Stronghold Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello mindenkinek szeretnék játszani strongholdal egyik haverommal hálózaton de nem tudok mert valami baj van meg nagyon nem is tudjuk hogy lehet úgy hogy ha tudnátok segiteni akkor irjátok meg nekem vagy ide a fórumba vagy az e-mail címemre:[email protected]
Ja meg ha tudtok valami jo trükköket akkor azokat is léccci!!!!!!
elõre is kössz
Nem akar valaki velem játszani hálózaton?
msn:[email protected]
acsati
és pénz kódot? <#szomoru1>
pusztulat1
sziasztok nem tudtok valami oldalt ahol le lehet tölteni kiegészitõket a game hez

Én is szeretem ezt a game-t. Ha épp fent vagyok, bárkivel szivesen...
[email protected]
Sziasztok! Megcsináltam hamachival a hálózatot bárki jöhet ellenem és kérdezhet.
Valaki megmondaná hol lehet letölteni a bónusz játékosokat vagy átküldené valaki az elöbbi címre.
Szewy
Ha kell inkább msn-en küldöm át õket, mert még van egy két hozzáfûznivaló dolog 😄

Valaki küldje el nekem legyen szíves az emír,wazir stb-t mert kéne.
e-mail címem:[email protected] Köszi!
Helló! Felveszlek msn re és ott átküldenéd nekem az emír stb, mert
már mindenhol próbáltam keresni de sehol se tudtam letölteni õket.
De úgy is jó ha átküldöd az e-mail címemere:
[email protected]
Elõre is köszi!
Fec papa
töltsétek le midnketten a Stronghold Warchestet és akkor minden benne lesz + még pályák, csa kannyi a hátránya hogy akinek a Stronghold Crusader van fönt azzal nemtudtok játszani. hát vagy beéritek ennyivel vagy csak páran fogtok játszani.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Hello! Valaki tudna segíteni a barátommal akarunk interneten játszani és honnan lehet letölteni az emír wazír... mert a frigyes,fülöp,fõispán megvan. Kérlek segítsetek!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>Az msn címem [email protected]
na nem tud senki hogy hol tölcsem le a öt embert mert már három megvan a Fülöp, Frigyes, Fõispán

iLove oHs.

mind a 8 meber megvan vagy csak egy pár? de felveszlek mert jobb mint semmi 😊

iLove oHs.

Szewy
Emir, Wazir, stb... ezek nekem megvannak. Ha kellenek átküldhetem a fájljaikat msn-en. a címem: [email protected]

összesen 8 új ember van benne

iLove oHs.

mire gondolsz frigyes meg ezek megvanak ?
léci írja már le valaki hogy mükszik
Itt
néztem képeket láttam, hogy ujabb emberek voltak benne és ez most valami kiegészítés? Ha igen akkor már valaki letöltötte és adna egy linket nagyon fontos lenne elõre is kössz.

iLove oHs.

Sziasztok volna egy kis problémám a strongholdal a barátomal szeretnék már nagyon régen multiban játszani de nem tudunk mert nem találjuk egymást az interneten a játékban léci írjátok meg hogy mükszik az egész mert akárhogy probáltuk nekünk nem sikerült kérlek titeket akik tudják mit csinálunk roszul írjátok meg hogyan kell a válasz elõre is köszönöm .
Én itt vok

Én itt nok

Szewy
Szokott ide hébe-hóba valaki benézni?

Szewy
Ha valaki a küldetésszerkeztõt tudja használni, megmondhatná, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az udvarháznál arab lord jelenjen meg?

Szeva, Szewy.
Én is szoktam Stronghold-ozni. Nem vagyok nagy szám, de jó ez a kis game. Ha épp ráérek megbeszélhetjük bárkivel:
Szewy
Én, és az egyik haverom szívesen játszunk veled!
Ha van msn-ed, akkor vegyél fel: [email protected]
- ott majd megbeszéljük a dolgokat

Szewy
Megszereztem a Wazirékat, meg azt a Keresztesháború módban levõ +lépegetõs társ. játékot.
de van egy kis problémám: A lépegetõs társ. játékot lépéseinek a neve nincs meg! Ilyeneket ír címnek, mint pl.: "Szabadon felhasználható szövegsor", "Demo szöveg", stb...
Ha valaki tud segíteni ebben a bosszantó hiányban, kérem jelentkezzen!

