2083
Szal...
  • hammond
    justice: web címet úgy irtam be, hogy fogtam egy IE explorert, oszt hadd szójjon.. :-)
    De tényleg... Létezik a hardwergyártó (www.omegahardwaresolutions.com) is a "való világban" csak épp "business terminated".
  • Harek
    Hali

Egy beirt cheat kódot melyik parancsal lehet kikapcsolni?

Thx
  • JustIce
    Mire leirtam mar mas is megtette, ahogy latom:)
  • JustIce
    Kocsó:

Leirom amit tudok(nem sok:)

Eloszor csak egy A meghajtod van...
    Konyvtarszerkezet:
    A:\
    SYSTEM
    TOOLS
    TEXT
    SYSTEM:\
    itt vannak a parancsok mint: DIR, ECHO, CLS...
    DIR -el listazol(mi massal:), bar en ls -l tprobaltam eloszor:P
    TOOLS:\
    itt is van egy ket dolog, hogy mi, arra nem emlexem:)
    TEXT:\
    NOTEZ.TXT
    MANUAL1.TXT
    MANUAL2.TXT
    PASSWORD.TXT
    READ parancsal olvasd el oket.
    a PASSWORD.TXT -ben van egy ket dolog pl:
    VIRTUAL DRIVE -hoz a PASSWORD: FROZENFISH
    Talan mar at tudsz menni a B: -ra
    Erre nem emlekszem, hogy jutottam at.. Tul egyszeru volt, talan azert..
    Nah mindegy.
    Van B drive..
    Amin sok sok konyvtar mint: MAPS, GUNS, ID, TOOLS stb...
    Asszem TOOLS-ba csak ugy engedett, ha eltalaltam egy 5 jegyu binaris kodot(szal qrva sok a variacio:)
    En elsore eltalaltam, de nem mentettem el, s legkozelebb mas kodot adott..
    Itt van asszem (B meghajton) az a parancs, hogy VIRTUAL (szal eddig nem volt aktiv)
    Na most mehetsz is a V meghajtora..
    Beirod VIRTUAL, majd a kodot..
    Most lesz V:
    Amin van ket konyvtar
    V:\
    TOOLS
    ROOT
    itt beirod: su , majd az admin jelszot:PPP
    Na jo nem:)
    TOOLS\
    rootsearch, dial
    ROOT\
    mail, portkey
    TOOLS-ban eloszor egy : ROOTSEARCH
    ez kidobja az admin passt: THISISNOTREAL
    Most be a ROOT-ba:
    Itt beirod MAIL
    El is olvasod, s benne telszamok:
    001-949-555-0112
    001-714-555-0187
    001-213-555-0142
    001-310-555-0111

Elso szam nem letezik, masodiknal megszakad a kapcsolat, harmadiknal duma, negyedik az erdekesebb.. Itt megtudsz egy port szamot: 942
    Beirod: PORTKEY 942
    Trinity orulni fog:)
    Kuld neked egy CRACK.EXE -t
    Futtasd is: CRACK 8RAM
    Itt meg is lesz a RAM:\ -od.
    RAM:\
    TRINITY
    PROG
    BIO

TRINITY\
    TRAINING.EXE
    HANDSHAKE.EXE
    READBIO.EXE

elsore kellene egy palya nev: valami.dsk, amit en nem talaltam:(
    Harmadik paranccsal a BIO konyvtarban levo GHOST.BIO(vagyis sajat BIO:) tudod megnezni..
    PROG konyvtar ures sajna:(
    HANDSHAKE parancs utan duma asszem, majd Sparks orul a virusnak.. De hozzafersz a LOGOS drive-hoz
    S itt van egy EMP.EXE a SPARKS konyvtarban, ezt elinditod, ami utan rebootol, s ki is mentheted a jatekot.. Nem ertem miert.. ART konyvtarban vannak kepek: amiket nezegethesz(tobbi meghajton is vannak) a VIEW paranccsal lasd a #830-at..
    Na en ennyire jutottam...
    Ja: a cheat kodokat is itt kell beirni termeszetesen:)
    CHEAT 0034AFFF
    pl...
    udv
  • Ferro_TwL
    Ok, some tips for the hacking part

