2083
Szal...
-
#1329 császtok, tud vki segíteni? én még csak most kezdtem a játékot, és egy kicsit elakadtam. azon a pályán, amikor a hangárban vagyok, és a 3. repülőnél, amikor a lifttel lemegyek, egyből sz*rrá lőnek. van valakinek vmi tippje, hogy hogyan tovább? -
#1328 Nah leirtam picit hosszabban:)
Eloszor is: hackeleshez kell egy kimentett allas. Hacking menupont a fomenuben, itt kivalasztod a mentett jatekod.
Jobb oldalon alul latod a billentyuzetet, bal oldalon pedig a parancs listat.
A paracslista egyenlore csak 2 elemu, de kesobb gyarapodni fog.
Ird be HELP, majd enter. Ahogy a pelda mutatja, HELP majd ird be DIR es enter. Igy a parancslistaban mar lathatod
is.
A legtobb parancsot igy kell hasznalni.Eloszor be kell gepelned a parancsot, s csak utana lesz elerheto a
parancslistaban.
DIR majd A:
Megjelenik az A meghajto tartalma:
SYSTEM
TOOLS
TEXT
DIR A:\SYSTEM . Ezt kapod:
REBOOT.EXE
HELP.EXE
CLS.EXE
LOGIN.EXE
DIR.EXE
EXIT.EXE
READ.EXE
ECHO.EXE
Ezek hasznalatahoz csak be kell gepelni oket.Ez utan mar elerhetoek a parancslistaban.
NE hasznald a REBOOT.EXE -t, mert kezdheted ujra a hackelest:)
A CLS csak a kepernyot torli:)
LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod
MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
DIR A:\TOOLS
VIBRATION.EXE
BEEP.EXE
CHEAT.EXE
Az elso ketto kiirja mit tud, ha beirod a parancsot. A harmadik a CHEAT kodok beirasara alkalmas(ki hitte volna >;)
Ird be oket, igy ott lesznek a parancslistaban.
DIR A:\TEXT
NOTEZ.TXT
MANUAL1.TXT
MANUAL2.TXT
PASSWORD.TXT
Ezekhez a szoveg file-okhoz hozzaferhetsz a READ paranccsal. Peldaul: READ PASSWORD.TXT
Ebben van a jelszo a VIRTUAL DRIVE-hoz. Password: FROZENFISH
Most nezzuk mi van a B meghajton.
DIR B:
ID
GUNS
FMV
MAPS
CARS
TOOLS
ID, GUNS es a CARS kepeket tartalmaznak a jatekbol. FMV -ben film klippek vannak.
De ezekhez nem fersz hozza a nezoke eszkozok nelkul. Tehat:
B:\TOOLS
Kiderul, hogy a TOOLS zarva van s egy 10 jegyu szamkod kell a hozzafereshez(na jo csak 5 jegyu binaris:)
A jelszo minden mentes utan valtozik. Minden probalkozasra kiirja hanyat talaltal el. Pl:
10000
“3 digits correct, 2 in right place”
11001
“5 digits correct, 3 in right place”
10101
"CORRECT". Most mar megvan a listad a B meghajto TOOLS konyvtararol.
DIR B:\TOOLS
VIEW.EXE
VIRTUAL.EXE
TRACEKILL.EXE
DROP.EXE
PLAY.EXE
DECODE.EXE
A VIEW paranccsal megnezheted az .IMG kiterjesztesu file-okat a B:\ID, GUNS, MAPS, es CARS konyvtarakban.
A PLAY megnezheted az .FMV file-okat a B:\FMV konyvtarban.
CSAK azokat a file-okat nezheted meg, amiket a jatek soran mar lattal. Vagyis jatszd vegig a jatekot a teljes
anyagert.
A DROP.EXE -vel fegyvereket tudsz dobni a jatekba, amit majd felvehetsz. Ehhez az kell, hogy megnezd, melyik palyara
akarod dobni. VIEW paranccsal nezd meg a MAPS konyvtarban a palyakat(B meghajto), s ird fel a bal also sarokban levo
kodot, majd a DROP utan ird be.
