Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átmásoltam az rendes tört exet, de a kocsis résznél ugrálnak a kopcsik niubi meg összevissza neki megy aminek csak tud, ez mitõl?

So cry me a fuckin river, bitch!

Dynamic
seven warez
Dynamic
warezcenter
bírom az ilyen burzsuj kis vicces kölyköket , remélem egy teherautó alatt végzed

Saint of Underworld N/Me

cypher
Másfél....
honnan lehet ingyenesen hozzájutni?

Saint of Underworld N/Me

Ejha! Lent van 1 CD :)
schoma
Ki hol tart a játékban?
Én most egy kicsit elakadtam.
Valami szivattyúüzemben vagyunk. Két társam fenn van valami állványszerûségen. Az ellen meg mindenhonnan dõl. Nem is az baj, hanem meg kellene semmísíteni valami 3 horgonyszerûséget (3 anchors). Viszont nem találom azokat. Aki tudja, légyszi mondja meg a titok nyitját!
THX

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Dikkma
Te meg adj nekem 120 gigás vincsit. Adsl-el úgy néz ki két hét alatt megtöltöm a szabad helyem :/
Dikkma
Remélem nem fog elõtte fospatron minõségben kikerülni. Elbaszná :·~
CarajoEsp
Ez csak amolyan vicc féle volt:D Amúgy nekem pl:Animatrix jobban bejött pusztán az összkép miatt. Jah akkor megmagyarázom valóban a film a fõszereplõ azaz Keanú miatt nem jött be:D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

magus
"Ez a mi korosztályunk star wars-a :())"

:))

Dikkma
Mindenesetre a Matrix világa kurva jó úgy, ahogy van. Az animatrixok, az egész történet, minden. Persze sokan abba a hibába esnek, hogy egyetlen rész alapján ítélnek meg egy trilógiát :()

Majd 20 év múlva, amikor a számítógéppel feljavított kópiákat újra vetítik a moziban, az akkori srácok unalmasnak találják popcorn zabálás közben, mi meg könnyes szemekkel nézzük. Ez a mi korosztályunk star wars-a :())
Dikkma
Figyi, nem fikázásként, de ez egy nagyon gyerekes kis hülyeség. Régebben egy együttes egy tagja a tv-ben villogott azzal, hogy õ azért nem szereti a Matrixot, mert olyan nagy siker, és mindenki odavan érte.
Ez sajna egy nagyon elterjedt, iszonyú nagy baromság. Ne szeresd a filmet azért, mert rossz a gfx, vagy a hangok, vagy szar a sztori, vagy utálod a színészt, vagy akármi. De ne azért mert másnak tetszik. Primitív...
De persze az igazi maga film lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak két hét és már nézhetjük is. Szinte hihetetlen, hogy ezt is megértük :-)))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

CarajoEsp
Ez így is van. Én bevallom utálom a Mátrix világát pont azért mert mindenki szereti. De annák nincs is szebb mint amikor a falról visszaugorva fejberugom a buta fánkzabáló Õrt:D

Ez egyébként igaz, hogy a grafika lehetne egy kicsit szebb is, de szerintem a hangulat kárpótol mindenért. Inkább legyen egy kicsit gyengébb a grafika, minthogy szar legyen maga a JÁTÉK.

CarajoEsp
Amúgy szerintem pl: Az autós jelenet fasza volt, eléggé visszaadta az élményét. Az egyetlen gond tényleg a gyengécske grafika,ami akárhogy is nézzük nem túl jó pont.

