Stronghold Crusader
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én élveztem de ha te csak végig rohanod a játékot nekem aztán mindegy.
Aki igazi strongholdos az megtudja így i csinálni, s nem szorul a rusholásra....
szocske rohanj csak, énazért játszom mert élvezemh bedarálom õket bmien szituban,de ha te csak rush-altudsz nyerniakor sajnállak.
Amúgy akit te rusholtál aztnizarnak hívják, em vazir-nek
Aki igazi strongholdos az megtudja így i csinálni, s nem szorul a rusholásra....
szocske rohanj csak, énazért játszom mert élvezemh bedarálom õket bmien szituban,de ha te csak rush-altudsz nyerniakor sajnállak.
Amúgy akit te rusholtál aztnizarnak hívják, em vazir-nek
Beszélni kicsi magyar?
amúgy nem lehet 1.1-es verziójú játékot 1.0-ra vissza rakni...
amúgy nem lehet 1.1-es verziójú játékot 1.0-ra vissza rakni...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Helo sziasztok hogy tom vissza patchelni 1.0 vá az 1.1 verzioju játékot mert nem találok hozzá sehol patchet
Mc Master sztem a te módszered csak kinlódás
Hamachin irhattok Név:Strongholdozzunk!
Jelszó:every
Magyarosítottam a crusdaerem! Végre magyarul beszél Emir,Frederick,Abbot és atöbbi is az egész magyar csak a szöveg nem, de ezt ellensúlyozza a magyar hang. Hamachin irhattok ha ti is akarjátok persze lehet h más mmár rég rá jött erre de azért örülök h sikerült. Magyarul tök jo az SC Extreme meg a (teljes) sima.
szocske21!
Ha csak így tudod megcsinálni akkor nem vagy eléggé jó😊
Én baromira sokáig nyomtam mert hagytam õket kiépítkezni.
Én így csináltam: 20 as sebesség magtár, ház, zsoldosközpont,25 rabszolga várárok,mindent elad kivéve fát, épít 4 ijászkészítõ mûhelyt, ijpuska gyártás, veszel 20-25 ijjpuskát+ mellényt, és a vártornyod mögé építesz.Nem tudnak bejönni és mikor fel akarják ásni a kb5 egység széles árkot akkor az ijjpuskások lövik õket.folyamatosan eladsz ijjpuskát veszel fát, káponla templom katerdális, vallás +11 kaja- 8
nyomod az ijjpuskát veszed a fát kb 30 ijjpuskásod van építesz mindig 1-2 ijjászcsinálót miután van 10 csinálsz 15 ijjpuskást eddig van kb55, aztán csinálsz még ijjászcsinlót még el nem éred a huszat mert az annyira gyorsan termeli hogy csak eladni venni kell.miután van kn 120-130 ijjpuskásod a várárok mögé teszel 4 tornyot a középsõ kettõbe ijjhajító gépet mert az ostromgépeit nem látja az ijjpuskás és azokat kilöveted, a szélsõ 2be kõhajítót az egyikkel a wazirt löveted a másikkal a kalifát.
Ezután mikor végképp nem tudnak bejönni és pont senki sem támad megint leveszed a sebességet 20-re és 4 tornyot teszel a kb6 egységnyi széles várárok elé bele csak kõhajitót mert innem mindent látnak az ijjpuskások, 2vel a kalifa közelébe lövess 2 vel a wazirt a hátsó tornokat vedd ki add el a követ csinálj 1 kaput hogy ki tudj járni és ott tudsz csaináûlni 3 vasbányát. a kaput ugy kell betenni hogy ha az ellenség jön a torony mögött legyen és csapóhíd is legyen.
