2083
Szal...
  • CarajoEsp
    Ott nem szabad harcolni:D Az ügynökök kurva erősek.:D El kell futni.
  • Mr. Perfect
    olvass vissza egy pár oldalt, aztán nézd meg magad, és döntd el, hogy szerinted milyen...
  • matya007
    Kinek milyen az izlése...
    Srácok azon a részen ahol a tetön indulok és ügynökök vannak hogy kell az ügynököket lerugni?
    Ezerszer probáltam de laposra vernek ):
  • matya007
    nincs mit
  • matya007
    ppf is benne van
  • matya007
    nekem megvan fel is tenném de átviteli hibával megáll
  • S_I_D
    Egy nagy szar a gáma.Mivel TFT-t használok véletlenül se megy 85Hz-en.Device Not Create 2 hibával leáll.Ha az Ini-ben beállítok Fullscreen=0 akkor hajlandó elindulni ablakban,de tele van vele a faszom.És mindig az illen 492 cd-s játékokat basszák el.Ha valaki tud megoldást kiváncsi vagyok rá.
  • Kis Szabó [PT]
    Na azért megvárom 15.ét, néztem SG-n a screenshotokat a híreknél és ott azé van grafika. Még egy konzol átirat is szebb lenne szvsz.
  • djcom
    igen.Kb erre számíts!
  • Kis Szabó [PT]
    Ez ingame kép???? Ne bazz....
  • ceas
    Full beállítás, 1600x1200 felbontás. Szóval aligha az én gépemmel van a probléma. Ha meg 2000 ember dolgozott rajta, akkor még nagyobb szégyen. Mindenesetre nem azt mondtam, hogy szar a játék, csak baromira csalódtam benne.
  • Zorken
    Én csak a crackfix exéjével cseréltem le a matrix.exe-t. Lehet hogy ez kevés és a ppf patch is kell? azt hittem az csak az isoba teszi be a crackelt exet. Vagy nem?
  • MiZo@game
    okidoki
  • djcom
    Hát..2 óra játék után azt kell mondjam nem esett le az állam....
    A hangulat a toppon van,jók a hangok,jó az irányítás,de a grafika nagyon gyenge lett:(
  • matya007
    Nekem van egy crackfixem legalábbis annak töltöttem le tegnap amikor valaki feldobta itt a linket. feldobom valahova csak mondjatok helyet.
  • Moby
    1x már leirtam,nem kellett volna sokat visszaolvasni.A reforce miatt hisztizik.Visszaállítód reforceal az eredeti frekiket(restore oroginal setting).Használj refresh lock-ot,vagy hasonlót.
  • MiZo@game
    Mér, ki kell?
  • Zorken
    A crackfix után is DEVICE NOT CREATED 2 üzenettel
    leáll . Valaki segitsen!
  • MiZo@game
    EZAZ:::::: A DC++-on egy gyerektől sikerül szednem!!
  • MiZo@game
    Az ám!
  • MiZo@game
    Ajánlom figyelmedbe a korábbi hozzászólások olvasását!
  • MiZo@game
    Ehhehh....... Az a 60 ember kicsit kevés! Szedd le a final trailert és abban meglátod hogy vagy 2000 ember dolgozott rajta!!!!!!
  • ceas
    Ez kurva jó grafika? Hmmm... hát nekem más fogalmam van a kurva jó grafikáról. Ezt a játékot a 2 éves max payne porig alázza. Pedig azóta lépett egyet-kettőt előre a technológia. A bullet time-nak megfeleló focus is szarabb szerintem, és az autó kereke nem szögletes, hanem egész egyszerűen kocka alakú. Ezenkívűl ennyire béna futás animációt még nem láttam, pedig a többi mozgás tényleg nem rossz. A feelingről meg annyit, hogy az is csak a filmnek köszönhető. Kiváncsi lennék, ha nem a mátrix világában lenne akkor is ennyire tetszene a népnek. Pedig annyira vártam ezt a gamét, meg állítólag 60 ember dolgozott rajta és kábé 20 millió dolcsiba került. Hát mit mondjak...meg vagyok döbbenve, hogy ezt így kimerik adni.
  • ubi
    lenti link 2 napig megy! ha ott nincs, marad a DC!
  • MiZo@game
    Tudna valaki adni egy címet ahonnan még le lehet szedni?
  • MiZo@game
    Hát ez nem igaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :((((((( Ez a 404????...........
  • CarajoEsp
    Jaja fasza a gém.
  • MiZo@game
    Úgy legyen!
  • schoma
    Csak csatlakozni tudok. Überfasza a game. Most a reptéren vagyok az irányítótoronyban. Egy ügynök által vezettet helikoptert kellene likvidálni. Hát nem egyszerű...
  • ubi
    AKI SZÍDJA, MEHET A PIXXÁBA!
  • ubi
    P4 2.4 512MB 333DDR, GEF2MX( CSAK )
  • ubi
    ACTION
  • ubi
    NEM BÉTA A GÉM!!!! KIBASZOTT ÁLLAT!!!!!!!!MOST TESZTELEM!!!!!!! NEM SZÖGLETES A KERÉK, ÉS GÉM OLYAN, MINT AZ ELŐZETES KÉPEKEN!!!! AKI MEGLÁTTJA, LEESIK AZ ÁLLA!!ISTENKIRÁLY GÉM!!!!
  • MiZo@game
    Mégse fogok egyhamar Mátrixozni :((((( Na most eljött a DC++ ideje!
  • MiZo@game
    Akcióakcióakció :)))))) Állítólag
  • MiZo@game
    1 nap???? Csak 3 óra........
  • MiZo@game
    Bakker, lefagyott a gépem, jövök vissza az o0iso0o-ra, és most megint a 404 jön be! Most kidobtam 300-at (na jó ennyire nem vagyok csóró,de azért egy napért sok ez!)
  • Shep
    A játék inkább akciós, vagy inkább ugrabugrás ügyességi vmi?
  • And5
    na ez az régen én is csodálkoztam hogy mér szar a quake3 grafikája voodoo2veél :)
  • gergou
    Basszer, nekem nagyon tetszik a game, kivalo grafik(fullosan minden effekt), gyors, a lassitasok kurvajok, a modellek mozgasaval egyutt, szoval sztem akinek nem tetszik, az szerezzen be uj gepet, es azonnal tetszeni fog neki:)