2083
Szal...
-
#1907 Ennyire megátallkodottnak vélsz??? Gondolod, hogy ilyen olcsó trükkel próbálnálak rávenni egy vírus gépedre való felmásolására...!? Dehogy.
A Patch és a Crack annyi, amennyi - azért, mert csak olyan keveset kellett benne javítani.
------------------------------------------
.:i2k:.
-
#1906 nem vírus -
#1905 Ez tényleg igaz
hogy a patch csak:4,42mb a crack 6,56mb
-
#1901 mikorra várható a teljes fordítás kb? -
#1900 Ha nem megy a Crack ,mármint nem engedi felülírni akkor ne írd felül hanem csak bemásolod de nevezd át pl PlayMatrix -ra. nekem is így ment csak mustafa -
#1899 Mi nem ok-s vele?
Nem tudod letölteni?
Nem megy?
Vagy mi?
------------------------------------------ -
#1897 Szívesen!
------------------------------------------ -
#1895 Nos.
1.52 All Official Patch
1.52 All NoCD Crack
Remélem, ez már segítség.
1. Patch feltesz
2. Crackelt exe bemásol
3. Játékot élvez.
-
#1894 nekem kell !!!!!!!!!!! -
#1892 én Ma akasztottam ki 5:30 óra kerekítve -
#1891 Kinek kell itt a Crack -je mega patch??????? -
#1890 Honnan Tudom Letölteni a gamet? (warez oldalról dcc+ is jó ) -
#1889 Hol találok cracket a patch-hez?
Mi a mail címed? -
#1888 Szevasztok? Ha letöltöttem a Patchet? akkor mit kell csinálni belemásolni a Játék mappájába? -
Augustus Gigo #1887 KOnzolba írj ilyeneket, ne íde!
Bár sztem nem nagyon fog ide visszajönni! -
#1886 ez az eheti 1 millió forintos kérdés -
Augustus Gigo #1885 Ez hogy jön ebbe a topicba? -
Augustus Gigo #1884 Mennyiért? -
#1881 mi a mailed 1000 hála és köszönet !!!!!!!!! Király vagy -
#1880 Töltsd le a peccset innen:
http://www.tinnud.co.uk/matrix_patch_info.asp
És keress hozzá krekket.
Ha arra is kell cím akkor..... MAIL -
#1878 TUDNÁTOK SEGÍTENI!!!!!!!! -
#1877 Tudnátok segíteni??? Egy résznél mindig lefagy a játék! A cd a haveromé és ő is erre panaszkodott! Próbáltuk másnak a cdjével ugyanaz!! AZt mondják hogy gyári hibás Meg hogy kell hozzá egy patch ami kijavítja ezt a kis apróságot!!! HA tud vki egy olyan oldalt mondani ahonnan ez letölthető akkor legyen szíves mondja el!!!! Köszönöm -
#1875 Követni kell a repülőt:)Egyébként az egy kicsit nehéz rész, a bukkanókra nem célszerű padlógázzal ráhajtani -
#1874 Annál a résznél amikor egy repülő megy fölöttem én meg kocsit vezetek, ott mit kell csinálni? -
#1870 Helló!lenne egy problémám:
a való világban a "the rabbit hole"-ban mit javasoltok ,sohasem látom hogy holt szedik a hajót! -
steweee #1869 na, nem bírtam tovább cérnával, unistall. még jó hogy nem írtam ki, 4 cd-t sajnáltam volna rá -
steweee #1866 hi! mit kell felrobbantani ott ahol meg kell menteni Ice-to és Corruptot? destroy the 3 anchors at the base of gear ??? már vagy 20x kezdtem neki. légyszi segítsen vki! -
#1864 Kövesd a katonákat és lődd le őket.Én is így csináltam. -
kyle reese #1863 mi van nem akar senki se segiteni ? -
kyle reese #1862 elakadtam ott ahol a csatornában kell követni a kommandóst de mindig lelövik akihez el kéne jutnom!segtsen valaki! -
kyle reese #1861 végigjátszást honnan lehet szerezni? -
#1860 Ti annyira nagy emberek vagytok. Ha éppen nem használjátok, majd had menjek egy kört a cipőtökben, be akarok vágódni a csajoknál. -
Grifid #1859 ....
letöltöttem , kipróbáltam , suxx , uninstall-delete... -
Marcus_ #1858 hacking cool-2nap alatt szétvágtam-uninstall -
#1854 Thx! Csak van egy kics problek. Egyenlőre nm kezeli az ékezeteket... :( -
#1852 Ühüm. Hát GL, remélem menni fog :) -
#1851 :)) Hogy hogyan? Van egy jó barátom (Dezzy) aki már nem egyszer segített. Ő ugyanis programozó és ugyanúgy mint a Hitman2 és az IGI2-höz írt egy fájl dekódoló/küdoló progit. :) Így csak mit dujkuk jelenleg készíteni mind a 3 projektet, az IGI2 és a Hitman2 hamarosan kész... -
#1850 Többen azt mondták a topic elején, hogy nem lehet magyarosítani, mert nem működik utána a játék. Te hogyan oldod mégis meg? -
#1849 Ahol a többi is van: http://www.gaemhunter.hu
Csak az oldal épp fejlesztés alatt! -
#1847 Bazmeg milyen emberek vannak! Hihetetlen!!!