2083
Szal...
-
MiZo@game #453 Amúgy ha valakinek egybe kellenek a bin+cue fájlok az a DC++-on az @-=E L I T E-HUB=-@ -ba jöjjön! -
MiZo@game #452 Meg a fíling is eredeti :) -
#451 Sikerült megnéznem a BloodRaynet és az is frankón néz ki. Bár az tény,hogy itt a harc valahogy jobban néz ki.
-
MiZo@game #450 Má vagy 2 és fél órája.... -
MiZo@game #449 Nem mondtam hogy igaz -
bazsi123 #448 honnan veszitek, hogy béta? azért,mert azt mondták, 6 cd, és csak(?) 4 cd-n van? anno a baldur's gate 2 is úgy lett beharangozva, hogy 6 cd, aztán lett belőle 4 cd, és a collector's edition-ben volt +2 cd (mindkettőn apróságok, 1-2 bónusz stufa a gámához, és kész). meg aztán mikor kellett 100%-nak venni a készítők/reklámosok/egyebek ígérgetéseit? :-) -
#447 Faszom.Akkor nálam van a Hiba.:( -
MiZo@game #445 Mindenképp érdemes leszedni, ha később nem akarod hogy 6 CD-t kelljen lenyomni a 4 helyett! Tutkó ugyanazt kapod mind2 esetben. -
MiZo@game #444 Hát valószínű, mivel csak 15-én kerül boltokba, bár szerintem ahhoz képest teljes.. Max. annyit csinálhattak vele, hogy ne kelljen 6 CD-t leszedni, benyomtáűk 4-be (de ez szerintem nem igaz) -
Kou #443 és béta a progi vagy nem? -
MiZo@game #442 Hát, az biztos jobb a leírás szerint, de azért jó lenne tudni honnan lehet leszedni! Valaki linket plz! -
MiZo@game #441 Egyelőre tuti! -
KennyG #440 azzal is ua. írja ki "DEVICE NOT CREATED 2". -
#438 na sikerült megcsinálnom és nincsen semmi féle bug felveszi a faszia telefont bemegy a videó hogy jönnek vmi gecik aztán jöna köv mission vmi reptéren -
MiZo@game #437 Honnan lehet a crackfixet leszedni? -
Kou #436 Mind a 4 cd kell neki? -
KennyG #435 inkább megyek vissza vice cityzni. -
KennyG #434 nem megy. -
KennyG #433 "DEVICE NOT CREATED 2" a jó édes kurv@ anyjukat! -
#432 force lod ne legyen bekapcsolva és crack fix is kell ennyit csináltam 800*600ban nyomom -
#431 Midnent rakj maxra és akkor tényleg elég fazsa. AntiAla be. -
G_ArchAngel #430 és mit kell csinálni, hogy "kurva jó grafja" legyen, nálam olyan, mintha Voodoo3 lenne a gépben GeF helyett... -
#429 Ott a helikoptereknél addig ugrállj a létrákon íg vissza nem jutsz az eredeti helyre. Nah elméletileg ott lessz a Bug. Mikor bemész az ajtón elmegy a hang. Jelezd ha neked is lessz. -
#428 Nincs multi. -
#427 nincs -
#426 szrtm kurva jó grafja van a hangok videók király meg úgy az egész gém nem tudjátok hogy az ügynökös részt hogy kell megcsinálni mert kiba***tt erős -
Cepheus #425 Hi.
Srácok, engem csak az érdekelne, hogy van multi a gameban?? Mert ha nincs, bizony le nem szedem! -
#422 Hát ha a grafot nézzük akkor igen. Nem egy Splinter Cell az biztos. Sőt talán Max-nak is szebb képe volt:D -
#419 Amúgy szerintem teljes. Bár én nekem már volt "Egy" Bug. Van egy rész ahol fel kell venni a telefont. Namost ennél a résznél elmegy a hang és a film kiakad. Innen csak játék kikapcsal lehet továbbmenni ami elég gáz. Sajna egy jó film így lemarad. -
#418 -
#417 A FILM már a mozikban?!
-
#416 3.5-giga
-
#415 Elnézést kérek.Ez vol az első,hogy képet szúrtam be:( A kövnél jobban figyelek. -
#414 Na akkor ez a kérdés is megoldottnak tűnik. Valaki azonban árulja el pls., hogy a winyora mennyit pakol fel? -
#413 arghh....kár hogy nincs helyem...
én a max payne matrix és kung fu 3 al nyomtam valami eszméletlen komoly volt.. gondolom ez 300 szor ráver...milyen a gamma? -
Kou #412 BEta vagy nem Beta? -
#411 És ha még ezt is beszúrtad volna :
width="1024" height="768"
akkor még jobb lett volna. -
#410 Berakok a kerekekről egy képet -
-
#408 Megvan a hiba Sorry:D