2083
Szal...
  • zaki
    kösz szépen, mindjárt kipróbálom
  • CaviaR
    Megvan az Ice és Corruptos misszió! Van ugyebár az a nagy forgó ketyere. Azt kell felrobbantani, akár mit is ír. Felmész a géphez, és úgy állsz be, hogy a híd elötted van,és látod azt a forgó szart. Bedobsz a tövéhez 2-3 gránátot, és fel fog robbanni. A robbanástól kinyílik a rács, és kész...
  • zaki
    nyomd fel az Xp-t a gépedre, az a tuti
  • ent
    Ja és szerintetek mitől van az a bibi, hogy saját (nem filmes) animációk közben a hang lehadja a képet?
    WinMe, Dx9.0.
    A direkx tesztelésnél a franc se tudja mit jelent ha a képernyő tesztnél a direkt 7-nél van valami szarság, szaggatás vagymi. Mert ugye van direkt 7, 8, 9-es tesztelés a forgó kockánál.
    Lehet, hogy újra kell a rendszert rakni? Vagy tudtok dx9.0 leszedőt?
  • ent
    Köszi megvan!
    Remélem a gémkopiwördről leszedett jó lesz fix-nek!
  • ent
    Köszi Vobek!
    De, amit letöltöttem 2 db pecset, aazal is kilép.
    Lehet azért mert a pecselés után az eredeti krekket helyeztem vissza az exére?
    Ha igen, honnan lehet letölteni a crekkelt pecses exét?
  • BBking
    jav:
    crack-elt patch - crack-elt .exe
  • BBking
    A patch és a hozzátartozó crack-elt patch kijavítja a hibákat.(nem lép ki,Most mán nem kell a segítség.Azért beírom, ne hogy ezzel kinlódjon valaki.
  • zaki
    1 próbát mindenféleképpen megér
  • Braveheart
    csak azért kérdezem mert elég sokféle véleményt hallottam róla
  • zaki
    próbáld ki
  • Braveheart
    ez jó game?
  • Coco

• CaviaR
    Bazz. Négyet kéne visszaolvasnod.
  • BBking
    Nálam is kilép a truck pályán.Ez korrigálható, vagy csak pályaátlépéssel lehet továbbjutni?Láttam másnak is van ilyn gondja, de megoldást nem láttam.Tehát?
  • OPM
    Hali! Help me!
    Most kezdtem a játékot, ott akadtam el, ahol egy helikoptert kéne leszedni, de közben dobálja be a kommandósokat a tető felől. Egyszerűen nem sikerül soha, mindig meghalok, nincs valami "trükk", amivel valahogy könnyebb kivinni?
    thnx!
  • Coco
    kicsit olvass vissza,ott van...
  • CaviaR
    Oda kell dobni egy kézigránátot az üveghez, és azon kiugorhatsz...
  • Skynet
    Miafrancot tudtok ennyit szarozni ezen a szutyok játékon....5 óra alatt végig lehet az egészet tolni...Amúgymeg az egész egy fos...a végefelé kezd kicsit jó lenni de csak 1-2 pálya erejéig,amúgy SUX....
  • ent
    Vagy ha vkinek van pont e pálya utáni mentése, megköszönném: [email protected]
  • ent
    PIV,512MB,Nvidia G3 64 mb.
    Tök szép, minden jó.
    Ekkor a nemtom hányadik pályán, "The Truck", tölt-tölt és ekkor kilép a winME-be. Miért?
    Kérdem, de a válaszokat megköszönném
  • BBking
    Amúgy teljesen frankon fut egy Ati9500Pro-n, nevedgéltem amikor megláttam a játékban az Nvidia reklámot, oszt egyes embereknek pont ilyen vid k-val nem megy.Na mindegy.
  • BBking
    Van valaki köztetek akinek Audigy 1 ese van és felismeri a játék?Nekem nem igazán win98 alatt.Csak ennél a mocsoknál nem müxik,az eddigi játékoknál jó volt.Igaz így is fasza a hangzása, de ha márt van ilyen hk-ja az embernek akkort miért ne.
    Tehát?
  • Hoz_Hun
    Na tegnap kipróbáltam. Olyan sok szépet olvastam itt róla, hogy rászántam magam. Másodjára sikerült is feltelepíteni, bár akkor se símán.
    Lehet túl sokat vártam, de nekem nem tetszik. Leginkább a bulett timeon fancsalodtam el. A Max Paynes jóbb volt, nem beszélve a BloodRayne bulet timejáról. A bunyó alatti kameramozgás...azért elszakadhattak volna a filmes rendezéstől, mert legtöbbször nem is látom kivel verekszem mert lemarad a képről. Minek teszi be oldalnézetbe olyankor? Lőni meg nem igazán pontosan tud a karakter, még fps-ben sem könnyű. Szépnek szép, de azért nem egy Splinter Cell. Hangulata az megvan. Bár gyanítom, hogy ez a feeling a mozi miatt van, ahonnan a hangokat egyaz egyben átvették, ami nem baj. Kocsis rész az okés, amolyan pont élvezetesen játszható, nem Need For Speed, de ez a játék nem is erre készült.
    Na ennyi volt első klikkre a pozitív-negatív élményem. Szeretem a Matrixot ennek ellenére, a játék nem hiszem, hogy sokáig foglalja a hejet a vinyómon.
  • zaki
    olvass vissza
  • BADE
    Játékmagyarosítás megjelent már a játékhoz?
  • zaki
    én is itt akadtam el...
  • csudiboy
    szeva mindenkinek nemtud walalki nékem mondani valami pályaugrókodot mondani mer a yáték vége felé mindig kilép ugyanazon a pályán
  • CaviaR
    Mit kell csinálni a Niobe utolsó küldetésében, amikor az a dolgom, hogy robbantsak fel 3 nemtommit? Ott van Ice és Corrupt, akik közben lövöldöznek az őrökkel. A nyíl felfelé mutat, de nem jutok fel sehogy sem...
  • a.carkey
    Egy kérdésem lenne: a figura állandóan fut, vagy lehet vele sétálni is? Erre ugyanis még nem jöttem rá ...
  • batman
    Sziasztok!
    Hogy kell megcsinálni azt a részt, amikor miután kilövöd a repülő kerekét egy ügynök lő fossá a helikopteréből? Jól jönne a help!
    köszi előre is
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs, és nem is lesz - jó darabig. De ennek okáról írtam már korábban, persze azt nem olvastad...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Átmenetileg szünetel... de visszatér hamarosan (állítólag)!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • Kocsó
    Hi!

