Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asdfgh00
nem neked szólt, te kultúráltan használod a fórumot, úgy ahogy azt kell!
Realtibi, vagy hogyhívjáknak szólt... tök értelmetlen hsz.

Egyébként valóban azért vannak ezek a szabályok, hogy ne legyen egy vár bevehetetlen, viszont legyen esély megvédeni is. Örömmel látom hogy jelentkeznél, de ide nem kell semmilyen engedély, csak egy msn cím😊

Nem akar valaki játszani velem meg a haverommal ? msn címem: [email protected]
Fec papa
asdfgh, ez most nekem szólt? 😄 mármint a #339. hozzászólás.|||engem érdekel a dolog és tetszik hogy csak 3 réteg fal + 1 csipkés és a vizesárkos megoldás, igy legalább nem lesz bevehetetlen a vár.., ha adsz rá engedélyt akkor majd jelentkeznék <#vigyor> mindig is kedveltem a játékot.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

asdfgh00
No ha minden igaz, akkor hamarosan elindul egy Stronghold Crusader bajnokság. Hát, hümm. Ez alatt a bajnokság alatt valami olyasmit értek, hogy - termésetesen - vannak nevezõ játékosok, akik felkerülnek egy tabellára. Ezen a tabellán a cél az elõrehaladás, természetesen minél magasabbra és magasabbra. Ez persze még közel sem kristályosodott ki, de valószínûleg a következõképpen alakulnak a dolgok:
Egy-egy gyõzelemmel lezárt parti 3 pontot jelent a gyõztesnek, a vesztes nem kap pontot. Ha a játékosok "nem bírnak egymással", vagyis közel azonos tudásúak, és egyikük sem képesa gyõzelemre, közös megegyezés alapján megállapodhatnak egy döntetlenben. Döntetlen esetén mindkét fél 1-1 pontot kap. A játékos-létszám függvényében dõl el, hogy egy játékosnak hányszor kell játszania egy másik játékossal (tehát pl. ha 6an leszünk, akkor várhatóan mindeki mindenkivel 2szer fog játszani, de ha 12-en akkor csak egyszer). A partikon vagy én, vagy valamely rendezõtársam mindeképpen részt fog venni, mint megfigyelõ fél, a szabályos játékmenet érdekében. A játékra vonatkozólag lesznek nagyon fontos szabályok is az egyenlõség érdekében, pl.: a várfal vastagsága nem lehet vastagabb 3 fal + 1 csipkés fal -nál; a vizesárok szélessége egy "vizesároknyi lehet maximum; ostrom esetén a falak illetve tornyok javítása korlátozott, stb, stb...
A cél egy olyan csapat létrehozása, akik mindannyian kedvelik a játékot, és lehetõleg valamilyen elfogadható szinten képesek játszani azt. A cél a gyõzelem, ez is igaz, de ez nem azt jelenti, hogy bármit tenni azért hogy te gyõzzél, teljesen felesleges. A lényeg hogy jól érezd magad a játék közben, és ezt reméljük minden jelentkezõ meg is érti.
Kérek mindenkit, hogy csak akkor, de valóban csak akkor jelentkezzen, ha úgy érzi, képes az alkalamzkodásra, és szeretne egy jó társaságba tartozni!!!

Jelentkezéseiteket várom a [email protected] e-mail címen!
Honlap egyenlõre nincs, de hamarosan azt is megcsinálom...😊

asdfgh00
ehhez valamit hozzá kéne szólnunk?<#idiota>
csak mert szerintem aki egyáltalán látogatja a ezt a topicot az valószínûleg játszik a strongholddal. ha meg nem, épp itt az ideje!
naszóval a lényeg az, hogy az ilyen hsz-ekkel "szokás" összeszemetelni (vagy ha úgytetszik: szpemelni) a fórumokat, amik az adminok idegeire mennek. persze csak a te érdekedben szólok, hogyha erre téved egy moderátor, meg ne találjon szólni...
ezekbõl a felesleges hsz-ekbõl van többezer, amik jópár moderátor agyát a határokig viszik.
de most komolyan, a fórumozók ettõl a te bejelentésedtõl okosabbak lettek? ezt nemértem, hogy ez most mire volt jó? elhisszük hogy játszol vele, sõt nagyon örülünk neki (legalábbis a magam részérõl), de azért nem szeretném ha ilyen hülyeségekkel "szednénk szét" a topicot...
ne vedd támadásnak, ez csak az én véleményem!

