2083
Szal...
  • MiZo@game
    Amúgy ha valakinek egybe kellenek a bin+cue fájlok az a DC++-on az @-=E L I T E-HUB=-@ -ba jöjjön!
  • MiZo@game
    Meg a fíling is eredeti :)
  • CarajoEsp
    Sikerült megnéznem a BloodRaynet és az is frankón néz ki. Bár az tény,hogy itt a harc valahogy jobban néz ki.
  • MiZo@game
    Má vagy 2 és fél órája....
  • MiZo@game
    Nem mondtam hogy igaz
  • bazsi123
    honnan veszitek, hogy béta? azért,mert azt mondták, 6 cd, és csak(?) 4 cd-n van? anno a baldur's gate 2 is úgy lett beharangozva, hogy 6 cd, aztán lett belőle 4 cd, és a collector's edition-ben volt +2 cd (mindkettőn apróságok, 1-2 bónusz stufa a gámához, és kész). meg aztán mikor kellett 100%-nak venni a készítők/reklámosok/egyebek ígérgetéseit? :-)
  • CarajoEsp
    Faszom.Akkor nálam van a Hiba.:(
  • MiZo@game
    Mindenképp érdemes leszedni, ha később nem akarod hogy 6 CD-t kelljen lenyomni a 4 helyett! Tutkó ugyanazt kapod mind2 esetben.
  • MiZo@game
    Hát valószínű, mivel csak 15-én kerül boltokba, bár szerintem ahhoz képest teljes.. Max. annyit csinálhattak vele, hogy ne kelljen 6 CD-t leszedni, benyomtáűk 4-be (de ez szerintem nem igaz)
  • Kou
    és béta a progi vagy nem?
  • MiZo@game
    Hát, az biztos jobb a leírás szerint, de azért jó lenne tudni honnan lehet leszedni! Valaki linket plz!
  • MiZo@game
    Egyelőre tuti!
  • KennyG
    azzal is ua. írja ki "DEVICE NOT CREATED 2".
  • And5
    na sikerült megcsinálnom és nincsen semmi féle bug felveszi a faszia telefont bemegy a videó hogy jönnek vmi gecik aztán jöna köv mission vmi reptéren
  • MiZo@game
    Honnan lehet a crackfixet leszedni?
  • Kou
    Mind a 4 cd kell neki?
  • KennyG
    inkább megyek vissza vice cityzni.
  • KennyG
    nem megy.
  • KennyG
    "DEVICE NOT CREATED 2" a jó édes kurv@ anyjukat!
  • And5
    force lod ne legyen bekapcsolva és crack fix is kell ennyit csináltam 800*600ban nyomom
  • CarajoEsp
    Midnent rakj maxra és akkor tényleg elég fazsa. AntiAla be.
  • G_ArchAngel #430
    és mit kell csinálni, hogy "kurva jó grafja" legyen, nálam olyan, mintha Voodoo3 lenne a gépben GeF helyett...
  • CarajoEsp
    Ott a helikoptereknél addig ugrállj a létrákon íg vissza nem jutsz az eredeti helyre. Nah elméletileg ott lessz a Bug. Mikor bemész az ajtón elmegy a hang. Jelezd ha neked is lessz.
  • CarajoEsp
    Nincs multi.
  • And5
    nincs
  • And5
    szrtm kurva jó grafja van a hangok videók király meg úgy az egész gém nem tudjátok hogy az ügynökös részt hogy kell megcsinálni mert kiba***tt erős
  • Cepheus
    Hi.

Srácok, engem csak az érdekelne, hogy van multi a gameban?? Mert ha nincs, bizony le nem szedem!
  • CarajoEsp
    Hát ha a grafot nézzük akkor igen. Nem egy Splinter Cell az biztos. Sőt talán Max-nak is szebb képe volt:D
  • CarajoEsp
    Amúgy szerintem teljes. Bár én nekem már volt "Egy" Bug. Van egy rész ahol fel kell venni a telefont. Namost ennél a résznél elmegy a hang és a film kiakad. Innen csak játék kikapcsal lehet továbbmenni ami elég gáz. Sajna egy jó film így lemarad.
  • CarajoEsp
  • Zoltanoo
    A FILM már a mozikban?!
  • CarajoEsp
    3.5-giga
  • CarajoEsp
    Elnézést kérek.Ez vol az első,hogy képet szúrtam be:( A kövnél jobban figyelek.
  • Shep
    Na akkor ez a kérdés is megoldottnak tűnik. Valaki azonban árulja el pls., hogy a winyora mennyit pakol fel?
  • CSOCSO
    arghh....kár hogy nincs helyem...
    én a max payne matrix és kung fu 3 al nyomtam valami eszméletlen komoly volt.. gondolom ez 300 szor ráver...milyen a gamma?
  • Kou
    BEta vagy nem Beta?
  • Dynamic
    És ha még ezt is beszúrtad volna :
    width="1024" height="768"
    akkor még jobb lett volna.
  • CarajoEsp
    Berakok a kerekekről egy képet
  • CarajoEsp

• CarajoEsp
    Megvan a hiba Sorry:D