Stronghold Crusader

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel tudnám felvenni a Stronghold Crusadert? Mert a Fraps nem engedi. :/ Lécci válaszoljon valaki mert már gyakorikerdeseken is feltettem youtubon is meg a lent megemlített oldalon is de sehol se kapok választ. 😞
Mert multizok pár haverommal és fel szeretném venni.
Üdvözletem mindenkinek!

2014. 01. 03.–tól a ~B((HUN))H~ nevû Stronghold Crusaderrel foglalkozó klánunk újraindul.
Klánunknak több éves múltál és számtalan játékossal büszkélkedhet.
Klánunk nevét és kiemelkedõbb játékosaink nevét világszerte ismerik.
Klánunk lényege, hogy aki fanatikusan ûzi a S.C.-t azt megtanítjuk a játék legmagasabb szintjén játszani, amin a világ klánjai is jászának.
Aki belekóstolna klánunk életébe és szeretné megmutatni, hogy mit tud, az jelentkezzen!
A weboldalunkon a Tagfelvétel menüben keressétek a vezetõk elérhetõségeiket.

www.bhunh.ucoz.com
benőmenő
Amint megcsinálják, hogy config buzerálás nélkül is elinduljanak fullhd alatt, már veszem is meg õket!
Magyar szinkront rá lehet tenni valahogy? Nincs az angollal semmi baj, de a magyar nagyon epicre sikerült 😄
hihihi

Na ma végre megjelent a HD! 😄DDD

Nekem az a problémám az AI-val hogy rendkívül buta, az elején megtudja szorongatni az embert de utána már semmi kihívás nincs benne. Nem tudtok valamit amivel lehetne nehezíteni a játékot, vbagy valami mod-ot?
Sziasztok. Van aki még játszik, ezzel a játékkal?
www.bh-hun-clan.ucoz.net
A letöltések menüben megtalálod amit szeretnél! 😄

Hello!
Letöltöttem a Crusadert de kéne hozzá magyarítás, valaki tudna linkeli eggyet?
tragikus ez a jatek de igy hogy meg az idot se lehet gyorsitani maga a kinszenvedes
Valaki segítene? a történelmi hadjáratokban a király hadjáratánál a limasol ciprus meghódítását egyszerüen nem tudom megcsinálni.
Csatlakozzatok Magyarország egyik legnagyobb Stronghold Crusaderes klánjához.
~B((HUN))H~ Klán

ja meg citadella multiplayerben
van valahol a crusaderben hajó?
nagyon hiányolom mert láttam már olyat is hogy egy kockányi víz, se híd, se semmi és kib@szottul idegesít!
És még az is zavar hogy építek 100 házat, tele a népszerûség és a parasztok még mindig 24en vannak és egymásra sétálnak így olyanok történnek hogy 10 emberbõl lesz 1 lovag vagy íjász vagy akármi.
nem tud valaki valamit???
Nyitok egy 2. szervert, az elsõ folyamatosan betellik
MARODI2
12345
AZ INAKTÍVAKAT FOLYAMATOSAN TÖRLÖM!
hamachi stronghold crusader 1.1 új szerver:
MARODI
12345
Uj Halozat (Hamachi)

Gam3S ><>
123
Csináltam egy szervert, mert az összes betelt már...

Strongholdosszeró
123456
skate00
am lenne egy ötletem, kéne csinálni Hamachi szerót, vagy 2 õt, vagy akár 3 at, mert nem találok ellenfeleket, már végignéztem vagy 10 szervert, és abból 1 volt jó azon is volt 1 inaktív tag.
szall jólenne egy ilyen, és betenni bannerba, és akkor nagy valószínûséggel mindig lenne fent valaki.

skate00
Hello, nállam ugyan ilyen gond van.
A haverom , mással tud játszani, de viszont velem, nem megy, megvan a hamachi szoba, meg minden de nem talál semmit ,csak keres.
mind a 2 önknek v1.1 es verzió van.

uikka
nem tom
lehet mind a kettõnknek v1.1-es :S

Megeshet, hogy nem egy és ugyanazon verzióval akartok egymáshoz csatlakozni.

uikka
cs all!!!
én a haverommal szeretnék stronghold crusaderezni Hamachival.
de az a probléma, hogy akárki nyit szervert nem találja a játék
csak keres-keres és keres...
mi a probléma?

Stronghold Crusader hamachi hálózatok tárhelye: http://stronghold.comlu.com/Forum/viewtopic.php?f=3&t=5
Honann lehet letölteni a stronghold crusader-hez magyarositást??
Gyulam
Gyulam1
Gyulam2
jelszó:123
Új server!!!!

