Stronghold Crusader
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitöröltem és tényleg minden eltünt mintha frissen lenne telepítve a játék. Ezt akartam most már kiírhatom.
Amúgy elég nagy hiba szerintem a fejlesztõktõl, hogy nem raktak a játékba egy olyan opciót, ahol profilokat lehet létrehozni és törölni.
Örökhálám neked lovag! 😄
Amúgy elég nagy hiba szerintem a fejlesztõktõl, hogy nem raktak a játékba egy olyan opciót, ahol profilokat lehet létrehozni és törölni.
Örökhálám neked lovag! 😄
érthetõ
crusader.cfg fájl az, amiben tárolja a profilt. ha ezt kitörlöd, akkor az annyi, mintha új profilt csinálnál. a játékban nem lehet babrálni igazán a profilokkal, de pl ebben tárolja azt hogy a hadjáratban hol tartasz vagy hogy mi a neved és a címered, illetve uraságod milyen típusú. a nevedet telepítés után kéri, majd késõbb a menüben lehet módosítani, gondolom már rájöttél.
a csirkék azok segítség miatt vannak, úgy tudod eltüntetni, hogy megcsinálod azt a pályát. de ha új profilt csinálsz, akkor a hadjárat része (történelmi és a keresztesek nyomában is) a játékban.
crusader.cfg fájl az, amiben tárolja a profilt. ha ezt kitörlöd, akkor az annyi, mintha új profilt csinálnál. a játékban nem lehet babrálni igazán a profilokkal, de pl ebben tárolja azt hogy a hadjáratban hol tartasz vagy hogy mi a neved és a címered, illetve uraságod milyen típusú. a nevedet telepítés után kéri, majd késõbb a menüben lehet módosítani, gondolom már rájöttél.
a csirkék azok segítség miatt vannak, úgy tudod eltüntetni, hogy megcsinálod azt a pályát. de ha új profilt csinálsz, akkor a hadjárat része (történelmi és a keresztesek nyomában is) a játékban.
Tehát, a játék a feltelepítés után, csak az elsõ küldetés szabad a többi nem?
Nekem az a baj, hogy amint beteszem a gépbe, nekem nincs a játékhoz Install Wizard. Tehát csak a CD-rõl átmásolom a C:/-re aztán elindítom az exe-vel. Még régen adta oda nekem egy barátom. De úgy, írta ki hogy a mentései benne voltak a játékban tehát a profil neve és így, akkor a Keresztes Hadjáratban a három lecsirkézett küldetés aztán még egy.
Nem tudod azt, hogy hogyan lehetne a Hadjárat módban a csirkéket eltüntetni? Tehát amint felmásolom a gépre és elindítom akkor csak az elsõ küldetés legyen.
Remélem éthetõ voltam😄D
Nekem az a baj, hogy amint beteszem a gépbe, nekem nincs a játékhoz Install Wizard. Tehát csak a CD-rõl átmásolom a C:/-re aztán elindítom az exe-vel. Még régen adta oda nekem egy barátom. De úgy, írta ki hogy a mentései benne voltak a játékban tehát a profil neve és így, akkor a Keresztes Hadjáratban a három lecsirkézett küldetés aztán még egy.
Nem tudod azt, hogy hogyan lehetne a Hadjárat módban a csirkéket eltüntetni? Tehát amint felmásolom a gépre és elindítom akkor csak az elsõ küldetés legyen.
Remélem éthetõ voltam😄D
miután megcsináltad a küldetést, utána tudod a következõt és így tovább. késõbb a csirkéket is érdemes megcsinálni, mert avval tudod a nehezebbeket kihagyni, de max 3-at.
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni azt, hogy a játék telepítése után a Keresztes Hadjáratban, csak az elsõ küldetés szabad?
Mert, nekem az elsõ három le van csirkézve és a negyedik pályával kezdõdik a hadjárat.
Elõre is Köszönöm!
Megszeretném kérdezni azt, hogy a játék telepítése után a Keresztes Hadjáratban, csak az elsõ küldetés szabad?
Mert, nekem az elsõ három le van csirkézve és a negyedik pályával kezdõdik a hadjárat.
Elõre is Köszönöm!
igy mit csináljak nemtok senkivelse gamelni ááh jáccani akarok már valaki segitsenmár.
hugi beléptem hozzád irj rám én fennvok mostis és játszunk én leszek a host ugyhogy ird be az ip cimem és csatlakozz ha benne vagyy irj ide egy igent
de azt meg nem tudom,hogy müködik😞
leginkább gameranger-en találsz embereket és magyarokat
Sziasztok!
