelyst nagyobb lesz az anyag, egyre sûrûbben fagyogat, lásd GTA: Vice City), addíg nem lesz magyar Enter The Matrix (sem).

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
.::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

IMYke2.0.0.0
Ám azonnali fagyással válaszol minden módosításra!

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
.::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

khm, ako sorry, ugynézki msot nem vált be a lsutaság fél egészség cimû elv :DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandee
funny boy =)

KeKKSZike
kicsit nézz vissza, mert vki nagyon pontosan leírta! ;)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nem tud valaki egy pontos leirást a hack részhegy hogy sorba hogy mit, hogy el lehesen érni a spec dolgokat? most nincs igazám kedvem rendesen "felhackelni" a cuccost :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CaviaR
Valaki help!!!

Hogyan kell használni az applyppf.exe-t? Elindítom, megjelenik egy fekete ablak, és eltûnik. Egy könyvtárban van a dev-etm4.bin, az exe, és a ppf. Mit csináljak?

JustIce
uhh mostanabn nem jatszom vele, de ugy emlekszem: kinyirod a kommandosokat, majd asszem jon egy ugynok is, akit le kell rugni a kitort ablakon Niobe fele.. Majd radtamadnak stb.. szal nem szbad elindulni addig:)

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Kis Szabó [PT]
Próbáld ki...
Kis Szabó [PT]
Várd meg amíg Niobe elintézi a snipert, asszem ez a megoldás...
Bandee
továbbra sincs semmi 5let?

InterSAS
Hé nekem Action Trip - cheats -es linknél a save -t nem tudom letölteni! Ha vki le tudja, pls írjon egy mailt a [email protected] -ra!! (És csatolja a fájlt)
IMYke2.0.0.0
100%-os vagy? A Revolution (és nem Revolusion, ahogy te írtad) még nem is jött ki!

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)

Hi Vobek! Láttad a filmet?
Asszem amugy jövõhéten Lan de kérdezd meg Gabort!
Én már szedem a Revolusiont:-)
IMYke2.0.0.0

InterSAS
tegnap 15:46 | Válasz erre | #1432

Hi! Az Ice & Corruptnál ha felugrok egy gépre amirõl a 2 haveromhoz tudnék menni felrobbantják a zsaruk azt a gépet! Akkor kinyírok pár kommandóst, majd látom a haverjaimat, hogy ott lõnek össze-vissza. Van 2 kéményszerûség. Az egyikrõl fel tudok ugrani egy helyre ahonnan talán fel tudok menni hozzájuk (nem tudom tudok-e), de mindig ha arra a részre felmegyek, a levegõbõl lecsúsznak zsaruk. de amíg fönt vagyok, automatán mindig jönnek! Mit tegyek?? Van végigjáccás, vagy vmi? Vagy vki írja már le hogy mit kell csinálni azon a pályán végig!! Pls, thx!!
tilly
Csak egy rövid vélemény: A játék feelingje nagyon el van találva...a grafika viszont borzasztó! A kocka kerekeket tényleg ki lehet kapcsolni de embert létrán így mászni még életemben nem láttam...
Bandee
tudja vki?

IMYke2.0.0.0
Nálam tökéletesen futott, és bármíly hihetetlen ezen a konfigon:
CPU: AMD XP 1700+ (1466 MHz)
RAM: 256 DDR RAM (266 MHz)
VGA: Abit GeForce 4 MX 440 64 DDR RAM (kölcsönben volt nálam)
DirectX: 9.0a
Oprendszer: Windows Millenium Eng
Monitor: Samsung 17" (felbontás: 1024*768/32)

.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)

Kocsó
Hi JustIce!

Elakadtam a Construction Reactor nevû pályánál. Sniperrel leszedem a kommandósokat Niobe meg lent vár. Átugrok hozzá az agyik falra, lemegyek a lépcsõn és se szó, se beszéd, meghal.
Miért?
Már próbáltam mindenféle módon lejutni hozzá, de minden próbálkozásomkor meghal.
Pedig nem is zuhan meg semmi.
Próbáltam CHEAT-tel is (örökélet) de azzal is meghalt.
Valakinek valami 5let?

