2083
Szal...
  • Christian
    Akkor szereld ki a winyót, és szereld be otthoni gépedbe,ott meg ird ki! Nemnehéz énis megtudom csinálni pedig mégcsak 14 éves vagyok!
  • neo-78
    hát nem is a sebesség a baj, mert elég gyors a net, de onnantól hogy megvan, nem tudom hogy hazavinni.
  • Christian
    Neo akkor minden napba töltesz egy keveset! Milyen net van munkahelyyeden? ha gyorsabb mint chello vagy chello akkor gyorsan leszedi!
  • Blasta
    Na meglesem.
  • Christian
    hát. Bekel állítani a optionsba. Vagy tedd be alapbeállításba, és ujből beállítod az egészet! Mást nemtok
  • Blasta
    Értelek én, de én minden játékot E.D.S.F.-fel játszok!
    Ezt szoktam meg, ezért kérdem, hogy mi van az E billentyűre konfigrálva, mert nekem az már eég nem az ami neked!

Amúgy tabbal kiválasztom a fegyvert, addig OK, de csak a jobb felső sarokban lesz kiválaszva, elő nem veszi!
  • neo-78
    köszi, de csak 2 naponta férek a nethez, mert most nincs otthon net. szóval melóhely, itt meg nincs író, bla-bla-bla, nekem ez sajna túl körülményes, ezért nyavalygok itt mint a fürdőskurva, hogy valakivel tudjak 1-et bizniszelni. ha valaki (pesti, mert én is itt lakom) átírná, azt honorálnám, csak már lenne meg.
  • Christian
    Neo tötlsd le http://warezcenter.warez.hu -ról kb. 500 Ftért 1 hétig tölthetsz a link TUTI jó!!
  • Christian
    Mi? w előre s hátra a balra d jobbra ajnem akkor vagy az e vagy a r -el leeht elővenni az f-el belehet menni ajtón
  • Christian
    Blasta olvasd el amit irtam!
  • neo-78
    ja és már nagyon tele a tököm, hogy csorgó nyállal olvasom 2 hete a fórumot, de megszerezni meg sehonnan nem bírom ezt a "szart".
    bocs mindenkitől, de ha van valakibe 1 kis emberség, akkor írjon fel mán nekem 1 működö verziót némi juttatás fejében :) köszi.
  • Blasta
    De az e gomb nekem az előre!
    Mi volt azon a gombon alapból?????
  • Blasta
    DC-ről töltöttem le.
  • Christian
    Hát tabbgal kikell választani fegyvert és "e" gombbal előveheted külső nézetben is!
  • neo-78
    hi, inkább azt mond meg, a játék honnan van meg, mert netről egyszerűen képtelen vagyok letölteni.
  • Blasta
    Hiába reménykedek????
    :-)
  • Blasta
    Nos?
    :-)
    Valaki tud segíteni?
  • Blasta
    Erre a problémára nincs megoldás??????
    Egyáltalán, ti hogy veszitek elő a fegyvert?
    Mik a beállításaitok?
  • CaviaR
    Az XP-hez kell egy indeo driver. Ez a DivX alá kell, különben nem tudja használni az XP a DivX drivert.
    iv5setup Saját feltöltés ígyekezz leszedni...

Talán ezzel menni fog.
  • Blasta
    Skacokz!
    Van valami mód arra, hogy külső nézetben elővegyem a fegyvereket, mert nekem sehogy nem hjlandó erre, csak ha 3-as gombbal bezúmolok fps-re, ott tűzgomb, majd a 4-essel ki, és így veszi elő a fegyvert.
    Egyéb 5let????
    Előre is THX!
  • OPM
    lenne 1 kérdésem!
    ha már 1x felinstalláltam a játékot, utána nem tom átállítani a nyelvet??
    thnx
  • zaki
    bízzunk benne, hogy a folytatás jobb lesz
  • Werewolf
    Jó kérdés. Nekem audigy van és nálam is mindig off van. Még jó, hogy az audigyk erőssége az eax...
  • Guri
    Sziasztok!

Végigbogarásztam az oldalt, de nem találtam hasonló hibát, mint ami nálam fenn áll.

Audigy 2-es kártya van a gépben, de nem tudom beállítani a játékban, mert mindig off-on marad.

MIÉRT??
  • Werewolf
    e meg az én véleményem:

1. a grafika nem annyira béna, csak letisztult (jó, nem is szép) (A Max Payne-é anno meg ultra jó volt!)
    2. a verekedés tényleg jó, de kurva gyors, mire elkezdeném élvezni, addigra vége
    3. a legnagyobb szórakozás meg a matrix hackelése
  • Marcus_
    rájöttem én balga
  • Marcus_
    Láma vagyok ,légyszi irjátok már meg h kell letölteni a gamecopyw-ről-PLS.

THX elöre is!
  • CaviaR
    Nem minden újságot kell komolyan venni. Sokszor van az, hogy összecsapják a munkát, nem körültekintőek, és így egy teljesen más véleményt alkotnak az adott játékról. És itt a "nagyobb nevű" újságokra is gondolok.
  • László atya
    Az is lehet de újságokban értékelésekben egy lapra rakták.
  • zaki
    az lehet, csak egy kicsit más a két játék stílusa
  • László atya
    Ez egy nagy szar a Splinter Cell ezerszer jobb
  • zaki
    olvass vissza
  • Kis Szabó [PT]
    MULTIFIGHTOT vkinek már sikerált összehoznia???
  • batman
    A hacking parancsokat lejjebb már részletesen leírták. Olvass vissza kicsit. A másik pedig úgy javítható ki, hogy a grafikai beállításnál a bal oldalon lévő, piros korongokkal jelzett listából fentről a másodikat (neve nem jut eszembe) ki kell kapcsolni.
    uff
  • dav
    A hacking rész szvsz nagyon jó poén :)
    A játék többi része (leszámítva az autózást) szintén tetszik. Legalábbis miután az ember hozzászokik a kicsit idegesítő kamerakezeléshez. A vámpíros rész pedig piszkosul hangulatos volt. A fővámpírokkal nagyon jó volt bunyózni, szerintem ezt még párszor megismétlem majd :)

Üdv:
    dav
  • dav
    Nekem is ez volt, pont ma olvastam a neten, hogy a pc-s verzióban (ismeretlen okból kifolyólag) enter helyett a ctrl-t kell megnyomni. Ugyanez igaz a play parancsra is.
  • batman
    Viszonylag gyorsan ki lehet lőni a helikotert, rövid sorozat bele, aztán elbújás, és így ki lehet nyírni.
  • OPM
    Hali, miután kilőttem a repülő kerekét, jön egy helikopter egy ügynökkel. Azzal mit kellene csinálni? thnx!
  • zaki
    le kell ütnöd, hogy kizuhanjon a repcsiből
  • zaki
    sikerült