Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi. Minek kell hamacsi?, direkt ip-vel is szépen megy..

Hali. Nem akar valaki multizni velem? Még nem játszottam így, de szeretném kipróbálni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

H4li!

Tegnap kezdtem, de Nagyon pro leszek 1-2!😊
CSak ennyi!
Reszkessetek!!!

CS
Hawk06
Helló fiuk,
nem tudja valaki miért vág ki a játék amikor akarunk csatlakozni egymás szerverére?
Hamachi 1015,Xp32..tûzfal,anti-virus kizárva

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hello! Játszik itt valaki wide 16:9/10 felbontásban? Ha megtenné hogy elmondja hogyan csinálja azt megköszönném. 😊 Kerestem rá guglén, nézegettem a könyvtárakat config fájlok után kutatva, doku&settingset is, de semmi. Játékon belül meg csak 800x600 meg 1024x768-ot ismer, pedig lehetne több is 😞

Kedves Crusader-es Emberek!

Aki szeretné kipróbálni magát másik ember ellen,csak annyi a dolga hogy felcsatlakozik erre a hamachi szerverre:

Felhasználónév: |~|Stronghold Crusader|~|
Jelszó: 12345
SZiasztok, most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és a kampányt nyomom. A 25. kuldetésnél azonban elakadtam. Valakinak van vmi tippe, hogy mihez is kezdjek azon a pályán.

Elöre is köszi

Sziasztok. Hamachin szeretnénk játsznai a barátaimmal, de valamiért egyikünk nem tud csatlakozni. Tûzfalak kilõve, semmi se blokkolja(legjobb tudomásunk szerint) hamachi verzióval nincs gond, mindenki lát midnekit rajta, a játék megy midnekinél. Ám õ egyáltalán nem tud joinolni hozzánk. Probáltuk midnen változatot. Tcp ip és ipx spx et is, minden ment midnekinek, csak neki nem. Amúgy kifogástalan a nete. Vannak ötleteitek?
John Cena
ohh vágom!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Szewy
+ pályák, és vannak benne olyan épületek, amikbõl maguktól jönnek a katonák.
És vannak benne "powerek" (nyílzápor, gyógyítás, stb...)

Szewy
például innen

John Cena
Extreme miben különbözik a simától??

Hellotok! Tudtok ojan oldalakat ahonnan le lehet tölteni 1di küldetéseket?

Megvan a Stronghold Crusader + Extrém , valszeg max verzión 1 iso fájlban. Ha valaki szeretné hogy elküldjem neki, akkor írjon e-mailt [email protected] -ra és megbeszéljük.
Hawk06
Na felléptem mindkét networkre "acu" néven vagyok

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

John Cena
én alap verzió számút azz el szedtem és jó az😄

Hawk06
Milyen verziószámú hamachit használtok?
Játszanék ma egyet.De remélem nem gond ha kb 1 éve nem játszodtam vele.😄
És a két network közül melyikre csatlakozzak?

John Cena
látom😊

Én is 😄

John Cena
én beléptem😊

Hali!

Itt egy hamachi szeró annak aki szeretne másokkal is játszani!

Név: |Stronghold Crusader|
Jelszó: 12345
John Cena
Hamachis szerver:
aki akar jöjjön!!!

strongholdhungary
jelszó: stronghold

John Cena
ha szeretnél velem és ahverommal gamelni akkro írj egy privátot!! hozs te is a haverod azt 2v2??

nem nehéz.katapulttal megsemmísited a tornyait és annyi.crossbowmaneknek nincs nagy hatótávolságuk

Sziasztok.
Most nem akarok össze vissza olvasgatni
csak ennyi: hamachira valaki írjon egy szervercímet pls
Szewy
Ja igen ezt a favágós-kaputorlaszos taktikot legjobban oroszlánszívû ellen lehet alkalmazni, mert annak olyan egyszerû a vára. Amúgy én a legtöbb pályát crossbowmanek és feketeszerzetesek segítségével nyertem. A nagy számú nyílpuskást nehéz eltávolítani a tornyokból. (multiban nagyon idegesítõ tud lenni)

