2083
Szal...
  • MerlinW
    szedte valaki a o0iso0o-ról? ami ott van müxik, jól? Kell hozzá fix, vagy valami?
  • ShaiHulud
    mikozben lo rad , hasznald a focust es lojj te is ra, kozben porogjel jobbra balra:) amig nem jon addig meg fedezek be menni...hallani merrol fog jonni
  • Nyiri
    Amikor a repteri iranyito toronyban vagyok es kilottem a repcsi kerekek, akkor jon egy agent helikopter es akarmit csinalnok szetlo.
    Hogy csinaltatok meg azt?
  • Pupcika
    én úgy hallottam hottam hogy 6CD lesz a teljes...
    de lehet hogy tévedek.
  • fucko
    Hackerkedni kell,ott van hogy vibration.exe es ott tudod allitani.
    (Meg ertelmesnek is tunik ;D)
  • neo-78
    ok köszi, már csak egy kérdés. működő crack-et honnan lehet szerválni?
  • ShaiHulud
    hat nekem nem volt ezzel gondom...pasz mi van nalad...
  • ShaiHulud
    mielott felmaszol azert nezzkorul hatha onnan is tudsz loni...amugy Ballardot kell vedeni?
  • neo-78
    Ata, ha letöltöttem a 4cd-nyi anyagot, akkor tömörítsem ki a rar-os cuccot, úgy írjam fel???
  • ShaiHulud
    nem tudom melyikrol beszelsz... mert rohadt sok csavot kell megvedeni a csatornaban :) kicsit pontosabban
  • ShaiHulud
    jaj ismered a mastermind jatekot ahol 4 szin megfelelo sorrendjet kell kitalalni? van nokia telefonokon is mint jatek de ott valami mas a neve mar nem emlexem :) szal beirod mondjuk hogy 11000 es akkor irja hogy ebbol X szam jo es X szam van jo helyen es akkor innen logikaval meg lehet oldani!:) igen a nokias jatek a LOGIKA vbolt asszem :)
  • ShaiHulud
    csak 1 , 0 szamokat irj mivel binaris a kod:) de ezt irja is:)
  • CarajoEsp
    Tehát. Fogod beírod login.
    Mikor ez megvan alá írd be ,hogy Guest.
    Namost akkor elméletileg beenged B-re.
    Ott rámész a tools-ra ahol 5számot kér.
    Ott csak be kell pötyögni 1-9-ig a számokat. ő meg kiírja hány van a helyén hány van ilyen a számsorba és hányról nemhallot. Ha ez megvan beenged Tools-ba és onnantól Neo üzenetig könnyű.
  • schoma
    Oh. THX.
    Csak az zavart be, hogy a nyil mutatott a rács fele, én meg az okos fejemmel azt hittem, arra kell valamit tönkrevágni.

Mégegyszer THX. :)
  • fucko
    Chatelni meg hogy lehet?Biztos nem az echoval
  • fucko
    Ez kamu,b:\toolsra alapbol nem enged guesttel
  • CarajoEsp
    Tnex most dumáltam neten Neo-val Hackingbe:D Nagyon jó:D Azt mondta kövessem a Fehér Nyulat. Nah mentem itthonról:D Amúgy loginnál a Guestet kell beírni és akkor mindenhova beenged.
  • fucko
    Rajottel mar mi a kod a b:\toolshoz?
    Mert en nem.Meg azt se tudom hogy kell megnezni az img. fajlokat,ha tudod aruld mar el plz.
  • Csacsi
    Ez a teljes verzió, miért nem lehet elhinni?

