Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó, bocs..... Csak tisztára felidegeltem máma magam, elõször nem tudtam megcsinálni az ADSL-t az egyik haveromnak, az RS3-ban minden meccset szívtam, aztán meg ez nem megy..... Télleg bocs, csak már télleg kurvára kivagyok...
Rescue nálam megy o0iso0o tegnap nem net nekem, de lehet, hogy kúrvára le van terhelve a rendszer 😉
Nekem a CloneCD-s 4. CD kéne. Hol lehet megtalálni?
http://kickme.to/rescuewarez
De egy gyereknél már láttam.....
DC-n még nincs meg......
ha nem megy azt ti basszatok el..
jo hat nalam siman elfogadja..
hol?
na jo most kiprobalom kinancsi vagyok nekem megy e... de tuti jo mert azota tobben is kuldtek smsest es megy nekik..
Bassza meg, egyik sincs!!!!!!!!! Se 0-val se O-val nem jó!
pedig az egy nulla = 0 ugyhogy ez nem jott be..
o0iso0o <-igy
o0iso0o <-igy
fent van az egesz..
http://www.freeweb.hu/o0iso0o/
http://www.freeweb.hu/o0iso0o/
Akkor megnézem mégeccer😄, de szvsz jól írtam...
fent van az elso 2 cd.. a 3-4 kb 19 korul feler es toltheto az is
innen
vmit bisztos elcsesztel mert masnak megy rendesen.. nemtom miert nem fogadta el sry 😞
Én tegnap próbáltam az oldalt, de az smsweb azt mondta nincs ilyen...
pedig azt írtam, hogy o0iso0o (kis o; nulla 0)
pedig azt írtam, hogy o0iso0o (kis o; nulla 0)
http://www.freeweb.hu/o0iso0o/ innen 1 ora mulva lehet szedni az elso 2 cdt utanna + meg 1 ora es feler az egesz
Enter The Matrix (c) Infogrames *CRACKFIX* 01 x 05 MB
ha ezt közzé tudná tenni vki :-)
ha ezt közzé tudná tenni vki :-)
Szerintem nem fizetnénk elõ, ha tudnánk egyet.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Kérdezd a WCo készitõit. Ehhez mit szolsz? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Majd leszedem egy fizus oldalrol és feltöltöm neked jo?
Amugy mit vártál, hogy tele lesznek a játékkal a freeoldalak? Ma jött ki a game, ember
Amugy mit vártál, hogy tele lesznek a játékkal a freeoldalak? Ma jött ki a game, ember

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Figyelj. 4 cd a játék. Most mondj olyan oldalt, aminek van ennyi helye. Nem mondom hogy mi vagy, mert csak értetlen.
Ha NINCS akkor nem mondunk, jó? Egyezzünk meg ennyiben.
Ha NINCS akkor nem mondunk, jó? Egyezzünk meg ennyiben.
80 gigás vincsik korában ki fél a mérettõl? 😊))
Nem kell felni szerintem a merettol, en mar jartam ugy hogy egy 1 cd-s gamet felinstallaltam es 1.7Gigat foglalt.
neh bakker nem fizetösön nincs fent?
DC-n nincs fent?
Saint of Underworld N/Me
ez nem jó mert mire odaér a pénz én meg már ma játszanék!!!
nekem is jó fizetös csk legyen rajta a fix is!!!
akkor mondjatok egy fizetõs ftp címet ahol fent van plz
Saint of Underworld N/Me
nekem is jöhetne akár e-maiben de ide jobb lenne!!!
baszki fizess elo ftpre aztan onnan szedjed...
ja nekem is jöhetne egy cím 😊
vagy valaki elküldhetné a játékot mondjuk e-mailban ahogy olvasom biztos belefér 😄
vagy valaki elküldhetné a játékot mondjuk e-mailban ahogy olvasom biztos belefér 😄
Saint of Underworld N/Me
Hehe deviance megint nem jól tört. Így könnyû gyorsnak lenni, "majd úgyis kiadnak hozzá fixet.."
Már kijött hozzá egy iso-fix:
2003-05-10 PC Game Dox Enter The Matrix (c) Infogrames *CRACKFIX* *READ NFO* 01x05 MB FLTDOX
2003-05-10 PC Game Dox Enter The Matrix (c) Infogrames *CRACKFIX* *READ NFO* 01x05 MB FLTDOX
Vki aki leszedte, írja már meg a véleményét mert 4 CD azért csak 4 CD, hülyeséget nem kívánok megszerezni. Tudom tudom ígéretesnek tûnt a képek/videók alapján, de sok mindennel volt már így aztán mi lett belõle.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!