2083
Szal...
  • FRenkie
    hi!
    DEVICE NOT CREATED 2
    ezt irja ki mikor inditanám a gamét.mi a gáz?
  • mohus
    "Húdemondanék vmit, de ez nem a konzolos topik..."

ez a játék is konzolra való...az igaz

gamepaddal semmi irányítási gond nincs, csak az a baj, hogy a gamma úgy ahogy van nagyon erőltetett és egysíkú absz nem jön át a Mátrix hangulat úgy ahogy kéne...egy próbát megér, de csakis az x órányi filmek miatt...amik tökéletesen kiegészítik a Matrix Realoaded filmet
  • MAgi
    Ha nyomod a Shift-et (focus), akkor nagyobbat tudsz ugrani (hosszabbat), meg jobban lehet irányítani az ugrást.
  • Örm
    Hogy lehet a normál ugrásnál nagyobbat ugrani?
  • CybearBoy
    A kurva életbe... :((( Már ki is írtam, meg most nincs is itthon több cd-m, meg letölteni is... azért köszi!
  • zaki
    én igen, le kellett újra töltenem 1 2.cdt, a 3-as cd-t meg 3X töltöttem újra le :(
  • CybearBoy
    :-((
    Megvan a játék de nem tudom telepíteni. Amikor telepítéskor kéri a 2. CD-t, berakom, folytatja a telepítést, de egy idő után nem pörgeti tovább a CD-t, abbahagyja a másolást, majd kifagy a gép. Reseteltem, előröl kezdtem, aztán egy kicsit tovább bírta telepíteni, de aztán megint ugyan ez. :-(( Találkozott vki ilyennel, mi lehet a baj?? (Angol WinXP, GeF3 Ti200, Detonator 43.45)
  • steweee
    számomra nagy csalódás a játék. a grafika szép, a mozgások lenyűgözőek, de valahogy mégsem az igazi, a max payne játékélményét meg sem közelíti. az autós pályák katasztrofálisan vackok, csak a film miatt tették bele, a verekedéseket meg eléggé lerontja hogy nem célkereszttel kell lőni
  • Örm
    Nem a Wc-ből kell felugrani csak magasan van.
  • MAgi
    Fel kell mászni oldalt a kerítésen, aztán oldalazva rámászol a polcra, és azon mész, rá a légkondi nemtudommilyére, na, az le fog szakadni, újra odamászol, de aztán már átugrod, továbbmész, és jobbra lesz, le fog szakadni az is, ha rámész, és megvan...
    Remélem ez a rész kellett :-))
  • Blasta
    ....persze és Niobe-val játszottam végig, szal alig kellett használnom a snipert...
  • MAgi
    Ghost-ot még nem vittem végig, addig nem is hekkelem.
  • Blasta
    Nekem végig ilyen volt!
    Nem raktak be egérgyorsítást a játékba (vagy raktak, csaknem kapcoltam be :-DDD)
    Alig-alig használtam sniper puskát, mert irtó nehéz volt használni...
  • MAgi
    Akkor nekem is nehéz az irányítás ATI kártyával, GForce-al jobb. De azért tudtam fedezni Niobét.
  • CaviaR
    Előfordult már valakinél, ha rá zoom-ol, akkor az egér teljesen belassul? Alig mozdul el a célkereszt, pedig rendesen mozgatom az egeret. Eddig nem zavart, mert nem használtam sokat a snipert, de most fedeznem kell Niobe-t, és mindig kinyúvasztják csórikámat. Szal csak ha 1st person-be kapcsolok, csak akkor nem jó az egér. Néha meg ránt egy nagyot, így végképp irányíthatatlan.
    Köszi
  • CaviaR
    Nem, rá kell kattintani kétszer.
  • Marcus_
    Légyszives segitsetek!!

Ha a Microsoft oldaláról letöltöm a directx.9a telepítőjét és letöltöm a cuccot automatikusan fenn lesz?Ill. ez működni fog rendesen?

Köszönöm a válaszokat előre is
  • Örm
    Az első pálya végén hogy kell beugrani a szellőzőbe?
  • MAgi
    Ahhoz, hogy legyen kardod, Hack-elni kell a játékot. És asszem, csak Niobe-nak lesz kardja. Ha nem hekkeltél, nem lesz kard.
  • Örm
    Az első rész végén amikor egy WC-ből kell beugrani a szellőzőbe hogy elmeneküljek hogy lehet beugrani a szellőzőbe?
  • kyle reese
    magyarításrol van e valami hír hogy honnan lehetne leszedni?
  • JustIce
    de van kardod:) ha nyomod ket egergombot egyszerre elojon a kard, de csak ha ellenfel van a kozeledben..
    szal akkor nyomd csak.
  • JustIce
    amugy van egy topic ahol ezzel foglalkoznak..:P
    a telepites meg hol mit kell csinalni TUTI le van irva mar, csak vissza KE'NE lapozni!:D
  • zaki
    nincs, és nem is lesz egy darabig magyarítás
  • Unknow
    Van rip a Seven warezen...a 4CD-s változatot meg a HLC ftpről letudod kapni.
    Seven warez cím: http://7wrz.uw.hu/
  • pokember
    ha tudtok válaszoljatok már ma??????
  • pokember
    mikor jön meg a magyarosítás és hol????????
  • pokember
    ok köszi
  • zaki
    van az a nagy forgó biz-basz, azt kell szétrobbantani
  • pokember
    patesz te tudod???????
  • pokember
    nem tudom hol a kijárat
  • pokember
    az "Ice and corrupt-nál megakadtam nem tudtok segíteni
  • Patesz
  • Patesz
    Olvasod az oldalt vagy csak írogat??????
  • pokember
    ELÉG HA HONLAPOT ÍRTOK
  • pokember
    NEM TUDTOK MAGYAROSÍTÁST HOZZÁ???NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
  • MAgi

MAgi
    Üdv!
    Egy magyar Enter the Matrix rajongói oldalt ajánlanék a figyelmetekbe:
    enterthematrix.rulz.hu

Van faq (gyakran ismételt kérdések), patch, screenshot-ok, mentett játék, ha elakadtál...
  • JustIce
    Olvassatok vissza..
    Gyakorlo palyat megkapod, ha vegigviszed, s a vegen miutan lepergett a stablista felirod a cheat kodot, vagy elolvasod amit irtam (#1328) de lehet hogy elotte, s mar tudod is:)
    Kardhoz vidd vegig ja. no es egyszerre nyomod a ket egergombot, s eloveszi. vampirok ellen tenyleg jo, mert nem kell verekedni a pocokkel, hogy nagy nehezen beledofd..
    de reg voltam itt:P
    udv
  • Blasta
    Oké, a 4-es a play disk, megvan.
    De nem vágom, miért nem akar indulni.
    Eddig nem volt gond vele.
    Most képernyő elsötétül, aztán vissza a windowsba...