én most elkezdtem vele ujra játszani 14. pályán vok asszen
de azt tom hogy 2 szaladin ellen mek

asdfgh00
Bármit feltehetsz a magyarítás menni fog. legfeljebb egy pach telepítésekor ismét angol lesz ,de ekkor ujra fel kell tenni a magyarítást, és megy is.
Stronghold Warchestrõl annyit hogy az a Stronghold (1) és a Stronghold Crusader -bõl álló csomagot alkot, tehát egy két gamebõl álló csomag.

Fec papa
SrAta ha van msned akkor biggyeszd ide be és segitek.

Fec papa
ja meg ha kellenek valakinek multis térképek akkor azért is irjatok <#vigyor> úgy kaptam más régebb óta játszó túlnyomó többségben német meg lengyel csávóktól, igaz most megfogyatkoztam a mapokbol mert ujra kellett telepiteni, es ha kell valakinek akármilyen segitseg az irjon, a történelmi hadjáratot kb fél nap alatt kiviszem 😛<#vigyor><#email>

Fec papa
Amugy a legegyszerûbb ha beszerzitek a hamachi nevû progit vagy felteszitek a gamespy-t tökmindegy hogy eredeti vagy úgy töltötted le a játokot vagy a kukában találtad, én gamespyal nyomon, nem olvastam végig a topicot ezért nem tom irta e valaki ezeket de azért leirom. asdfgh? ha a patchre felnyomom a magyaritast akkor a patch még megmarad??

JA ÉS SZERINTEM A WARCHEST AZ JOBB <#vigyor> add még hozzá 8 új gép karaktert ad új térképeket és a crusaderen belül még egy olyna lépegetõs térképet <#vigyor4> . ha valakit érdekel a gamespyos vagy a hamachis dolog akkor irjatok és kérjétek az msn vagy e-mail cimem.

Köszi. Az angol 1.1 patch is jó a magyar verzióra?

asdfgh00
kicsit gondozásba veszem ezt a topicot... a játék megérdelemné annyi tény😊

asdfgh00
minden jó, a magyar verzió két fájlt ir felül ezek pedig szövegfájlok.

A magyar verzióhoz jó az angol crack?

asdfgh00
Miért ne lenne magyarítás?😊 Innen letölthetitek: http://www.gamestar.hu/gmiki/crusader.rar

Interneten játszani? Olyan bonyolult volna az?
Hát elõször is kerítesz magadnak legalább egy játékost magadon kívül...
Aztán valamelyikõtök Hostol a Multiplayer menüben, a másik pedig a Hostoló IP címét beírva nem a Host, hanem a Join gombra kattint. A megjelenõ ablakban elvileg kiirja a Host nicknevét, és mellette a játék nevét - ami Stronghold Crusader ebben az esetben. Itt ismét a join gombra klikkelve csatlakozhatsz a játéhoz. Ha te Hostolsz, akkor a "Join-olási" ceremónia elmarad. Ha már felmentek a játékosok a szerveredre, akkor ugyan azt a játék elõtti menüt látod, mint single-ben.

Mellesleg megjegyzem, hogy nemigaz, hogy egy kicsit is nem lehetne utánanézni a dolgoknak, miért kell egybõl ilyenekért zaklatni a fórumot? Persze tudom azért van, de akkor is... Fõleg hogy elõttetek már legalább 20-an ugyanezT kérdezték választ remélve. Olyan ördöngõs dolog lenne felkutatni a fõmenüben lévõ Multiplayer gombot?
Ez csak a magánvéleményem, és ne vegyétek támadásnak! Csak szeretném megkímélni a többi fórumozót ezektõl a kérdésektõl, amik már a könyökükön jön ki. Télleg ne vegyétek sértésnek, csak figyelmeztetésképpen mondtam.

2-en már vagyunk , de jó lenne ha mégtöbben lennénk,és ezért minél többen jelentkezzetek !!!És tudnánk egymás ellen nyomni.
Sziasztok !
Lenne kedve valakiknek játszani egymás ellen interneten(ip-vel)?
Ha valakit érdekelne akkor vegyen fel msn-re : [email protected]
SrAta
Sziaszok!
Valaki el tudná nekem küldeni hogy hogyan lehet multizni a játékkal ha v.mi progi is kell hozzá azt légyszi csatolja
e-mailom: [email protected]
Elõre is köszi
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

John Cena
ez igaz !!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

lang14
nem igazán mivel magyarul is kiadták nem nagyon van hozzá sima magyarosítás... legalábbis legjobb tudomásom szerint...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

hello
kitudna nekem egy olyan oldalt mondani ahol lelehet tölteni a Stronghold Crusadernek a magyarosítása???!!
haho nem tudja valaki hogy lehet miltizni?
Ha valaki tudja irja meg a [email protected] cimemre.
elöre is köszi.
ja ha valakinek másnak is van kérdése és tudok rá válaszolni szivesen segitek

lang14
"al" alatt berekhetó új ellenfeleket értesz mert nem igazán fogtam fel?
(Fülöp, Nottinghami bíró, Frigyes..)
mert azokhoz nem kell editor

Hi
Van a game-hoz 3 új al amit le lehet tölteni (Stronghold heaven)
nem tud vki al szerkesztõ editort?
lang14
hálóba?
szerintem nem lehet de próbáld meg trainerrel...

egyébként nem igazán fair szóval nem hiszem hogy engedélyezve van...