Név:*Komlos Crusader*
Jelszó: komlos
Nekem olyan gondom volna a Stronghold Crusaderrel, ha elkezdek multizni Hamachin keresztül a haverokkal, akkor folyamatosan ledob, ha én csatlakozok és akkor, is ha én nyitok új szobát. Legelsõ alkalommal tökéletesen mûködött, amikor hármasban nyomtuk. Most, hogy csak 2en próbálkozunk, pályától, ellenfelek számától függetlenül 5-10 perc játék után kidob. (Net nincs leterhelve, mindent kinyomtam, Comodo tûzfalban minden hozzáférés engedélyezve van neki.)
hooah
Valaki játszik az Extreme-el multiban?

És amugy nekem is bajom van a Multiplayerrel.Eccerüen alig talál hálozatot meg minden.
Köszi szépen.Igen télleg nem használok zsoldosokat csak akkor ha Szaladin ellen vagyok./És ez nagyon ritka/.És amugy tényleg az ijpuskás a favorit.Én szeretem mondjuk a Dárdást is.Szaladint ugy lehet könnyen legyõzni hogy csinálsz sok arab gránátost és a várfala alá mész és a zsoldosközpontját megdobod gránáttal.Mivel zsúfoltan építkezik a tûz begyujt mindent.Mégegyszer köszi.
Én meg 2002-es gamestaron találkoztam vele mint demo játék,rongyosra játszottam rá 1 éve beszereztem és azóta is játszom,bár voltak szünetek amikor agyamra ment néhány dolog a játékkal kapcsolatban,fõleg az érzékeny multi okán ami mindig ledob valakit,plussz a horse archer rush miatt XD....

Nos elméletileg egyforma erõsek,bár egyesek szerint az arab ijász jobb már nem emlékszek miben de van egy kis elõnye...De alig látható,sokkal olcsóbb a keresztes ijász.

Zsoldosokat nem használsz???
Se horse archert,se assasiant?<#wilting>...

Meg a kérdésedre adott válasz is helyzetfüggõ....
Az európaiból:számomra az íjpuskás a favorit az egész játékban a kedvenceim szinte áttörhetetlen védelem illetve támadáskor is jól jön😄
De amúgy keresztesekbõl majdnem mind használható leszámítva a lándzsást(ami esetleg árkot ásni jó,bár akkor már inkább rabszolgák).Illetve a swordsmanek túl lassúak az én ízlésemnek.

Sziasztok.3 éve strongholdozok de még azt nem tudtom kifigyelni hogy a Crusaderben az arab vagy a keresztes íjász az erõsebb vagy nagyábból ugyan olyan.Én amugy CSAK keresztesekkel harcolok.ZSoldosokkal abszolút nem.Jah és még valami.A keresztesek vagy a zsoldosok érik meg jobban.
Elõre is kösz.
Bence mage
Ez a topic a játékról szól és nem a warezelésérõl

Ezt hogy érted?
Töltsük is le helyetted?

Valaki mondana egy oldalt vagy linket ahol letölthetõ a Stronghold Crusader Extreme magyarul?
szval kainek kell vlaami vegyen fle msn rel ehet válogatni<#bee1>
és csináltam egy nagyon jo várépitö mapotjobb mint mindeggyik másik vanna kbenne dombok és megcsináltam hogy lehessen rajta járni meg források és vizes lejtös dombok meg van sziget van rajta minden nagyon szép map akinek kell az irjon msn en [email protected]<#taps><#dumcsi><#dumcsi><#buck><#wow1><#mf2><#beka3><#email><#hamm>
de van még kurva jo várak pl: omars twings ami a stronghold extreme be van 80% os pontossággal megépitettem
császtok Dávid vagyok Strongholdozok énis én megépítettem a 4 farkas várát a szaladinét is mindet patkányét is kalifájét kigyojét szultánét oroszlánszivü richárdét disznojét valamibol nincs meg mind de van tobb mint 1 :: ÉS 90% OS PONTOSSÁGGAL valamelyik 100%!!! ha kell valamelyik vegyé lfel msn re [email protected] és elküldöm a mentést ingyen!
Sziasztok a KaM Clan: www.Kam-Clan.mlap.hu nak meg nyílt a második public servere:

Név: KaM Public Server (2) Stronghold Crusader

Jelszó: 123

Admin: Grap King
csöves szar
bui
Helló!

Új szerver indult:

Név: .::| Stronghold Crusader Fan |::.
Jelszó: SCF

Friss és ropogós, csapjatok le rá.. 😉
Nekem kifogástalanul mûködik Win7 alatt!
PlogT
egyelõre nincs

hi azt szeretném kérdezni h nekem windows7 em van és nem kompatibilis vele a játék nincs erre valami patch ?

Oldal 1 / 18Következő →