Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Egyébként nálam most ért le és mindenkit megnyugtathatok, hogy pont olyan a game amilyen a képeken volt. A kocsinak NEM négyszögletû a kereke és a videók is tökéletesek. Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy mindenki csak akkor nyilatkozzon a játékról ha a saját szemével látta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Legalább meg tudjuk, hogy érdemes-e a 6 cd-s final leszedni.Úgy tûnik, nem.
es nehol a beltel is bena
de azert vegignyomom mert az akcio porgos es izgalmas. a bullet timenal a golyok altal vert levego fogalmam sincs miert olyan ocsmany, az elozetes kepeken nem ilyenek voltak
Na akkor inkább dvd ps2-ön. Nem tudna vki kisélmény beszámolót a ps2 versioról?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
[merlinw.org]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
`Take a look to the sky just before you die`
szoval ez egy holy crap, es amit mondtak, abban tenyleg van valami, az alant levo screenshot mindent elarul:)
edited:
Hat basszer, aszondjak ez egy holy crap, es van benn valami, kukkantsatok csak a screenshotra:))
Kell hozzá mind a 4 cd?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!