2083
Szal...
  • MSGT
    Hali!Estleg nincs valakinek öttlete az előző kérdésemre??Thank you!
  • CarajoEsp
    Van olyan progi ami minden játéknál kioírja az fps-t?
  • Shogun
    hi all
  • MSGT
    Hali!1 kérdésem lenne! Nekem telepítésnél a 3-as cd-nél kiakad a töltés és valami hiba üzit ír ki!Volt már valakinek hasonló esete??
    Conf:1.6amd,xp,gef2mx,41.**driver,dx9
  • Leybold
    Enter the hacking system in the game. Then, enter the
    command "cheat".
    Enter one of the following codes:

Code Effect

0034AFFF Maximum firepower
    1DDF2556 Unlimited ammunition
    69E5D9E4 Unlimited focus
    FFF0020A Fast focus restore
    7F4DF451 Unlimited health
    13D2C77F Bonus test level
    13D2C77F Sparks' construct in training mode
    4516DF45 Enemies cannot hear you
    FFFFFFF1 Enemies cannot see you
    FF00001A Turbo mode
    D5C55D1E Multi player fighting
    BB013FFF Low gravity
    7867F443 Faster logos
    312MF451 Taxi driving
  • Harek
    Hali

Az első autós jelenetnél mit kell pontosan csínálni? Megyek amerre a nyíl mutat, de egy helyen út sorompóval lezárva, kismillió zsaru akik hamar szétkapnak.

Thx
  • Shep
    nincsen a kombókról vhol leírás? mit hogy kell előcsalni?
  • Shep
    Srácok, a népek bedobták a füstöt és ki kéne másznom vmi nyíláson, de nem tudok odamenni, lehet magasra ugrani vagy vmi? Egyébként nem akarom ezt mondani, de hát ez van a MaxPayne grafikailag veri ezt a gamet, és a kung-fu moddal meg aztán főleg /a mozgások miatt/
  • ShaiHulud
    egyebkent meg tuti vannak eldugott dolgok ... telefonszamok..portszamok...meg decodet sem tudtam mire hasznalni...
  • ShaiHulud
    utana szerintem ennyi...en sem tudom mit lehetne meg csinalni...
  • ShaiHulud
    baszki...a matrix.exe t a crackfixeset ...a ppf es cucc meg a apllyppf.exe az a imagefile ban csereli ki a cracket...de most neked csak a matrix.exe kell
  • ShaiHulud
    csak masold be az exet a megfelelo helyre...
  • Shep
    ok köszi, közben láttam hogy van vmi crack fix, az mihez kell? mit csinál?
  • ShaiHulud
    focust nyomva tartva lassitod az idot:) probald atteni egy masik billr hatha akkor nem lep ki desktopra...focus hasznalataval lehet falon futni...falorl elugrani...egykezen atpordulni...elore fele ugrani es kozben loni...hatrafele vetodni es kozben lonni...valamint kitero manovereket csinalni golyok ellen:) (f gomb+focus)... Throw pedig ugy kell hogy megnyomod a kick meg punch gombot egyszerre vagyis mouse 1 + mouse 2 es kulonbozo dobasok vannak attol foggoen hogy merre nyomod melle a billentyut.
  • Shep
    Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor a focus alatt nyomatja a speckókat a karakter, de nyomva kell tartani vagy hogy van ey, mert én ha lenyomom a desktop villan be a focus 100% ról lecsökken mondjuk 95-re de semmi nem történik, valamint jönnek a tippek állandóan pl: wall push az mi, meg throw/ekkor a karaktert dobja el,? mert ilyet már csinál de csak úgy randomra/ . A kombókat tehát randomra nyomatja vagy vmit nekem kell hozzá ügyködni? Előre is kösz a segítséget.
  • ShaiHulud
    nekem nem pattog
  • KeKKSZike
    Sengítsetek Nekem! Mit és hogyan kell csinálni? Szóval felrakom a játékot és utána a crackfix-el mit kell csinálnom? Két exe is van... (applyppf.exe és a matrix.exe) Mit/hogyan csináljak? SEGÍTSÉG!
  • ShaiHulud
    hat akkor bizony bena vagy :)) amugy melyik helikopteres ? a swat beugralos vagy a iranyitotornyos?
  • Kocsó
    Hi All!

Na én ügyes voltam és végigolvastam ezt a 8 oldalas FÓRUMot. Viszont pontos választ akkor sem találtam a kérdésemre: a helikopteres résznél akadtam el és az istenért nem tudom lelőni a heli-t. Normal módban játszom.

