Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gta3:VC
enter the matrix
a negynapos hetbvegen nekem folyamatos tanulas van. utana 4 temazaro 2 nap alatt. ohogyszakadna meg az osszes

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
ez,hogy lehetséges,akkor a PC-s nek nem kellet volna kijönnie?
Sztem meg meglátjuk. Régebben fejtegettük, hogy mikl a lehetõségek. Ha a CDk a videókkal/zenékkel vannak tömve akkor van esély a RiPre, ha pedig textúrákkal és egyéb finomságokkal akkor kevesebb az esély...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Windows 98/2000/XP ; Processor: Pentium III 600 MHz or Higher ; Video Card: 3D Video Card ; Hard Drive: 4.7 GB HD; CD-ROM: 4x or Faster ; RAM: 128 MB RAM ;
mivel 4.7 Gb -ot kér a vinyóból ezért szinte biztosra veszem és látszik hogy CD-rom van és nem DVD,ezért sok CD -n és csak ISO -ban lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

De szerintem igy nem az igazi. szal ISO -ban kell gondolkodni.

mondjuk holnap?
persze csak az infót...
Habár sztem kár lenne a filmbetéteket kihagyni.