Termelsz vasat közben fa vesz ijjpuska elad van sok pénzed, a 120-130 ijjpsukást folyamatosan potóld, dárdást csinálj, és a kalifát osromlod a kvetõkkel, és mikor elfogy a pénze csinálsz 25 lovas ijjászt meg kb 100 dárdást és bemész
ha ez elesik megismétled és akkor kalifa meghalt, ezután páncélos lovasokat csinálsz, kivársz és a farkas szélsõ tornyát lenyomod ugy h rom legyen belõle mert akkor nem veszi ki, és nem csinál újat, meg az alsõ 4 közül 3at ugyanigy lenyomsz- mert akkor tudsz annélkül közlekedni h meghalna a sereged. kb 40 lovassal+120 dárdással elmész és kinyirod a wazírt egy nagy támadás után. támadás után aztán folyamatosan attackolod az emirt , elfogy a lovéja 50 lovas lenyomod a tornyát bemész 120 dárdással, és a lovasokat teszed a tábortûz köré mert leönti õket olajjal, nagyrészük meghal,de a dárdások sértetlenek, kinyirják emirt.A megmaradt dárdásokat leteszed a legtávolabbi sakorba ott nem lövik ki õket, hozol 40 lovast meg 25 dárdás és igy lesz kb 100dárdásod, mikor ricsi betámad mert eddigre neki is elfogy a léje, ahogy elhaladt a serege legdöntöd atornyát lovasokkal megindidulsz közben a dárdásokkkal kinyirod ricsit.
A nizar ellen folyamatosan attackolsz 200 lovasijjász elintézi az ijjászait, 150 dárdásssal mész amzután hogy õ támadott mert akkor nincs nagy serege otthon a lovasokat járõrözteted és a dárdásokkal kiásod szembõl a kapu melett az árkot és ebszész kinyirják, farkas ellen ugyanez mivel oldalt nincs tornya mert azóta ugye nem csinált, 200 lovas járõrözik miután a farkas támadott mert akkor neki sincs nagy serege, 200 dárdás oldallt szedd ki a falat várok feltölt és bemész megölöd ennyi.
ez ha ügyes vagy alig 10-15 óra játék.
aki szeret strongholdozni az játszik vele ennyit , aki nem tudja igy megcsinálni az gyenge még akinek nincs ennyi türelme rá az meg ne játszon vele😊😊😊
Aki nem hiszi el az írjon ide és küldök neki mentést folyamatosan kb 15 db van am,i mutatja h én így csináltam meg😊
Ha csak így tudod megcsinálni akkor nem vagy eléggé jó😊
Én baromira sokáig nyomtam mert hagytam õket kiépítkezni.
Én így csináltam: 20 as sebesség magtár, ház, zsoldosközpont,25 rabszolga várárok,mindent elad kivéve fát, épít 4 ijászkészítõ mûhelyt, ijpuska gyártás, veszel 20-25 ijjpuskát+ mellényt, és a vártornyod mögé építesz.Nem tudnak bejönni és mikor fel akarják ásni a kb5 egység széles árkot akkor az ijjpuskások lövik õket.folyamatosan eladsz ijjpuskát veszel fát, káponla templom katerdális, vallás +11 kaja- 8
nyomod az ijjpuskát veszed a fát kb 30 ijjpuskásod van építesz mindig 1-2 ijjászcsinálót miután van 10 csinálsz 15 ijjpuskást eddig van kb55, aztán csinálsz még ijjászcsinlót még el nem éred a huszat mert az annyira gyorsan termeli hogy csak eladni venni kell.miután van kn 120-130 ijjpuskásod a várárok mögé teszel 4 tornyot a középsõ kettõbe ijjhajító gépet mert az ostromgépeit nem látja az ijjpuskás és azokat kilöveted, a szélsõ 2be kõhajítót az egyikkel a wazirt löveted a másikkal a kalifát.
Ezután mikor végképp nem tudnak bejönni és pont senki sem támad megint leveszed a sebességet 20-re és 4 tornyot teszel a kb6 egységnyi széles várárok elé bele csak kõhajitót mert innem mindent látnak az ijjpuskások, 2vel a kalifa közelébe lövess 2 vel a wazirt a hátsó tornokat vedd ki add el a követ csinálj 1 kaput hogy ki tudj járni és ott tudsz csaináûlni 3 vasbányát. a kaput ugy kell betenni hogy ha az ellenség jön a torony mögött legyen és csapóhíd is legyen.
