2083
Szal...
  • Zola NFK
    Oks, én csináltam is, de sem a mellékelt fonttal, sem az eredetivel nem jó
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem a varázslat: Windows Millenium + Radeon 9500 Pro (128MB)
    Na jó, viccet félretéve - fogalmam sincs mi lehet a probléma forrása, de korábban írtam, hogy nagy valószínűséggel a felülírt betű-(font)-készlet miatt csinálhatja amit csinál.
    Tehát - s azt hiszem Methos a telepítőben is jelzi - MINDENKÉPPEN CSINÁLJATOK BIZTONSÁGI MENTÉST A FELÜLÍRANDÓ FÁJLOKRÓL! A telepítő közli, melyek ezek.

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • precision
    Hali!

Tudom nem mai játék, de kéne nekem belőle RIP változat! Vki tud nekem segíteni? Előre is thx a segítséget...
  • Zola NFK
    Nahát akkor ha ebben is benne vagy, akkor neked biztosan működik a Methos féle verzió (vagy legalább amit Te fordítottál).
    Áruld már el lécci, milyen op.rendszered + vid.kártyeszed van?
  • Imremagdi
    én egy müködöképes verzióra gondoltam
  • IMYke2.0.0.0
    Készül. Az én részem legalábbis... mivel segítek Methos-éknak.

• Imremagdi
    magyarosítás ügyben tud vki vmit ?
  • neo13
    de én save re gondoltam
  • IMYke2.0.0.0
    Na akkor még egyszer beszúrom. De most már nem gondolok a lustákra. Tessék klikkelni néhányaszor!

PCDome - Enter The Matrix leírás/anyagok

Gamecopyworld - NoCD-ügy

Egyre inkább elegem van a lusta emberekből...

• neo13
    na de végigjátszás?no meg alink se jó amit adott az 1895 -ös ben
  • Mayday
    #1895-ben van link a peccshez.
  • Mayday
    De irnak biztosan. (Lasd lenn! Meg abbol is kovetkezhet, hogy mar elotted 1939 hozzaszolas szuletett!)
    Szoval, esetleg probald meg a jatekhoz a peccset, hatha valami ilyesmit is javit, bar nalam nem volt gond, masfajta ATI-m van.
    Egyebkent eleg szep gepigenye van, siman elkepzelheto, hogy a 7500 nagyon is keves neki! Mindenesetre a beallitasokban probalgass, butitsd le, hatha jobb lesz tole!
  • neo13
    bazz ebbe a fórumba nem ír senki?
  • neo13
    Hali! Valaki tus segíteni? az a problémám hogy amikor játszok akkor kicsikozza a falakat fekete csikokkal. Lehet hogy kevés a radeon 7500? vagy valami beállítás ja és az előzőre plz valaki
  • neo13
    hahó plz
  • neo13
    hali! létszi valaki irja meg honnan lehet leszedni a végigjátszást.
  • Zola NFK
    Ezek szerint neked sem sikerült semmit elérni?
  • Imremagdi
    megy vkinek a magyaritás ?
  • dikki*yysw
    Az hogy nem rossz gép az még megállja a helyét, de én nem csodálkoznék ha beszaggat. Szal.
  • Panjabi Mc
    Nekem is elkezdek játszani és vagy 3 pályát átviszek utána először csak kicsit későb annyira szaggat hogy nem lehet vele játszani pedig nem egy rossz gépem van PIv alaplap 2000 Mhz proci 256 Mb ram Ge fprce 3 videókártya. De én akkor is végigvittem.Mindig vagy 3 pályát átvittem utána meg másnap vagy később megimnt annyit vagy többett én így oldottam meg
  • dikki*yysw
    Alaplap milyen?
  • Panjabi Mc
    Ezt hogy érted? Hol jársz most?
  • M@TriX
    Ja, egy kihagyhatatlan image
    KaTT

Azért nem szúrom be, mert 1024x768-as...
    Szerintem nagyon ütős...
  • M@TriX
    nem, megjelenés még várat magára:
    FAQ:
    "Q: When will this mod be out?

