Stronghold Crusader
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is kössz annak aki ír.
Ha szeretnétek másokkal egy jót játszani akkor gyertek fel erre a hamachi szerverre! Név: .:Stronghold Game:. Jelszó: 12345
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
tudsz bármit törölni ha az ellené akkor be kell temetni
csak azok tudnak temetni akik ásni is
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én az elején csinálok 50-60 ijászt,meg egy örtornyot(a legnagyobbat),plusz 10-15 ballisztát(rendes gurulosat😊,mérnökökkel)azt ennyi senki nem tud tuljutni!
3. pálya meg viccesen könnyû volt 😄
Sok lúd disznót gyõz:<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

zsoldosközpont és mehetnek az arab ijjászok atornyokba
csak ezután favágó piac meg a kajás épületek sör is kell
fdegyvergyártás a közeli zsoldosközpontokat
hajitogéppel a távoliakat kõzáporral kiiktatod
utána nyert ügyed van
ird meg hogy kell elküldeni
az extreme rõl beszélek
az 50. pálya körül már kiderül hogy nem nagyon
van idõd a várfal csipkéjére
és lehet úgy építeni falat hogy nem egy falat húzol hanem megnyomsz valami és tovább építheted.. pl.: 1 sor falat építek de ha megnyomom mittomén a shiftet akkor tudsz tovább építeni de másfele... és ha elengeded az egérgombját akkor azt az 1 sort rakja le meg amit még építettél másfele... ? nem lehet ilyeneket ?
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Olvasta itt sg.hu SC 7oldal,hogy gondjaitok voltak a játszással,gondolom hamachival próbáltatok játszani és most nekem is ugyanaz a problémám ami nektek volt (gondolom) amikor rákattintok a szerverre hogy csatlakozzak akkor kidob windowsba hibaüzenet nélkül.
Lehetséges hogy a hamachival van gond? 1.0.1.4es verziójú hamachim.Hogyan oldottátok meg a problémát?
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A .::Game::. szeróm ugy tûnik hogy telített ezért csináltam egy másikat amire fel tudtok jönni!!!
NÉV: .::Game2::.
JELSZÓ: 0000 (4 nulla 😄)
- Emir
- Nizar
- Abbot
- Sir Longarm mert régen azt olvaswtam a forumon h a deluxe-s kiadásban vannak azt hol lehet +szerezni vagy letölteni?
Ui kösz Shark a segítséget
strongholdgame.hu
stronghold-game.com
olyan oldalak vannak ahol ezek +találhatóak
akár dowload is mert jo lenne ha meglenne köce
Aki szeretne játszani annak itt egy hamachi cím!!!
Név: .::Game::.
Jelszó: 0000 (4 nulla)
Ez tuti jó szeró szal gyertek minél többen!!!