Termelsz vasat közben fa vesz ijjpuska elad van sok pénzed, a 120-130 ijjpsukást folyamatosan potóld, dárdást csinálj, és a kalifát osromlod a kvetõkkel, és mikor elfogy a pénze csinálsz 25 lovas ijjászt meg kb 100 dárdást és bemész
ha ez elesik megismétled és akkor kalifa meghalt, ezután páncélos lovasokat csinálsz, kivársz és a farkas szélsõ tornyát lenyomod ugy h rom legyen belõle mert akkor nem veszi ki, és nem csinál újat, meg az alsõ 4 közül 3at ugyanigy lenyomsz- mert akkor tudsz annélkül közlekedni h meghalna a sereged. kb 40 lovassal+120 dárdással elmész és kinyirod a wazírt egy nagy támadás után. támadás után aztán folyamatosan attackolod az emirt , elfogy a lovéja 50 lovas lenyomod a tornyát bemész 120 dárdással, és a lovasokat teszed a tábortûz köré mert leönti õket olajjal, nagyrészük meghal,de a dárdások sértetlenek, kinyirják emirt.A megmaradt dárdásokat leteszed a legtávolabbi sakorba ott nem lövik ki õket, hozol 40 lovast meg 25 dárdás és igy lesz kb 100dárdásod, mikor ricsi betámad mert eddigre neki is elfogy a léje, ahogy elhaladt a serege legdöntöd atornyát lovasokkal megindidulsz közben a dárdásokkkal kinyirod ricsit.
A nizar ellen folyamatosan attackolsz 200 lovasijjász elintézi az ijjászait, 150 dárdásssal mész amzután hogy õ támadott mert akkor nincs nagy serege otthon a lovasokat járõrözteted és a dárdásokkal kiásod szembõl a kapu melett az árkot és ebszész kinyirják, farkas ellen ugyanez mivel oldalt nincs tornya mert azóta ugye nem csinált, 200 lovas járõrözik miután a farkas támadott mert akkor neki sincs nagy serege, 200 dárdás oldallt szedd ki a falat várok feltölt és bemész megölöd ennyi.
ez ha ügyes vagy alig 10-15 óra játék.
aki szeret strongholdozni az játszik vele ennyit , aki nem tudja igy megcsinálni az gyenge még akinek nincs ennyi türelme rá az meg ne játszon vele😊😊😊
Aki nem hiszi el az írjon ide és küldök neki mentést folyamatosan kb 15 db van am,i mutatja h én így csináltam meg😊
Gyertek srtonghold crusader hamachi szeróra!
Név:Strongholdozzunk!
Gyertek!
Név:Strongholdozzunk!
Gyertek!
ja igen,ha valaki belép akkor adjon egy msn-t itt!
Helosztok!
Akinek van kedve Stronghold Crusader-ni akkor lépjen be erre a hamachi hálózatba!
Felhasználónév: >>G-Unit<<
Jelszó:123456
Várok mindenkit😊
Akinek van kedve Stronghold Crusader-ni akkor lépjen be erre a hamachi hálózatba!
Felhasználónév: >>G-Unit<<
Jelszó:123456
Várok mindenkit😊
Gyertek srtonghold crusader hamachi szeróra!
Név:HunKings
Jelszó:anyadszeret
Gyertek!
Név:HunKings
Jelszó:anyadszeret
Gyertek!
sziasztok 😊 az lenne a problemam hogy csinaltam egy jo terkepet (legalabbis nekem teccik) 😊 amihez 8 jatekost teveztem de meg az elejen veletlenul a terep szerkesztojeben veletlenu kitoroltem az egyik kovartornyot es az urasagot 😛 hiaba telepitem ujra a kovartornyot az urasag az istenek nem akar megszuletni 😞 semmi kedvem nincs ujra kezdeni az egeszet 😞 valakinek van valami õtlete ? ha igen irjon ide plz [email protected] kossz 😊
hogy tudom a warchestet játszani?
Kell hozzá ugyebár a 1.2.1 es patch ?
Segítsetek az életem része a stronghold és enélkül szarul vok
Kell hozzá ugyebár a 1.2.1 es patch ?
