2083
Szal...
  • KeKKSZike
    Tök sokan mondjátok, hogy nem jó game! Akkor lehet, hogy nem is érdemes leszedni??!!
  • BlackWolf
    nekem deviance verzió van és jó a sima crack!!!Vagy ha rossz lenne be se indulna a játék?
  • Moby
    Nem bántam volna,ha legalább még 1 napig kell fenyítenem a gennyzsákokat,hogy a végéreérjek,vagy hard-on kellett volna kezdeni.Ghost-al majd úgy megyek neki.
  • CarajoEsp
    Szerintem se annyira szar a játék mint amennyire mondják. Moby amúgy mennyire rövid?
  • Moby
    Ez nemigaz.Lehet fps-ként használni,persze pergő akciórésznél nem kifizetődő,mert mozogni korlátozottan tudsz,és időbe telik mire bezumol,de távoli lövéseket csak így adtam le(merthogy sajnos vége :(( niobe-val legalábbis).Normálban tényleg nem te célzol,de ez szűk helyeken,többirányú támadásnal ezeknél a "nézdahátam" cuccoknál nem is igen életképes,ez sokkal jobban fekszik a gama ritmusának(focus-al céloz pontosan,egyébként meg kaszál).Nem egy tactical shooter.Azt is tudom érteni ha nem jön be a game,itt arról van szó,hogy ez attól jó,amiről szól,és nem attól amilyen(ezen sokkal jobb grafika sem segítene).Ilyet pl. lazán kitolhattak volna (hasonlóan megkreálva) a starship troopers-re is.1 negatívumot azért tudok mondani:3 gigát felpakolni úgy,hogy annak a fele hang?ez azért k*rva nagy luxus.
  • CB-LSC
    mármint DX 8 támogatással.Mert hogy felrakod a DX 9-et a windows-ra a GF MX 440-al az nem ugyanaz,ugyanis ha 440-ed van az csak DX 7-es.
  • CB-LSC
    Épp azért mondtam hogy a célzásrendszer O mert magától céloz.Most én játszom vagy az aimbot?
  • CB-LSC
    lol nekem van gagyi gépem?Mi az a Cerka?Processzor?:)mi az a 800*600?így el sem indítanám a játékot.
  • CB-LSC
    honnan tudod milyen gépem van?
  • CB-LSC
    kabbe GF3-am van DX 8-al.
  • Adi
    Léccives dobj be egy screenshotot...
    Hadd nyugodjak meg. Amúgy ps2-n tesztelem majd:)

