Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem raktak be egérgyorsítást a játékba (vagy raktak, csaknem kapcoltam be :-DDD)
Alig-alig használtam sniper puskát, mert irtó nehéz volt használni...
Köszi
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha a Microsoft oldaláról letöltöm a directx.9a telepítõjét és letöltöm a cuccot automatikusan fenn lesz?Ill. ez mûködni fog rendesen?
Köszönöm a válaszokat elõre is
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
szal akkor nyomd csak.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
a telepites meg hol mit kell csinalni TUTI le van irva mar, csak vissza KE'NE lapozni!😄
Seven warez cím: http://7wrz.uw.hu/

Egy magyar Enter the Matrix rajongói oldalt ajánlanék a figyelmetekbe:
enterthematrix.rulz.hu
Van faq (gyakran ismételt kérdések), patch, screenshot-ok, mentett játék, ha elakadtál...
Gyakorlo palyat megkapod, ha vegigviszed, s a vegen miutan lepergett a stablista felirod a cheat kodot, vagy elolvasod amit irtam (#1328) de lehet hogy elotte, s mar tudod is😊
Kardhoz vidd vegig ja. no es egyszerre nyomod a ket egergombot, s eloveszi. vampirok ellen tenyleg jo, mert nem kell verekedni a pocokkel, hogy nagy nehezen beledofd..
de reg voltam itt😛
udv
De nem vágom, miért nem akar indulni.
Eddig nem volt gond vele.
Most képernyõ elsötétül, aztán vissza a windowsba...
Nekem eddig be volt mount-olva az egyik, de most valamiért nem akar elindulni

http://szefoo.uw.hu

A kardhoz is végig kell szerintem vinni. Amíg nem viszed végig, nincs gyakorlópálya, így nincs ahol használhatsd a kardot... 😊 (szerintem)
márminthogy végig kell nyomni a játékot, ahhoz hogy használhasd?
egyébként király a játék, beleszerettem egybõl.
(ja írtam neked, köszi a listát, majd nemsoká értekezünk)
na ez miért van?
Igen a tréning pályához végig kell vinni vmelyik karakterrel az egészet. És azt a mentést kell hack-kelni.
A view paranccsal alapból is lehet nézegetni img fileokat, tehát próbálkozz. Ha mást nem HELP VIEW, és leírja a használatát. Ja, és az img-nek a pontos útját kell megadni. pl.: VIEW B:\VALAMI\NEMTOM\KÉP.IMG
ja és a hacking-ben a view parancsra nem igazán akarja megmutatni az img file-kat. Miért van ez, tudja valaki?
Elõre is köszi.
Lehet hogy láma kérdés, de a 4 CD-t biztos nem tudom sehonnét letölteni 😞(
Köszi a segítséget elõre is! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ígyexünk segíteni...
Csak a videókártyád driverének a frissítését tudnám ajánlani.