Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pusztulat1
császtok nektek müködik a csalás,shift alt a.nekem nem mi lehet a probléma segitsetek már,vagy akinek müködik az is irjon.a legvégén vagyok es nem tudok tovább menni.kb 2 éve tolom köszi aki ir

a magyar crusaderre telepited a deluxe t, akkor az is magyar lesz csak ne az autorunt használd
a commanderbõl megnyitod és az exe bõl telepitsd akkor az
emir vazir meg a többiek is magyarul nyavajognak mikor kivégzed õket
arab harcosokra sokra megy az ember, bár sokba kerülnek de ha van pénzed akkor nem gond
ezen az oldalon vannak editor trükkök is leírva, pl: fal kicsinyítés (de azt könnyû én is tom) fal változtatás, nagyítás, stb.
akit érdekel néhány stronghold extra, mennyen a stronghold.heavengames.com-ra
mármint meg, elírtam a meg szót
Nekem meg van a crusader magyarul, megy a deluxe angolul
levettem a játékmenetet 20 ra és kb 2 óráig birtam mikor elfogyott az összes fa a környékrõl elgyengültem és rövid uton kivégeztek . ezt a pályát valószinüleg csak szivatásnak szánták a kiegészitõ készitõi
Szerintem senki sem bírt vele.

Ott mindenki közellenségnek néz, képtelenség az egész, bár lehet hogy fullstratégák közül valaki .....

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Hawk06
XD Ugyanúgy ahogy a többi épületet,csak köves helyre kell elhelyezni.Nézd meg az ellenség hova építi.😊

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Sziasztok hogy lehet a strongholdban köfejtöt építeni?

SziasztoK!! Én már nagyon sok ideje játszoma Stronghold epidozokkal! Sajnos igy neten nem találok bajnokságokat , tornákat!(1v1) ha esetleg tudtok valami cimeket , linkeket!! vagy inkább jo lenne játszani veletek ,megismerkedni 1v1 ezni vagy taktikot beszélni! Eddig még Crusaderben és Legendsben nem találtam legyözömre.....
Légyszi vegyetek fel és ha idötök akad egy kevéske is megköszönném ha tudnánk játszani!
Msn: [email protected]
a warchest pusz 30 pályás kiegészitésében az utolsóval nem birok van valami ötletetek?
pályákért keresd fel ezt: http://stronghold.heavengames.com/downloads/

Ez egy amolyan gyûjtemény, ami a következõket tartalmazza:
# - Stronghold Crusader 1.1-es verzió, ami még a következõ 5 karaktert is tartalmazza (és egyéb kisebb dolgokat):
- Wazir
- Emir
- Nizar
- Abbot
- Sir Longarm
# Stronghold 1.2-es patchelt változat (Deluxe kiadással együtt);
# Super Caslte Attack mini game;
# Crossbow Commander mini game;
# Kézikönyvek a játékokhoz;

mi az a warchest
tudtok valami kiegészitést ? kellene még pár 100 pálya
milrt? azelõtt tudtál cheatet használni?

Nekem azóta nem megy mióta feltettem a warchest karaktereket.
senkinek nem mûködik

Kinek mûködnek a csalások/kódok???<#schmoll2> Mert nekem nem mûködnek akárhogyis próbálkozok<#falbav>
Kár pedig kedvem lenne hozzá és ötletem is.
tökéletesen igazad van

Szewy
sajnos, tudtommal nem

Kösz... Bár sokkal többet nem tudtam meg.Karakterket valahogy nem lehetne csinálni?

Szewy
a warchest a stronghold deluxe kiadása, plussz pályákkal és karakterekkel.
ezek a karakterek a "warchest karakter"-ek. 😊
névszerint: Emir, Wazir, Nizar, Marsal, Apát
(javítsatok ki, ha rossz)

Az, hogy "warchest karakter" mit takar?
engedd meg, had helyesbítsek: 3 bónusz, 5 pedig warchest karakter

Sziasztok látogassatok el ide: http://www.strongholdgame.hu
Nemrég nyitottuk, folyamatosan bõvülõ tartalommal!

