2083
Szal...
  • CB-LSC
    ja,jó nagy marketing fogás volt a sok ember meg rohant megvenni mert 4-es volt ráírva azt egy GF3 Ti200 olcsóbb és jobb is csak ugye 3-as van ráírva.
  • Joint
    hát azt mondták , hogy rövid de velős :) sokmindent ki lehetett volna még hozni belőle és fingom sincs hogy miért 4 cd...
  • [HUN]PAStheLoD
    4cd
    kösz majd lassulok meg nyomkodok!
  • Akuma-D
    nincs is 6cds verzió... mieza kama duma :Ð Az max xboxra annyi ;Ð
  • KeKKSZike
    Tényleg... Mi a különbség a 4 és a 6 CDs között?
  • schoma
    Körbe is tudsz futni az állványok tetején, majd a kerítésen oldalazva át tudsz mászni.
  • zoli80
    belassitassz és valamiket nyomkodsz:) és is összevissza nyomtam lassulas közben és átment!
  • BoSA
    Amikor bejelentkezek a virtual drive-ra, valamilyen kínai betűs puzzle-t kell kirakni. Milyen betűket kell összerakni?
  • [HUN]PAStheLoD
    szeva!

Hogy kell annál a könnygáz füstös résznél az elején a nagy postázóban atugrani a terem másik oldalán lévő állványzatra? !?!
  • Kocsó
    Hi All!

Na én ügyes voltam és végigolvastam ezt a 8 oldalas FÓRUMot. Viszont pontos választ akkor sem találtam a kérdésemre: a helikopteres résznél akadtam el és az istenért nem tudom lelőni a heli-t. Normal módban játszom.

Más:
    akinek akad az nézzen szét lejjebb, egy csomó megoldási lehetőséget találtam.
    Aki meg kételkedik hogy jó-e vagy nem jó a game annak azt ajánlom szedje le, kérje el, irassa meg és próbálja ki maga...
    Akadni pedig még nekem sem akad pedig Gef2 Ti-m van, AMD 1700+ -al, nVidia 43.85 (asszem) Detonátor és 9es DX.

Vélemény: nekem bejött a game, pláne a valsó szereplös filmes betétek és a trükkök...
    Csak ennyi lett volna, aki tud HELP ME PLEASE !!!!