A: When it's done. There is no release date." ;)

De haladnak a fiúk. Érdemes nézegetni a hivatalos honlapot. Szépen infóznak éppen hol tartanak...
  • Panjabi Mc
    Ez már megjelent ez a MOD????,,,
  • Zola NFK
    Akkor hasonló cipőben járunk

Éppen ezért féltem és csináltam backupot, hogy ha a magyarítás szétvágja, akkor a reinstall még egy évig tart...
  • IMYke2.0.0.0
    OKé.
    Megpróbálom ma felküzdeni a Játékot (sajna, egy 7 éves CD-íróm van, ami csak 8x-osan olvas! ), s amint lesz vmi fejlemény, jelentkezem!

• Zola NFK
    Ha valakinek megy rendesen, írja már le az op.rendszerét és annak a nyelvét!
    Most már nagyon érdekelne a dolog.
  • Zola NFK
    Én természetesen csak backup után raktam fel a magyarítást.
    Én is láttam hogy a fonts könyvtárban felülír egy fájlt, de sajna akárhogy is próbálom (az eredeti, vagy a telepítő által bemásolt fájllal), ua a helyzet.
    Négyzethalom...
  • Imremagdi
    köszi a tippet ! megprobálom ! Hihetetlen hogy a gamehunternél nagyivbe leszarnak minket !
  • M@TriX
    Amúgy a MP2-höz nem sokára elkészül egy Matrix: The Revolution MOD, majd ajánlom figyelmetekbe. ;)

Még In-Game képek
  • IMYke2.0.0.0
    Elég nehéz helyzetben vagyok.
    Miért is?

Methos-nak (Gamehunter Team vezetője) felajánlottam a segítségem, mert én is nagyon szeretném MAGYARUL végignyomni az ETM-et... ők már belekezdtek, így hát én nem indultam neki.
    Másrészt, csak nekik volt ill. van speciális kibontójuk a szöveganyagot tartalmazó fájlokhoz!
    Így beugrottam, szívest, örömest, megkaptam a szükséges anyagot.
    És itt a bibi: mivel nem elejétől vagyok a fordításban, nem tudom, mi lehet rossz.
    Szerintem a fontokkal (betűk) is variáltak valamit, és azzal lehet gond. Pontosan ezzel a fájllal: eIM.ftx
    Próbáljátok azt visszatenni!

Akik csak most akarják feltenni a 70%-os magyarítást:
    Csináljatok erről a fájlról (eIM.ftx) biztonsági másolatot (Fonts könyvtában van) és úgy tegyétek fel a magyarítást.
    Ha nem műxik, akkor egyszerűen másoljátok vissza a fentebb említett eIM.ftx fájlt és minden műxik, csak legfeljebb nem lesznek magyar ékezetek. Ez utóbbi csak tipp...

• Panjabi Mc
    Nem jó a magyarosítása??? csak mert én még nem installáltam fel azért kérdezem?egyébként mennyi idő belt neketek végigtolni?
  • Zola NFK
    IMYke:
    Te sem tudsz nekünk semmi hasznosat mondani az ETM fordítással kapcsolatban?
    Nem egyedül vagyok olyan gondban, hogy a magyarítás telepítése után már a legelején kifagy a game.

Megpróbáltam egyszerre nem minden fájlt felülírni, és azt el is értem hogy a játék elindult, de ahol a lefordított szövegek jelentek volna meg, csak a fonthibák (négyzetek) jöttek elő. Az angol részek szépen mentek tovább...

Egyébként ha érdekes lenne: XP Pro Hun +SP1, GeF2.

Tipp?
  • Mas-Thief
    Feltettem a magyarosítást, de kezdhetek is neki a játék újratelepítésének. Lehet, hogy én szúrtam el valamit. Vállakozó kedvű emberek gyors cd-rommal próbálkozhatnak.
    (gyors cd-rom újratelepítésnél hasznos)
  • bodesz
    vannak modok a game hoz?
    ha igen milyenek és holnnan lehet letökteni?
  • horbykeee
    EZ A JÁTÉK EGY HORDÓ FOS REKLÁM GAME
  • IMYke2.0.0.0
    INNEN - 70%-os Még készítjük.

• Panjabi Mc
    Honnan lehet megszerezni a magyarosítását?
  • Imremagdi
    feltelepítettem a mátrix játékot (4 cd)
    elinditom kiválasztoom az angol nyelvet, kilépek, felrakom a magyaritást, és nem megy ! Csak kockát látok, ha az elsöt választom ki akkor kilp a játék, ha a többit(hang alapján) akkor meg elég fura nyelvú lesz !

help !!!!!!!!!!!!!!