OK, megpróbálom.
    Más: nem tudjátok mi lett a feliratok.hu -val?
  • Kis Szabó [PT]
    Próbáltuk többen is, nem ment. Próbáld ki ezt:
    Multi-player mode:
    To access multi-player mode, follow the steps used to get the sword. However, instead go to the SPARKS folder and have a chat with him. Activate "HANDSHAKE.EXE". When he asks what program you sent him, say "HANDSHAKE". Then, wait until he is done talking. He will then upload Multi-player to you. Access it by going to "Load" and choosing the level just before the first one.
  • IMYke2.0.0.0
    128 MB-os VGA kártya, minimum GeForce 4 Ti 4200. Ezen nem lép ki, elhihetitek - persze, ha minden rendesen van telepítve és nem crackelt SP1 vagy SP2-es Windows XP-tek van.
    Fontos még a DirectX.
    Ha korábban 8.0 vagy 8.1 volt fenn és vmiért feltettétek a 9.0-t vagy 9.0a-t, akkor ne csodálkozzatok. Bár a DirectX csak grafikus felület, a verziókülönbségek okoz(hat)nak galibákat.
    Érdemes deinstallálni a 8.0-t és full 9.0-t tenni, de ha nincs ilyen VGA a tulajdonotokban akkor se árt!
    Aztán nem árt a Defragmentálást is elvégezni az adott és a rendszer partíción is - ez csodákra képes!

Ha mindezek után fagy, kidob, akkor gyenge a gépetek, vagy a VGA.
    A program ugyanis megy.

• IMYke2.0.0.0
    Videomemória - BIOS (64MB), restart, majd Sajátgép - Teljesítmény - Virtuális Memória és itt a rendszer partíció helyett a másikra irányítsd át a swap-et, és adj meg neki kétszer annyi Mb-ot, mint amennyi a VGA-don van!

A kilépés oka, első olvasatra: virtuális memória hiba és VGA memo kevés!

• batman
    Sziasztok!
    Lehet, hogy hülye kérdés, de fellelhető valahol valamilyen kombó lista? Köszi előre is minden segítséget!
    uff
  • Kocsó
    Nos????

Semmi 5let?
  • Kocsó
    Na....

Végigcsináltam, de a végén, amikor már lement Cast List (hogy kik csinálták, kik szerepeltek, kik segitettek), akkor kapok egy CHEAT kódot, ami elvileg a MULTI-hoz vagy valamihez kell. De ez nem műxik.

A kérdéses CHEAT: 13D2C77F
    Ami elvileg egy TEST LEVEL-t ad.
    A SWORD.DSK-t sikerült betöltenem meg egy TRAINING pályát is de semmi mást :(

Valakinek 5let, aki már végigvitte?