Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként a hamachi is egy kalap szar mert a stronghold ba 3ember tud max játszani,normálisan,4nél már akadások aztán kilehet találni hogy mi következik
azt se lehet mondani hogy mindig megtalálja és összeköti a gépeket mert pár embernél nem lehetett csatlakozni
lehet hogy csak ennél a játéknál ilyen
példának mondanék egy játékot amivel játszok:Battlestations Midway
azon gamespy van és 8 játékost simán visz az már más hogy mindegyik játékosnak rossz a nete

és megtenné mindenki hogy nem vesz fel msn-re?(battlestronghold és baluapu)
spiglebach volt az utolsó akit felvettem

üdv balázs (remélem senki nem vesz fel)<#bdead><#bdead>
multizzunk! jelszó, felhasznév??
Hecker007
valaki nem akar hamachin multyzni?

hello

tutorial a játékban van azthiszem a könyvet megnyomod a fõmenübe
de az jó nagy "kalap szar" mert nem nagyon készít fel csatára

amit meg írtál hogy "átírni" a játékot hogy lehet(persze csak azt amit írtál)
azt meg nem tudom de egy igazi lovag,lord nem használ ilyeneket

pl: én a 48.pályáig jutottam a cxsirkésben,történelmiben mindent megcsináltam
Hawk06
<#wilting>
Azt akartam irni hogy: Vagy tudtok valmi tutorialt?

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Valaki ért a Crusader modolásához?Vagy tudok valami tutoriált?
Azt szeretném elérni pl hogy az arabok ne tudjanak keresztes templomokat és katonákat építeni meg hasonló dolgokat.Tud valaki segíteni?

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Sziasztok!! VALAKI SEGITSEN!! A 25.pálya (elfelejtve) en vannak ellenem! Hogykell gyõzni!! SOS!!! segitsen valaki!
oké! Itt az msn címem [email protected]! Fec papa kösz a segítséget!
Helló! Lenne 1 kérdésem!! Miért nem tudok csatlakozni neten kersztül máshoz mikor 1 hete még tudtam! Vezeték nélküli kapcsolat lheet az okda! Ja és vistám van! De az is volt!

jaj kétszer küldetem el bocsi:$
nézzétek meg pls http://trabinevelde.hu/latog.php?id=1010690
csáó mindenki nééztek meg pls fontos http://trabinevelde.hu/latog.php?id=1010690
Fec papa
amugy olvasgattam a topicot de nem találtam a szinkronos linket valaki nem tudna egyet hogy honnan szedhetem le?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Hát ha gondolod irj és felveszlek msn-en. Kipróbálhatjuk hogy velem sikerül e. Ha igen akkor vagy a játékkal vagy a két gép közti kapcsoltattal van a baj.

Lehetséges h a játékel van a hiba mert megprobáltuk ezzel a programal is és így se találja meg az ellenfelet oda vissza megprobáltuk valaki segitsen! Elöre is köszi!
Amugy ez a program igyénel valami beálitást?
igen uyan az a verzio!Koszi a segitseget !
Fec papa
ugyanaz a verzió van fent?

amugy az aegy program ami virtuális lan hálozatot hoz létre, keress rá googleben hogy hamachi download és megtalálod.

ha kikcspolom a tüzfalat és az is akihez zcsatlakozni akkarok és megadja az ip én nem találom öt de ez forditva is így van :S Lehet h a játékal van a gonod?
Köszi!
Mi az a hamachit???
Fec papa
Hi!

1. kapcsold ki a tûzfalat
2. próbáld ki a hamachit
3. ha nem sikerült akkor lehet hogy aki cisnálja a servert annál van a hiba.

Szaiaztok!
nekkem olyan gondom lenne hogy nem tudok interneten játszani vele mert amit adnak ip-t azt nem találja meg :S:S Valaki tud nekem ebbe segiteni h mi lehet a baj? a válaszokat elöre is köszönöm!
dark antirex
Bocs elba**tam a vár tervrajzát. Viszont lesz honlapom: crusy.mlap.hu nézzétek majd meg 2 hét & kész, ott fenn lesz az összes stratégiám

dark antirex
¤-¤
| |
¤-¤

(ez egy vár) és a négy toronyra küldjed fel a nyílpuskásokat, majd készítsd el a sereged! Szerintem az a legjobb, ha van egy bazinagy haderõd, és ha a jókedvet +12 re növeled!

dark antirex
Tipp: Kaja helyett komlót termesszél, és csak növeld a jókedvet, így nem kell kajára költened, ... és még pénzt is szerezhetsz vele és pl. a -6 os adó az egész jó pénzkeresési mód...

