2083
Szal...
-
#673 szedte valaki a o0iso0o-ról? ami ott van müxik, jól? Kell hozzá fix, vagy valami? -
ShaiHulud #672 mikozben lo rad , hasznald a focust es lojj te is ra, kozben porogjel jobbra balra:) amig nem jon addig meg fedezek be menni...hallani merrol fog jonni -
Nyiri #671 Amikor a repteri iranyito toronyban vagyok es kilottem a repcsi kerekek, akkor jon egy agent helikopter es akarmit csinalnok szetlo.
Hogy csinaltatok meg azt? -
#670 én úgy hallottam hottam hogy 6CD lesz a teljes...
de lehet hogy tévedek. -
fucko #669 Hackerkedni kell,ott van hogy vibration.exe es ott tudod allitani.
(Meg ertelmesnek is tunik ;D) -
neo-78 #667 ok köszi, már csak egy kérdés. működő crack-et honnan lehet szerválni? -
ShaiHulud #666 hat nekem nem volt ezzel gondom...pasz mi van nalad... -
ShaiHulud #664 mielott felmaszol azert nezzkorul hatha onnan is tudsz loni...amugy Ballardot kell vedeni? -
neo-78 #662 Ata, ha letöltöttem a 4cd-nyi anyagot, akkor tömörítsem ki a rar-os cuccot, úgy írjam fel??? -
ShaiHulud #660 nem tudom melyikrol beszelsz... mert rohadt sok csavot kell megvedeni a csatornaban :) kicsit pontosabban -
ShaiHulud #658 jaj ismered a mastermind jatekot ahol 4 szin megfelelo sorrendjet kell kitalalni? van nokia telefonokon is mint jatek de ott valami mas a neve mar nem emlexem :) szal beirod mondjuk hogy 11000 es akkor irja hogy ebbol X szam jo es X szam van jo helyen es akkor innen logikaval meg lehet oldani!:) igen a nokias jatek a LOGIKA vbolt asszem :) -
ShaiHulud #655 csak 1 , 0 szamokat irj mivel binaris a kod:) de ezt irja is:) -
#652 Tehát. Fogod beírod login.
Mikor ez megvan alá írd be ,hogy Guest.
Namost akkor elméletileg beenged B-re.
Ott rámész a tools-ra ahol 5számot kér.
Ott csak be kell pötyögni 1-9-ig a számokat. ő meg kiírja hány van a helyén hány van ilyen a számsorba és hányról nemhallot. Ha ez megvan beenged Tools-ba és onnantól Neo üzenetig könnyű. -
#651 Oh. THX.
Csak az zavart be, hogy a nyil mutatott a rács fele, én meg az okos fejemmel azt hittem, arra kell valamit tönkrevágni.
Mégegyszer THX. :) -
fucko #650 Chatelni meg hogy lehet?Biztos nem az echoval -
fucko #649 Ez kamu,b:\toolsra alapbol nem enged guesttel -
#648 Tnex most dumáltam neten Neo-val Hackingbe:D Nagyon jó:D Azt mondta kövessem a Fehér Nyulat. Nah mentem itthonról:D Amúgy loginnál a Guestet kell beírni és akkor mindenhova beenged. -
fucko #647 Rajottel mar mi a kod a b:\toolshoz?
Mert en nem.Meg azt se tudom hogy kell megnezni az img. fajlokat,ha tudod aruld mar el plz. -
#643 Ez a teljes verzió, miért nem lehet elhinni?
Semmi olyan nincsen benne ami a bétára mutatna, hacsak nem a csúnya grafikát veszem annak.
-
#642 képeket rakjatok már be róla?
és mikor jön ki warezra a 6CDés változat?
lustavagyok visszaolvasni sry :) -
neo-78 #639 juj, valamit elnéztem. :) -
neo-78 #637 bocsi, de ez nekem nem sokat mondott, soha nem használtam az Alcohol-t. ha nem nagyon zavarlak leírnád részletesebben, mi a teendő?
köszi. -
#633 Ki hol tart a játékban?
