Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki megmondaná hogy lehet multizni?bemegyek és tölt vagy 6 óráig.az e-mail címem:[email protected],,,,de még itt vagyok.
köszi szépen <3
Na, tessék. Most vagy letöltöd a deluxe patchet a crusader-hez, vagy a warchestet torrentbõl. Patch
Üdv!azt szeretném kérdezni(elnézést hamár volt elõtte a kérdés),hogy CSAKISÉSKIZÁRÓLAG az új karaktereket EMIR,WAZIR,ABBOT(és nem frigyes meg fülöp meg stb..) honnan tudnám megszerezni,mert nekem nemkell stronghold sima,meg patch meg nemtom még mivan a warchestben,csak ez a pár új karakter,ésmég annyi hogy a szövegjük megvana gépen,feltelepitette a cd,de a ''képük'' nincs,ez hogylehet!?lécci segitsenvki,köszönöm szépen
tudja e valaki hogy pontosan mikor jön az extrem
nem lex új egység,de új várvédelmezési lehetõségek igen...hogy ez mit takar még nem tudni

Ja és farkasjos. Az utility programs, vagy a miscellaneous filesnál van olyan fálj hogy I FINISHED THE GAME..... valami ilyesmi.
Amint kiadják az extremet azonnal rászállok. Lesznek benne új ellenségek? Ja lesz új kezelõfelület. Új épületek, egységek lesznek-e benne?
segítek majd

Fec papa
Boltban megveheted.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Hello!
Help kéne.Honnan lehet letölteni a stronghold crusader-t?Mert sehol sem találom.:S elõre is naon köcc <#help><#worship><#confused>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

állítólag már most tavasszal kijön...

nem egyészen kiegésuózytés, mert benne lesz az eredeti is. amúgy videók is vannak a játékról és nagyon f*szán néz ki, amikor egy 5 soros falról több száz íjász ereszti meg a lövedékeit. A játék neve: Stronghold Crusader Extreme. Én már nagyon várom.

Ti mirõl beszélgettek itt milyen új 8 karakter meg a többi egy új kiegészítés talán??????? mert ha az akkor naon fogok örülni<#wink>
Hawk06
Ezek jól hangzik,fõleg az a 10 ezer katonás rész.Habár a régi jó crusaderben is lehet támadni 300-400 fõs csapattal,az szerintem elég akkora méretû maphoz mint amekkora a maximum a crusaderben.Csak nagyon lassú a katonák õsszegyüjtése fõleg ha keresztes lovagként játszik az ember,de szerintem ez reális.
Szerintem az lenne a fasza ha nem lennének zsoldosok hanem arabként is úgy kéne kiképezd a katonákat mint kereszteslovagként és lennének külõn épületei a két félnek,nem úgy hogy arab nemesként keresztes templomokat építek meg olyan bástyát amelyen kereszt áll...stb.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

új 8 ellenséges karakter,új térképek,új várvédelmi rendszer,vistan is futni fog....

Nem tudtok trükköket a játékhoz<#kerdes>
Megtaláltam a honlapot de a mentést nem! Pedig szinte mindent végig néztem <#pardon1><#wave><#ijedt>
azon kívül ki mit tud az extremrõl? az lesz benne a kemény hogy 10 000 katonát is létre lehet hozni gyorsan.
Stronghold.heavengames.com/downloads
és ott a miscellaneous files vagy az utility programs-nál van.
Üdv Mindenki vki tudja honnan lehet letölteni az 50 térképhez mentés mert az eggyik pályát kénytelen vok megcsinálni!<#nemtudom>
Shift + F1 = Fast save
Shift + F2 = Fast load
Ctrl + jobbra/balra = térkép fogatása
Ctrl + fel = lapítás
Ctrl + le = sík mód

cikk: http://www.strongholdgame.hu/index.php?page=articles&id=29

Ha tudsz még, akkor még megtutdnád mondani milyen billentyû kombinációk vannak még? nem csak a szerkeztõben hanem máshol is.
Köszke, ja és azt tudod, esetleg hogy lehet-e, alap pályákat szerkezteni? úgy értem azokat a pályákat, amik eredetileg a játékban vannak
Szewy
lehet
a szerkesztõben nyomj alt + , -õt, és változtasd meg a térképtípust multira
ott van olyan hely, ahova lehet írni. Ha beírtad amit akarsz, utána nyomj megint alt + , -õt, és változtasd vissza single-vé.

valaki nem tudja a stronghold crusader telepítõ kódját?most töltöttem le de kéri a lemez kódot!légyszi válaszoljatok!
Segítség, kéne, ha egyáltalán lehet, akkor mondjátok má meg, hogy lehet leírást írni, várépítõhõz, vagy egyéni küldetésekhez, meg még azt hogy hogy lehet szerkezteni alap pályákat?
hol lehet letölteni?
majd leírom

Szewy
ti miket tudtok a stronghold crusader extremrõl?

Gépet cseréltem, és az új gépre nem tudom feltenni a játékot.
Elõször azt írta ki:
"Védett modul megváltozott. Valószínûleg megsérült, vagy megfertõzte egy vírus."
Ezt követõen, abbahagytam a próbálkozást. Most megpróbáltam ismét telepíteni. A telepítés sikerült, de a játék elindításánál Kék halál.
Boltban vásárolt játékról van szó.
Kérlek segítsetek.
jah én játszok de multira nincs idõm

Valaki játszik ? . .
megcsináltam a warchest 30. pályát
ugyan azt játtsza a végén mint az 50 pályás
ha akarjátok a mentést elküldöm
csak nem tom hogy kell
azt is irjátok le
Strongholdozik itt valaki? Ha igen, vegyen föl msn-re ([email protected])

Helló. Valaki még játszik vele ? ^^ .. hogyha igen, segítsen már valaki mert multiba szeretném nyomni 😊 kössz
Aki akar jöni multizni az jöjön a szerveremre Hamachin!
A neve és a Jelszava😮roszlánszív
én nem nem csalok soha mondjuk csalnék csak hogy valami program kell vagy mi írjatok<#help><#help><#help><#help>
pusztulat1
csá az utolso negy pályát nyomom csalással mert már fasz kivolt velük,tudom mi a lényege,de nem szeretek sokat idõzni mert ha elakadok akkor bele unok.amugy nagyon jo volt aszem a roma total war,meg ezzel játszottam meg persze footbal maneggerrel.ezekre szántam több idöt. most a witchert és az anno 1701 tolom ezek is elmennek,probáld ki.

és nem tanulsz meg védekezni a multiba nagy bajba kerülhetsz
ugy nemsok értelme 200 lovasijjász és 50 orgyilkos és bármelyiknek vége van csak az nem játék
pusztulat1
megcsináltam csalással amagyar verzioval ment aszem 1.0 az 1.1 el nem beirtam és dölt a lééééééééééééé

kb 20 perc
hát ez a vörös csõr komolyan olyan könnyû amúgy ti hogy játszottátok végigí???
<#help><#help>
van oldalam gggg.mlap.hu boccs duál pár dolgot kopiztam az oldaladról mert túl jólsikeült<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#boxer><#boxer>[#boxer<#ejnye1>
a varchest utolsóját nem lehet megcsinálni atöbbire csak rá kell jönni
ne gyurmázz hanem gondolkodj
csak a pancsereknek van szüksége csalásra
pusztulat1
senki nem jáccik ezzel a jó játékkal<#falbav>

pusztulat1
vagy én gyurmáztam le.<#hehe>

pusztulat1
sehogy sem lehet patch el sem,vasz kivan.pedig apukám nem azért vette meg hogy elakadjak. <#violent>