én is nagyon szeretnék neten játszani,de nem találok egy szervert sem,ahova beférek!
Ahova meg betudtam lépni,ott meg soha senki nincs fenn!
Hamachin csináltam egy szervert Hugi89 és a jelszó zsuzsi
segitsen valaki
adjatok egy szervert ahova beférek és tudunk játszani neten
kérlek titeket!
én is nagyon szeretnék neten játszani,de nem találok egy szervert sem,ahova beférek!
Ahova meg betudtam lépni,ott meg soha senki nincs fenn!
Hamachin csináltam egy szervert Hugi89 és a jelszó zsuzsi
segitsen valaki
adjatok egy szervert ahova beférek és tudunk játszani neten
kérlek titeket!
én is hamachival csinálom de van 1kis gondom nemtom hogy kell másoknak mondani hogy jöjjön játszani hiába irok hamachiba neki nem válaszol nemtom mi tévö legyek.
Hello! Abban szeretném segítségeteket kérni h haverral szeretnénk hamachin keresztül játszani de mindig megszakad a kapcsolat! Aki tud kérem segítsen! Köszönöm
Csatlakozatok
szerver neve:Knights Unio
jelszó:Knights
szerver neve:Knights Unio
jelszó:Knights
szerver neve: Battleknight1
Jelszó: 12345
Jelszó: 12345
Sziasztok.
Szeretnék hálózatban játszani 2 db laptopon routeren keresztül. Az egyik gépen Xp van a másikon Windows 7.
Letöltöttem a Hamachi programot ott látja is egymást a két gép.
A játékban amikor az xp-s géprõl indítom a játékot a windows 7 es gép látja a játékot de amikor csatlakoznák hozzá kidob a játékból.
Amikor a Windows7es géprõl csinálok játékot akkor viszont az XP-s gép nem látja a játékot!
Ötletek? Köszi.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Szeretnék hálózatban játszani 2 db laptopon routeren keresztül. Az egyik gépen Xp van a másikon Windows 7.
Letöltöttem a Hamachi programot ott látja is egymást a két gép.
A játékban amikor az xp-s géprõl indítom a játékot a windows 7 es gép látja a játékot de amikor csatlakoznák hozzá kidob a játékból.
Amikor a Windows7es géprõl csinálok játékot akkor viszont az XP-s gép nem látja a játékot!
Ötletek? Köszi.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan szedhetem le a Stronghold Crusader-nek az 1.0 verzióját?
Nem tudjátok honnan szedhetem le a Stronghold Crusader-nek az 1.0 verzióját?
Sziasztok!
Hogy lehet klánt csinálni, vagy belépni?
Hogy lehet szerón játszani?
A választ létszi küldd el e-mail ben :[email protected]
Sziasztok!
A választ létszi küldd el e-mail ben :
Köszi,már tárgytalan,megvan!
Sziasztok!
Segítsen légyszi valaki!Keresem a Stronghold elsõ kiadását.Honnan tudnám megszerezni?Sajnos az alcímére nem emlékszem/vagy nem is volt neki/ Köszi elõre is
Segítsen légyszi valaki!Keresem a Stronghold elsõ kiadását.Honnan tudnám megszerezni?Sajnos az alcímére nem emlékszem/vagy nem is volt neki/ Köszi elõre is
benne vagyunk de elég szarok vagyunk😄
Lehet valamelyik nap fel megyek rá + haverom 2v2 tudnánk tolni?? valami egyénileg kreált pályán?? írj privátba és megbeszéljük a részleteket!
Én csak ezt tudom hogy van Multiba
Hamachi:
Név: StrongholdHun
Jelszó: 123456
Mindenkit várunk szeretettel, esténként szoktunk játszani(1-2 naponta)
Mindenkit várunk szeretettel, esténként szoktunk játszani(1-2 naponta)
Köszi megvan cska az zavart meg hogy csak multiba van iylen kérdõjel. Singleplayerbe nem lehet beállitani ugyna ezeket valahol?
amikor pályát választok meg szövetségeseket osztod el meg ahol lehet még csetelni (de még nem vagytok a játékrészben) és ha jól emlékszem ahol az aranyat lehet osztani ott van mellette vagy kicsit alatta(ez Stronghold Crusader)
ez pontosan merre van, mert nem találom.