THX,

KocsoGorilla
  • ShaiHulud
    nem bug...konnyu lenne ha visszatoltodne a life.. minnel elobb szedd le azt a mocsok helikoptert...swatosok ellen meg ajanlom a flashbang,stun grenade granatokat, nah meg focus hasznalatat:)
  • Knox
    Hali!
    Amikor a swatos helikoptert kell leszedni, és folyamatosan osztja be nekem a kommandosokat nem toltodik az életem és igy hát hogyismondjam nem megy a dolog! ez most bug vagy nehezítés! ja, normálon játszom
  • ShaiHulud
    Bizony ez igy van a gef2es szeria directx7 utasitasait alkalmazza...dx8-et nem...ezert nem tud pixel shaddert sem meg enviromental bump mappinget sem mert az csak dx8 tol van ... Gef3 mar dx8-as.
  • Mr. Perfect
    Náunk meg 22-én!!!!!!
  • CB-LSC
    Az nem mindegy hogy egy kárta DX 8 compatible vagy DX 8 supported.A GF4 csak Ti4200-től DX 8 supportosak.Ha nem hiszed indítsd el a 3Dmark-ot és a DX 8-as teszteket átugorja mint a pinty.Nem ma kezdtem hidd el.
  • ShaiHulud
    baszki figyeljel mar oda mar leirtam !!!! lasd #676
  • S_I_D
    Azért én leírom.DxDiag.exe índítsd el.Az utolsó fülnél,ha jól tudom More Help a neve válasszd az Override-ot és írj be neki 85-öt asszem,de ennél ne nagyobbat(képfrissítés Hz-ben).És láss csodát müxik.
  • And5
    Enter the Matrix or Enter the WOC
  • see.aakogh
    Hihi én Niobeval kb 3 ora alatt vegignyomtam a gámát! (Easy-n mert nem akartam szenvedni) Nagyon frankó gém! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • zoli80
    a fikazoknak vagy fura az izlésuk vagy szar a gépük!1240xakármi,minden maxban szép és akadásmentes!mozdulatok szuperfaszák!a kerék mondjuk télleg fura:)
  • matya007
    olvass egy picit vissza csomoszor leirták már!
  • schoma
    OK.
    Már megoldottam egyedül. Csak fel kellett tenni a crackfixet. :))
  • Noninnyó
    Én is kipróbáltam a gémet. Nagyon teccik, minden megy is, a grafika mondjuk tényleg nem 100-as, de a zene, hang no és főleg a csihi-puhi kungfu az ultrabrutál. Rohadtul bírom, ahogy lassítva aprítja a zsarukat a srác, fut a falon, meg minden, jó fogásokat tud.
    Sajna csak 800*600-ban megy rendesen, de akkor télleg rendesen, akadás nélkül (Northwood Celeron [email protected] GHz, 256 DDR, Gef 2 T400 64 MB).
    Nem jáccottam órákat eddig, de 1 hátrányt azért említenék: nem teccik, ahogyan a kamera követi a srácot, főleg harcnál. Mouse sensitivity maxon van, mégis lassan reagál az egérre, és néha nem is látszik, hogy mit csinálok, főleg bunyónál.
    Azért nem olyan rossz játék ez :-)
  • ShaiHulud
    gyak nem sok haszon :)
    bar lehet olyat csinalni hogy az adott palyara fegyvereket lehet beDROPpolni ha esetleg municio gondjaid lennenek :) alapokat majd leirja valaki en most lusta vagyok :)
  • ShaiHulud
    nem lamaknak valo :)
  • ShaiHulud
    en :) de eleg kaki az a palyaa:)
  • schoma
    Na most van gáz. :(((
    Nem tölti be a "The Truck" missiot. Tudjátok, miután az autópályán szágoldozhatunk. Nem ír ki semmit, csak egyszerűen kitesz az asztalra!
    Esetleg valami építő javaslat?!
  • Cvd
    Na ki találta még meg a titkos pályát (Spark's Training Construct)? :)
  • Vukodlav
    Személy szerint én akkor vettem rá egy jó kis hűtőt, vagy a másik lehetőség, hogy valamelyik tuning programmal leszabályozod az órajelet. Pl. Power Strip
  • Vukodlav
    Nekem is az a gyanúm. Nekem egy Gef4 MX440 volt és az produkált ilyeneket, mert el volt rajta méretezve a hűtő (mínuszba természetesen), olyankor az egész kép szétesett.

Más: Az akadósak próbálják ki, hogy leveszik a hangot, mert nekem amiatt akadt de nagyon, legalábbis mikor én levettem tökéletes lett. Mondjuk tegnap óta már egy Audigy-vel nyomom, azóta nincs a ilyen gondom.
  • Drex
    Serintem is csak 1 béta volt :(((((
  • Dikkma
    Nem húzod a kártyát?
  • MiZo@game
    Akkor nemtom... Talán a RAM.... Kábé mennyi ideig nyomod folyamatosan?
  • MiZo@game
    Asszem a korábbi hozzászólásokban már leírta valaki..
  • MiZo@game
    Hát, sztem nem a hard fokozatra gondoltál!
  • Drex
    Hát ez nem érte meg a letöltési idöt....

Negativumok :
    1. 5 óra 5 perc tiszta játék idö..... :((((
    2. Néha csunya, nagyoncsunya grafika
    3. Bugok
    - a. Mentésnél nem megy az enter, semmire sem reagál, csak Alt-Ctrl-Del
    - b. Mentés helyett kilép
    - c. Hang Xar
    - d. rettenetesen rövid
    Pozitivumok :
    1. Látványos harci mozdulatok.
    2. Szenzácios Vámpir irtás.
    3. CSodálatos Grafika a Great Hall-ban.

Szal én nagyot csalodtam... ! CD- és a filmeken kivül, semmi extra. De ha jol vettem észre, akkor a csajszi karakter talán jobban verexik...vagy csak képzelödöm ?? nem tudom....

Tisztelettel DREX
  • MiZo@game
    Sztem videókártya probléma... Most nem nagyon olvasom a korábbi hozzászólásokat, így nem tudom hogy milyen a videókártyád.... Ha GeF. 2, vagy régebbi akkor szerezz be újat, ha meg GeF 3/4 akkor meg frissíts drivert!
  • MiZo@game
    Mindegyik verzió ugyanaz, nincs miért aggódnod... Sztem azért kell az új crack vagy a ppf patch...
  • ShaiHulud
    thisisnotreal
  • CarajoEsp
    Azthiszem thesenotreal a pass