A Deamon tools nem jó? Aztán rá érsz még felírni...

matya007
köszike

Egyszerü vagyok mint a barna szar

CarajoEsp
Ott nem szabad harcolni:D Az ügynökök kurva erõsek.:D El kell futni.

olvass vissza egy pár oldalt, aztán nézd meg magad, és döntd el, hogy szerinted milyen...

matya007
Kinek milyen az izlése...
Srácok azon a részen ahol a tetön indulok és ügynökök vannak hogy kell az ügynököket lerugni?
Ezerszer probáltam de laposra vernek ):

matya007
nincs mit

matya007
ppf is benne van

matya007
nekem megvan fel is tenném de átviteli hibával megáll

Egy nagy szar a gáma.Mivel TFT-t használok véletlenül se megy 85Hz-en.Device Not Create 2 hibával leáll.Ha az Ini-ben beállítok Fullscreen=0 akkor hajlandó elindulni ablakban,de tele van vele a faszom.És mindig az illen 492 cd-s játékokat basszák el.Ha valaki tud megoldást kiváncsi vagyok rá.
Kis Szabó [PT]
Na azért megvárom 15.ét, néztem SG-n a screenshotokat a híreknél és ott azé van grafika. Még egy konzol átirat is szebb lenne szvsz.
igen.Kb erre számíts!
Kis Szabó [PT]
Ez ingame kép???? Ne bazz....
Full beállítás, 1600x1200 felbontás. Szóval aligha az én gépemmel van a probléma. Ha meg 2000 ember dolgozott rajta, akkor még nagyobb szégyen. Mindenesetre nem azt mondtam, hogy szar a játék, csak baromira csalódtam benne.
Én csak a crackfix exéjével cseréltem le a matrix.exe-t. Lehet hogy ez kevés és a ppf patch is kell? azt hittem az csak az isoba teszi be a crackelt exet. Vagy nem?
okidoki
Hát..2 óra játék után azt kell mondjam nem esett le az állam....
A hangulat a toppon van,jók a hangok,jó az irányítás,de a grafika nagyon gyenge lett:(
matya007
Nekem van egy crackfixem legalábbis annak töltöttem le tegnap amikor valaki feldobta itt a linket. feldobom valahova csak mondjatok helyet.

Moby
1x már leirtam,nem kellett volna sokat visszaolvasni.A reforce miatt hisztizik.Visszaállítód reforceal az eredeti frekiket(restore oroginal setting).Használj refresh lock-ot,vagy hasonlót.

Adversus solem ne loquitor

Mér, ki kell?
A crackfix után is DEVICE NOT CREATED 2 üzenettel
leáll . Valaki segitsen!
EZAZ:::::: A DC++-on egy gyerektõl sikerül szednem!!
Az ám!
Ajánlom figyelmedbe a korábbi hozzászólások olvasását!
Ehhehh....... Az a 60 ember kicsit kevés! Szedd le a final trailert és abban meglátod hogy vagy 2000 ember dolgozott rajta!!!!!!
Ez kurva jó grafika? Hmmm... hát nekem más fogalmam van a kurva jó grafikáról. Ezt a játékot a 2 éves max payne porig alázza. Pedig azóta lépett egyet-kettõt elõre a technológia. A bullet time-nak megfeleló focus is szarabb szerintem, és az autó kereke nem szögletes, hanem egész egyszerûen kocka alakú. Ezenkívûl ennyire béna futás animációt még nem láttam, pedig a többi mozgás tényleg nem rossz. A feelingrõl meg annyit, hogy az is csak a filmnek köszönhetõ. Kiváncsi lennék, ha nem a mátrix világában lenne akkor is ennyire tetszene a népnek. Pedig annyira vártam ezt a gamét, meg állítólag 60 ember dolgozott rajta és kábé 20 millió dolcsiba került. Hát mit mondjak...meg vagyok döbbenve, hogy ezt így kimerik adni.
ubi
lenti link 2 napig megy! ha ott nincs, marad a DC!
Tudna valaki adni egy címet ahonnan még le lehet szedni?
Hát ez nem igaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :((((((( Ez a 404????...........
CarajoEsp
Jaja fasza a gém.

Úgy legyen!
schoma
Csak csatlakozni tudok. Überfasza a game. Most a reptéren vagyok az irányítótoronyban. Egy ügynök által vezettet helikoptert kellene likvidálni. Hát nem egyszerû...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

ubi
AKI SZÍDJA, MEHET A PIXXÁBA!