"kardosok és egyéb ilyen egységek nem tudják leverni a falat(ostromgép kelljen a fal áttöréséhez)"
ezt belehet állítani a játék elõtt! asszem van egy Sárga kis kérdõjel és ott!
ezt belehet állítani a játék elõtt! asszem van egy Sárga kis kérdõjel és ott!
El is felejtettem ha van egy álltalam készített pálya és neten játszom szükséges hogy a haveromnak is meglegyen a köös játékhoz?
Üdv
Haverommal szoktunk Hamachin játszani aki gondolja csatlakozhat!
A másik az hogy nem tudtok olyan modot ami megnehezíti a játékot, erõsebb és inteligensebb gépi ellenfeleket ad a játékhoz+olyan modot ahol kardosok és egyéb ilyen egységek nem tudják leverni a falat(ostromgép kelljen a fal áttöréséhez)
Haverommal szoktunk Hamachin játszani aki gondolja csatlakozhat!
A másik az hogy nem tudtok olyan modot ami megnehezíti a játékot, erõsebb és inteligensebb gépi ellenfeleket ad a játékhoz+olyan modot ahol kardosok és egyéb ilyen egységek nem tudják leverni a falat(ostromgép kelljen a fal áttöréséhez)
Sziasztok!
Valaki pontosan el tudná magyarázni hogy lehet Hamachival játszani? Pontosabban a multiplayer részben mire kéne menni és miket kéne beírni
SÛRGÕS LENNE!!!HELP!!!!
Valaki pontosan el tudná magyarázni hogy lehet Hamachival játszani? Pontosabban a multiplayer részben mire kéne menni és miket kéne beírni
SÛRGÕS LENNE!!!HELP!!!!
iLove oHs.
Nekem magyar a szöveg és a hang is
Hamachi szerver
név:újserver
jelszó:újserver
név:újserver
jelszó:újserver
a bonus karaktereket honnna ntudom leszedni 3 meg van az európai karakteren ispán fülöp meg a harmadik állítólag van még 5 !!
http://darkknightklanoldal.honlapepito.hu/?modul=forum
CSáó a fenti linek egy klán oldala ha szeretnétek tudbi többet kata linkre sok jo dolog van ben régeb ota megvan az oldal de még most tudtam megoldani h nézétek meg irajtok nyugodtan ha nemértetek vmit na csá
CSáó a fenti linek egy klán oldala ha szeretnétek tudbi többet kata linkre sok jo dolog van ben régeb ota megvan az oldal de még most tudtam megoldani h nézétek meg irajtok nyugodtan ha nemértetek vmit na csá
áháááá
srácok Stronghold Crusader Extreme ki jött magyarúl?? vagy csak sima Stronghold Crusader ??????
igen ezaz és jól mentettem!
õõõ fogalmam sincs😄 nem lehet hogy rosszul menteted el?(faces.bmp?)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
próbáltam meg nyitottam photoshopba és el mentettem hibát ír ki és nem indítja aj átékot:S:S vagy minden félek éppen csak paintbe nyithatom meg ??:S
okés meg van 😄
vagy átszerkeszted vagy csinálsz az üresek helyére sajátot!
ééés itt meg nyitotta egybe mindet e mellé szerkesszek vagy ezt szerkesszem át ??
kösze!😄
egyszerû....faces.bmp fájlt megkeresed megnyitod paint-ba azt rajzolsz saját logót!
srácok Amikor multiban játszottmam ások ellen láttma hogy nekik más a logójuk amit alapból lehet változtatni azt hogy tudod meg csinálni hoyg saját képem legyen a játékba??
ja és van új hamachi szerónk, gyertek amíg nincs teli
felhasz.név.: CrusadeR V.I.P. 2. | jelszó: CrusadeR V.I.P. 2.
a full szerónk címe:
felhasz.név.:CrusadeR V.I.P. | jelszó:CrusadeR V.I.P.
felhasz.név.: CrusadeR V.I.P. 2. | jelszó: CrusadeR V.I.P. 2.
a full szerónk címe:
felhasz.név.:CrusadeR V.I.P. | jelszó:CrusadeR V.I.P.
www.crusadervip.mlap.hu
Crusader V.I.P. - az elit klán oldala, nem csak kláninfókról 😉..fórumot használni 😊
------------------------------------------------------------------------
várunk klán kihívásokat
Crusader V.I.P. - az elit klán oldala, nem csak kláninfókról 😉..fórumot használni 😊
------------------------------------------------------------------------
várunk klán kihívásokat