Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
....persze és Niobe-val játszottam végig, szal alig kellett használnom a snipert...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

MAgi
Ghost-ot még nem vittem végig, addig nem is hekkelem.
Blasta
Nekem végig ilyen volt!
Nem raktak be egérgyorsítást a játékba (vagy raktak, csaknem kapcoltam be :-DDD)
Alig-alig használtam sniper puskát, mert irtó nehéz volt használni...

MAgi
Akkor nekem is nehéz az irányítás ATI kártyával, GForce-al jobb. De azért tudtam fedezni Niobét.
CaviaR
Elõfordult már valakinél, ha rá zoom-ol, akkor az egér teljesen belassul? Alig mozdul el a célkereszt, pedig rendesen mozgatom az egeret. Eddig nem zavart, mert nem használtam sokat a snipert, de most fedeznem kell Niobe-t, és mindig kinyúvasztják csórikámat. Szal csak ha 1st person-be kapcsolok, csak akkor nem jó az egér. Néha meg ránt egy nagyot, így végképp irányíthatatlan.
Köszi

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Nem, rá kell kattintani kétszer.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Légyszives segitsetek!!

Ha a Microsoft oldaláról letöltöm a directx.9a telepítõjét és letöltöm a cuccot automatikusan fenn lesz?Ill. ez mûködni fog rendesen?

Köszönöm a válaszokat elõre is

Örm
Az elsõ pálya végén hogy kell beugrani a szellõzõbe?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

MAgi
Ahhoz, hogy legyen kardod, Hack-elni kell a játékot. És asszem, csak Niobe-nak lesz kardja. Ha nem hekkeltél, nem lesz kard.
Örm
Az elsõ rész végén amikor egy WC-bõl kell beugrani a szellõzõbe hogy elmeneküljek hogy lehet beugrani a szellõzõbe?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

magyarításrol van e valami hír hogy honnan lehetne leszedni?

JustIce
de van kardod😊 ha nyomod ket egergombot egyszerre elojon a kard, de csak ha ellenfel van a kozeledben..
szal akkor nyomd csak.

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
amugy van egy topic ahol ezzel foglalkoznak..😛
a telepites meg hol mit kell csinalni TUTI le van irva mar, csak vissza KE'NE lapozni!😄

zaki
nincs, és nem is lesz egy darabig magyarítás

Unknow
Van rip a Seven warezen...a 4CD-s változatot meg a HLC ftprõl letudod kapni.
Seven warez cím: http://7wrz.uw.hu/
ha tudtok válaszoljatok már ma??????
mikor jön meg a magyarosítás és hol????????
ok köszi
zaki
van az a nagy forgó biz-basz, azt kell szétrobbantani

patesz te tudod???????
nem tudom hol a kijárat
az "Ice and corrupt-nál megakadtam nem tudtok segíteni
Patesz

Patesz
Olvasod az oldalt vagy csak írogat??????

ELÉG HA HONLAPOT ÍRTOK
NEM TUDTOK MAGYAROSÍTÁST HOZZÁ???NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
MAgi

MAgi
Üdv!
Egy magyar Enter the Matrix rajongói oldalt ajánlanék a figyelmetekbe:
enterthematrix.rulz.hu

Van faq (gyakran ismételt kérdések), patch, screenshot-ok, mentett játék, ha elakadtál...
JustIce
Olvassatok vissza..
Gyakorlo palyat megkapod, ha vegigviszed, s a vegen miutan lepergett a stablista felirod a cheat kodot, vagy elolvasod amit irtam (#1328) de lehet hogy elotte, s mar tudod is😊
Kardhoz vidd vegig ja. no es egyszerre nyomod a ket egergombot, s eloveszi. vampirok ellen tenyleg jo, mert nem kell verekedni a pocokkel, hogy nagy nehezen beledofd..
de reg voltam itt😛
udv

Blasta
Oké, a 4-es a play disk, megvan.
De nem vágom, miért nem akar indulni.
Eddig nem volt gond vele.
Most képernyõ elsötétül, aztán vissza a windowsba...