Segítsetek az életem része a stronghold és enélkül szarul vok
Ha valaki szeretne 2v2-be tolni az vegyen fel msnbe: [email protected]
vagy írjon mailt: [email protected]
vagy írjon mailt: [email protected]
Sziasztok! Mivel nem látok Warez topicok így ide írom. Honnan lehet leszedni a játékot mert nekem van egy de az a problémám vele hogy nem tudok menteni benne elmentem a játékot de nincs ott a mentések között van erre valami megoldás? Köszi a válaszokat és bocs az off-ért
Üdvözöllek titeket! Létrehoztam egy klánt a neve: Knight and Mercenary
Honlap: www.kam-clan.mlap.hu
Public hamachi szerver:
Név: KaM Public Server (1) Stronghold Crusader
Jelszó: 123
Honlap: www.kam-clan.mlap.hu
Public hamachi szerver:
Név: KaM Public Server (1) Stronghold Crusader
Jelszó: 123
HAMACHIIIIIII >>>
NÉV: Crusaderdaily
JELSZÓ: gyereide
GYERTEK JÁTSZANI! 😊
MSN CÍMEM: [email protected]
NÉV: Crusaderdaily
JELSZÓ: gyereide
GYERTEK JÁTSZANI! 😊
MSN CÍMEM: [email protected]
Sziasztok! Akinek van kedve neten jáccani az hamachin lépjen fel. Akinek nincs meg a hamachi az innen leszedheti: http://www.hamachi.cc/download/list.php
Hálozat neve: Crusader_Extreme1212
jelszó: stronghold1212
Hálozat neve: Crusader_Extreme1212
jelszó: stronghold1212
Sziasztok Ez Egy Strongholdos Oldal Innen Magyarítás,A Játékot,Plusz karaktereket A Stronghold Extremet És Még Sok MÁst Klikk: gggg.mlap.hu
Katt Ide : http://buxto1.mindenkilapja.hu/
Ez Egy Buxto val kapcsolatos oldal amely kattintásokért fizet!
Minden levan írva... én havonta 300$ keresek és naponta csak 5 percet kell kattingatnom!
Megéri Elnézni erre az oldalra!! Klikk!!
Ez Egy Buxto val kapcsolatos oldal amely kattintásokért fizet!
Minden levan írva... én havonta 300$ keresek és naponta csak 5 percet kell kattingatnom!
Megéri Elnézni erre az oldalra!! Klikk!!
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve játszani hamachin lépjen fel ide:
name: dumaparti_stronghold_public
pass: public
Ha valakinek van kedve játszani hamachin lépjen fel ide:
name: dumaparti_stronghold_public
pass: public
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
CSá
Hogy lehet neten játszani?
Hogy lehet neten játszani?
magtár ,lakóház , piac ,fegyverratár,45 buzogány 45 bõrmellény ,ha már van 20 ember akkor már küld rá utána még 25 ,addig ne használd az embereket másra,persze lehet hogy valamit el kell adni hogy legyen pénzed,
Nekem már bármikor sikerül, az elején vedd le a játék sebességét 20 ra igy gyorsabb lehetsz és olvasd át amit irtam .HA a vazirt nem végzed ki az elején nincs esélyed .de s kapott arannyal már el lehet indulni.
hello valki enne oan szives h leírná h hogy kell neten gyurigatni vagy hamachin de részletesen h mit hova írjak honna ilyfajtán ja és ha valaki hamachit inditana szivesen játszanék kössz
Hátg a krva anyját aki kitalálta ezt a pályát sehogy se megy.
Kipróbáltam amit írtál de 5mp alatt annyi íjászt termelt hogy esélyem sincs kinyírni.Megpróbáltam vizesárkot ásni a kõfejtõ köré de onnantól meg hárman arról támadnak képtelenség bevédeni.
Kipróbáltam amit írtál de 5mp alatt annyi íjászt termelt hogy esélyem sincs kinyírni.Megpróbáltam vizesárkot ásni a kõfejtõ köré de onnantól meg hárman arról támadnak képtelenség bevédeni.
ez a warchest 30. pálya
a balra alattad lévõ vazirt ki kell végezni rögtön az elején ,ez csak buzogányossal sikerül,mert messze van.Csinálsz 45 buzogányost, éskét hullámban 20 és 25 ráküldöd a vazirra.Utána ki tudsz tenni két kõfejtõt,meg három vasbányát.Persze közben már gyártani kell az ijjakat. vegyesen ijjász és ijjpuskás kis kaputornyokba egyre kijjebb helyezed õket.Amikor megkapod a vazir aranyát venni kell ijjakat .
az utolsó 30. szintet hogy nyomtátok le?Jól elaltatott a játék , eddig alig volt kihívás ez meg halálra szívatós! Hatan támadnak és nincs mit betakarítani , de a legnagyonbb gond a kõhajítók okozzák szétütik a tornyokat .
a másodiknak jónak kell lenni ,akkor már elfogadta
Szocske21!
nem sikerült elküldeni
nem sikerült elküldeni
ha van e-mail címed akkor lépj be es menny a levél vagy levél küldésére.