Bandee
thx =)

Bandee
Hali. A MatricConfig.ini-ben ez mire való :
ALTERNATEFOCUS=1
??? Alapértelmezetten 0, ha átállítom 1re más lesz a focus effektje és sokkal gyorsabb! 5let?

zaki
A Force Object LOD-ot nem szabad bekapcsolni!
nekem is kocka kerekek voltak a szó szoros értelmében, de amikor kikapcsoltam, már rendben volt minden

PhantomW
vannak hibáji de ütni vágni az embereket jó:)

The World is Yours

Kis Szabó [PT]
Szvsz hangulatos gém. Jók a mozgások, a focus a fegyverek. A hackelés lehetõsége is nagyon tetszett. Vannak kisebb problemek a gémmel, de összvissz jó. Mondjuk 160 ft-nál többet nem adtam volna érte...
repro
Játszok kb 2 napja a gémmel és óóóriási csalódás.
Ghosttal kezdtem nyomni és az elsõ autós üldözésnél a fszom Nájobi beragadt 2 oszlop közé (Reload), elõtte fejreállt 5x...
Amikor meg faszikámmal kell üldöznöm egy ügynököt (mikor farba akarják dugni egy haverunkat, vagy mi). Agent Béla 3x állt fejre a szar fekete Volvójával elõttem...
Überszar..
Nyugodtan leprogramozhattak volna a jármûves kalandoknál egy útvonalat.. 1xûbb is
Kezelés szintén nulla.. szûk helyeken a kamera foggalmam sincs merre mutat
A sarok mögül való kilövés nevetséges.. mikor megbúvok ok, de ha kihajolok akkor a kép fele a falat mutatja, ahol vagyok, ezért a látómezõ 30%ra esik..
Hirtelen ennyi... Nagy Mátrix fan vagyok és frankó a filmes bejátszások, de csak ezért van fent

N0 TXT TLK PLZ!4!

PhantomW
akó mivan ha niobe nem tud vezetni azt neki megy az összes oszlopnak az ikreket meg nem lehet kilõni ugy tudom

The World is Yours

zaki
na sikerült

zaki
kösz, mindjárt +próbálom

InterSAS
Zaki, ott 5 kommandós van, ki kell õket nyírni, aztán nálam q, de nálad nem tudom mi van beállítva eldobod a gránát-szerûséget a ventillátornak, és akkor felrobban, és be tudsz menni. És ne menj oda gyorsan ha nem akarsz meghalni..
InterSAS
Hi! Az Ice & Corruptnál ha felugrok egy gépre amirõl a 2 haveromhoz tudnék menni felrobbantják a zsaruk azt a gépet! Akkor kinyírok pár kommandóst, majd látom a haverjaimat, hogy ott lõnek össze-vissza. Van 2 kéményszerûség. Az egyikrõl fel tudok ugrani egy helyre ahonnan talán fel tudok menni hozzájuk (nem tudom tudok-e), de mindig ha arra a részre felmegyek, a levegõbõl lecsúsznak zsaruk. de amíg fönt vagyok, automatán mindig jönnek! Mit tegyek?? Van végigjáccás, vagy vmi? Vagy vki írja már le hogy mit kell csinálni azon a pályán végig!! Pls, thx!!
zaki
lehet, ez az a pálya, ami a repülõs után jön. a csávót megvédtem, lelépett telefonon, utána, pedig kinyírok 3 kommandóst, és a telefonnál írja, hogy a ventilátor alatt kell továbbmenni, de nem tudom, hogy hogy tudok lejutni oda, mert mindig lehuzanok...

Kocsó
Hi

Én egy szóval nem mondtam, hogy nekem nem megy a VIEW parancs.
Megy minden. Csak a DECODE nem...
Már egy csomó képet meg filmet megnéztem.

Strahd_
Nem az a pálya maikor telefonalsz de nem mehetsz el onnan mert valakinek még asegítened kell?

zaki
kéne 1 kis segítség: a The Abyss pályán a 2. résznél (Abyss 2) a ventilátor alatt van a továbbvezetõ út. hogyan lehet oda lejutni?

Strahd_
A másik karakterrel amikor küzdesz... nem akinél hackeltél akkor ott elöjön a kard ha pl counter attacet nyomsz vay a rugás ütés kombinációjára

zaki