2083
Szal...
-
#1956 Oks, én csináltam is, de sem a mellékelt fonttal, sem az eredetivel nem jó
-
#1955 Szerintem a varázslat: Windows Millenium + Radeon 9500 Pro (128MB)
Na jó, viccet félretéve - fogalmam sincs mi lehet a probléma forrása, de korábban írtam, hogy nagy valószínűséggel a felülírt betű-(font)-készlet miatt csinálhatja amit csinál.
Tehát - s azt hiszem Methos a telepítőben is jelzi - MINDENKÉPPEN CSINÁLJATOK BIZTONSÁGI MENTÉST A FELÜLÍRANDÓ FÁJLOKRÓL! A telepítő közli, melyek ezek.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#1954 Hali!
Tudom nem mai játék, de kéne nekem belőle RIP változat! Vki tud nekem segíteni? Előre is thx a segítséget... -
#1953 Nahát akkor ha ebben is benne vagy, akkor neked biztosan működik a Methos féle verzió (vagy legalább amit Te fordítottál).
Áruld már el lécci, milyen op.rendszered + vid.kártyeszed van? -
#1952 én egy müködöképes verzióra gondoltam -
#1950 Készül. Az én részem legalábbis... mivel segítek Methos-éknak.
-
#1949 magyarosítás ügyben tud vki vmit ? -
neo13 #1948 de én save re gondoltam -
#1947 Na akkor még egyszer beszúrom. De most már nem gondolok a lustákra. Tessék klikkelni néhányaszor!
PCDome - Enter The Matrix leírás/anyagok
Gamecopyworld - NoCD-ügy
Egyre inkább elegem van a lusta emberekből...
neo13 #1946 na de végigjátszás?no meg alink se jó amit adott az 1895 -ös ben -
#1945 #1895-ben van link a peccshez. -
#1944 De irnak biztosan. (Lasd lenn! Meg abbol is kovetkezhet, hogy mar elotted 1939 hozzaszolas szuletett!)
Szoval, esetleg probald meg a jatekhoz a peccset, hatha valami ilyesmit is javit, bar nalam nem volt gond, masfajta ATI-m van.
Egyebkent eleg szep gepigenye van, siman elkepzelheto, hogy a 7500 nagyon is keves neki! Mindenesetre a beallitasokban probalgass, butitsd le, hatha jobb lesz tole! -
neo13 #1943 bazz ebbe a fórumba nem ír senki? -
neo13 #1942 Hali! Valaki tus segíteni? az a problémám hogy amikor játszok akkor kicsikozza a falakat fekete csikokkal. Lehet hogy kevés a radeon 7500? vagy valami beállítás ja és az előzőre plz valaki -
neo13 #1941 hahó plz -
neo13 #1940 hali! létszi valaki irja meg honnan lehet leszedni a végigjátszást. -
#1939 Ezek szerint neked sem sikerült semmit elérni?
-
#1937 megy vkinek a magyaritás ? -
#1936 Az hogy nem rossz gép az még megállja a helyét, de én nem csodálkoznék ha beszaggat. Szal. -
#1935 Nekem is elkezdek játszani és vagy 3 pályát átviszek utána először csak kicsit későb annyira szaggat hogy nem lehet vele játszani pedig nem egy rossz gépem van PIv alaplap 2000 Mhz proci 256 Mb ram Ge fprce 3 videókártya. De én akkor is végigvittem.Mindig vagy 3 pályát átvittem utána meg másnap vagy később megimnt annyit vagy többett én így oldottam meg -
#1934 Alaplap milyen? -
#1930 Ezt hogy érted? Hol jársz most? -
#1928 Ja, egy kihagyhatatlan image
KaTT
Azért nem szúrom be, mert 1024x768-as...
Szerintem nagyon ütős... -
#1927 nem, megjelenés még várat magára:
FAQ:
"Q: When will this mod be out?
A: When it's done. There is no release date." ;)
De haladnak a fiúk. Érdemes nézegetni a hivatalos honlapot. Szépen infóznak éppen hol tartanak... -
#1926 Ez már megjelent ez a MOD????,,, -
#1925 Akkor hasonló cipőben járunk
Éppen ezért féltem és csináltam backupot, hogy ha a magyarítás szétvágja, akkor a reinstall még egy évig tart... -
#1924 OKé.
