Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Ezeket hol kell legyõzni a játékon belül? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A hamachival való csatlakozásnál látja a host-ot és mikor rákattintok akkor megáll,majd kilép.

Na szóval az van hogy...
Verzió ugyanaz,tûzfal nincs,gamespy-on waiting for host-nál megáll a tudomány,hamachin keresztül kilép a játék hagyományos winfos hibaüzenettel,melynek szövegét ismered szerintem.Abból senki nem lesz okosabb.

Esetleg más valaki akinek korábban hasonló gondja volt,megosztaná-e mit tett a siker érdekében,mert visszaolvasván látom hogy egy ez egy valóban népszerû téma.

Kösz

asdfgh00
Látom elég általános jelenség a netes játék "nemmûködése". Természetesen ennek mindig oka van!
Hátráltató tényezõ lehet:
- nem azonos verzió
- router-es hostolás nem mûködik (csatlakozás igen!)
- windows tûzfal -on a Stronghold Crusader blokkolva van.

Ezek a legjellemzõbbek, de akadhat még más probléma is. Arról még nem hallottam, hogy tört verzió nem mûködne neten, de elképzlehetõ.

Azt pedig, hogy hibaüzenettel kilép a csatlakozáskor egyéni probléma, ez valami egyedi hiba lehet. Ha esetleg bõvebben kifejtenéd a hibaüzi tartalmát, még talán segíteni is tudnék...

Szewy
Az én taktikám:
-Frigyes: Faltörõ kos,3o dárdás, 30 kardforgató
-Fülöp: 30 dárdás
-Fõispán: mivel sok nyílpuskást csinál, ezért: 60 dárdás, 30 kardforfató, ostromtorny. Nála vigyázni kell, mert a tornyai közé olajosárkot rak, nem ott kell felmászni! A városát is általában felgyújtja! 😊

Szewy
Kecsuvarga te vagy az én emberem!
Ha van msn-ed lécci vegyél fel!
Az msn-em: [email protected]

HElo nekem meg van "wazír"
HELO mindenkinek!
NEm tudjátok hogy honnan lehet letölteni a szinkront, aki tudja vagy elkûldené nekem vegyen fel msn-en : [email protected]
Nem tudom, unokaöcsémnek kellene, nem tudom, honnan szedte le, õ kért meg, hogy nézzek már utána a neten, hogy írnak-e róla valahol, de nem találtam ezzel kapcsolatos információt. Szóval, ha valaki tudja a bonusz ellenségek legyõzését, légyszi írja már meg.
Szewy
Nincs meg senkinek a Wazir??!! 😞
Ha mégis kérem jelentkezzen!!

Szevasztok!

Egy szokásos kérdést tennék föl.
Mit kell tennem hogy elinduljon a multi?
Próbáltuk hamachival de addíg jut hogy látom a játékot és aztán hibaüzenettel kilép,gamespy-al detto.Visszafelé is ugyanez a helyzet.
Arra volnék kiváncsi mi lehet a gond?Router mögött vagyok,másolt játék.
Esetleg patch segíthet ezen vagy valami verzió különbség okozhatja-e?
Jó lenne ha valaki segítene mert régen is rengeteget játszottam vele és ki szeretném végre próbálni ember ellen de nem akar összejönni.

Elõre is köszönöm

asdfgh00
egyébként te honnan szedted le õket?
mert asszem nem mindenhonnan a jó fájlokat szedi le. valami ilyesmit hallottam...

asdfgh00
legyõzni?
olyan nehéz volna?

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a 3 bonusz ellenséget (Frigyes, Fülöp, Fõispán) hogyan lehet legyõzni?
Szewy
Fec papa, ha még látogatod ezt a lapot, lenne 1 kérdésem: ami neked +8 gépi karakter van abba nincs benne a Wazír?

asdfgh00
tudtomal csak 3 van, de biztos én vagyok a hülye 😊

Szewy
nem tudja valaki megmondani, hogy honnan lehet megszerezni az 5 bónusz karaktert? (Wazír, Emír stb...)