dark antirex
Akkor szakad meg a kapcsolat, ha valaki átírja az adatokat valamilyen cheater programmal (pl. Cheat Engine 6.1 v. Art Money) Ha ilyen történik a korona ikonnál azonnal nézzed meg, mennyi pénze van a partnernek, én pl. ilyenkor azonnal kilépek 😉

Tud valaki olyan progit amin keresztül másokkal lehet játszani a neten ? ? ?

nagyon sokan játszanak még neten!!
azért irja ki mert valki nek a netje szar
Haliho!! Az oldalamon letudjátok tölteni a teljes játékot és hamarosan játék leirás és pályák!! www.dualpeti16.extra.hu
Hello Azt szeretném megtudni miért írja azt ki, hogy a kapcsolat megszakadt. Tölt egy kisit és újra megy a játék.
Fec papa
igen.

VALAKI JÁTSZIK MÉG EZZEL A NETEN??????????????????????????

Szewy
nem rosz oldal, egész jó, de szerintem még jobb lenn ha strongholdos térképeket is le lehetne tölteni<#kacsint>

hello all az oldalmrol letölthetitek az egész játékot magyarul az öszes kiegészítövel www.dualpeti16.extra.hu meg találjátok a kiegészitöket és a hiányzo karaktereket!!
Szewy
a történelmi hadjáratoknál pedig szerintem mindegyiknél minden negyedik a nehéz.(szerintem)

Szewy
ha a 4. az amire én gondolok(öreg barát) akkor elmondom én hogy csináltam:
a hegy lábához(a kõhöz közel) rögtön a játék elején építs egy 35 köves tornyot, és hozzá lépcsõt. Ezután építs kaszárnyát, fegyverrektárat, piacot. vegyél nyílpuskát és bõrpáncélt(15-15elég lesz). képezd ki a nyílpuskásokat, és rögtön küldd fel a 35 köves toronyra. ezután rombold le a lépcsõt, nehogy felküldje az ellen a buzogányosait. ezt nagyon hamar kell megcsinálni! haminden jól megy azok a nyílpuskások lelövik a disznó összes katonáját, és így megvédik a követ (legjobb védekezés a támadás). kõtermeléssel finanszírozod a további sereg felállítását ...(néha még küldj nyílpuskást a toronyra!)

grebber
Akkor kezdem elölrõl a pályát lehet pillanatnyi bug de ugyse csináltak semmit 😞

Van pár igentápos pálya ami nemgyenge 😞

pl az 50 küldetésesbõl a 4. kifog rajtam 😞 Az az amikor kb cm-re van alattam az ellenfél.Még nemsikerült rájönnöm jó stratégiára ellene.

Next PC upgrade: 2022

Szewy
a gránátosoknál van egy olyan lehetõség, hogy "támadás ide" haszáld azt, és célozz a sûrû növényre.

grebber
Na ez az Arab 4. pálya kiakasztó irja tippnek hogy a nyilasaimmal lõjem ki az erdõben lévõ ijjászokat azt gyújtsam fel a várost!

Ja de mi a tökömmel és hogyan?? Van 6 ember elvleg erre a célra de semmit nem vesznek célba az ég világon 😞

grebber
Már azóta haverom megmutatta melóba!

Esrohnoil
Mérnök. 😊
De a legtöbbhöz nem elég 1.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Mi a fene kell ahhoz hogy katapultgépeket tudjak gyártani mert egyszerûen nem sikerült rájöttnöm pedig jóljönne ha tudnám???

Esrohnoil
Mindegyik 5 küldis.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ha kell valakinek a hangok magyarul megvan a www.dualpeti16.extra.hu oldalon (az extrakaraterek is megvannaak itt), a magyarítás meg a kzoard.uw.hu/shc_hun.zip oladlon

grebber
Hány pálya van a hadjáratokba összesen és részenként lebontva??

A hadba hivásnak vége lett az 5 pályás volt!

hello mindenki az oldalamon www.dualpeti16.extra.hu letölthetitek az egész játékot magyarul
a kiegészitöket is
Hawk06
Felvettelek...ma is jó lenne egyet játszani<#wink>

persze majd ne lepödj meg ha semmi perc alatt legyõzöl,elég rég nem játszodtam<#idiota><#bee1>

Solid Snake
Valaki nem akar multizni crusaderen ?
Írjatok msn-re vagy ide
[email protected]
Solid Snake
Hali!!
Valaki nem jön fel a hamchin a crusader2 serverre mert szivesen játszanék egyet valakivel😄
Hawk06
most is online vagyok msn-en