2083
Szal...
-
Christian #1630 Akkor szereld ki a winyót, és szereld be otthoni gépedbe,ott meg ird ki! Nemnehéz énis megtudom csinálni pedig mégcsak 14 éves vagyok! -
neo-78 #1629 hát nem is a sebesség a baj, mert elég gyors a net, de onnantól hogy megvan, nem tudom hogy hazavinni.
-
Christian #1628 Neo akkor minden napba töltesz egy keveset! Milyen net van munkahelyyeden? ha gyorsabb mint chello vagy chello akkor gyorsan leszedi! -
#1627 Na meglesem. -
Christian #1626 hát. Bekel állítani a optionsba. Vagy tedd be alapbeállításba, és ujből beállítod az egészet! Mást nemtok -
#1625 Értelek én, de én minden játékot E.D.S.F.-fel játszok!
Ezt szoktam meg, ezért kérdem, hogy mi van az E billentyűre konfigrálva, mert nekem az már eég nem az ami neked!
Amúgy tabbal kiválasztom a fegyvert, addig OK, de csak a jobb felső sarokban lesz kiválaszva, elő nem veszi! -
neo-78 #1624 köszi, de csak 2 naponta férek a nethez, mert most nincs otthon net. szóval melóhely, itt meg nincs író, bla-bla-bla, nekem ez sajna túl körülményes, ezért nyavalygok itt mint a fürdőskurva, hogy valakivel tudjak 1-et bizniszelni. ha valaki (pesti, mert én is itt lakom) átírná, azt honorálnám, csak már lenne meg. -
Christian #1623 Neo tötlsd le http://warezcenter.warez.hu -ról kb. 500 Ftért 1 hétig tölthetsz a link TUTI jó!! -
Christian #1622 Mi? w előre s hátra a balra d jobbra ajnem akkor vagy az e vagy a r -el leeht elővenni az f-el belehet menni ajtón -
Christian #1621 Blasta olvasd el amit irtam! -
neo-78 #1620 ja és már nagyon tele a tököm, hogy csorgó nyállal olvasom 2 hete a fórumot, de megszerezni meg sehonnan nem bírom ezt a "szart".
bocs mindenkitől, de ha van valakibe 1 kis emberség, akkor írjon fel mán nekem 1 működö verziót némi juttatás fejében :) köszi. -
#1619 De az e gomb nekem az előre!
Mi volt azon a gombon alapból????? -
#1618 DC-ről töltöttem le. -
Christian #1617 Hát tabbgal kikell választani fegyvert és "e" gombbal előveheted külső nézetben is! -
neo-78 #1616 hi, inkább azt mond meg, a játék honnan van meg, mert netről egyszerűen képtelen vagyok letölteni. -
#1615 Hiába reménykedek????
:-) -
#1614 Nos?
:-)
Valaki tud segíteni? -
#1613 Erre a problémára nincs megoldás??????
Egyáltalán, ti hogy veszitek elő a fegyvert?
Mik a beállításaitok? -
#1610 Az XP-hez kell egy indeo driver. Ez a DivX alá kell, különben nem tudja használni az XP a DivX drivert.
iv5setup Saját feltöltés ígyekezz leszedni...
Talán ezzel menni fog. -
#1609 Skacokz!
Van valami mód arra, hogy külső nézetben elővegyem a fegyvereket, mert nekem sehogy nem hjlandó erre, csak ha 3-as gombbal bezúmolok fps-re, ott tűzgomb, majd a 4-essel ki, és így veszi elő a fegyvert.
Egyéb 5let????
Előre is THX! -
OPM #1603 lenne 1 kérdésem!
ha már 1x felinstalláltam a játékot, utána nem tom átállítani a nyelvet??
thnx -
#1602 bízzunk benne, hogy a folytatás jobb lesz -
Werewolf #1599 Jó kérdés. Nekem audigy van és nálam is mindig off van. Még jó, hogy az audigyk erőssége az eax... -
Guri #1598 Sziasztok!
Végigbogarásztam az oldalt, de nem találtam hasonló hibát, mint ami nálam fenn áll.
Audigy 2-es kártya van a gépben, de nem tudom beállítani a játékban, mert mindig off-on marad.
MIÉRT?? -
Werewolf #1597 e meg az én véleményem:
1. a grafika nem annyira béna, csak letisztult (jó, nem is szép) (A Max Payne-é anno meg ultra jó volt!)
2. a verekedés tényleg jó, de kurva gyors, mire elkezdeném élvezni, addigra vége
3. a legnagyobb szórakozás meg a matrix hackelése -
Marcus_ #1595 rájöttem én balga -
Marcus_ #1594 Láma vagyok ,légyszi irjátok már meg h kell letölteni a gamecopyw-ről-PLS.
THX elöre is! -
#1590 Nem minden újságot kell komolyan venni. Sokszor van az, hogy összecsapják a munkát, nem körültekintőek, és így egy teljesen más véleményt alkotnak az adott játékról. És itt a "nagyobb nevű" újságokra is gondolok. -
László atya #1589 Az is lehet de újságokban értékelésekben egy lapra rakták. -
#1588 az lehet, csak egy kicsit más a két játék stílusa -
László atya #1587 Ez egy nagy szar a Splinter Cell ezerszer jobb -
#1585 olvass vissza -
#1583 MULTIFIGHTOT vkinek már sikerált összehoznia??? -
#1581 A hacking parancsokat lejjebb már részletesen leírták. Olvass vissza kicsit. A másik pedig úgy javítható ki, hogy a grafikai beállításnál a bal oldalon lévő, piros korongokkal jelzett listából fentről a másodikat (neve nem jut eszembe) ki kell kapcsolni.
uff -
dav #1578 A hacking rész szvsz nagyon jó poén :)
A játék többi része (leszámítva az autózást) szintén tetszik. Legalábbis miután az ember hozzászokik a kicsit idegesítő kamerakezeléshez. A vámpíros rész pedig piszkosul hangulatos volt. A fővámpírokkal nagyon jó volt bunyózni, szerintem ezt még párszor megismétlem majd :)
Üdv:
dav
-
dav #1577 Nekem is ez volt, pont ma olvastam a neten, hogy a pc-s verzióban (ismeretlen okból kifolyólag) enter helyett a ctrl-t kell megnyomni. Ugyanez igaz a play parancsra is. -
#1574 Viszonylag gyorsan ki lehet lőni a helikotert, rövid sorozat bele, aztán elbújás, és így ki lehet nyírni. -
OPM #1573 Hali, miután kilőttem a repülő kerekét, jön egy helikopter egy ügynökkel. Azzal mit kellene csinálni? thnx! -
#1571 le kell ütnöd, hogy kizuhanjon a repcsiből -
#1568 sikerült