TRACEKILL.EXE megallitja a probalkozasokat, hogy megtalaljanak:)
A VIRTUAL.EXE keri a jelszavad, ami mar megvan: FROZENFISH
Egy teszt indul el. Egy kinai szimbolum jelenik meg, de nem helyes. 9 negyzetbol all, s mindegyik negyzetnek 5
variacioja van. Addig valtoztasd oket, amig ki nem rakod a helyes kepet. Korlatozott idod van ra. Ha megvan, akkor
megall a visszaszamlalas es visszakapod a hack kepernyot. Ha a kepernyo tetejen azt irja "Solution: Blue", akkor
gyorsan ird be TRACEKILL, kulonben az osszes eddigi munkad elveszik. TRACEKILL utan visszatersz a heckhez, s
hozzafersz a V meghajtohoz. Ha azt irja "Solution: Red", akkor hallasz egy uzenetet NEo-tol es megvan a hozzaferes a
Virtual drive-hoz.
DIR V:
TOOLS
ROOT
A ROOT konyvtar meg nem hozzafeheto.
DIR V:\TOOLS
ROOTSEARCH.EXE
DIAL.EXE
Ird be ROOTSEARCH.EXE. Itt kapsz egy jelszot: THISISNOTREAL
Most mar hozzafersz a ROOT konyvtarhoz.
DIR V:\ROOT
MAIL.EXE
PORTKEY.EXE
Ird be MAIL.EXE es a jelszot(THISISNOTREAL)
Megkerdezi el akarod e olvasni a leveledet. Ird be Y.
Kapsz 4 telefonszamot:
001-949-555-0112
001-714-555-0187
001-213-555-0142
001-310-555-0111
Ird be DIAL.EXE. Ezutan a parancslistaban is megtalalod.
Elso szam nem letezik, masodiknal megszakad a kapcsolat, harmadiknal MORPHEUS hangjat hallod, negyedik az
erdekesebb. Itt Trinity beszel hozzad, s mondja, hogy hasznald a 942 -es portot.
DIR V:\ROOT
Majd ird be PORTKEY.EXE. Ezutan a parancslistabol is kivalaszthatod.
PORTKEY 942. Trinity kuld neked egy CRACK.EXE file-t es a kodot, 8RAM.
A CRACK.EXE file megjelenik a V:\ROOT konyvtarban, de nem kell a teljes eleresi utvonalat beirnod, mert mar benne a
parancslistaban.
CRACK 8RAM
A RAM meghajto most mar hozzaferheto.
DIR RAM:
TRINITY
PROG
BIO
DIR RAM:\BIO
Itt a karaktered BIO-ja talalhato. Vagyis NIOBE vagy GHOST BIO-ja, attol fugg kivel jatszol.
Hasonlo a PROG konyvtar. Az elerheto programok vannak benne, amit le tudsz tolteni. A program a SWORD.DSK.
DIR RAM:\TRINITY
TRAINING.EXE
HANDSHAKE.EXE
READBIO.EXE
Ird be READBIO majd valaszd ki a parancslistabol a karaktered BIO-jat.
Gepeld be TRAINING.EXE, majd a SWORD.DSK -t valaszd ki a parancslistabol(vagy ird be:)
Ez mire is jo: megengedi, hogy kardot is hasznalj a jatekban.
Ird be HANDSHAKE.EXE. Ez nyit egy csatornat Sparkhoz a LOGOS-on.
Sparks ker teged, hogy futtasd az EMP.EXE-t amit megtalalsz a LOGOS:\SPARKS konyvtarban, de nem szukseges az
utvonal, mert automatikusan megjelenik a parancslistaban.
Ird be EMP. Sparks ir neked, majd kesz is vagy!
Ezutan a LOGOS:\ART konyvtarban talalhato kepeket is megnezheted a VIEW paranccsal.