asdfgh00
grat! 😊

acsati
na sikerült megcsinálnom azt a pályát. nem is volt nehéz csak az jol kell csinálni az elején
asdfgh00
köszönöm! 😊

acsati
én a szinkronossal játszok
amugy a folyo jobb parjtán vagyok ahol semmi fa 😞
Fec papa
acsati, a térképet vágom melyik de a küldetést nem :S, melyik odalon vagy? a folyo jobb vagy bal partján? amugy szerintem hivatalos a szinkron nekem is egyszer megvolt csak letöröltem és utána meg már nem találtam és le kelett töltenem netrõl :S

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Esrohnoil
Én nem tom h. mennyire hivatalos, de szinkronnal együtt lett kiadva, azaz már rajt volt a cd-n. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

asdfgh00
a magyar szinkronos verzió nem hivatalos ugye?
asszem nem, én úgyemlékszem 😊
Acsati neked pedig sok sikert a pályához!

Esrohnoil
Nekem a magyar szinkronos verzió van meg. Emlékszem, jókat vigyorogtam a beszólásokon. pl.: "Vajon hány fér belõlük a lándzsámra?"
Vagy a tanácsadó beszólása, amikor a legmagasabbra emeled az adót:
"Kérem uram, nekem családom van." 😊

A történelmi hadjáratban egyedül 1 küldetést nem tudtam csak megcsinálni, Jaffa elfoglalását.
Valakinek van oda jó stratégiája?

acsati
hú nem tom pontosan 4 farkas van ellenem és a pálya jellemzöje hogy van a folyon egy sziget amin csak vas és kõ van
Fec papa
na mostanában eltüntem inenn a fórumról 😊 Acsati melyik pályán is tartasz? 😊

acsati
igen én is tök jol el vok vele. attol hogy régi meg nem fullos a graf nekem bejön. nincs semmi jo játék mostanában
asdfgh00
ööö ezért jó ez a játék... mert mindig van valami buktató! 😊
mégha ez egy kicsit idegesítõ is folyamatában

acsati
jo de kéne pénz... most ha igy belegondolok lehet télleg tudom temrleni.
de pénz kell mer nincs fa se vas... vagyis egy ilyen nagy szigeten van kõ meg vas de ott az ellenségek vannak :S
asdfgh00
megoldás: ne termeld 😛
jólvan, ez szemét dolog volt... azért a -8as adót már nemnagyon kéne fokozni egy ilyen pályán

acsati
mer szar pályán vok és nincs területem
asdfgh00
miért nem tudod termelni?

acsati
hát amiota nem tudom termelni és nincsenek szövetségesek 😄
asdfgh00
sört mióta kell venni?

acsati
azt venni kell és most nagyon nincs pénzem... és semmit se lehet terlemni olyan szar pályán vok
asdfgh00
nemtudom, én még sosem alkalmaztam. a sör az biztosabb 😊

acsati
a zsúfoltságot hogy kell ugy megcsinálni hogy pluszt kapjak érte? mint pl a valláshoz vagy vmi. Légyszi segitsetek! Köszi

itt a kép
acsati
oké nem tudtam. de olyan nehéz pályán vagyok 😞 nem tudok semmit termelni és 4en vannak ellenem
asdfgh00
az a "köves rész" gázló... egyébként igen.

acsati
hellotok
azt szeretném kérdezni hogy folyón csak ugy lehet átkelni ahol van ilyen köves rész? mer nagyon át szeretnék menni máshol de nem tudok 😞
asdfgh00
de ez csak msn cím, az e-mail az más😊

lang14
.ru orosz oldal... aranyos

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

asdfgh00
nem 😊
blgida@mail.ru
...szokatlan, szokatlan, de hát technikai okok miatt van így!😊

nem [email protected] ?? nem rosszul írtad le ??
Törölt felhasználó
Ha valakinek kell a game magyarul akkor írja ide az e-mail címét!!!
asdfgh00
[email protected]
ez az MSN címem, itt beszéljük meg a dolgokat. 3-an már biztosan vagyunk, illetve egy másik barátom is valószínûleg jönni fog ,az már 4.
szóval vegyetek fel, és egyeztetünk!😊

Én is meg a haverom is szívesen játszanánk veletek ,ha errõl van szó.És ha igen akkor kit kell felvenni msn-re ?
asdfgh00
felvettelek. várom a további jelentkezõket!

Fec papa
akkor ide irom mert nem szeretek e-mailezni.:[email protected]