####spoilers####

1) type dir a:
    2) type dir a:\tools
    3) type dir a:\system
    4) type login and then guest
    5) type dir b:\
    6) type b:\tools
    7) type read a:\text\password.txt and write down the password
    8) type virtualdrive
    9) enter password (frozenfish)
    10) complete the picture, and get the red one
    11) if you get code blue, read carefully, and do what is said
    12) if you got red, then your cool
    13) type dir v:
    14) type dir v:\tools
    15) type rootchecker (or something like that)
    16) write down the password
    17) type dir v:\root
    18) type mail
    19) check mail, use last password (thisisnotreal)
    20) type call and the 3th phonenumer in the mail
    21) type call and the 4th phonenumer. Listen carefully
  • ElfQT
    Sthrahd_, én biza elolvastam, bár valóban bazi zavaró, hogy nem lehet hozzászólás szám/oldalt állítani, meg threaden belül, normálisan keresni.
  • Strahd_
    Srácok ha valaki kérdez miért nem lehet értelmesen válaszolni? Olvasson vissza 2 -3 oldalt honna tudná ő hogy ott le van irva a megoldás te se olvasnál el 11 oldalt nem?
  • Kocsó
    Ata

Én még seholsem tartok a hackingben.
    Van már valahol valami leirás (ezen a FÓRUMon kívül) ahol meg lehet tudni, mit hogy kell?
    Vagy leírná ide valaki? Valami összefoglaló címen?
  • JustIce
    Ata:

Virtual drive passw: FROZENFISH
    Amugy READ A:\TEXT\PASSWORD.TXT

Hammond:

Hogy tudtal web cimet beirni?
  • krisz073
    Ata te egy faszkalap vagy.
    Ha nem tudsz normálisan válaszolni,akkor inkább ne mond semmit.
  • Kocsó
    ShaiHulud:

OK, köszi az instrukciókat. Így már tuti menni fog.
    Ha meg nem akkor meg inkább elmegyek és megkeresem, hogy melyik irányban van a DUNA azt nekimegyek.
  • Kocsó
    Ata

Azért ennyire durván nem kell ám elküldeni a pi**ába..
    Azt viszont meg lehet neki mondani, hogy ha komolyan érdekli a dolog, olvasson vissza 2-3 oldalt ebben a FÓRUMban.
    És tuti megtalálja a választ.
    Na bye...
  • ShaiHulud
    amikor a helikopter balra megy vagyis amikor lo rad akkor buj el a fal moge aztan amikor megfordul jobbra akkor gyere ki a falmogul es nyomasd focust es lojj ra mint allat amikor tarat cserelsz akkor engedd el arra a pillanatra a focust mert swatosok ellen is jol jon... aimkor ugralnak be swatosok mar elotte dobj oda flashbanger vagy stun grenadet aztan apritsad oket...es a municiot mindig szedd fel :) aztan ezt igy megcsinalod parszor es a helikopternek kampec lesz...fent mutataja a helikopter "eleterejet" ... na ha ezek utan sem megy akkor...csak sajnalni tudlak :)
  • ShaiHulud
    nos ha beirod pl hogy view b:\id\swata.img ugy nem csinal semmit viszont ha beirod view aztan SPACE-tnyomsz akkor ott balra lent megjelenik hogy miket leehtne beirni most..na most ne beird hanem a kurzormozgato billentyukkel mozgasd etljesen balra oda ahol abbol a listabol tudsz kijelolni es ott jelold ki a megfelelo img filet es nyomj rajta CTRL gombot..igy mukodik...vonatkozik a play parancsra is..
  • neo-78
    köszönöm! most úgy néz ki, hogy sínen vagyok, mint József Attila, csak a vonat ne jöjjön :)
  • ElfQT
    Gyerekek ez tök gáz. A többség hihetetlenül láma, és nem azért, mert nem tapasztalt videojátékos vagy DOSos-álhacker, hanem mert MI A FRÁSZÉRT KELL 48 SZOR UGYANAZT MEGKÉRDEZNI???! READ THE PIKING THREAD, MAN!!!