Semmi olyan nincsen benne ami a bétára mutatna, hacsak nem a csúnya grafikát veszem annak.
  • Pupcika
    képeket rakjatok már be róla?
    és mikor jön ki warezra a 6CDés változat?
    lustavagyok visszaolvasni sry :)
  • neo-78
    juj, valamit elnéztem. :)
  • neo-78
    bocsi, de ez nekem nem sokat mondott, soha nem használtam az Alcohol-t. ha nem nagyon zavarlak leírnád részletesebben, mi a teendő?
    köszi.
  • schoma
    Ki hol tart a játékban?
    Én most egy kicsit elakadtam.
    Valami szivattyúüzemben vagyunk. Két társam fenn van valami állványszerűségen. Az ellen meg mindenhonnan dől. Nem is az baj, hanem meg kellene semmísíteni valami 3 horgonyszerűséget (3 anchors). Viszont nem találom azokat. Aki tudja, légyszi mondja meg a titok nyitját!
    THX
  • krisz073
    nekem hasonló a konfigom csak a videokártyám gef4 ti 4200 64 MB,és nálam simán megy akadás nélkül.
    nekem is WinXP+sp1 van fent és nem tapasztaltam semmi akadást.
  • Csacsi
    Tényleg jó lenne a játék, de a grafika xar, és nálam szaggat, nem tudom, hogy miért. WINXP+sp1,legújabb detonator 43,45
    P4 1,7 gf3ti200, 128 MB, és szaggat, pedig más játékok elég szépen futnak, ez meg még 800*600-ba is szaggat. szóval itt elég komoly bajok vannak. Ha már 2 ember jön ellenem, akkor már szaggat, ha többen, akkor olyan, mintha képregényt néznék.
  • neo-78
    Ata, ha letöltöttem a rarokat, akkor mi a teendő? (még nincs kész :) félre ne értsd) kitömörítem, és így írom fel a cd-re cd-nként?
  • MerlinW
    DirectX 9 fent van?
  • Csacsi
    De jó egyeseknek, hogy nem dolgoznak, ennyire ráérnek, és tudnak játszani, meg ilyenek. Milyen rossz a halandó sors :((
  • neo-78
    mindjárt meg is próbálkozom vele. köszönöm a segítséget Ata és Zoltano!!!!
  • Zoltanoo
    Látom ezen csak a MATRIX van rajta, nincs olyan címed ahol több vagy más gamma is fönt van?!
  • Zoltanoo
    Neao-78 és többiek:

Látogass el a:
    http://sector.warez.hu oldalra, jelentkezz VIP tagnak, le van írva, hogy hogy, és a szerverről letöltheted a legfrissebb játékokat és filmeket
  • neo-78
    ??? egy címet v.ki dobjon, honnan lehet a játékot letölteni ???
  • neo-78
    máshogy teszem fel a kérdést, honnan tudom letölteni a game-t, +1 cracket is amivel biztos hogy működni fog????
    remélem most írtok v.mi használhatót. előre is köszi
  • Sirgorash
    Melyik boltból? :)
  • neo-78
    hi. honnan lehet megszerezni a játékot? (ha valaki azt mondja, hogy a boltból, annak kitekerem a nyakát :) )
  • Zoltanoo
    Alcohol120%-kal írtam, ennek eddig semmi problemája nem volt, de ráadásul nem is írtam ki CD-re, csak virtuális CD-meghajtóra!
  • krisz073
    Hali.

Honnan lehet leszedni az Animatrixot?Nekem megvan az első rész (1 óra 41 perces rész)ha minden igaz és kellene a többi is.
  • Sirgorash
    Vki tudna dobni egy linket, ahonnan beszerezhető?
  • Zoltanoo
    Fiúk van egy kis gondom, és segítség kéne!

Amikor telepítem a Mátrixot, mielőtt kérné a következő aktuális CD-ket, állandóan olyan hibaüzenettel bombáz, hogy:
    "Ismeretlen kötet a meghajtóban, helyezzem be ezt meg azt a dolgot"
    Miután a FOLYTATÁS-ra kattintok akkor jön ki a Telepítőnek az ablaka, hogy Please Insert CD4...
    És amikor berakom a 4-es CD-t valamikot 95%-nál nem talál valamit, és uninstallálja az egészet, pedig full kira ISO játék, minden fájlla hibátlan!!!!

Miért van ez??!!
  • CarajoEsp
    Szerintem szed le és nézd meg a saját szemeddel hisz az a legbiztosabb.