Ki szeretne velem multizni?

acsati
és én is!
Én is itt vok.<#vigyor1>

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

Szewy
Én még itt vagyok 😄

Fec papa
Na, kihal a fórum vagy mi lesz?<#vigyor><#confused><#idiota>

Közben kiderült hogy Fec papával ismerjük egymást,sõt együtt szoktunk cod-ozni,sõt még beszélünk is közben....<#idiota>
A Strongholdot is sikerült elindítani multiban,kiderült hogy annál a srácnál nem stimmel valami akivel próbáltam korábban,tehát mással is ki kell próbálnia akinek nem megy.

Ízigecie<#hehe>

Stronghold bajnokság?

Fec papa
na ujra visszatértem a forumra, már rég nem voltam itt de eszembe jutott hogy ilyen is van. <#vigyor> Kopf04? te véletlenül nem codozol és nem vagy bent a sajtospufi klánban? <#vigyor> Szewy neked már visszairtam de ugynézki hogy megtaláltad a bonusz karaktereket. asdfgh, veled meg már beszélhetnék msn-en hogy mi is van azzal a versennyel vagy bajnoksággal? 😊

játszanál velem?

Szewy
Én így multizok:
-Internet TCP/IP (Ez van legfölül 😄)
Egyikõtök a hálózati játékon belül rámegy az "Új játék"(Host)
ablakra. - õ hozza létre a szervert, õ a Host.
A többi játszani óhajtó személy a fönti ablakba beírja a Host ip
címét, majd rámegy a "Csatlakozás"(Join)-ra. A bejövõ
ablakon kis idõ elteltével meg fog jelenni a Host neve, mellette
Crusader. Rámegy utána a csatlakozás (Join) gombra, és így
rá is lesz csatlakozva a szerverre!

Látom hogy sokaknál gond a multi. én sem tudom megcsinálni.
jo lenne ha valaki tudna segiteni

Szewy
Persze:
http://www.stronghold-game.com/
A Crusaderes részen belül, a Downloads menüpontban van (Bonus characters
for Stronghold Crusader)
Letölt 3 mappát: binks, aiv, speech. A binks mappában levõ fájlokat a Strpnghold Crusaderen belül a binks mappába, az aiv fájlokat ugyanott az aivba. A specch mappát nem biztos, hogy be kell másolni, mert nekem például a hangjuk már meg vol magyarul!

Sziasztok! Na közben kiderült, hogy nem is az kell unokaöcsémnek, hogy hogy lehet legyõzni a bonuszellenségeket (Frigyes, Fülöp, Fõispán), hanem, hogy hogy lehet õket letölteni, berakni a játékba? Tud valaki segíteni? Szewy te meg tudod mondani, hogy honnan szedted le? Azt hiszem neki a magyar változat van meg.
Ha már egyszer végigvittem nem lehet elölrõl kezdeni a Keresztes háború módot?

Szewy
Sima Keresztes háború módban. (Ezek olyan ellenfelek, mint pl.: Kalifa, Farkas, stb...)
Letöltheted õked www.stronghold-game.com oldalon.

Esrohnoil
Nem érted a kérdést...
A játékon belül kérdezem h. hol találhatóak. Melyik küldiben v. kampányban kell õket eltenni láb alól?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Meg. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szewy
nekem is magyarul van meg teljesen

acsati
igen nekem is
Meg van még vkinek teljesen magyarul rajtam kívül???😊

Szewy
hol máshol?

Ha valaki tudja küldje el Wazir Emir és a többi extra karakter aiv és bink fájljait az elõbbi címemre
Hali!
Mondja má meg valaki hogy hol tölthetem le wazírt emírt és a többi extra karaktert. A választ az [email protected] -ra várom
acsati
hu most megint elakadtam egy kicsit... van mindenem van 200 dárdásom neki meg 100 körül a hadsereg és ha támadok simán elver. ilyen fekete emberei vannak és nem tudok bejutni. mit tegyek szerintetek?