Stronghold Crusader
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt se lehet mondani hogy mindig megtalálja és összeköti a gépeket mert pár embernél nem lehetett csatlakozni
lehet hogy csak ennél a játéknál ilyen
példának mondanék egy játékot amivel játszok:Battlestations Midway
azon gamespy van és 8 játékost simán visz az már más hogy mindegyik játékosnak rossz a nete
és megtenné mindenki hogy nem vesz fel msn-re?(battlestronghold és baluapu)
spiglebach volt az utolsó akit felvettem
üdv balázs (remélem senki nem vesz fel)<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
tutorial a játékban van azthiszem a könyvet megnyomod a fõmenübe
de az jó nagy "kalap szar" mert nem nagyon készít fel csatára
amit meg írtál hogy "átírni" a játékot hogy lehet(persze csak azt amit írtál)
azt meg nem tudom de egy igazi lovag,lord nem használ ilyeneket
pl: én a 48.pályáig jutottam a cxsirkésben,történelmiben mindent megcsináltam
Azt akartam irni hogy: Vagy tudtok valmi tutorialt?
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Azt szeretném elérni pl hogy az arabok ne tudjanak keresztes templomokat és katonákat építeni meg hasonló dolgokat.Tud valaki segíteni?
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
amugy az aegy program ami virtuális lan hálozatot hoz létre, keress rá googleben hogy hamachi download és megtalálod.
Mi az a hamachit???
1. kapcsold ki a tûzfalat
2. próbáld ki a hamachit
3. ha nem sikerült akkor lehet hogy aki cisnálja a servert annál van a hiba.
nekkem olyan gondom lenne hogy nem tudok interneten játszani vele mert amit adnak ip-t azt nem találja meg :S:S Valaki tud nekem ebbe segiteni h mi lehet a baj? a válaszokat elöre is köszönöm!
| |
¤-¤
(ez egy vár) és a négy toronyra küldjed fel a nyílpuskásokat, majd készítsd el a sereged! Szerintem az a legjobb, ha van egy bazinagy haderõd, és ha a jókedvet +12 re növeled!
Tud valaki olyan progit amin keresztül másokkal lehet játszani a neten ? ? ?
a hegy lábához(a kõhöz közel) rögtön a játék elején építs egy 35 köves tornyot, és hozzá lépcsõt. Ezután építs kaszárnyát, fegyverrektárat, piacot. vegyél nyílpuskát és bõrpáncélt(15-15elég lesz). képezd ki a nyílpuskásokat, és rögtön küldd fel a 35 köves toronyra. ezután rombold le a lépcsõt, nehogy felküldje az ellen a buzogányosait. ezt nagyon hamar kell megcsinálni! haminden jól megy azok a nyílpuskások lelövik a disznó összes katonáját, és így megvédik a követ (legjobb védekezés a támadás). kõtermeléssel finanszírozod a további sereg felállítását ...(néha még küldj nyílpuskást a toronyra!)
Van pár igentápos pálya ami nemgyenge 😞
pl az 50 küldetésesbõl a 4. kifog rajtam 😞 Az az amikor kb cm-re van alattam az ellenfél.Még nemsikerült rájönnöm jó stratégiára ellene.
Next PC upgrade: 2022
Ja de mi a tökömmel és hogyan?? Van 6 ember elvleg erre a célra de semmit nem vesznek célba az ég világon 😞
De a legtöbbhöz nem elég 1.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A hadba hivásnak vége lett az 5 pályás volt!
a kiegészitöket is
persze majd ne lepödj meg ha semmi perc alatt legyõzöl,elég rég nem játszodtam<#idiota>#idiota><#bee1>#bee1>
Valaki nem jön fel a hamchin a crusader2 serverre mert szivesen játszanék egyet valakivel😄