Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébkén nem értem a játékot az autos részeknél.Nálam úgy pattognak mintha nem lenne gravitáció, de a legszörnyübb ha Ghostal vagy.Az autót nem lehet irányítani,a lövöldözésnek semmi értelme,egy fos az egész.Azt vettem észre ha a faszit mozgatom, akkor az autó arra próbál küzködni, de csak próbál.Egy kalap szar az egész.

Kössz rájöttem azért kössz.
Általában egyfelé lehet menni,próbáld aa nyilat követni, ami mutatja a hátralévõ távolságot is.Annak csökkenie kell!

Ott arra kell menni amerre a nyyíl mutat megkell küzdeni két nagy ellenséggel utána asszem kocsival megyünk Morpeushoz aki harcol a kamion tetején!😊

Ott mit kell csinálni, amikor Ghost alatt leszakad a padlózat?Az egyik pály eleje így kezdõdik.Elötte a nagy házban kell a vámpírokat írtani.

zaki

Énmeg ott tartok ahol van egy reaktor izé és vagy egy gyár és ott kell valamit csinálni bemegyek és mikor a ghost lekapcsolja a lámpát akkor ott a izén átmegyek és mindig leesek!

CaviaR
Nemtom pontosan, de most kb a felénél tartasz. Még elég sok van, vagy legalább is nehéz.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hány nagy pályából állaz Enter the Matrix?

ja megvan😊

de nemnyilik ki a rács, ahova mutat, meg elis fogyott a izé, próbáltam azzal a nagy bombával is, hogyan tovább?

oh köszi

zaki
jobb egérgombot egy kicsit nyomva tartod

Hogyleeht eldobni a gránátot?

CaviaR
Elé kell írni, h CHEAT XXXXXXX
Az x-ek a kódot jelölik...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Van ugyebár az a nagy forgó ketyere. Azt kell felrobbantani, akár mit is ír. Felmész a géphez, és úgy állsz be, hogy a híd elötted van,és látod azt a forgó szart. Bedobsz a tövéhez 2-3 gránátot, és fel fog robbanni. A robbanástól kinyílik a rács amerre a nyíl mutat, és kész...

(#1566)

kösz
igen , már meg is kaptam a leveled, küldtem rá választ is, várom a visszajelzésed.
CaviaR
Jó mailcímet adtál a felhasználó infóban?

ja most látom, hogy csak egy perce küldted. sorry
még nem jött meg, de érdeklõdéssel várom
CaviaR
neo-78: Levél ment...

ok. csao
na mind1 lesz ami lesz nekem mennem kell majd legyél sokszor ICQ-n majd csak egyszer fenntleszünk mind2en!😊 csao

😞( vegyél chellot havi 13 és bármennyit netezhetsz!

hát a tök se tudja, elég drága lenne most nekem, egy kicsit kiköltekeztem
jövöhéten én táborba leszek😞((Mikor lesz otthoni neted vagy hogy?

jövõhéten leszek net közelben, majd megírom
😞(((((((((((Akkor majd írok és valamikor vissza irsz..vagy... holnap este 8?

én csak 6-ig, mindenesetre köszi a segítséget
nem, mer tesóm mobil izéjén vagyok, enyimet most nem teszem be, minyá megyek suliba is... de este 8-kor ittleszek!

na, már 10 perce várok.
😊

icq-n vagyok, én már betaláltalak téged, csak nem vagy online
még nem jött meg

icq-n dumcsizzunk, az egyszerûbb
emailban kapod mindjárt.
[email protected] 167801685
Neked?

van, mi az email címed?
igazad van.
Na megy, Blasta?

van ICQ-d?

Blasta
Bkiztonsági okokbl, ezt mérnem Emailben beszélitek le??????????????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ok.
De ne add meg nekikcímüket vagy telefonszámod vagyilyesmi

Oki szolj ha van!

aha már értem csak furcsán rakta ki a fórum a szövegeket. kösz megprbálom
Jaés hívd fel kérdezd meg hogy megvan e nekik!

Van egy számítógépes bolt (SpiderNet) itt lehet venni másolt játékokat! 1200ft/CD itt megveheted!

ezt most nem igazán értem, milyen címet hívjak fel?
én=és