Bocsi Szewy nem akarlak megbántani de a trükködet már láttam más oldalon is és amúgy nem olyan rossz de csak egy pici gond van. Az a baj, hogy megpróbáltam és mindig lerombolja a favágómat. De még azt is kipróbáltam, hogy a kovácsokkal odairánsítom õket, hogy oda tegyenek egy ágyút és akkor elirányítom õket a várba úgy, hogy ne menjenek ki. És akkor ott marad a kapu elõtt az a kis sátorka és azt ritkán rombolják le de nálam egy csomó hejre letettem és és ahogy letettem egybõl mentek lerombolni.
John Cena
pont msot játszok vele 2 vs 2 vs 4 ben 2 már meg öltem szóval 2v4 van!

Szewy
Csináljátok azt, hogy az ellenség kaputornyait eltorlaszoljátok egy-egy favágókunyhóval vagy ökörkarámmal, ezáltal megszüntetve a közlekedést a várból ki/be.
Az eredmény az lesz, hogy a gép az összes váron kívüli épületét lerombolja, és gazdaságilag egy nulla lesz. Ha pedig nincs gazdaság, akkor nincs hadsereg.
Ez a taktika szinte mindig használható<#hehe>

Élj szöcske ha nem olvastad volna el akkor azt is odaírtam, hogy nem mindig válik be és az elsõ kilenc pályát még nagy nehezen de gyorsan megcsináltam ezzel a trükkel de aztán áttértem a várépítésre. És nem sikerült továbbjutni. Épp ezért kértem segítségeket. Mivel addig jó volt, hogy beválltak a trükkjeim de a körül belül 25 32. pálya közti nehézségekre már nem tudtam kitalálni trükköt. Mondjuk lehet, hogy kitaláltam volna de meguntam a nagy gondolkozást ezért és inkább segítséget kértem. Mi ebbe olyan nagy baj tudok néhány trükköt de azért mindent nem. És amúgy megvan az Extreme is de és a sima crusaderre mondtam a trükköt. Viszont az Extreméhez még gondolkozok hogy kitaláljak valamit jó trükköt. Az Extremében Egy pici dolog megváltozik és máris vesztésre állsz pl. Hogyha neked van egy automatikusan emberkészítõd akkor csak akkor veszíthetsz ha vagy az ellenfelednek kettõ van vagy te vagy a legbénább. De ha mondjuk az ellenfél kapja s neked nincs akkor véged akkor már csak az nyeri meg aki vérprofi.
Pianista
vagy csinálsz lovasíjászokat összesûrítve pajzsokkal és buzogányosokkal😊 kicsit hosszadalmasabb😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

hát szegény marci aki végig csinálta a crusader ,warchest ,extreme összes pályát csalás nélkül azt elfogja a kuncogás a trükköd olvasatán ,de azért pozitiv ,hogy aki nemrég segitséget kért ,annak már ekkora önbizalma van . gratulálok hajrá csináld meg a többit is
Figyeljetek ha valakinek kellene valami jó trükk akkor én tudok egyet de nem mindig válik be. Leteszed az arabcsinálót és csinálsz annyi orgyilkost amennyit csak tudsz és nem figyeled a népszerûségedet. A végére hagyj egy kis pénzt amibõl csinálsz 5,6, vagy 7 lovas ijászt és azokat az orgyilkosokat amiket csináltál az ellenséges királyra irányítjátok.És amí azok mennek kinyírnia az ellenséges királyt addig mi irányítjuk a lovasokat és azzal a néhány lovassal az orgyilkosok elé futunk és a lovasokra terellyük az ellenfél íjászait és futkározunk össze vissza és alig találnak el minket az orgyilkosok pedig közben végzik a dolgukat. De néha csinálhatod azt is, hogy elköltöd az összes pénzedet lovas ijászra és akkor azokkal az ijászokkal meg össze vissza futkározol az ellenséges vár elõtt és mindig elfutsz a nyíl elõl. És amikor már elfogytak az ellenfeles nyilasok akkor szépen a váron kivûlrõl elkezded lõni a belsõ keresztes vagy arab közelharci katonákat. De vigyázz mindig az ellenséges kapu mllett lõd õket kívûlrõl, hogy ne nyitódjon ki az ellenfeles kapu mert akkor ki tudnak jönni a közelharciak. De mégegyszer is mondom, hogy a sok pénzel vagy totális túlerõvel van az ellenség akkor nem válik be de én sok pályát csináltam így meg. És ha az elsõ trükköt csinálod akkor a népszerûséged nem baj mert ha az orgyilkosok megölték az ellenfeles királyt akkor már le van szarva az, hogy neked mennyi a népszerûséged mert megnyerted a küldit de ha a második trükköt csinálod akkor amíg az lovas nyilasok lövik a közelharcikat akkor addig te leteszel 4 almást mivel a 4 almával megélnek és az hozza a leggyorsabban a kaját favágót stb. és szépen nem tenni falat felépíted a várat de csak addig amíg a pénzbõl kijön annyi orgyilkos, hogy ki tudják nyírni az ellenséges kiályt.Röviden, na jó nem röviden ennyi.Jó játékot
LPKENJI
Tényleg szárnyalhatnának az ötletek mert igen nagy a játékkedv!!

