2083
Szal...
-
#1567 kösz szépen, mindjárt kipróbálom -
#1566 Megvan az Ice és Corruptos misszió! Van ugyebár az a nagy forgó ketyere. Azt kell felrobbantani, akár mit is ír. Felmész a géphez, és úgy állsz be, hogy a híd elötted van,és látod azt a forgó szart. Bedobsz a tövéhez 2-3 gránátot, és fel fog robbanni. A robbanástól kinyílik a rács, és kész... -
#1565 nyomd fel az Xp-t a gépedre, az a tuti -
ent #1564 Ja és szerintetek mitől van az a bibi, hogy saját (nem filmes) animációk közben a hang lehadja a képet?
WinMe, Dx9.0.
A direkx tesztelésnél a franc se tudja mit jelent ha a képernyő tesztnél a direkt 7-nél van valami szarság, szaggatás vagymi. Mert ugye van direkt 7, 8, 9-es tesztelés a forgó kockánál.
Lehet, hogy újra kell a rendszert rakni? Vagy tudtok dx9.0 leszedőt? -
ent #1563 Köszi megvan!
Remélem a gémkopiwördről leszedett jó lesz fix-nek! -
ent #1560 Köszi Vobek!
De, amit letöltöttem 2 db pecset, aazal is kilép.
Lehet azért mert a pecselés után az eredeti krekket helyeztem vissza az exére?
Ha igen, honnan lehet letölteni a crekkelt pecses exét? -
BBking #1559 jav:
crack-elt patch - crack-elt .exe
-
BBking #1558 A patch és a hozzátartozó crack-elt patch kijavítja a hibákat.(nem lép ki,Most mán nem kell a segítség.Azért beírom, ne hogy ezzel kinlódjon valaki. -
#1557 1 próbát mindenféleképpen megér -
Braveheart #1556 csak azért kérdezem mert elég sokféle véleményt hallottam róla -
#1555 próbáld ki -
Braveheart #1554 ez jó game? -
Coco #1553
-
#1552 Bazz. Négyet kéne visszaolvasnod. -
BBking #1551 Nálam is kilép a truck pályán.Ez korrigálható, vagy csak pályaátlépéssel lehet továbbjutni?Láttam másnak is van ilyn gondja, de megoldást nem láttam.Tehát? -
OPM #1550 Hali! Help me!
Most kezdtem a játékot, ott akadtam el, ahol egy helikoptert kéne leszedni, de közben dobálja be a kommandósokat a tető felől. Egyszerűen nem sikerül soha, mindig meghalok, nincs valami "trükk", amivel valahogy könnyebb kivinni?
thnx! -
Coco #1549 kicsit olvass vissza,ott van... -
#1544 Oda kell dobni egy kézigránátot az üveghez, és azon kiugorhatsz... -
#1543 Miafrancot tudtok ennyit szarozni ezen a szutyok játékon....5 óra alatt végig lehet az egészet tolni...Amúgymeg az egész egy fos...a végefelé kezd kicsit jó lenni de csak 1-2 pálya erejéig,amúgy SUX.... -
ent #1541 Vagy ha vkinek van pont e pálya utáni mentése, megköszönném: [email protected] -
ent #1540 PIV,512MB,Nvidia G3 64 mb.
Tök szép, minden jó.
Ekkor a nemtom hányadik pályán, "The Truck", tölt-tölt és ekkor kilép a winME-be. Miért?
Kérdem, de a válaszokat megköszönném -
BBking #1539 Amúgy teljesen frankon fut egy Ati9500Pro-n, nevedgéltem amikor megláttam a játékban az Nvidia reklámot, oszt egyes embereknek pont ilyen vid k-val nem megy.Na mindegy. -
BBking #1538 Van valaki köztetek akinek Audigy 1 ese van és felismeri a játék?Nekem nem igazán win98 alatt.Csak ennél a mocsoknál nem müxik,az eddigi játékoknál jó volt.Igaz így is fasza a hangzása, de ha márt van ilyen hk-ja az embernek akkort miért ne.
Tehát? -
Hoz_Hun #1536 Na tegnap kipróbáltam. Olyan sok szépet olvastam itt róla, hogy rászántam magam. Másodjára sikerült is feltelepíteni, bár akkor se símán.
