Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

28. közel abejáratához teszel egy egy kistornyot veszel ijat utána termeled tüzes kosár nem árt
Nem tudja valaki leírni a kódját a crusadernek mert már három éve tökölök vele a és még mindig nem játszottam végig. Röviden tele a f*szom.
Sziasztok nem tudna valaki néhány trükköt adni a stronghold csrusaderhez. Mert eddig csak három tippet találtam de abból is csak kettõ sikerült. És még tudna valaki a stronghold crusader 28. pályájára írni valami tippet.

Elõre is kössz annak aki ír.
Szevasztok!!!

Ha szeretnétek másokkal egy jót játszani akkor gyertek fel erre a hamachi szerverre! Név: .:Stronghold Game:. Jelszó: 12345
sziasztok.segitene abban valaki hogy elküldené a sztronghold crusaders karaktereket és a Patcheket mer nekem sehogyanse jön össze .elõre is hállás köszönet mindenkinek . [email protected]
daxan
Tudnátok adni egy jó hamachi szerver címet? Hálózatban szeretnénk játszani...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

ha a saját árkod akkor a kezelõpanelen a buzogánnyal
tudsz bármit törölni ha az ellené akkor be kell temetni
csak azok tudnak temetni akik ásni is
zzeN
hát én a dárdással próbáltam, ha ráviszed a kurzort a vízre, akkor megjelenik egy kis ásó és ásnak maguknak földet

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nekem azt mondja meg valaki,hogy hogyan lehet a vizesárkon tuljutni,mert nem tudok rájönni!

Én az elején csinálok 50-60 ijászt,meg egy örtornyot(a legnagyobbat),plusz 10-15 ballisztát(rendes gurulosat😊,mérnökökkel)azt ennyi senki nem tud tuljutni!
Helló! HOgy lehet olyan sok katonát cinálni? Épp hogy elkezdem lerakni az épületeket, már azt veszem ésre hogy jön 2000 katona ellenem nekem meg semmim! Hogy kell?
ToCsEk
nah 2. pálya télleg nem volt nehéz... kb 5perc alatt leromboltam a 3 kaszárnyát utánna meg nyugtom volt és ledaráltam õket..
3. pálya meg viccesen könnyû volt 😄
Sok lúd disznót gyõz:<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fec papa
ja sry akkor az a 3., kicsit össze vagyo kkavarodva 😊)

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

nekem a 12. nem sikerült még a többi mind megvan
Fec papa az már a harmadik pálya amirõl képed van
Fec papa
na ennyit az imageshackrõl, itt a link a képhez: katt

Fec papa
én elõszõr letettem a magtárt mega piacot és gyorsan felhúztam a falat, utánna rá az ijászok és megvolt a védelem. itt egy kép hogy hogy húztam a falat.

magtár két ház három kis kaputorony tüzes kosarak
zsoldosközpont és mehetnek az arab ijjászok atornyokba
csak ezután favágó piac meg a kajás épületek sör is kell
fdegyvergyártás a közeli zsoldosközpontokat
hajitogéppel a távoliakat kõzáporral kiiktatod
utána nyert ügyed van
igy kezdõdik a cigány szakácskönyv: lopj egy tyúkot
ha akarod az utolsó pálya mentését
ird meg hogy kell elküldeni
az extreme rõl beszélek
ToCsEk
2. pályára van valakinek valami ötlete? területvédekezés nem jött be, se vasat se követ nem tudtam szedni :S íyg 36percet birtam 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
nah nekikezdtem az extreme-nek. Elsõ csirkést kb negyedjére sikerült végig vinnem. 2. csirkésnél meg megállt a tudományom 😄. Támad a köcsög folyamatosan egy rakat cuccossal... de majd taktikot kell válltanom és a kaszárnyákat lerombolnom elõször aztán nem tud támadni...

lol még könnyebb lett a játék😄😄

Fec papa
hááát, nekem nem nagyon jön be az extreme. elsõ játékom: szaladinnal voltam és ellenünk még 6 másik AI. UGy néz ki egy pálya hogy mindenkinek van általában egy kaszárnyája és egy zsoldosközpontja ami mindig magától termeli az egységeket ingyen. úgy kezdtem hogy leraktam a magtárt meg kajást, favágót és utánna NEM csináltam SEMMIT. Nem is volt idõm hogy csináljak, mert mindnekinek termelte a katonát, még egy rohadt falat se húztam fel, katonát se gyártottam egyet se, csak termelte aza szar. csak háborúzni tudtam, de ez is nagyon könnyû volt, mert ha leromboltam ezeket a katonatermelõs épültetek akkor utánna szinte teljesen összeomlott az AI, de õk nem támadták ezeket az épületeket csak a vártoronyba próbáltak feljutni. amikor mindegyiknek leromboltam ezeket a katontermelõs épületetit, bevonultam a várakba aztán megöltem a vezéreket. szóval ennyi volt egy játék. nkeem nem tetszik ez az új fajta játékmód. ja és majdnem kifelejtettem hogy oldalt vannak ilyen gombok(?) amiket lehet kérni egy idõ után, pl: nyílzápor, gyógyítás egy bizonyos terülten belül, spearmenek, mérnökök, buzogányosok, uncover gold(?), keresztes lovagok, és egy jó kis kõzápor 😄.

gagyi volt az extreme kiegészítõ?nem lepne meg hogy ha alig lett volna benne valami újdonság.

Szewy
találtál törést?

közben az extreme dolog már pipálva.. hát az egy rakat .......... idõpocsékolás volt ^^
hát igen 1 éve tolom és kétlem hogy ilyenek lennének beleépítve... de azért ha van írhatnátok 😊 amúgy extreme-t leszedtem, hát nem tudok gémelni vele mert "eredeti cd-t kéri" cracket meg nem nagyon találtam de nem is tudok mert szarakszik a netem ezért nem tudok nagyon keresgélni.. ha tudnátok akkor dobjatok egy linket plz
csak játszd a játékot sokmindenre rá fogsz jönni
az 50. pálya körül már kiderül hogy nem nagyon
van idõd a várfal csipkéjére
vagy más trükköket.. ? nem kell a csipkézett falat rakosgatni mint a falat hanem nyomsz egy kombinációt és mindenhova rakja.. :S ilyenek jó lennének
üdv ! nem mondhatom hogy pro vagyok ezért ne, is nagyon tudhatom de merem megkérdezni : te magad tudsz eladni úgy valamit hogy te adod meg az eladni való (pl.: sajt) mennyiségét ?
és lehet úgy építeni falat hogy nem egy falat húzol hanem megnyomsz valami és tovább építheted.. pl.: 1 sor falat építek de ha megnyomom mittomén a shiftet akkor tudsz tovább építeni de másfele... és ha elengeded az egérgombját akkor azt az 1 sort rakja le meg amit még építettél másfele... ? nem lehet ilyeneket ?
Hawk06
<#eljen>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

nyirog
the piratebay.org -on már fenn van az extreme...

szazstok nem tudja megmondani vki h a Crusader-ba h lehet ugy jaccani h én és 1 masik baratom 2 gépröl egymas ellen.ja és az IP-cimes dolog nem naon tudtam megcsinalni
aki keres az talál
okos gyerek vagy
fasz
megjelent az extreme külföldi torrent oldalakon már megvan csak fizetõsek találjatok ki valamit mert sûrgõs
Hawk06
Üdv!
Olvasta itt sg.hu SC 7oldal,hogy gondjaitok voltak a játszással,gondolom hamachival próbáltatok játszani és most nekem is ugyanaz a problémám ami nektek volt (gondolom) amikor rákattintok a szerverre hogy csatlakozzak akkor kidob windowsba hibaüzenet nélkül.
Lehetséges hogy a hamachival van gond? 1.0.1.4es verziójú hamachim.Hogyan oldottátok meg a problémát?

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Help Nem tom most mivan letöltöttem a stronghold warchest-et van rajta 2 cd az 1-es a sima stronghold a 2 -es a crusader akkor most hol a warchest?
Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hali!!
A .::Game::. szeróm ugy tûnik hogy telített ezért csináltam egy másikat amire fel tudtok jönni!!!
NÉV: .::Game2::.
JELSZÓ: 0000 (4 nulla 😄)

Fec papa
Ha nem lehet letölteni akkor keressél másikat, én mindent megtalálok magamnak a neten amit keresek, hidd el nem nehéz.

Nem akartam,beirni de k**ra nemlehet letölteni googlerõl a deluxe patch, és Sharknak megköszönöm a segitségét elõzõleg,de a link amit küldött nemjó,mivel az oldalon már nincsfennt a deluxe patch.ÉS mindig csak beirjátok h. jajj innen onnan lelehet töltebi,de linket nemadtok,és vszinü azér kérdezik meg 500x h. honnan mer nemjó amit leirtok.(bár lehet h. énvok a hozzánemértõ,de akkor léccives adajtok egy linket ahonnan lelehet szedni).no mind1,kösz azér
Amúgy már 5 ezerszer leírták honnét lehet letölteni a bónusz karaktereket TESSÉK MÁR VISSZA OLVASNI!remélem lezártuk ezt a kérdést örökre.

DELUXE PATCH LETÖLTHETÕ A GOOGLE-RÕL. A WARCHEST strongholdjai is deluxosak amúgy.......
A stronghold-game . comon csak 3 van fennt sheriff a phillip király + a frederik császár az arabok fenntvannak a stronghold . hu-n? azért kérdezem mert nem tudtam még megnézni és szerdán megyek haza azután nem biztos hogy lesz lehetõségem letölteni ezért lenne jó ha + tudnátok mondani h a stronghold . hu-n fenn vannak e ezek is: - Wazir
- Emir
- Nizar
- Abbot
- Sir Longarm mert régen azt olvaswtam a forumon h a deluxe-s kiadásban vannak azt hol lehet +szerezni vagy letölteni?

hogy ha leszedtem hogy tok a karakterekkel ugyanolyan keresztesmodban levõ hadjáratot játszani mert a strongholdgame.hu - rol töltöttem le a karaktereket + 6 pályacsomagot akkor hogyan tovább?
Ui kösz Shark a segítséget

Stronghold.heavengames.com
strongholdgame.hu
stronghold-game.com
Stronghold fan vok a bónusz karakterekrõl lenne szó
olyan oldalak vannak ahol ezek +találhatóak
akár dowload is mert jo lenne ha meglenne köce

Hali mindenkinek!!
Aki szeretne játszani annak itt egy hamachi cím!!!
Név: .::Game::.
Jelszó: 0000 (4 nulla)
Ez tuti jó szeró szal gyertek minél többen!!!