Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
, ezért játszom mindig a saját eredeti Játék CD-im biztonsági másolataival
...
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor felrakom a patch-et, crack, aztán még kérdezek ha gáz van. Ja, és amolyan biztonsági másolat féle.
Szegény diákfiú vagyok. :)
És köszönöm a segítséget!!!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Megtudnátok mondani honnan lehet letölteni a RIP verziót???Ha egyátalán van!
Ugyanis, az alapverziót (1.0) (, ha az 1.0-t használod, akkor sajna el kell felejtsd a mentéseidet, mert a Matrix.exe-t az originallal felül kell írd, majd) 1.52-re illik feljavítani, crackel-ni, ha nem az eredeti van meg (ejnye-bejnye!
, GameCopyWorld).
Ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor az már hardveres.
Config:
AMD Athlon XP 1700+
256 MB ram
Ati Radeon 8500 LE
CATALYS 02.5
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Azt szeretnem megkérdezni,hogy hogyan lehet az ellenfél kezébol kivenni a fegyvert?!
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
.::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
.::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hogyan kell használni az applyppf.exe-t? Elindítom, megjelenik egy fekete ablak, és eltûnik. Egy könyvtárban van a dev-etm4.bin, az exe, és a ppf. Mit csináljak?
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)
Asszem amugy jövõhéten Lan de kérdezd meg Gabort!
Én már szedem a Revolusiont:-)
Gamespot
Neoseeker
PC Club Fórum
Action Trip - cheats
Ennyi egyenlõre, elsõre...
Hi! Az Ice & Corruptnál ha felugrok egy gépre amirõl a 2 haveromhoz tudnék menni felrobbantják a zsaruk azt a gépet! Akkor kinyírok pár kommandóst, majd látom a haverjaimat, hogy ott lõnek össze-vissza. Van 2 kéményszerûség. Az egyikrõl fel tudok ugrani egy helyre ahonnan talán fel tudok menni hozzájuk (nem tudom tudok-e), de mindig ha arra a részre felmegyek, a levegõbõl lecsúsznak zsaruk. de amíg fönt vagyok, automatán mindig jönnek! Mit tegyek?? Van végigjáccás, vagy vmi? Vagy vki írja már le hogy mit kell csinálni azon a pályán végig!! Pls, thx!!
CPU: AMD XP 1700+ (1466 MHz)
RAM: 256 DDR RAM (266 MHz)
VGA: Abit GeForce 4 MX 440 64 DDR RAM (kölcsönben volt nálam)
DirectX: 9.0a
Oprendszer: Windows Millenium Eng
Monitor: Samsung 17" (felbontás: 1024*768/32)
Elakadtam a Construction Reactor nevû pályánál. Sniperrel leszedem a kommandósokat Niobe meg lent vár. Átugrok hozzá az agyik falra, lemegyek a lépcsõn és se szó, se beszéd, meghal.
Miért?
Már próbáltam mindenféle módon lejutni hozzá, de minden próbálkozásomkor meghal.
Pedig nem is zuhan meg semmi.
Próbáltam CHEAT-tel is (örökélet) de azzal is meghalt.
Valakinek valami 5let?
ALTERNATEFOCUS=1
??? Alapértelmezetten 0, ha átállítom 1re más lesz a focus effektje és sokkal gyorsabb! 5let?
nekem is kocka kerekek voltak a szó szoros értelmében, de amikor kikapcsoltam, már rendben volt minden
Ghosttal kezdtem nyomni és az elsõ autós üldözésnél a fszom Nájobi beragadt 2 oszlop közé (Reload), elõtte fejreállt 5x...
Amikor meg faszikámmal kell üldöznöm egy ügynököt (mikor farba akarják dugni egy haverunkat, vagy mi). Agent Béla 3x állt fejre a szar fekete Volvójával elõttem...
Überszar..
Nyugodtan leprogramozhattak volna a jármûves kalandoknál egy útvonalat.. 1xûbb is
Kezelés szintén nulla.. szûk helyeken a kamera foggalmam sincs merre mutat
A sarok mögül való kilövés nevetséges.. mikor megbúvok ok, de ha kihajolok akkor a kép fele a falat mutatja, ahol vagyok, ezért a látómezõ 30%ra esik..
Hirtelen ennyi... Nagy Mátrix fan vagyok és frankó a filmes bejátszások, de csak ezért van fent
N0 TXT TLK PLZ!4!
The World is Yours

Én egy szóval nem mondtam, hogy nekem nem megy a VIEW parancs.
Megy minden. Csak a DECODE nem...
Már egy csomó képet meg filmet megnéztem.