Mellesleg nem lehet ebbe a suppagamma forumban megcsinálni, hogy meg lehessen változtatni, hogy hány hozzászólást listázzon egy oldalon?
  • JustIce
    Be is bizonyitom:P

a p betu a vegen amiatt van, hogy azzal csinalom a sshotot:)
  • JustIce
    RAMDrive-om van persze, de irtam is, hogy a LOGOS drive is megvan..
    CRACK 8RAM megvolt, ott a RAM-on csak a /BIO-ban tudtam megnezni (READBIO:) a GHOST.BIO nevu allomanyt.. majd atjutottam a LOGOS-ra..Ahol csak az EMP.EXE-t tudom elinditani, ami utan jon egy hulye szoveg, meg bejatsza nekem a feher nyulas dolgot, meg irt vmit, hogyha talalok egy masik feher nyulat, akkor.. mar nnem emlekszem:)
    szal onnan tovabb semmi..
  • hammond
    ... és még valami: A NOTEZ.TXT-ben irja valaki, hogy törd fel a thematrix.com és a danielinstitute.com oldalakat. A thematrix.com után szerepel egy karaktersorozat: 23631BE6
    Az oldalon belépés után (High Bandwidth) a Mainframe melett jobbra van 3 doboz függőlegesen. A legfelső megnevezése "Input Code"... De a 23631BE6 nem nyerő... Acces Denied és add meg az emil címedet. Azt meg is eszi, de levelet nem küld :-(
  • hammond
    Hackinget csinálja valaki? Már van A, B, V és RAM meghajtóm de most elakadtam....
    Justice: Mail parancsot már használtad?
    MAIL
    password: THISISNOTREAL
    Kapsz 4 telefonszámot, hívd az utolsót..
    DIAL .........
    Üzenet vár, hogy a 942 porton tudtok kommunikálni
    PORTKEY 942
    Trinity küld egy Crack nevű cuccot...
    CRACK 8RAM
    és voila.... van RAMDrive-od. Aztán tovább nem tudom.
    A VIEW és a PLAY parancsok nálam nem csinálnak sehogy. Egy villanás oszt csók... Nálatok?

• JustIce
    pedig a felbontas annyi ami a kep aljan van:)
  • neo-78
    örülök, hogy van egy ilyen segítőkész ember!!!!! légyszíves írj le 1-2 ilyen címet, mert sajna nem tudom őket (a kezem meg már nagyon viszket a billentyűzeten, ha a játékra gondolok:) ) köszi a segítséget!!!
  • neo-78
    Hi ATA nem tudom olvasod-e? ,amit adtál címet: (ftp://u10079:[email protected]) arról mikor lehet letölteni, ugyanis hétfőn faszán ment a dolog (csak 2 naponta férek a nethez) ma meg az istenért nem akar tölteni semmit róla a gépem. mikor elérhető a szerver, vagy v.mi más a gond. please segíts, mert még 3 cd hiányzik, azt már nagyon nyomatnám a gammát.
    előre is köszi ....
  • Kocsó
    Leybold:

láma vagyok tudom , de ezeket a cheat-eket hova kell beirni?

Enter the hacking system in the game. Then, enter the
    command "cheat".
    Enter one of the following codes:

Code Effect

0034AFFF Maximum firepower
    1DDF2556 Unlimited ammunition
    69E5D9E4 Unlimited focus
    FFF0020A Fast focus restore
    7F4DF451 Unlimited health
    13D2C77F Bonus test level
    13D2C77F Sparks' construct in training mode
    4516DF45 Enemies cannot hear you
    FFFFFFF1 Enemies cannot see you
    FF00001A Turbo mode
    D5C55D1E Multi player fighting
    BB013FFF Low gravity
    7867F443 Faster logos
    312MF451 Taxi driving
  • Kocsó
    CarajoEsp:

Frap 1.9 progira keress rá. Az kiirja. 57k az egész progi...
  • Kocsó
    ShaiHulud:

a SWAT beugrálósról van szó
  • Sir IvanHoe
    Autos uldozesnel ,amikor az a feher csunya ember uldoz,hogy kell megolni?
  • Knox
    najo nem birom ki: a kamera kis helyeken össze vissza mutat mindent, azt sem tudom mit csinálok, de mindenkinek beütök jol! Éljenek a rondán texturázott gumimaciautok! miért pattognak mint kecskeszar a deszkán? FASZOOM! O.K. LEÁLLTAM:DDD
  • Knox
    Azé az az undoríto hogy itt egy tökjó alap (matrix) mindenki bírja, kibaszott jol meg lehetne csinálni, erre meg tiszta bug az egész és csunya! idegesít, hogy sokkal-sokkal jobb lehetett volna ez a game! Ghost rendszeresen leugrik a mélybe mer meg akar rugni egy kommandost! szegény nem vágja ezt az egyensuly dolgot, meg biztos depis is kicsit! és ez az autos üldözés: az üldözött auto, benne egy jogsi nélküli ügynökkel rendszeresen nekimegy a falnak, vagy ami az utjába kerül éppen, énmeg (akinek az a feladata, hogy beérje) meg kell hogy várjam, mig irányba áll és elindul mig el nem érünk igy együtt egy pontot aholis jon a muvi! JESUS! A másik jo volt a repülő, amin nincs textura mer gyorsan ment és elhagyta (helikopter detto)! és még sajnos sorolhatnám, de nem fogom! a mozgások yok! DE A BUGOK! MEGHOGY CSUNYA (mostani elvárásokhoz képest)! kurva életbe, hogy az a fontos hogy készen legyen időre, nemaz hogy igényes legyen!
  • Col. Rommel
    Telleg ti megneztetek azokat a weboldalakat amiket az egyik .txt ben lehet megtalalni???
  • Col. Rommel
    Ott van folul ket haver azokat kell megvedeni ugy hogy a kozelukben levo forgo szar talapzatan van 3 ilyen pánt vagy a fasz tuggya minek mondjam es azok melle kell dobni a robbanoszert es akkor utan a kinyilt szellozon mehetsz tovabb.
  • Shep
    forog körben vmi henger, az oldalán van 3 akármi amin van 3 fehér folt, na azokra pekoldd rá a C4 et vagy mi van ebben felrobban és mehetsz utadra
  • CarajoEsp
    Tök fura 1280*1024-ben ugyan annyit nyom fps-ből első pályán mint Safe módban:D
  • ShaiHulud
    az a screenshot kisfelbontasu annak ellenere hogy mi van az aljan irva...abbol gondolom hogy ksi felbontasu mert nekem a HUD (fegyver,health,focus,stb..) sokkal kisebb...1024x768 on.
  • MiZo@game
    40, elírtam... Ebből is láccik hova süllyedtek...
  • MiZo@game
    Lehet majd hardon kezdem nyomni, ha télleg ilyen könnyűűűűűű......... Hejj de hol vannak azok az idők, mikor még az előzetesekben min. 04 órás játékidőt ígértek.....
  • MiZo@game
    Hú bakker, az egész játéknak ilyen szar a grafikája??????????? Mert nekem jelen pillanatban 3 CD van lent.... Ha igen akkor átmegyek a 2,4 Ghz, 512 MB RAM, 128 MB videó-s gépre (a tesómé)... Azon biztos jobban fut majd mind az én szerény másfél gigahercemen..
  • CarajoEsp
    Köszi
  • ShaiHulud
    deh van pl Fraps...keress ra googlen.
  • JustIce
    Nekem is gef2mx-em van, s driverem is az volt volt.. nekem a telepites vegen szallt el, a driver miatt.. felraktam 43.45-os drivert, azutan fel is ment szepen.
    jahm: