Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan tölthetö le a trailer?
Hardwireden új video. Büntet! De nagyon! :)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Azt a videot honnan töltötted le?
Láttátok a legújabb ingame videót?Nem lesz ez annyira rossz.
(Bár azt nem értem, hogy elindítom a vidót és kiírja, hogy 7:25 perces, de csak 3 percet játszik le belõle.)
(Bár azt nem értem, hogy elindítom a vidót és kiírja, hogy 7:25 perces, de csak 3 percet játszik le belõle.)
Figyejetek en nem agodok emiatt tobb okbol is.
eloszor is azert mert a Shiny csinalta es mint mindenki tudgya azoknak nem volt egy rosz jatekuk se! Lassuk Earth work jimmy kalandjait vagy Sacrifice es Meshaia :)
Asztan meg hogy maga a Matrix torteneten alapszik ti latatok azokat a bunyos jeleneteket vazz? Sztm eszmeletlen erdekesen lesz megoldva ez a jatek!
eloszor is azert mert a Shiny csinalta es mint mindenki tudgya azoknak nem volt egy rosz jatekuk se! Lassuk Earth work jimmy kalandjait vagy Sacrifice es Meshaia :)
Asztan meg hogy maga a Matrix torteneten alapszik ti latatok azokat a bunyos jeleneteket vazz? Sztm eszmeletlen erdekesen lesz megoldva ez a jatek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Errõl van szó, nem kell doom3 as vagy unreal2 es grafika, csak legyen profin megcsinálva! Nálam a legpozitívabb csalódás ilyen téren a Warcraft3 volt. Teljesen átlagos 3d-s grafikai engine, viszont iszonyatosan hangulatosra megcsinálták, engem legalábbis magával ragadott.
Ezt valahogy nem érzem az Enter the matrix elõzetes képeibõl mega trailerbõl, de várjuk ki a végét.
Mondjuk abban is van némi igazság, a grafikája nem üti meg a Max Payne szintjét, és ez elég nagy szégyen...
Ezt valahogy nem érzem az Enter the matrix elõzetes képeibõl mega trailerbõl, de várjuk ki a végét.
Mondjuk abban is van némi igazság, a grafikája nem üti meg a Max Payne szintjét, és ez elég nagy szégyen...
Azon szerintem felesleges vitatkozni, hogy számít e grafika.Ha tényleg nem számítana, akkor nem lennének gyorsítókártyák és a konzolfejlesztõk is csõdbe mentek volna.Arról nem is beszélve, hogy az un. hangulathoz az is hozzátartozik, hogy mennyire élethû a grafika.Az embernek igénye van az egyre jobb minõségre, az csak max. 1%-nak a problémája, hogy nem hajlandó plusz pénzt áldozni az upgrade-re.
Amúgy meg nem feltétlenül Doom3 enginere gondoltam, hanem mondjuk egy Max Payne szintûre.
Amúgy meg nem feltétlenül Doom3 enginere gondoltam, hanem mondjuk egy Max Payne szintûre.
akkor hol az Unreal2 engine

de ezt nem értem:az Atari csinája ezt is
minnél olcsóbbra mennek
Az igaz....De mondjuk BloodRayne engine-re is mehetne :DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Háát...azért Max Payne szintre minimum meg kell hogy csinálják....
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Igen az akciók meg a mozgás nagyon ott van, de nem értem hogy lehetett ilyen szar grafikát csinálni.Meg sem közelíti a Max Paynet, pedig az már nem mai darab.
Pedig a téma, a stílus,a látvány(mármint a mozgás) adott lenne egy sikeres játékhoz, de a grafika nagyon sokat ront az összképen.Bárki bármit is mond, igenis KELL a minõségi grafika.Szvsz lejárt lemez, hogy a "hangulat számít"...
Pedig a téma, a stílus,a látvány(mármint a mozgás) adott lenne egy sikeres játékhoz, de a grafika nagyon sokat ront az összképen.Bárki bármit is mond, igenis KELL a minõségi grafika.Szvsz lejárt lemez, hogy a "hangulat számít"...
meglestem ezt a videot is..jol néz ez ki..nem unreal 2...de jol néz ki azért..arrol nem is beszélve hogy nem a grafika lesz ebben a gameban a csúcs hanema verekedés a bullettime meg az ilyenek...hja és zene:))))
azt mondjak hl engine :] a grafika
igen mert a screenshotok még egy régebbi változatból valók (az antik vázákat akkor mutatja amikor megy fel a kamera a lépcsõn)
Hol vannak ebben a vidóban antik vázák?
Egyébként én nem csak a trailerre alapozva mondtam hogy gány a grafika, hanem a kiadott screenshotok alapján is.
Legtöbb helyen a textúrákkal van a gond, de azokkal eléggé nagy. 2 éve még elment volna, de ma... Ha olyan szintû grafikája lenne a játéknak mint a splinter cellnek akkor térdre borulnék elõtte.
Egyébként én nem csak a trailerre alapozva mondtam hogy gány a grafika, hanem a kiadott screenshotok alapján is.
Legtöbb helyen a textúrákkal van a gond, de azokkal eléggé nagy. 2 éve még elment volna, de ma... Ha olyan szintû grafikája lenne a játéknak mint a splinter cellnek akkor térdre borulnék elõtte.
azért nem lesz ez rossz.:-))
grafika hulladék láttad az antik vázákat?
Na megnéztem. A mozgások rohadt jók, de a grafika hulladék. Remélem ez azért van mert ez a PS2es trailer.
Seph, neked minden topicod alcíme "Szal..." . Nincs vele semmi baj, csak olyan mókás :)
A trailert most húzom, megnézem és mondok véleményt :)
A trailert most húzom, megnézem és mondok véleményt :)
Bazz. En most neztem meg a jatek trailert. Ha ez fele olyan jo lesz mint amit a trailerbe latunk akkor szerintem ez lesz minden idok legjobb 3D maskalos Ekson jateka.
Lattatok azokat a muvokat? ember!
Lattatok azokat a muvokat? ember!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"