Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Én most egy kicsit elakadtam.
Valami szivattyúüzemben vagyunk. Két társam fenn van valami állványszerûségen. Az ellen meg mindenhonnan dõl. Nem is az baj, hanem meg kellene semmísíteni valami 3 horgonyszerûséget (3 anchors). Viszont nem találom azokat. Aki tudja, légyszi mondja meg a titok nyitját!
THX
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Majd 20 év múlva, amikor a számítógéppel feljavított kópiákat újra vetítik a moziban, az akkori srácok unalmasnak találják popcorn zabálás közben, mi meg könnyes szemekkel nézzük. Ez a mi korosztályunk star wars-a :())
Ez sajna egy nagyon elterjedt, iszonyú nagy baromság. Ne szeresd a filmet azért, mert rossz a gfx, vagy a hangok, vagy szar a sztori, vagy utálod a színészt, vagy akármi. De ne azért mert másnak tetszik. Primitív...
Már csak két hét és már nézhetjük is. Szinte hihetetlen, hogy ezt is megértük :-)))))))
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Srácok azon a részen ahol a tetön indulok és ügynökök vannak hogy kell az ügynököket lerugni?
Ezerszer probáltam de laposra vernek ):
Egyszerü vagyok mint a barna szar
A hangulat a toppon van,jók a hangok,jó az irányítás,de a grafika nagyon gyenge lett:(
Egyszerü vagyok mint a barna szar
Adversus solem ne loquitor
leáll . Valaki segitsen!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.