VIEW, majd a bal oldalon kurzorral kivalasztod a megfelelo kepet a LOGOS meghajtorol, s CTRL-al nezed meg.
Sparks elvileg megnyitotta a MULTIPLAYER-t..
Miutan vegigjatszottad a jatekot, s lement a keszitok nevsora, ad egy CHEAT kodot. Gyorsan ird le, mert nem marad
ott sokaig. Amugy le is irom mindjart:)
Ha beirod a CHEAT parancsopt hasznalva, legkozelebb, mikor betoltod a jatekot, a palya valasztasnal(jobb szelso
palya) ki tudod valasztani Sparks training programjat.
Ez egy hosszu folyoso ajtokkal mindket oldalan. Csak egy van nyitva(vagy ketto:)
A falnal levo kapcsolot megnyomod, majd felveszed a fegyvereket. SWAT katonakat kell lelovoldozni:)
Na akkor leirom a CHEAT kodokat:
Vegtelen loszer: 1DDF2556
Osszes fegyver: 0034AFFF
Gyors focus visszatoltes: FFF0020A
Halhatatlansag: 7F4DF451 (de ha leesel a haztetorol azert meghalsz:)
Nem lat az ellenseg: FFFFFFF1 (nalam nem mukodott)
Turbo: FF00001A (nalam nem mukodott)
Nem fogy a Focus: 69E5D9E4
Test Level: 13D2C77F
Multi-Player harc: D5C55D1E
Kisebb gravitacio: BB013FFF (nalam nem mukodott)
Gyorsabb Logos: 7867F443
Taxi vezetes: 312MF451
Ellenfel nem hall: 4516DF45 -
#1327 crack.exe a ramdrive-hoz kell.. de ezt irtam mar vhol:)
crack 8ram ... es megvan a meghajto..
masnak: B meghajtora pedig.. azt is irtam par oldallal vissza:) -
ShaiHulud #1326 Controls alapertelemzesnel F billentyu lenyomasaval...ilyen egyszeru. -
Jack_x #1324 re.
Tudom,biztos mindenki unja,de hogy kell kivenni a fegyvert az ellenfél kezébol? -
ShaiHulud #1322 creditst megnezheted fomenubol is :) -
Jack_x #1321 Hi ALL !!!!!!
Nagyon jo game,es szivesen vegigvinnem ugy a jatekot,hogy ertem mit mondanak.
Tehat azt kérdem,hogy mikor lesz magyaritas,ha nem,akkor en lehet megcsinalnam,csak mondjatok meg,melyik filé-ben kell atirni a szoveget!!!!
Elore THX!!!! -
#1320 airporton a northpoint pályán ghostal ott merre kell menni vanegy pár rendőr akit kinyirok utána semmi út nincs? -
#1319 Hát öö izé meg stb. Sajna nem valszínű hogy nagyon aktív leszek. Fórumot is már csak néha nézegetem. -
#1318 nem vártam meg a credits végét nem lehet azt máshol megnézni?
hogy lehet átmenni a b: meghajtóra hekben?
tommmyv hova küldjem a mentés?
-
#1317 szervusz testvér :D -
#1316 Kis Szabo mikor leszel aktiv BF-ben? -
#1315 VKI TALÁLJA MÁR MEG A MULTIFIGHTING BEKAPCSOLÁSÁT!!!! -
#1314 nincs valakinek olyan mentése melyben csak az utolsó pálya van vissza??? -
#1312 végigvittem de nem látam kódot sehol -
#1309 Nálam tökéletesen futott, és bármíly hihetetlen ezen a konfigon:
CPU: AMD XP 1700+ (1466 MHz)
RAM: 256 DDR RAM (266 MHz)
VGA: Abit GeForce 4 MX 440 64 DDR RAM (kölcsönben volt nálam)
DirectX: 9.0a
Oprendszer: Windows Millenium Eng
Monitor: Samsung 17" (felbontás: 1024*768/32)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra) -
M.A.D. #1304 el. milyen a renster? és milyen az IDE csatoló drivered? -
M.A.D. #1303 Nos. Nekem megvan már vagy 3 hete, de alig játszottam vele.