John Cena
lehet Chatelni?? hálóba??

John Cena
lehet Chatelni?? hálóba??

lang14
pontosan nem tom de kell egy hostot indítani és annak az ip címét kell beírni a csatlakozó gépnél hogy felismerje.. pontosan nem emlékszem nekem csak úgy megy hogy elõttem van most pedig nics strongholdom de ha sikerül nagyon jó hálóba játszani...

John Cena
Én is ezt szeretném meg tudni !!!

Nem tudja valaki megmondani nekem hogy lehet hálózatban játszani? A szerverindítástól kezdve a játékig mindent.
hi
help valaki honnan lehet letölteni a crusadert
lang14
hali, skacok...
nincs valakinek egy 100%-os mentése... elszálltak a mentéseim egy formatnál és nincs kedvem megcsinálni az 50 küldesésest a legelejérõl.. csak az utsó pályáról kéne egy a végén azt jó is lenne 😊
thx

DaemoonHunter
Valaki leírná pontosan, hogyan kell multizni benne? Nagyon megköszöném!

palesz191
Ki akar ellenem játszani a strongholdal?? Aki akar vegyen fel MSNre [email protected]

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

SZIASZTOK
SEGITSETEK MÁR MERT MULTIZNI SZERETNÉK A stronghold crusaderel ha valaki tudja hogyan a MSN cimemen keresen [email protected] KOSZI A SEGITSÉGET ELÖRE IS
palesz191
Nincs hozzá magyarosítás????? a www.magyaritasok.hu -n nincs fenn! 😞

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

Nuxa
Ma már szinte sehonnan 😞

Because cheese...

Nem tudja valaki hol lehet megvenni eredetiben a Stronghold Crusadert?
én ezt a multit nem tom elinditani

iLove oHs.

ha valaki szokta multiba nyomni a játékot az vegye fel a címem msn-ben:
[email protected]
már kb 1éve tolom a játékot és nagyon bejön
szal aki akar az vegyen fel!
nekem a magyar verzió van meg

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

ja és mindig játszok vele

iLove oHs.

tudom hogy nem nagyon látogatott ez a topic de azért elmondom biztos hogy már páran észrevettétek. Láttam a képeken hogy amikor csináljátok a katonákat a katonacsinálohoz mennek van 2 megoldás a katonacsinálot körbeveszed fallal de ez ronda de biztod észrevettétek hogy ha gép ellen játszol mindig fölviszi a királyhoz a katonákat na itt a megoldás Gyülekezési pontok (Kaszárnya & Zsoldosközpont) – 1 - 7. A kaszárnya panelen és a zsoldosközpontban minden típusú katonának kijelölhetsz gyülekezési pontokat. Nyisd meg a kaszárnyát (😎, majd nyomd meg az 1 – 7 számbillentyûk valamelyikét, ekkor lehetõséged van kitûzni egy zászlót a térkép egy tetszõleges pontján. Az adott épületben kiképzett katonák, kiképzésük lejártával ehhez a zászlóhoz fognak sétálni. Más típusú épületekhez (pl. hadmérnök céh, alagútásók céhe, katedrális) is jelölhetsz ki gyülekezési pontokat.na ez az

iLove oHs.

találtam még három ellenséget amit bele lehet rakni elég jok http://www.stronghold-game.com/ innen lehet letölteni

iLove oHs.

van hozzá pach?

iLove oHs.

4kos
Az lenne a kérdésem hogy angol verzió magyarral tud e multizni?

http://www.magyaritasok.hu/

Magic Boy
Sziasztok mit tudtok a magyarításról?
Van hozzá?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pluskast
Én még szoktam nyomni de nem gyakran.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Halí

Aki akar multiplayerben játszani (eddig hárman vagyunk, kéne egy 4. ember), az kérem írjon nekem privin. Olyanok keressenek, akik rendelkeznek msn-nel, ráérnek esténként, és nincsennek olyan kérdéseik, hogy mire jó a magtár, stb..

Remélem más is játszik még crusadert, nem csak mi 😊