Értelmetlen mondatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srác: Hülye vagy!
Srác2: Hülye az akinek mondod! 😊))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hõsebesség ( ezt ma mondta a haverom a buszon😊
aszondja..huuu hõsebességre kapcsoltunk😊 én meg fulladoztam hogy MIVAN?😊
Szal lenne itt mit irni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😊
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
- Milyen szép napunk van!
- Igen fél nyolc.
"2 intenziás lóharapás kõolajat fûrészel a pincében. Arra megy a hormonzavaros csiga és azt énekli: Mindenhol jó, de legjobb a mákoscsiga!
Mi ebbõl a tanulság? Széllel szembe nem jó kaszálni, mert ha felmászol a fára elüt a sárga tengeralattjáró!
Ratyli:
Hozzávalók:
1,5 kg nyers ratyli
egy jókora pese
2 csobolyó gönyézde
(ha lehet, pöcörgösi)
3 csipet ciháta
Elkészítés:
A nyers ratylit fertályórát posvásztjuk
míg csurmot nem enged. Szépen
höllyén kipicskázzuk, a nyesedékbõl
pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek
kerülnek a koshadtba. Közben a
pocadékot megpeccsentjük, a ratylit
pedig hagyjuk slottyanni.
Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már
jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk,
aztán már csak löttyentgetjük, mert
hamar odakaphat ... ahova nem
szeretnénk
Most ezek jutottak eszembe! 😊
Minden jog fenntartva!
;-)
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Riporter: És a Fogarasi Árpádról mit tud elmondani?
S: Hát Árpád egyet ... hát egy évvel fiatalabb ... éntôlem, ... talán ... egy évvel, mer a nôvérével együtt jártam iskolába a Malvinnal és semmi többet nem tudok elmondani. Árpád ... fiatalabb tôlem egy évvel. Malvin iskolatársam ... vót valamikor.
R: Hogy dolgozik? Jó munkásember?
S: Biztos. Biztos jó munkásember. ... Árpád, biztos jó munkásember. ... A ... a nôvérje velem egykora születésû. Úgyhogy egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.
R: És az építményérôl mit tud?
S: Hát, az építményérôl annyit tudok, hogy ... a tanács ... megkapta az ojjektum ... ra való, ... hogy mondjam magának ... hogy ezt az építményre megkapta a tanácstúl az engedélyt, hogy ... hogy akarja magának kifejezni, hogy ... mindent megkapott erre az ojjektumra, meg háromszázezer lite, harmincezer vagy nem tudom ... valami ... ojjektumra, hogy a litér háromszázezer, harmincezer literes víztartályra megkapja az engedélyt ... és ...
R: És mire fog szolgálni ez az objektum?
S: Hát ez a kocsordi tanács részirül megkapta az engedélyt ... ez ahogy a ... az oxigén kihasználására, ilyesmit hallottam én ... tudomásom szerint hogy harminc, hogy az oxigén ezt a amikor ... a harmincezer literes víztartály az objektum ... részirül, hogy azt fel fogja használni amikor hidraulika, mittudomén.
R: És atomtámadás ellen is véd ez?
S: Nem, igen ... az ellen nem véd, de viszont ... így magyaráz...ta ki Árpi, hogy ... a vízbül veszi ki a ... a ... az oxigént. Teccik érteni? A vízbül fogja az o, harmincezer ... literbül veszi ki az oxigént.
Vótunk a Polgár Jenõ hivatalba.
És más variációkba elmonja még párszor 😊
-Mitol lehetett a földrengés?
-Az kizárt dolog mer' nemtudom...
Ez volt benne nagy LOL
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
RTL Klub Kész átverés
(Dzsoko Rozics, Csak semmi pánik)
A medve nem játék.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na de komolyra fordítva a szót, ide még egy külföldi is tudna értelmeset írni, mármint ami ide való, szóval ehhez nem kell nagy ész.
Pl.: Ez a egyed Taigetosz pozitív. Bár ez egy hülye szóvicc
shit happens