• CarajoEsp
    Az mI tényleg nem szar:D Nekem is betettek a Swatosok:D
  • Mr. Perfect
    Ja bocs ez több kisebb történetből all és úgy látom csak az első ilyen.
    Bocs az OFFTOPIC-ért...
  • ShaiHulud
    na most az Animatrix az egy asszem 8 reszbol allo animacios sorozat...lattam mind a 8at. csak az elso ilyen computer grafika.. a tobbi anime szeruseg...de erdemes megnezni azt a komputer grafikasat asszem a cime the last flight of the osiris... vagy valami ilyesmi... na annak a storyja az Enter The MAtrix storyjanak az elozmenye...szal ott folytatodik a jatek ahol annak vege lett... kiraly;)
  • Mr. Perfect
    Ismeritek az ANIMATRIX-ot? Én most néztem bele és mondhatom nagyot ott van a szeren. Olyan mintha rendelelt lenne a film (lehet, hogy az is?) Valaki tud esetleg többet róla?
  • ShaiHulud
    jah csak semmit nem erunk vele:)) a kritikakat maguknak a fejlesztoknek kene nyomatni nem a lelkes usereket letorni vele:) bar en leszarom masnak mi a velemenye...nekem tetszik...elvezem...bejon a feelingje aztan kesz.
  • Mr. Perfect
    Akinek nem tetszik, ne játtzson vele és kész. Mondjuk azért a negativ kritika is kell néha...
  • CarajoEsp
    Rám ráadásul az se igaz ,hogy elfogult vagyok a világgal szemben.
  • ShaiHulud
    nekem semmi gondom nincs vele 1024x768 ban jatszom ... Gef2 GTS PRO..amd 1.2..256 ram... igaz sniperezesnel szar...ott szagggat alig tudok celozni...szerintem allat jo a hand to hand combat... lefegyverzesek rlz...Focussal kombozni geci jo... nem tudom akinek nem elvezni az miert nem elvezi ...
  • CarajoEsp
    Ha van kormány vagy valami ilyen akkor szedd ki vagy konfigold be. Nekem is ez volt és miután bekonfigoltam a Joyt-t tudtam azzal is menni:d Nah azzal igazán fasza dolgokat lehet művelni.
    Szerintem azért nem olyan rossz.
  • ShaiHulud
    annal a resznel amikor zongorarol kell felugrani...na ott kiraly az a clubbed to death remix:))
  • CB-LSC
    hát bazz ez a játék egy bughalmaz ebben a formában.Erről az előremenésről ne is beszéljünk.Célzásrendszer O,AL O,fegyverhangok O,grafika O bunyó 1.További jó szorakozást akinek tetszik.
  • CB-LSC
    hol van?Akkor csatlakozom hozzájuk.
  • ShaiHulud
    joystick , kormany??? nekem is azzal volt gond .. kihuztam a picsaba :)
  • CB-LSC
    nekem hasonló konfig és nekem is.Hihetetlen gagyi grafika és szaggat mint állat.
  • CB-LSC
    miért van az hogy elengedek mindent és folyamatosan megy előre magától?
  • CarajoEsp
    Bazz van egy másik fórum ahol orig alázzák a játékot:D Nemtom Hackinget valszeg nem játszottak:D
  • Mr. Perfect
    Köszi, ki fogom próbálni...
  • ShaiHulud
    hmm kezd ugy hogy beirod DIR :) es akkor ugyebar tudod mi tortenik :) na most azutan pl.: dir a:\tools es akkor kilistazza milyen parancsok vannak az a: meghajton. porbalgass vegigi minden parancsot aztan lesz egy ket meglepetes:) elobb utobbb hzozaferest szerzel a B: meghajotohoz is aztan a v: hez, sot kesobb valami RAM drive hoz is .,..egyelore ittt tartok a hacking resznel :) lesznek majd passwordok azokat ird fel papirra hogy kesobb ne legyen gond , meg lesznek majd telefonszamok azokat is fellehet hivni :) nagyon allat ez a hacking:) na most egyelore ennyit errol :)
  • CarajoEsp
    jAJA hACKING AZ KURVA JÓ:d Főleg mior beírod,hogy format a: és erre kiírja hogy Nem ismert akció:D
  • Moby
    Akkora királyság ez a game hogy nemigaz.HL óta nem láttam ilyen single game-t.A grafika nem szép,ez igaz,de a hangulat fergeteges.Igazi interaktív muvi.Egy nagy baja van,mégpedig rövid :( A videók alapján már a 3/4-e körül járhatok (morpheus küzd a kamion tetején).Lenyomom majd ghost-al is (persze,hogy Niobe-val kezdtem :) ),de szvsz a sztori u.a.
    A videobetétek nagyot lendítenek rajta (összenéztem a helyszineket a reloaded teaser-el),Niobe és Monica Belucci nyálcseréje kifejezetten vidám jelenet :)
  • Mr. Perfect
    Hoppá, én azt hittem, hogy itt cheat kódokat kell beírni. De ezek szerint más is van itt.
    Írj már erről egy kicsit részletesebben. Mit kell/lehet itt csinálni...
  • ShaiHulud
    istenjo game ez!! kiraly a hacking resz, jokat lehet okorkodni, pl beszelgettem trinityvel is chaten :) meg morpheus uzenetet hallgattam , meg neoet:) allat...:)
  • CB-LSC
    1.1 Minimum System Requirements
    -------------------------------

Operating System: Windows 98SE/Me/2000/XP
    Processor: Intel Pentium III 800MHz or AMD Athlon Duron 800 MHz processor
    Memory: 128 MByte RAM
    Hard Disk Space: 4.3 GByte free HD space
    CD-ROM Drive: 4x Speed
    Video: 32 MB NVIDIA GeForce 256 / ATI Radeon 8500
    Sound: Windows-compatible sound card.
    DirectX: DirectX version 9 (included) or higher

1.2 Recommended System Requirements
    -------------------------------

Operating System: Windows 98SE/Me/2000/XP
    Processor: Pentium III 1.2GHz or AMD Athlon 1.2 GHz (or higher)
    Memory: 256 MByte RAM (or greater)
    Hard Disk Space: 4.3 GByte free HD space
    CD-ROM Drive: 8x Speed
    Video: 64MB NVIDIA GeForce3 or ATI Radeon 8500 (or better) *
    Sound: Sound Blaster Audigy series sound card*
    DirectX: DirectX version 9 (included) or higher

* Indicates device should be compatible with DirectX version 9 or higher.
  • Shogun
    üdv mindenkinek

megköszönném ha valaki leírná a game gépigényét

előre is thnx
  • justin
    Van benne egy sima crackelt exe, vagy pedig a 4-es CD bin-jét töröd meg és akkor nem kell az exe.
  • CB-LSC
    mert azt a winiso-val is meglehet.
  • CB-LSC
    csak az .exe-t cseréli ki a .bin-ben?
  • justin
    Arra, hogy tudjál vele játzsani, mert egyébként hibás a crack.
  • Mr. Perfect
    Elég meglepő mi?