Kösz<#worship> Ezek megvannak
Szewy
összesen 16 db van
ebbõl 8 alapból, és 8 a bónusz (Frigyes, Fõispán, Fülöp, Emir, Wazir, Nizar, Marsal, Apát)

össz, vagy a bónúszok? A nevük?
Szewy
16

Kössz a válaszokat<#boxer>...
én is láttam ezeket és nekem is pont ugyanezek a kérdések jutottak eszembe

elmondod lépésrõl lépésre?
Sziasztok!
Nagyon jó játék a Stronghold, és a S. crusader.
én inkább pályákat építek.
A <#smile>http://stronghold.heavengames.com/downloads/<#smile> oldalon találtam egy két kiegészítõt a játékhoz(térképeket, és más kiegészítõket), pl. egy olyan programot amely megjeleníti a stronghold grafikai hátterét(Stronghold Image Toolbox 0.9.9b) A kastélyépítõben ezzel a programmal nézve több olyan elem van amelyet a játék szerkesztõjében nem érek el.
Pl: Az alap játékban van, a "megjelenítõ program" tanusága szerint, fa kiskapu, fa lépcsõ(akár a kõ változat), fa emelvény, fa lapozat, stb.

Találtam olyan mappot, ahol ezeket az elemeket be építették a térképbe, ha valakit érdekel el is küldöm!
erre vonatkozik a kérdésem: Hol érhetõk el a szerkesztõben az adott elemek?(ezek ugyanis nem látszanak)
Elképzelhetõ, hogy egy billetyû kombinációval lehet elõhívni?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
KÖSZ
egyszerü létrehozol egy szobát a gamespyba belép hozzád egy csávó és rákatintasz a launc gaméra onnét már menni fog elindul a játék.majd szólj ha nem értesz vmit

gépi ellenfélre gondolsz?

vegyen fel vki aki ért hozzá!!!!<#help>
jöhet vki hálózatba msn-em:[email protected]
de hogy indítom el magát a játékot?
Megtudná nekem mondani valaki hány karakter van Crusaderbe? Elõre is kössz.
gamespyon keresztül a legegyszerübb de max 3 játékos

nem ajánlom a multit csak egy nyerõ stratégia van..ha nyerni akarsz gyárts lovas íjászokat sokat....

Hello
Tudna vki segíteni, hogy hogyan kell hálózaton játszani?
Elõre is köszi!
Aholy...
Csipem a game-et.. de van egy pálya amit egyszerüen nem tudok megcsinálni.
Velem van "disznó" akárkicsoda, ellenünk meg vagy 5-en. szerencsétlen malacfej kb 15 percig tartja magát aztán begyentelik . (hehe)
Én fent vagyok a jobb sarokban, semmi sehol. (nyersanyag)
Se lové se semmi... probáltam a közeli vasbányát megszerezni de kurvára a tüzvonalba van (CRY). Tripla védöbástyával tele illyászokkal és ilyvetõ gépekkel.. egyszeröen nem birja a rohamokat. Alap hogy egyszerre minimum 3 sereg támad; összesen vagy 10 katapultal... Meg ha ki is birja nem tudom megjavittatni mert nincs rá keret.... Népkinzó adok.. nem nyer mivel termõföl hillyán vennem kell a kaját és nem tarthatok el 100 embert... 25 lakossal meg a havi 40 arany a jussom.... Fegyvergyártás/eladás meg nem megy mievl fa csak kevés van, vas tüzvonalban ...
Ugye a háborúhoz 3 dolog kell: pénz + pénz + pénz.
Nélküle nem megy, föleg anyi ellenség ellen mint az orosz néphadsereg.
Szóval valaki esetleg tud segiteni, hogy mi tévõ legyek..
SZERETNÉK Multizni valakivel.. bármi szóba jöhet. de leginkább Stronghold , Disc I ples, herees.. esetleg Toca és NFS. Nem kezdõ játékos vagyok. ovisok és degeneráltak kiméljenek.
MSN:[email protected]

Vegyél fel ha van kedved egy kis játékhoz (nem félre érteni)
<#wow1><#wow1>
Szewy
ott pontosan kik is vannak ellened?

Hé skacok!! NEM MÛKÖDIK A KÓD! DE NEMIS IGAZÁN AKAROM KÓDOT HASZNÁLLNI! CSAK VALAHOGY ÁTAKAROK LÉPNI A 25.ELFELJTVE PÁLYÁN!! NEM TUDOM MEGCSINÁLLNI BASSZUS, KURVANEHÉZ! MINDENT PROBÁLLTAM MÁR! SEGITSEN VALAKI! KÖSSZ