2083
Szal...
-
#1846 Mondjuk olvasd el az előtted lévő hozzászólást... -
#1844 Hali all!
Belekezdtem a az ETM fordításába és szükségem lenne teszterekre, akik
tesztelik folyamatosan és ha valami elírás vagy egyéb gubanc van azt
jelentik nekem. Megbízható emberekre van szükségem és olaynokra akik naponta
többször is megnézik a leveleiket. A jelentkezéseket a [email protected]
email címre várom! -
#1842 KIAKASZTOTTAM!!!Már 3 napja.Nincs folytatása? -
#1840 Le kell lődözni a SWATosokat. De sztem ez logikus. Az elsőnél én szétrúgtam a két kommandóst, a harmadikat meg elkaptam hátulról, aztán fel kell mászni balról arra a gépre.
De lehet az utána következő részt mondod, nem tom nekem ott sohasem volt gondom Ice-ékkal. Ha van egy olyan forgó gép, azt kell a Tab-bal ha kiválasztottad a demo charge-kat, felrobbantani. -
#1839 Szevasztok!Király ez a game de elakadtam szerintem egy egyátalán nem nehéz résznél:Meg kell menteni vagy mi Ice-t meg egy csajt de mindig megölik öket.Mit kell ott csinálni?segítségeteket előre is köszönöm!!!! -
#1838 "Aki hülye, haljon meg" <-- tanítóbácsist játszunk, majd megkeresed, ha kell vmi :) -
#1837 Ha?Miért nem válaszol valaki? -
#1836 Ha letöltöm az 1.52-es patchet akkor utána jó lesz?? -
#1835 Ha?Valaki?Help Me!! -
#1834 fdxetmcf.Ez az? -
#1833 Légyszi.Nem tudom hogy melyik az.Van 20 oldal azt mindegyiken van valami letöltés,azt lehet hogy a fele rossz. -
#1832 Már rég végivihetted volna a játékot ennyi idő alatt. -
#1831 De nem tudom hogy melyiket kell letölteni.Valaki mondja már meg hogy hányasról kell letölteni.Légyszi! -
#1830 De mire végigolvasom.......Amugy van 100%os magyarosítás? -
#1829 Olvass vissza ezerszer le van írva. -
#1828 És az internetről honnét lehet cracket letölteni hozzá?Mert biztos lehet.:) -
#1827 Nyah végigvittem. 6:45, biztos van jobb idő is, de király volt. Rabbit hole-al szoptam, miután utánaolvastam jöttem csak rá, hogy lehet előre is lőni akkor ment elsőre.
Ghosttal toltam, Niobeval inkább nem viszem újra végig, pedig azt mondják érdemes. De kell a hely. -
Kojiro at work #1826 Szóval: ...szerezned...crack-et... :) (korán van) -
Kojiro at work #1825 Kisficege: Ez a probléma nekem is fennált régebben. A megoldás az, hogy be kell szereznek egy másik crack-ot, mert ami most van neked, az csak a kamionos pályáig bírja. Nekem egy haverom küldte át, kérj meg valakit, akit ismersz és túljutott ezen a részen, hogy küldje el a crack-ét, meg a crackpatch-ét, ha van. -
#1824 Én HL-szintű grafikát, és pocsék játékmenetet vártam. Ehhez képest néha gyönyörű a játék, és nagggyon kirááály.
Látszik, hogy ha még van rá 1-2 hónapjuk, a HL2-ig év játéka lehetett volna. Így apróbb bosszantó kis dolgok bezavarnak, aki el tudja nézni ezeket a játéknak, jól szórakozik. -
#1823 Most vagyok az építkezésen. A bunyó az nagyon megy, de azért elég sokszor halok :()
Amikor az ikrek üldöztek, szinte végig 99 hpm volt, aztán utolsó 200 méteren leszopták az egészet. Végén meghaltam, kiestem a kocsiból, de Noibe beért, és a játék elfogadta :D -
#1822 Töltsd le újra a mentést? lol. -
#1821 Helosztok.Van egy kis problémám.Ha eljutok a teherautós részig kilép.Mit kell csinálni? -
#1819 Most akkor érthetőbben írd le, és LÉGY SZÍVES NE TEGYÉL ÖTVEN KÉRDŐ- ÉS FELKIÁLTÓJELET.
Köszönöm. -
#1817 Nekem is tetszik, király. -
#1815 nincs magyarítás -
#1813 Én jáccottam azzal a résszel vagy két percig, akkor döntöttem el hogy nem viszem teljesen végig. Ghosttal még elvittem de Niobeval. Mellesleg sztem nem az autós részek a leggyengébbek, hanem a vége. -
kyle reese #1809 megvan hogy mi volt a baj hibás volt a crack a javított már fenn van csak azt nem kérdeztem hogy honnan dzedték le nekem ugy hogy a címet nem tudom -
#1807 A Trinitys-ből azt kell átnevezni, amelyik 1 megánál nagyobb méretű (asszem TrinityZen a neve). Ghost-nál többet kell átnevezni, nem csak a Costume01-et, mert az első pályán más ruhában van, és ott még nem lesz Neo.
A másik problémára nem tudom a választ, nekem nem volt ilyen. De én előbb felraktam az 1.51-est, aztán az 1.52-est aztán minden jó volt. -
#1805 Nézz el ide, részletesen le van írva:
http://www.enterthematrix.rulz.hu -
kyle reese #1804 ha tud valaki segitsen mitöl van hogy pont töltené be a the truck nevű pályát erre kilép a játékbol mivel lehetne megoldani hogy ne csinálja ezt? -
#1801 "logo test miat nem hogya" - ez a mondatrész mit jelent? Arra már rájöttem, hogy miatt nem hagyja, de előtte mi van?
-
#1799 Már megoldottam. -
#1798 Hol lehet gránátot találni nekem csak flash gránátom van? -
#1795 Tennap végigtoltam és meghekkeltem, nekem is jön a kard Ghosttal is. Állat, Seraphnak semmi esélye, meg az ügynökökkel is király karddal küzdeni! -
#1794 Gránáttal kell berobbantani az üveget! Ha nincs gránátod, az szívás, és csak egyet használ6tsz fel, mert a köv. pályán fog kelleni a gránát :-)) -
#1793 ThX -
#1792 A repülőtéren a North Point résznél mit kell csinálni bevagyok zárva egy szobába van két ajtó mindegyik zárva van, van még egy üvegablak de azt nem lehet kitörni. Hogy tudok innen kimenni? -
#1791 #535 -
#1790 Nem, én amiatt mondtam hogy csak konzolon lehet multifightolni. És ez nem jó!