Blasta
Srácok, melyik CD kell a játékhoz?
Nekem eddig be volt mount-olva az egyik, de most valamiért nem akar elindulni

progeny
Naaaa!!!!Mi lesz már?!hlppls!!!

http://szefoo.uw.hu

progeny
Hello!Itt olvasgattam mit írtatok, de nem tudom, hogy hogyan lehet gyakorló pálya.Ezt elmondhatná valaki.Egyébként nekem is az a bajom mint Neo-78-nak.Meg próbálom, amit írtatok.

http://szefoo.uw.hu

CaviaR
kicsit elkéstem vele...

CaviaR
Nemtudom miért van ez. Kipróbáltam, és nekem megjelenik a kép ilyenkor. Ismerõs a probléma, de nemtudom mi lehet rá a megoldás. Ne nézegess képeket. 😊

A kardhoz is végig kell szerintem vinni. Amíg nem viszed végig, nincs gyakorlópálya, így nincs ahol használhatsd a kardot... 😊 (szerintem)

köszi a segítséget, este ki is próbálom
A kardhoz végig kell vinni a játékot, de természetesen a visszatöltött állásokban is használható lesz. Tapasztalatom szerint nem elég egyszer lefuttatni a training-et, hanem a program minden újraindításakor meg kell ismételni. Viszont királyul lehet vele hentelni, fõleg a vámpírokat 😊

Úgy csináld, hogy miután beírtad, hogy "view", a baloldalt megjelenõ listából válaszd ki a képet, és nyomd meg a ctrl-t. Egy bonyolultabb módszer, hogy miután beírtad a parancsot a kép teljes elérési útjával, a nyilakkal rámozogsz az enter-re a billentyûzeten, és akkor nyomsz ctrl-t. Ezzel a két módszerrel megjelenik a kép, sima enter-rel azonban nálam sem mûködik. Viszont ugyanez érvényes a "play" parancsra is.

egyébként a kard is ilyen?
márminthogy végig kell nyomni a játékot, ahhoz hogy használhasd?
egyébként király a játék, beleszerettem egybõl.
(ja írtam neked, köszi a listát, majd nemsoká értekezünk)
kösz, azt tudom, hogy kell használni. ellenben ha beírom így, akkor kihagy egy sort, (hibaüzenet nincsen) és megkapom újra a promtot. kép + sehol
na ez miért van?
CaviaR
Hali!

Igen a tréning pályához végig kell vinni vmelyik karakterrel az egészet. És azt a mentést kell hack-kelni.

A view paranccsal alapból is lehet nézegetni img fileokat, tehát próbálkozz. Ha mást nem HELP VIEW, és leírja a használatát. Ja, és az img-nek a pontos útját kell megadni. pl.: VIEW B:\VALAMI\NEMTOM\KÉP.IMG

Hi. A kardot, meg a Training pályát csak akkor lehet behozni, ha az ember már végignyomta a game-t?
ja és a hacking-ben a view parancsra nem igazán akarja megmutatni az img file-kat. Miért van ez, tudja valaki?
Elõre is köszi.
VinylToy
Rengeteget kellene visszaolvasnom, és most nem érek rá, csak egy kérdés, van a játékbõl rip???

Lehet hogy láma kérdés, de a 4 CD-t biztos nem tudom sehonnét letölteni 😞(

Köszi a segítséget elõre is! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kis Szabó [PT]
Húdemondanék vmit, de ez nem a konzolos topik...
CaviaR
Nah. Kezdjük elölrõl. Mondd el szépen milyen konfig, milyenek a driver-jeid, meg hasonló.
Ígyexünk segíteni...

a multiplay nem megy a PC-s, csak a konzolos verzión 😞

zaki
nem kéne üvöltözni

zaki

CaviaR
Skeet? Nem véletlenül a Gyaloglórol?

Csak a videókártyád driverének a frissítését tudnám ajánlani.

Ha valaki rájött hogy hogyn keell irányítani a kocsit mikor üldöznek az ikrek, az szóljon.(Ghostal)Összevissza megy az autó.