ha megvan akkor valahol van ojan hogy fájl csatolása vagy mi. arra rákattintasz,és hozzácsatolod a stronghold crusader extreme végigjátszásának (vagy elég hogy ha csak a végefelé van a mentés) és a címzetthez beírod az emailcimem:[email protected]
ENNYI!!
ha megvan akkor valahol van ojan hogy fájl csatolása vagy mi. arra rákattintasz,és hozzácsatolod a stronghold crusader extreme végigjátszásának (vagy elég hogy ha csak a végefelé van a mentés) és a címzetthez beírod az emailcimem:[email protected]
ENNYI!!
ha nem sikerült irj vissza ,nagyon sokáig töltötte
megpróbálom,még ilyet nem csináltam légy türelmes ,mármint a küldést
szocske21!!!
el tudod küldeni a stronghold crusader extreme utolsó pálya mentését?
itt az ímélcímem:[email protected]
elõre is kösz!
el tudod küldeni a stronghold crusader extreme utolsó pálya mentését?
itt az ímélcímem:[email protected]
elõre is kösz!
császtok
nekem olyan problémám lenne h hamachin toljuk 4-en minden fasza megtalálnak engem mivel én vok a host beállítok mindent és amikor elindul akkor kb 10 perc után beadja h a kapcsolat megszakad és egy csík tölt. tölt kb 1 percig majd folytatódik a játék. majd 2 perc múlva megint de akkor már tovább tölt és egyre sûrûbben és egyre többet csinálja. nem tom h miért😞 vkit esetleg tudna segíteni?
(am ha 3-an toljuk akkoris ez van )
nekem olyan problémám lenne h hamachin toljuk 4-en minden fasza megtalálnak engem mivel én vok a host beállítok mindent és amikor elindul akkor kb 10 perc után beadja h a kapcsolat megszakad és egy csík tölt. tölt kb 1 percig majd folytatódik a játék. majd 2 perc múlva megint de akkor már tovább tölt és egyre sûrûbben és egyre többet csinálja. nem tom h miért😞 vkit esetleg tudna segíteni?
(am ha 3-an toljuk akkoris ez van )
sziasztok!
én is tudok 1 trükköt, amivel láthatod az ellenfél orgyilkosait chat nélkül....
szóval rákattintassz egy épületre, hogy fel akarod építeni de nem építed, hanem az ellenség várának területét pásztázod vele ( mert ha akarsz 1 épületet építeni, ugyebár egy fehéres folt jelenik meg, amibe ha egy ember belesétál akkor 1 piros kis nényzet jelenki meg) és ha látsz kis piros négyzeteket és ember nics felette akkor fogod tudni, hogy azok orgyilkosok....ennyi
én ezt inkább hálózati játékhoz ajánlom, de lehet singleplayerben is használni.
remélem érthetõen fogalmaztam, ha nem szoljatok és megpróbálom valahogy máshogy elmagyarázni,..
sok sikert!
én is tudok 1 trükköt, amivel láthatod az ellenfél orgyilkosait chat nélkül....
szóval rákattintassz egy épületre, hogy fel akarod építeni de nem építed, hanem az ellenség várának területét pásztázod vele ( mert ha akarsz 1 épületet építeni, ugyebár egy fehéres folt jelenik meg, amibe ha egy ember belesétál akkor 1 piros kis nényzet jelenki meg) és ha látsz kis piros négyzeteket és ember nics felette akkor fogod tudni, hogy azok orgyilkosok....ennyi
én ezt inkább hálózati játékhoz ajánlom, de lehet singleplayerben is használni.
remélem érthetõen fogalmaztam, ha nem szoljatok és megpróbálom valahogy máshogy elmagyarázni,..
sok sikert!
Nálunk is ez a probléma..4 en játszunk s csak 1 embernél mûködik a host..ugyanaz a verzió van mindenkinek
Ha sikerült megoldani problémát lécci oszd meg velünk
Ha sikerült megoldani problémát lécci oszd meg velünk
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
asszem ez a reg-ed se lesz meg sokáig 😊
helló! Hamachin lehet Crusaderezni 😄szóval akinek van kedve szóljon!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Törölt felhasználó
ADNA VALAKI 1 DIREKT-ÍP-T ?? pls pls
Törölt felhasználó
ja
hehehe, ez ám az önbizalom
Törölt felhasználó
Heló. Még új vagyok.Adna valaki direkt ip-t ??? Kihívom és kikap!!!!!