Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
P4 2.4 512MB 333DDR, GEF2MX( CSAK )
ubi
ACTION
ubi
NEM BÉTA A GÉM!!!! KIBASZOTT ÁLLAT!!!!!!!!MOST TESZTELEM!!!!!!! NEM SZÖGLETES A KERÉK, ÉS GÉM OLYAN, MINT AZ ELÕZETES KÉPEKEN!!!! AKI MEGLÁTTJA, LEESIK AZ ÁLLA!!ISTENKIRÁLY GÉM!!!!
Mégse fogok egyhamar Mátrixozni :((((( Na most eljött a DC++ ideje!
Akcióakcióakció :)))))) Állítólag
1 nap???? Csak 3 óra........
Bakker, lefagyott a gépem, jövök vissza az o0iso0o-ra, és most megint a 404 jön be! Most kidobtam 300-at (na jó ennyire nem vagyok csóró,de azért egy napért sok ez!)
Shep
A játék inkább akciós, vagy inkább ugrabugrás ügyességi vmi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

And5
na ez az régen én is csodálkoztam hogy mér szar a quake3 grafikája voodoo2veél :)

gergou
Basszer, nekem nagyon tetszik a game, kivalo grafik(fullosan minden effekt), gyors, a lassitasok kurvajok, a modellek mozgasaval egyutt, szoval sztem akinek nem tetszik, az szerezzen be uj gepet, es azonnal tetszeni fog neki:)

`Take a look to the sky just before you die`

Amúgy ha valakinek egybe kellenek a bin+cue fájlok az a DC++-on az @-=E L I T E-HUB=-@ -ba jöjjön!
Meg a fíling is eredeti :)
CarajoEsp
Sikerült megnéznem a BloodRaynet és az is frankón néz ki. Bár az tény,hogy itt a harc valahogy jobban néz ki.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Má vagy 2 és fél órája....
Nem mondtam hogy igaz
honnan veszitek, hogy béta? azért,mert azt mondták, 6 cd, és csak(?) 4 cd-n van? anno a baldur's gate 2 is úgy lett beharangozva, hogy 6 cd, aztán lett belõle 4 cd, és a collector's edition-ben volt +2 cd (mindkettõn apróságok, 1-2 bónusz stufa a gámához, és kész). meg aztán mikor kellett 100%-nak venni a készítõk/reklámosok/egyebek ígérgetéseit? :-)
CarajoEsp
Faszom.Akkor nálam van a Hiba.:(

Mindenképp érdemes leszedni, ha késõbb nem akarod hogy 6 CD-t kelljen lenyomni a 4 helyett! Tutkó ugyanazt kapod mind2 esetben.
Hát valószínû, mivel csak 15-én kerül boltokba, bár szerintem ahhoz képest teljes.. Max. annyit csinálhattak vele, hogy ne kelljen 6 CD-t leszedni, benyomtáûk 4-be (de ez szerintem nem igaz)
és béta a progi vagy nem?

So cry me a fuckin river, bitch!

Hát, az biztos jobb a leírás szerint, de azért jó lenne tudni honnan lehet leszedni! Valaki linket plz!
Egyelõre tuti!
azzal is ua. írja ki "DEVICE NOT CREATED 2".

And5
na sikerült megcsinálnom és nincsen semmi féle bug felveszi a faszia telefont bemegy a videó hogy jönnek vmi gecik aztán jöna köv mission vmi reptéren

Honnan lehet a crackfixet leszedni?
Mind a 4 cd kell neki?

inkább megyek vissza vice cityzni.

nem megy.

"DEVICE NOT CREATED 2" a jó édes kurv@ anyjukat!

And5
force lod ne legyen bekapcsolva és crack fix is kell ennyit csináltam 800*600ban nyomom

CarajoEsp
Midnent rakj maxra és akkor tényleg elég fazsa. AntiAla be.

és mit kell csinálni, hogy "kurva jó grafja" legyen, nálam olyan, mintha Voodoo3 lenne a gépben GeF helyett...

http://gaborszantai.co.uk/

CarajoEsp
Ott a helikoptereknél addig ugrállj a létrákon íg vissza nem jutsz az eredeti helyre. Nah elméletileg ott lessz a Bug. Mikor bemész az ajtón elmegy a hang. Jelezd ha neked is lessz.

CarajoEsp
Nincs multi.

And5
nincs

And5
szrtm kurva jó grafja van a hangok videók király meg úgy az egész gém nem tudjátok hogy az ügynökös részt hogy kell megcsinálni mert kiba***tt erõs

Hi.

Srácok, engem csak az érdekelne, hogy van multi a gameban?? Mert ha nincs, bizony le nem szedem!

CarajoEsp
Hát ha a grafot nézzük akkor igen. Nem egy Splinter Cell az biztos. Sõt talán Max-nak is szebb képe volt:D

CarajoEsp
Amúgy szerintem teljes. Bár én nekem már volt "Egy" Bug. Van egy rész ahol fel kell venni a telefont. Namost ennél a résznél elmegy a hang és a film kiakad. Innen csak játék kikapcsal lehet továbbmenni ami elég gáz. Sajna egy jó film így lemarad.

CarajoEsp

Zoltanoo
A FILM már a mozikban?!
CarajoEsp
3.5-giga

CarajoEsp
Elnézést kérek.Ez vol az elsõ,hogy képet szúrtam be:( A kövnél jobban figyelek.

Shep
Na akkor ez a kérdés is megoldottnak tûnik. Valaki azonban árulja el pls., hogy a winyora mennyit pakol fel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
arghh....kár hogy nincs helyem...
én a max payne matrix és kung fu 3 al nyomtam valami eszméletlen komoly volt.. gondolom ez 300 szor ráver...milyen a gamma?
BEta vagy nem Beta?

Dynamic
És ha még ezt is beszúrtad volna :
width="1024" height="768"
akkor még jobb lett volna.
CarajoEsp
Berakok a kerekekrõl egy képet

CarajoEsp

CarajoEsp