Megpróbálom ma felküzdeni a Játékot (sajna, egy 7 éves CD-íróm van, ami csak 8x-osan olvas! ), s amint lesz vmi fejlemény, jelentkezem!
#1923 Ha valakinek megy rendesen, írja már le az op.rendszerét és annak a nyelvét!
Most már nagyon érdekelne a dolog. -
#1922 Én természetesen csak backup után raktam fel a magyarítást.
Én is láttam hogy a fonts könyvtárban felülír egy fájlt, de sajna akárhogy is próbálom (az eredeti, vagy a telepítő által bemásolt fájllal), ua a helyzet.
Négyzethalom... -
#1921 köszi a tippet ! megprobálom ! Hihetetlen hogy a gamehunternél nagyivbe leszarnak minket ! -
#1920 Amúgy a MP2-höz nem sokára elkészül egy Matrix: The Revolution MOD, majd ajánlom figyelmetekbe. ;)
Még In-Game képek -
#1919 Elég nehéz helyzetben vagyok.
Miért is?
Methos-nak (Gamehunter Team vezetője) felajánlottam a segítségem, mert én is nagyon szeretném MAGYARUL végignyomni az ETM-et... ők már belekezdtek, így hát én nem indultam neki.
Másrészt, csak nekik volt ill. van speciális kibontójuk a szöveganyagot tartalmazó fájlokhoz!
Így beugrottam, szívest, örömest, megkaptam a szükséges anyagot.
És itt a bibi: mivel nem elejétől vagyok a fordításban, nem tudom, mi lehet rossz.
Szerintem a fontokkal (betűk) is variáltak valamit, és azzal lehet gond. Pontosan ezzel a fájllal: eIM.ftx
Próbáljátok azt visszatenni!
Akik csak most akarják feltenni a 70%-os magyarítást:
Csináljatok erről a fájlról (eIM.ftx) biztonsági másolatot (Fonts könyvtában van) és úgy tegyétek fel a magyarítást.
Ha nem műxik, akkor egyszerűen másoljátok vissza a fentebb említett eIM.ftx fájlt és minden műxik, csak legfeljebb nem lesznek magyar ékezetek. Ez utóbbi csak tipp...
#1918 Nem jó a magyarosítása??? csak mert én még nem installáltam fel azért kérdezem?egyébként mennyi idő belt neketek végigtolni? -
#1917 IMYke:
Te sem tudsz nekünk semmi hasznosat mondani az ETM fordítással kapcsolatban?
Nem egyedül vagyok olyan gondban, hogy a magyarítás telepítése után már a legelején kifagy a game.
Megpróbáltam egyszerre nem minden fájlt felülírni, és azt el is értem hogy a játék elindult, de ahol a lefordított szövegek jelentek volna meg, csak a fonthibák (négyzetek) jöttek elő. Az angol részek szépen mentek tovább...
Egyébként ha érdekes lenne: XP Pro Hun +SP1, GeF2.
Tipp? -
#1915 Feltettem a magyarosítást, de kezdhetek is neki a játék újratelepítésének. Lehet, hogy én szúrtam el valamit. Vállakozó kedvű emberek gyors cd-rommal próbálkozhatnak.
(gyors cd-rom újratelepítésnél hasznos) -
#1914 vannak modok a game hoz?
ha igen milyenek és holnnan lehet letökteni? -
horbykeee #1912 EZ A JÁTÉK EGY HORDÓ FOS REKLÁM GAME -
#1911 INNEN - 70%-os Még készítjük.
#1910 Honnan lehet megszerezni a magyarosítását? -
#1909 feltelepítettem a mátrix játékot (4 cd)
elinditom kiválasztoom az angol nyelvet, kilépek, felrakom a magyaritást, és nem megy ! Csak kockát látok, ha az elsöt választom ki akkor kilp a játék, ha a többit(hang alapján) akkor meg elég fura nyelvú lesz !
help !!!!!!!!!!!!!!