Én most egy kicsit elakadtam.
Valami szivattyúüzemben vagyunk. Két társam fenn van valami állványszerűségen. Az ellen meg mindenhonnan dől. Nem is az baj, hanem meg kellene semmísíteni valami 3 horgonyszerűséget (3 anchors). Viszont nem találom azokat. Aki tudja, légyszi mondja meg a titok nyitját!
THX -
krisz073 #629 nekem hasonló a konfigom csak a videokártyám gef4 ti 4200 64 MB,és nálam simán megy akadás nélkül.
nekem is WinXP+sp1 van fent és nem tapasztaltam semmi akadást. -
#628 Tényleg jó lenne a játék, de a grafika xar, és nálam szaggat, nem tudom, hogy miért. WINXP+sp1,legújabb detonator 43,45
P4 1,7 gf3ti200, 128 MB, és szaggat, pedig más játékok elég szépen futnak, ez meg még 800*600-ba is szaggat. szóval itt elég komoly bajok vannak. Ha már 2 ember jön ellenem, akkor már szaggat, ha többen, akkor olyan, mintha képregényt néznék.
-
neo-78 #627 Ata, ha letöltöttem a rarokat, akkor mi a teendő? (még nincs kész :) félre ne értsd) kitömörítem, és így írom fel a cd-re cd-nként? -
#624 DirectX 9 fent van? -
#622 De jó egyeseknek, hogy nem dolgoznak, ennyire ráérnek, és tudnak játszani, meg ilyenek. Milyen rossz a halandó sors :((
-
neo-78 #617 mindjárt meg is próbálkozom vele. köszönöm a segítséget Ata és Zoltano!!!! -
#615 Látom ezen csak a MATRIX van rajta, nincs olyan címed ahol több vagy más gamma is fönt van?! -
#613 Neao-78 és többiek:
Látogass el a:
http://sector.warez.hu oldalra, jelentkezz VIP tagnak, le van írva, hogy hogy, és a szerverről letöltheted a legfrissebb játékokat és filmeket -
neo-78 #612 ??? egy címet v.ki dobjon, honnan lehet a játékot letölteni ??? -
neo-78 #611 máshogy teszem fel a kérdést, honnan tudom letölteni a game-t, +1 cracket is amivel biztos hogy működni fog????
remélem most írtok v.mi használhatót. előre is köszi -
Sirgorash #609 Melyik boltból? :) -
neo-78 #607 hi. honnan lehet megszerezni a játékot? (ha valaki azt mondja, hogy a boltból, annak kitekerem a nyakát :) ) -
#606 Alcohol120%-kal írtam, ennek eddig semmi problemája nem volt, de ráadásul nem is írtam ki CD-re, csak virtuális CD-meghajtóra! -
krisz073 #605 Hali.
Honnan lehet leszedni az Animatrixot?Nekem megvan az első rész (1 óra 41 perces rész)ha minden igaz és kellene a többi is. -
Sirgorash #604 Vki tudna dobni egy linket, ahonnan beszerezhető? -
#600 Fiúk van egy kis gondom, és segítség kéne!
Amikor telepítem a Mátrixot, mielőtt kérné a következő aktuális CD-ket, állandóan olyan hibaüzenettel bombáz, hogy:
"Ismeretlen kötet a meghajtóban, helyezzem be ezt meg azt a dolgot"
Miután a FOLYTATÁS-ra kattintok akkor jön ki a Telepítőnek az ablaka, hogy Please Insert CD4...
És amikor berakom a 4-es CD-t valamikot 95%-nál nem talál valamit, és uninstallálja az egészet, pedig full kira ISO játék, minden fájlla hibátlan!!!!
Miért van ez??!! -
#598 Szerintem szed le és nézd meg a saját szemeddel hisz az a legbiztosabb.