2083
Szal...
-
#1789 hi!
DEVICE NOT CREATED 2
ezt irja ki mikor inditanám a gamét.mi a gáz? -
#1788 "Húdemondanék vmit, de ez nem a konzolos topik..."
ez a játék is konzolra való...az igaz
gamepaddal semmi irányítási gond nincs, csak az a baj, hogy a gamma úgy ahogy van nagyon erőltetett és egysíkú absz nem jön át a Mátrix hangulat úgy ahogy kéne...egy próbát megér, de csakis az x órányi filmek miatt...amik tökéletesen kiegészítik a Matrix Realoaded filmet -
#1787 Ha nyomod a Shift-et (focus), akkor nagyobbat tudsz ugrani (hosszabbat), meg jobban lehet irányítani az ugrást. -
#1786 Hogy lehet a normál ugrásnál nagyobbat ugrani? -
#1785 A kurva életbe... :((( Már ki is írtam, meg most nincs is itthon több cd-m, meg letölteni is... azért köszi! -
#1784 én igen, le kellett újra töltenem 1 2.cdt, a 3-as cd-t meg 3X töltöttem újra le :( -
#1783 :-((
Megvan a játék de nem tudom telepíteni. Amikor telepítéskor kéri a 2. CD-t, berakom, folytatja a telepítést, de egy idő után nem pörgeti tovább a CD-t, abbahagyja a másolást, majd kifagy a gép. Reseteltem, előröl kezdtem, aztán egy kicsit tovább bírta telepíteni, de aztán megint ugyan ez. :-(( Találkozott vki ilyennel, mi lehet a baj?? (Angol WinXP, GeF3 Ti200, Detonator 43.45) -
steweee #1782 számomra nagy csalódás a játék. a grafika szép, a mozgások lenyűgözőek, de valahogy mégsem az igazi, a max payne játékélményét meg sem közelíti. az autós pályák katasztrofálisan vackok, csak a film miatt tették bele, a verekedéseket meg eléggé lerontja hogy nem célkereszttel kell lőni
-
#1781 Nem a Wc-ből kell felugrani csak magasan van. -
#1780 Fel kell mászni oldalt a kerítésen, aztán oldalazva rámászol a polcra, és azon mész, rá a légkondi nemtudommilyére, na, az le fog szakadni, újra odamászol, de aztán már átugrod, továbbmész, és jobbra lesz, le fog szakadni az is, ha rámész, és megvan...
Remélem ez a rész kellett :-)) -
#1779 ....persze és Niobe-val játszottam végig, szal alig kellett használnom a snipert... -
#1778 Ghost-ot még nem vittem végig, addig nem is hekkelem. -
#1777 Nekem végig ilyen volt!
Nem raktak be egérgyorsítást a játékba (vagy raktak, csaknem kapcoltam be :-DDD)
Alig-alig használtam sniper puskát, mert irtó nehéz volt használni... -
#1776 Akkor nekem is nehéz az irányítás ATI kártyával, GForce-al jobb. De azért tudtam fedezni Niobét. -
#1775 Előfordult már valakinél, ha rá zoom-ol, akkor az egér teljesen belassul? Alig mozdul el a célkereszt, pedig rendesen mozgatom az egeret. Eddig nem zavart, mert nem használtam sokat a snipert, de most fedeznem kell Niobe-t, és mindig kinyúvasztják csórikámat. Szal csak ha 1st person-be kapcsolok, csak akkor nem jó az egér. Néha meg ránt egy nagyot, így végképp irányíthatatlan.
Köszi -
#1774 Nem, rá kell kattintani kétszer. -
Marcus_ #1773 Légyszives segitsetek!!
Ha a Microsoft oldaláról letöltöm a directx.9a telepítőjét és letöltöm a cuccot automatikusan fenn lesz?Ill. ez működni fog rendesen?
Köszönöm a válaszokat előre is -
#1771 Az első pálya végén hogy kell beugrani a szellőzőbe? -
#1769 Ahhoz, hogy legyen kardod, Hack-elni kell a játékot. És asszem, csak Niobe-nak lesz kardja. Ha nem hekkeltél, nem lesz kard. -
#1767 Az első rész végén amikor egy WC-ből kell beugrani a szellőzőbe hogy elmeneküljek hogy lehet beugrani a szellőzőbe? -
kyle reese #1765 magyarításrol van e valami hír hogy honnan lehetne leszedni? -
#1764 de van kardod:) ha nyomod ket egergombot egyszerre elojon a kard, de csak ha ellenfel van a kozeledben..
szal akkor nyomd csak. -
#1762 amugy van egy topic ahol ezzel foglalkoznak..:P
a telepites meg hol mit kell csinalni TUTI le van irva mar, csak vissza KE'NE lapozni!:D
-
#1761 nincs, és nem is lesz egy darabig magyarítás -
#1760 Van rip a Seven warezen...a 4CD-s változatot meg a HLC ftpről letudod kapni.
Seven warez cím: http://7wrz.uw.hu/ -
pokember #1759 ha tudtok válaszoljatok már ma??????
-
pokember #1758 mikor jön meg a magyarosítás és hol???????? -
pokember #1757 ok köszi -
#1756 van az a nagy forgó biz-basz, azt kell szétrobbantani -
pokember #1755 patesz te tudod??????? -
pokember #1754 nem tudom hol a kijárat -
pokember #1753 az "Ice and corrupt-nál megakadtam nem tudtok segíteni -
#1752 #1520 -
#1751 Olvasod az oldalt vagy csak írogat?????? -
pokember #1750 ELÉG HA HONLAPOT ÍRTOK
-
pokember #1749 NEM TUDTOK MAGYAROSÍTÁST HOZZÁ???NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM -
#1747 Üdv!
Egy magyar Enter the Matrix rajongói oldalt ajánlanék a figyelmetekbe:
enterthematrix.rulz.hu
Van faq (gyakran ismételt kérdések), patch, screenshot-ok, mentett játék, ha elakadtál...
-
#1746 Olvassatok vissza..
Gyakorlo palyat megkapod, ha vegigviszed, s a vegen miutan lepergett a stablista felirod a cheat kodot, vagy elolvasod amit irtam (#1328) de lehet hogy elotte, s mar tudod is:)
Kardhoz vidd vegig ja. no es egyszerre nyomod a ket egergombot, s eloveszi. vampirok ellen tenyleg jo, mert nem kell verekedni a pocokkel, hogy nagy nehezen beledofd..
de reg voltam itt:P
udv -
#1745 Oké, a 4-es a play disk, megvan.
De nem vágom, miért nem akar indulni.
Eddig nem volt gond vele.
Most képernyő elsötétül, aztán vissza a windowsba...