OK! Ott van a TOPPON, de ...de....azért nem ennyire jó, hogy az eladási listákon a 4 között legyen.
Azért, mert f@szverő gyerekek a célpont a piacra...hááát....:((( No comment! -
#1302 ott van az a forgó genya... és 1rst person viewbe lehet látni három kis gombot vagy mit! és azt ki kell lőni! ;) -
#1300 DirectX, driver természetesen megfelelően fel van rakva. -
#1296 végre megoldódott a problémám, csak a 2.cdt 1szer, a 3. cdt 2szer kellett újra letöltenem, hogy fel tudjam installálni a játékot -
#1295 na, végre megoldódott a problémám, csak a 2.cdt 1szer, a 3. cdt 2szer kellett letöltenem, hogy fel tudjam installálni a játékot -
#1294 http://isoburning.uw.hu
siman meg kell rendelni, amiota tudjuk, mindent rendelunk. -
#1293 Hi!
A decode.exe-t mire kell használni? Meg a crack.exe-t? Mert nem jöttem rá pedig már vagy 2 napja csak ezzel baszakodok... Már ilyenek a szemeim...
Lassan de megleszek a game-mel... -
#1292 Ha már ekkora hűhót csapsz neki, legalább lenne normális. Nem ilyen szedett-vett vacak... -
#1291 Én is NERO-val irtam és a crackfix-et sem tettem fel rá és nekem simán megy, nem lép ki meg semmi...
(vagyis az eredeti deviance crack-el megy) -
#1290 Ilyen floodot egy ilyen szarért.... -
#1289 A multifighting cheatet nem engedi beírni, aza command invalid ot ír ki. -
#1287 Én Neroval írtam és megy rendesen, csak crackfix kell hozzá -
#1284 Hi!
Én nem hallottam még a kardos részről, pedig sokat olvasgattam már miatta fórumokat
(na én válaszoltam ) -
#1283 Hi JustIce
köszi a frankó leirást.
nekem is sikerült addig eljutnom.
de a decode.exe és még 1 valamit még mindig nem tudom használni.
Egyébként talált valaki valami leírást JustIce #842 es hozzászólásához hasonlót a HACKING részhez? -
#1278 szerintem nem azzal van a baj -
#1276 valószínűleg hibásan töltöttem le (pedig ugyanazt töltöttem le, ami nem kevés embernek is +van), de most leszedtem újra, és most ok a 2.cd, most viszont a 3.cdnél írja ki ugyanezt a hibaüzenetet, úgyhogy kénytelen leszek letölteni újra a 3. cdt... -
#1273 nem tudom mi a baj, a deamon tools-sal se tudom felinstallálni valami ilyesmit ír ki:
Component Transfer Error
Component: Default Component
File Group: Default File Group
File: F:/data3.cab
Erroe: adathiba (crc) -
#1272 de ha rossz akkor cseszheted -
#1271 szerencsére nem töröltem le a gépről, úgyhogy nem kell újra letöltenem... -
#1270 Re: akinek rossz a 2.cd
javaslat: töltsétek le újra a gémet:)))
bounce.fw.hu
iga hogy fizetős de biztos jó:DD
én innen szedtem:) -
#1269 zaki nekem is gond van a kettes cd-vel mert en kiirtam es ugy probaltam beinstalalni es nem megy megall.de megprobizom hdd-rol hatha ugy megy ugy meg nem is neztem.Ha valaki tud segiteni akkor hajra :o) mivel irtatok ki aki kiirta??erdekelne engem is. -
#1268 ja Nero-val írtam a cdket -
#1267 mivel írjátok ki a játékot? úgy néz ki a 2. cd valamiért nem ok, installáláskor vmi hibát ír ki