mike0013
nincs senkinek sem ötlete😞?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
Sziasztok!
Az mitõl van, hogy próbálunk játszani hamachin és én megcsinálom a szervert, egyik barátom tud csatlakozni, azonban a másik már nem, elszáll a netje:S csak ennél a játéknál és csak akkor amikor csatlakozni próbál vagy játékot csinál... Tûzfal kilõve, már semmi ötletünk nincsen és nagyon szeretnénk játszani!
Köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

A lanba?ugyanmár az egész játék arra épült hogy:gyárts sok lovas íjászt!más taktika abszolút nincs.egyszerûen a lovas íjászok túl erõsek

Fec papa
segéd. 😄😄😄

Rundstedt, én végigjátszottam csak úgy kb. 2 éve és rohadtul nem emlékszem már a pályákra, és lehet neked nem jön be hogy csak 3 napot játszottál a Crusaderrel de Lanba elég jókat lehet szórakozni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Te aztán jó segéd vagy. Hány éves vagy?
itt mindenki mindenki ellen van a melletted lévõ szultánra ráteszel egy kis kaputornyot rá ijjász tüzes kosárral magad elé is ugyanez a kõfejtõ mellé mert a kalifák küldik a gyujtogatókat mikor már uralod a vasat és a követ könnyen megy csak lovas ijjászt veszel sokat és azok letakaritanak mindent utána jöhet 20 30 orgyilkos
De ha könnyedén elküldöd a kódját akkor többet nem tudlak nyaggatni.
Tudsz még egy tippet küldeni a 32. pályára?
Kipróbáltam a tippet és az elsõ próbálkozásra megcsináltam. Nagyon köszi a Farkasos tippet.
Nagyon kössz a tippet. Majd ha megakadok megint akkor kérhetek segítséget vagy már nem érdekel a nyavajgásom?
Mégegyszer is kössz.
a balra fölötted lévõ farkasra tegyél jó közel egy kaput és ijászokat rá tüzes kosárral utána vele nem kell foglalkoznod védheted magad a másik kettõ ellen ijpuskás ésijász vegyesen de erreaz oldalra már csak a váradhoz közel tedd a kapukat a lefogott farkast pár orgyilkossal el tudod intézni és jöhet a játék ugyes légy hajrá
de amúgy adok tippet türelem elõbb utóbb menni fog.

szerintem senki nem nyomta végig.én elvoltam vele 3 napig utána meguntam

Küldene már valaki egy normális tippet mert már a faszom tele van egy 3 hónapja keresek tippeket de nem találtam semmit.
tudja valaki 31. pályát?
Figyel a 31. pályára tudsz még irirni trükköket mert a 28. pályát megcsináltam. De a 3 farkas ellen már esélyem sincs ha nem adtok egy jó trükköt.