2083
Szal...
-
#551 mire is jó tulajdonképp? -
#550 köszi. -
#548 úgy mint a mátrix című filmben? -
#547 Hun van ez a crackfix vagy mizé mert a GCW-n nem találtam. -
henzsely #546 bazsi te egy isten vagy köszi szépen!!!!!!!!!!!! -
Mr. Perfect #545 Ha a desktop 800*600-ban van nekem is ezt írja ki, de ha 1024*768-ban akkor simán elindul a game. Winxp + SP1 + Radeon8500... -
Mr. Perfect #544 Csúcs ez a game. A bullet time megfelelő alkalmazásával nagyon cool és látvényos dolgokat lehet kihozni belőle. Pl. ugrás előre+lövés -> vizszintesen úszik előre a krakter és közben lő. Nagyon állat... -
MiZo@game #543 Majdnem mindenkinek ez a gondja... Nekem egyelőre az hogy beszerezzem.. -
bazsi123 #542 henzsey:
huhh. menj be a start menü/futtatás-ba, indítsd el a dxdiag proggit. ebben keresd meg a more help fület, ott lesz egy olyan gomb, hogy override. ebben írd be a kis réglalapba, hogy plö 85, ennyi hertzet fog a monitor produkálni. ha van fent plö nvrefreshtool, vagy hasonló képfrissítést manipuláló poroggi, azt állítsd le, uninstalld, vagy hasonló. ennyi. ezzel nekem ment. még egyszer: win xp, sp nincs, dx9. -
henzsely #541 DEVICE NOT CREATED 2
ezt irja ki -
henzsely #540 szasztok
segitsetek nekem csak nem megy valaki részletesen leirhatná hogy mit csináljak mert annyira nem értem amit eddig irtatok hogy le se tudom irni !!!! -
#539 Én sem csipázom "annyira".De azért a Star Wars-al összehasonlítani BŰN. -
bazsi123 #538 mondju azt én se értem, hogy miért nem kompatibilis ezekkel a refreshtool cuccokkal...
beidézek a readme-ből:
troubleshooting:
3.2 Display Issues
-------------------------------
Monitor Settings:
Screen Refresh Rate(Windows XP)/ Refresh Frequency(Windows 2000): Refresh rate can not be higher than 85 Hz
??????????????? -
#537 jó lehet a játék már az első indításnál bug-os. -
#536 SP van Refreshtool nincs,de azért megpróbálom kössz. -
bazsi123 #535 volt már róla szó... ha van valami refreshtool-od, azt uninstalld vagy kapcsold ki. ekkor ugye 60 hertzen megy a gép gámák alatt. indítsd el a dxdiag nevú cuccost, menj a more help fülre, az override alatt meg írj be egy számot (nálam 85). 100 fölé ne menj. ezzel nekem működött. nvrefreshtool-t nem szerette. winxp van, sp nélkül. -
#534 DEVICE NOT CREATED 2.Ezt írja ki valakinek ötlet? -
#533 hmm tehát csak nekem nem megy. -
#532 nem működik a crack,tehát ne kapkodjatok. -
#531 ÁÁÁÁ bocs vissza az egész!!!
Azt hittem ez a GTA topik!!!
Matrix címet sajna nem tudok, csak privát van... -
Kou #530 átmásoltam az rendes tört exet, de a kocsis résznél ugrálnak a kopcsik niubi meg összevissza neki megy aminek csak tud, ez mitől? -
#529 seven warez -
#528 warezcenter -
Joint #527 bírom az ilyen burzsuj kis vicces kölyköket , remélem egy teherautó alatt végzed -
#526 Másfél....
-
Joint #524 honnan lehet ingyenesen hozzájutni? -
MiZo@game #523 Ejha! Lent van 1 CD :) -
#522 Ki hol tart a játékban?
Én most egy kicsit elakadtam.
Valami szivattyúüzemben vagyunk. Két társam fenn van valami állványszerűségen. Az ellen meg mindenhonnan dől. Nem is az baj, hanem meg kellene semmísíteni valami 3 horgonyszerűséget (3 anchors). Viszont nem találom azokat. Aki tudja, légyszi mondja meg a titok nyitját!
THX -
#521 Te meg adj nekem 120 gigás vincsit. Adsl-el úgy néz ki két hét alatt megtöltöm a szabad helyem :/ -
#520 Remélem nem fog előtte fospatron minőségben kikerülni. Elbaszná :·~ -
#519 Ez csak amolyan vicc féle volt:D Amúgy nekem pl:Animatrix jobban bejött pusztán az összkép miatt. Jah akkor megmagyarázom valóban a film a főszereplő azaz Keanú miatt nem jött be:D -
#518 "Ez a mi korosztályunk star wars-a :())"
:)) -
#517 Mindenesetre a Matrix világa kurva jó úgy, ahogy van. Az animatrixok, az egész történet, minden. Persze sokan abba a hibába esnek, hogy egyetlen rész alapján ítélnek meg egy trilógiát :()
Majd 20 év múlva, amikor a számítógéppel feljavított kópiákat újra vetítik a moziban, az akkori srácok unalmasnak találják popcorn zabálás közben, mi meg könnyes szemekkel nézzük. Ez a mi korosztályunk star wars-a :()) -
#515 Figyi, nem fikázásként, de ez egy nagyon gyerekes kis hülyeség. Régebben egy együttes egy tagja a tv-ben villogott azzal, hogy ő azért nem szereti a Matrixot, mert olyan nagy siker, és mindenki odavan érte.
Ez sajna egy nagyon elterjedt, iszonyú nagy baromság. Ne szeresd a filmet azért, mert rossz a gfx, vagy a hangok, vagy szar a sztori, vagy utálod a színészt, vagy akármi. De ne azért mert másnak tetszik. Primitív... -
Mr. Perfect #514 De persze az igazi maga film lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak két hét és már nézhetjük is. Szinte hihetetlen, hogy ezt is megértük :-))))))) -
#513 Ez így is van. Én bevallom utálom a Mátrix világát pont azért mert mindenki szereti. De annák nincs is szebb mint amikor a falról visszaugorva fejberugom a buta fánkzabáló Őrt:D -
Mr. Perfect #512 Ez egyébként igaz, hogy a grafika lehetne egy kicsit szebb is, de szerintem a hangulat kárpótol mindenért. Inkább legyen egy kicsit gyengébb a grafika, minthogy szar legyen maga a JÁTÉK. -
#511 Amúgy szerintem pl: Az autós jelenet fasza volt, eléggé visszaadta az élményét. Az egyetlen gond tényleg a gyengécske grafika,ami akárhogy is nézzük nem túl jó pont. -
Mr. Perfect #510 A Deamon tools nem jó? Aztán rá érsz még felírni... -
#509 köszike