Lehet túl sokat vártam, de nekem nem tetszik. Leginkább a bulett timeon fancsalodtam el. A Max Paynes jóbb volt, nem beszélve a BloodRayne bulet timejáról. A bunyó alatti kameramozgás...azért elszakadhattak volna a filmes rendezéstől, mert legtöbbször nem is látom kivel verekszem mert lemarad a képről. Minek teszi be oldalnézetbe olyankor? Lőni meg nem igazán pontosan tud a karakter, még fps-ben sem könnyű. Szépnek szép, de azért nem egy Splinter Cell. Hangulata az megvan. Bár gyanítom, hogy ez a feeling a mozi miatt van, ahonnan a hangokat egyaz egyben átvették, ami nem baj. Kocsis rész az okés, amolyan pont élvezetesen játszható, nem Need For Speed, de ez a játék nem is erre készült.
Na ennyi volt első klikkre a pozitív-negatív élményem. Szeretem a Matrixot ennek ellenére, a játék nem hiszem, hogy sokáig foglalja a hejet a vinyómon. -
#1535 olvass vissza -
#1534 Játékmagyarosítás megjelent már a játékhoz? -
#1530 én is itt akadtam el... -
csudiboy #1529 szeva mindenkinek nemtud walalki nékem mondani valami pályaugrókodot mondani mer a yáték vége felé mindig kilép ugyanazon a pályán -
#1528 Mit kell csinálni a Niobe utolsó küldetésében, amikor az a dolgom, hogy robbantsak fel 3 nemtommit? Ott van Ice és Corrupt, akik közben lövöldöznek az őrökkel. A nyíl felfelé mutat, de nem jutok fel sehogy sem... -
#1526 Egy kérdésem lenne: a figura állandóan fut, vagy lehet vele sétálni is? Erre ugyanis még nem jöttem rá ... -
#1521 Sziasztok!
Hogy kell megcsinálni azt a részt, amikor miután kilövöd a repülő kerekét egy ügynök lő fossá a helikopteréből? Jól jönne a help!
köszi előre is -
#1520 Nincs, és nem is lesz - jó darabig. De ennek okáról írtam már korábban, persze azt nem olvastad...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#1516 Átmenetileg szünetel... de visszatér hamarosan (állítólag)!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#1515 Hi!
OK, megpróbálom.
Más: nem tudjátok mi lett a feliratok.hu -val? -
#1513 Próbáltuk többen is, nem ment. Próbáld ki ezt:
Multi-player mode:
To access multi-player mode, follow the steps used to get the sword. However, instead go to the SPARKS folder and have a chat with him. Activate "HANDSHAKE.EXE". When he asks what program you sent him, say "HANDSHAKE". Then, wait until he is done talking. He will then upload Multi-player to you. Access it by going to "Load" and choosing the level just before the first one.
-
#1511 128 MB-os VGA kártya, minimum GeForce 4 Ti 4200. Ezen nem lép ki, elhihetitek - persze, ha minden rendesen van telepítve és nem crackelt SP1 vagy SP2-es Windows XP-tek van.
Fontos még a DirectX.
Ha korábban 8.0 vagy 8.1 volt fenn és vmiért feltettétek a 9.0-t vagy 9.0a-t, akkor ne csodálkozzatok. Bár a DirectX csak grafikus felület, a verziókülönbségek okoz(hat)nak galibákat.
Érdemes deinstallálni a 8.0-t és full 9.0-t tenni, de ha nincs ilyen VGA a tulajdonotokban akkor se árt!
Aztán nem árt a Defragmentálást is elvégezni az adott és a rendszer partíción is - ez csodákra képes!
Ha mindezek után fagy, kidob, akkor gyenge a gépetek, vagy a VGA.
A program ugyanis megy.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
-
#1510 Videomemória - BIOS (64MB), restart, majd Sajátgép - Teljesítmény - Virtuális Memória és itt a rendszer partíció helyett a másikra irányítsd át a swap-et, és adj meg neki kétszer annyi Mb-ot, mint amennyi a VGA-don van!
A kilépés oka, első olvasatra: virtuális memória hiba és VGA memo kevés!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
-
#1507 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de fellelhető valahol valamilyen kombó lista? Köszi előre is minden segítséget!
uff -
#1506 Nos????
Semmi 5let? -
#1505 Na....
Végigcsináltam, de a végén, amikor már lement Cast List (hogy kik csinálták, kik szerepeltek, kik segitettek), akkor kapok egy CHEAT kódot, ami elvileg a MULTI-hoz vagy valamihez kell. De ez nem műxik.
A kérdéses CHEAT: 13D2C77F
Ami elvileg egy TEST LEVEL-t ad.
A SWORD.DSK-t sikerült betöltenem meg egy TRAINING pályát is de semmi mást :(
Valakinek 5let, aki már végigvitte?