Más:
    akinek akad az nézzen szét lejjebb, egy csomó megoldási lehetőséget találtam.
    Aki meg kételkedik hogy jó-e vagy nem jó a game annak azt ajánlom szedje le, kérje el, irassa meg és próbálja ki maga...
    Akadni pedig még nekem sem akad pedig Gef2 Ti-m van, AMD 1700+ -al, nVidia 43.85 (asszem) Detonátor és 9es DX.

Vélemény: nekem bejött a game, pláne a valsó szereplös filmes betétek és a trükkök...
    Csak ennyi lett volna, aki tud HELP ME PLEASE !!!!

THX,

KocsoGorilla
  • see.aakogh
    aha, 56k-s modemmel lehet :P ADSLes vagyok 8 ora alatt lejott mind a 4 CD
  • cypher
    Köszi mindenkinek,csépelem,terelem...
  • ShaiHulud
    jah akkor te a csajjal vagy ?:) en Ghosttal nyomtam vegig..ott nem kell kiloklni senkit:)
  • Cvd
    Csépeld folyamatosan, és közben próbáld a nyitott ajtó felé terelgetni. Egy idő után ki fog esni ha a szélén tudod tartani.
  • cypher
    Azt magyarázza,lökjem ki a repülőből.
    A gyerek már kiugrott,adtam neki ejtőernyőt.
  • ShaiHulud
    huh az az agent amelyik az ajtoto neked csapja? mert azelol menekulni kell. ha a masik agent, akkor azt meg neki kell lokni a szikrazo terminalnak..
  • cypher
    Miután megmentem a gyereket,akit felcipeltek,(Alex,asszem..)jön egy kis bunyó egy Agent-el,aki a repülőt vezette...
    Nnna ez hülyére ver állandóan.
  • ShaiHulud
    nem nekem nem ugrik ki :)
  • ShaiHulud
    repulobol ? sniperrel? mer akkro a kereket lodd ki a repcsinek
  • cypher
    Hogy a rákban nyomjam ki a repülőből azt a gyík Agent-et???
  • Xenon
    Telleg nagyon rémes... És lenne 1 kérdésem: mindenkinek kiugrik amikor Morph-hoz köll menni kocsival? Menet közbe lehet menteni, de utána kiugrik a win-be. Ha ujratöltom ugyanez.
  • Xenon
    Hát igen... Ha valaki rájon szoljon pls.
  • ShaiHulud
    na igen az nem lenne gond hogy hogy kell hasznalni csak epppen nincsenek Trainig fileok :) mamritn amiket ellehetne inditani...RAM:\progs\ tok ures:((
  • ShaiHulud
    jah mint mondtam :)
  • Xenon
    Tuggya valaki ,hogy a Traininget hogy köll használni a hacking-be?
  • BoSA
    csak ez a két betű kell?
  • ShaiHulud
    eloszor azt a betut rakd ki aminek felul ilyen keretszerusege van ...aztan masodiknak meg azt aminek felul kevesebb "aga" van es vastagabb...majd rajossz:)
  • BoSA
    Nem tudja senki a megoldást a kinai betűs puzzle-ra?
  • MerlinW
    Van egy drótkerítés, mögötte üres helyiséggel. arra mássz fel, majd onnan a vaspolc vagy mi tetejére, végigszaladsz rajta (vigyázz mert az elején le fog szakadni a csatorna), majd onnan át tudsz ugrani...
  • MerlinW
    Chelloval kb 15óra 55K-val. lehet picivel több egy napnál biztos nem, ki lehet számolni..:) Különben is 1napos reg-em volt smsweben, és az ETM mellett még a Vice City is lejött..:)

Más.. Nemtom mit szapiljátok a játékot (T a kivételnek) három problémát leszámítva, nincs vele gond... az egyik a irányítás, a másik a járművezetés, harmadik pedig a rövid játékidő... A graf szerintem nem olyan vészes ha rendesen be van konfigolva (cseppet trehányak voltak a fejlesztők, hogy az alapbeállítások abszolút minimumon vannak). Az pedig hogy, "csak" a mátrixnak köszönheti a jó hangulatát, az meg ne érdekel jen senkit, csak játszon egy jót..:) Akinek meg nem tecc az ne játszon, játszon mással, és írja a POZITIV véleményét oda... a negatívra senki sem kíváncsi, csak ha van objektív alapja...

Uff:)
  • CB-LSC
    Ezt nézzétek meg elég jó kis mod a Max Payne-hoz.