Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZ NEM BÉTA HANEM A TELJES ÉS NAGYON CSÚCS JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

honnan veszitek, hogy 6cd lesz a végleges?
Egyébként nálam most ért le és mindenkit megnyugtathatok, hogy pont olyan a game amilyen a képeken volt. A kocsinak NEM négyszögletû a kereke és a videók is tökéletesek. Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy mindenki csak akkor nyilatkozzon a játékról ha a saját szemével látta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srácok ez körülbelül olyan verzio, mint mikor multkor ellopták DOOM III alphát, az is iszonyat szar volt. A végleges játék nem ilyen lesz nyugi.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Dynamic
Ha gány a játék, akkor tök mindegy, hogy béta vagy sem.
Legalább meg tudjuk, hogy érdemes-e a 6 cd-s final leszedni.Úgy tûnik, nem.
lehet hogy tele volt..
megy az meg
ha vissza birnal olvasni par hozzaszolast latnad hogy van..
Nalam is szar a kerek, de meg durvabb hogy a karakterek kidolgozottsaga kb Half Life 1 szintu,
es nehol a beltel is bena
de azert vegignyomom mert az akcio porgos es izgalmas. a bullet timenal a golyok altal vert levego fogalmam sincs miert olyan ocsmany, az elozetes kepeken nem ilyenek voltak

PResident Evil
4 cd ???
lol...

Hát ez tényleg nagyon gáz. Egyébként azért én egy kép alapján nem igazán mondanék még véleményt a játékról. Reggelre lent lesz, akkor majd meglessük, hogy milyen is a game. Amúgy ez a kocsi Niobe Pontiac Firebirdje, ha esetleg valaki nem tudná...

;ett = lett
forumok alapjan nem valami jo ;ett a game ugyhogy en inkabb mellozom ezt a 4cdvel valo szarakodast..
Adi
Emberek ez 4 cd fhuuu.....
Na akkor inkább dvd ps2-ön. Nem tudna vki kisélmény beszámolót a ps2 versioról?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MerlinW
Ezt nem hiszem el... ekkora lámák hogy lehetnek...??? Lehet hogy az MDK ban bejött a szögletes minden, de ez azért már sok... persze lehet hogy ez is csak a mátrix mûve.. és nincs is kerék...:)))

[merlinw.org]

köcike, érdekes kép :DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

najo aki inkáb nem nézem meg enyire nemérdekel :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

M@TriX
jó gyors a szerver...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

az alant lévõ screenshot nem árul el semit , mert nem lácik..., bár ha a játék egy piros x akko télleg gáz :DD

ha vkinek lejott mar az irjon mar par sort rolla.. mert ha nem erdemes akkor inkabb nem toltom le...
gergou
En azt tanacsolom mindenkinek, hogy a kiprobalas utan terjen vissza a vice cityhez, mert az jol sikerult:)

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
en meg nem tudk irni:)
szoval ez egy holy crap, es amit mondtak, abban tenyleg van valami, az alant levo screenshot mindent elarul:)

edited:
Hat basszer, aszondjak ez egy holy crap, es van benn valami, kukkantsatok csak a screenshotra:))

Akinek már lejött:
Kell hozzá mind a 4 cd?
lol.. ez ennel szogletesebb nem is lehetne
gergou
Hat basszer, aszondjak ez egy hly crap, es van ben valami, kukkancsatok csak a screenshotra:))

Na jó elmegyek kicsit dolgozni, felmásolom a feliratot az AliG InDaHouse-ra, és kinyomom VCD-re..
Hát ezeken nincs meg, az oldalakon meg továbbra is a 404 nyomul....
Nem, az csak kamu :)
A 7wrz mûxik
Inkább mégeccer megnézem a magyar hub-okat..
De én is úgy hallom hogy mégse olyan nagy dolog.. Ahogy a trailerben láttam néhol egészen ronda a grafikája! Persze ez csak másodlagos szempont
Hát úgy néz ki......
Kivétel persze az ilyen félévente elõjövõ elõtöréim :(
Ezért mégeccer bocs... Amúgy ha jobban megismertek, majd rájöttök hogy tök jó fej vagyok!
Ja, csak azért néha elõjön belõlem a köcsög, mikor elég szar napom van, utána meg mindig történik valami jó, és kimaradok belõle.. Sztem most is ez lesz...
Dikkma
Mizo@game kicsit visszafoghatod magad. Nehogy már kiabálj itt, amiért valaki nem tesz neked szívességet.
Hát van itt cfm-etm, eps-etm, dev-etm cucc... Melyiket? Szerintem a dev-etm a jó! A HUB címe: bbb-hub.no-ip.com
Addig mégeccer megnézem a DC-t...
Milyen az a bme-s ip?
Ja meg focimeccsemen is kikaptunk....
Looserke
Hmm, most leltem rá egy BME-s Ftp serveren, ha valakinek bme-s ipje van akkor megadhatom a címet, de a többieknek felesleges, mert úgy sem menne.

Még mindig 404......
Könyizz Party Face-nél
Jó akkor a többiek menjenek de én nem.....
PhantomW
bazz ez csak 1 napos???

The World is Yours

PhantomW
nekem jön normálisan
nem irtátok el a paswordot?

The World is Yours

ThePartyFace
Most akartam csinalni egy 15 useres leech accot a sajat szerveremhez...hat tudod mit? Kapd Be!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Még mindig a 404 jön be...
Nálam is némelyik...
Szerintem is ez lesz..