Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Figy, a játék bissztos jó lesz, de ez a grafika továbbra is csúnya.Az arc az okés, de itt a pont.Egyszínû,egyszerû, kidolgozatlan textúrák.
Se felhõ, se köd, se madár se egy vacak repedés a falon.Egyszóval nekem ez nagyon nyers.
Davidus
Már ha látjátok a képeket:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
2 kép a PC verziobol

PC-n még nem láttunk ilyen arc kidolgozást. Ráadásul frankón tud érzelmeket kifejezni meg a szájmozgás se egy 2d-s textura.

Snake is nagyon babán néz ki. Viszont(ezen a képen nem látszik)nincs olyan baba árnyéka mint PS2-n

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ahogy elnézem a PS2 vs PC képeket full jó konverzio lett. Viszont az árnyékok nem nagyon akarnak feltünni a PC-s képeken:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
A rémhírek 2 DVD-röl szolnak:) De mnindenki mást mond.

V9ykn8_TZL0

Most akkor mekkora lesz(hány cd)?
Mert ugy tartalékolok helyet!(a sectoron)
Davidus
Miért van olyan aki azt hitte hogy ma jelenik meg elöször?:)

V9ykn8_TZL0

Petyus_
Én láttam PS2-n megjelenéskor és azóta is várom.. sõt, a Konamit nagyon nagyra tartom, a SIlent Hilleket is imádom.

Nem értem minek ide behozni ezt a nevetséges konzol-PC ellentétet. Egy MGS színvonalú cucc minden platformon isten. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Davidus
Ja minden oldalon a mai dátum van.

V9ykn8_TZL0

Elvileg ma jön ki ugye?
mohus
valaki azt kérdezte, hogy most kötözködöm-e?

én meg nem kötözködni jöttem, hanem megválaszolni, hogy mióta is létezik az MGS2 és mi vele kapcs. a véleményem, észrevételem stb.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
de ezt most nem csak PS2 értem

Xbox és GameCube is ott van nagyon...sõt..technikailag jobb is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Davidus
De most miröl van szó? Nem értek semmit:)

V9ykn8_TZL0

mohus
épp ezért mondom, hogy legalább a minimális fáradságot rá kéne áldozni, hogy mire mi jelenik meg...és ha a haverodnak van vagy boltban látod akkor meg tessék ott megnézni:)aztán lehet petíciót írni a KONAMINAK egybõl...

Davidus
Azért játszunk PC-n mert nekünk ez van:) Játszanék én PS2-n meg kockán is ha lenne:)

V9ykn8_TZL0

mohus
ugyanis interneten bármirõl lehet már friss infót találni

pl computerandvideogames.com vagy ign.com

mohus
nem...

de azért néha vehetnétek a fáradságot és tájékozódhattok a más platformok szoftvereirõl...nem csak PC-n lehet játszani...hanem Gameboyon is...

toMpEr
Most te csak kotozkodni jottel ide?

Davidus
Mennyi az idõ most az amcsiknál? Fél hat? Mikor szoktak megjelenni a gammák? Remélem még délelött kidobják:)

V9ykn8_TZL0

mohus

mohus
"ehez a KIRÁLY MGS zene"

H.Gregson Williams...lsd A Szikla...nagyon hangulatos...

ja PS2 Dolby Digital...
+ akadás és képszétesésmentes!

mohus
A GTA Vice City is "eszméletlen"...2002 október óta

mohus
és ezt a ps2 tulaj már másfél éve tudta:)

mohus
nemtom miért nem DVD-n adják ki....

ez a cd-sdi már nagyon ratyi....tiszta Amiga kekszelés

mohus
itt egy PS2 DVD toclist részlet (TOC=Table of Content)

4.37GB - PAL - Devil May Cry
4.37GB - JAP - Devil May Cry
4.37GB - NTSC - Devil May Cry
4.37GB - NTSC - TimeSplitters 2
4.37GB - PAL - Grand Theft Auto 3
4.37GB - PAL - Time Crisis 2
4.36GB - NTSC - Mortal Kombat Deadly Alliance
4.36GB - PAL - PSM Special Edition Player's Guide: PS2 Greatest Hits Vol. 3
4.35GB - PAL - Dead or Alive 2
4.35GB - PAL - Disney's Jungle Book Groove Party
4.35GB - NTSC - DOA 2 Hardcore
4.34GB - NTSC - GTA Vice City
4.34GB - NTSC - State of Emergency
4.34GB - PAL - State of Emergency
4.33GB - NTSC - Soul Reaver 2
4.32GB - NTSC - Silent Hill 2
4.31GB - PAL - Dragon Ball Z Budokai
4.31GB - NTSC - Eternal Ring
4.31GB - PAL - 7 Blades
4.30GB - NTSC - Metal Gear Solid 2
4.28GB - PAL - Final Fantasy X
4.26GB - JAP - Final Fantasy X
4.23GB - NTSC - Mobile Suite Gundam
4.23GB - NTSC - Kessen

Sephi
Lol

En szerintem 4 Cd-es lesz a gama. Tobb nem lehet. Marmint remelem hogy nem :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
600 mega a game 7 giga a PS2 emulátor:)

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Egyébként valaki aki tolta, elárulná, hogy mitõl 7,6 giga a játék?
Davidus
Akkor nem linkelgetek tovább.Pedig találtam pár bomba képet:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=645203 Itt eddig március 25 volt a megjelenési dátum de ma átirták 18-ra:)

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Az elõbb még látszott.Most már nem:)
Davidus
Látszik a kép amit belinkeltem? Nem vagyok benne biztos:)

V9ykn8_TZL0

gergou
Na bazz, ez a jo kis gamez ma jon ki, ha minden igaz, es a legujjabb fejlemenyek:

Ha dvdn jon ki a game, akkor dupla dvd lesz, es nem lesz belole dvd rip, mert az xboxos, es ps2es valtozatbol semvolt... Azonban ugy tunik , hogy compact discen jon ki, ugyan is az uj rendszerkovetelmenyben ezt kerik, hogy legyen( marmint cd meghajto:) Ja, es meg valami van ott: recommended disk space: 7.6 gigabyte... Szal ha cd, akkor kb 10 db. Aszem ezt egy hetig toltjuk...

`Take a look to the sky just before you die`

Davidus
egy kép a királyról és a kékpizsamás testõrérõl

V9ykn8_TZL0

Aki még nem nézte meg a képeket sürgõsen tegye meg, nagyon csúcs!!!! Pl. a gameplay-nél van egy olyan ahol Snake barátunk egy doboz alatt lapul és úgy támad hátúlról egy katonát. Eszméletlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Igazából nem is rosszabb a grafika, csak másmilyen...

Megnéztem a képeket a Konami oldalán, és ha a SC szinvonalát nem is éri el a grafika (bár csak nagyon picit marad el) a hangulat az tuti, hogy nagyon ott van a szeren. Isteni lenne ha ma tényleg megjelenne :))))))))))))))))))))))

Davidus
Ma jelenik meg ha minden igaz.

V9ykn8_TZL0

The Hedgehog
Sziasztok! Nem nagoyn vagyok most képben! Le lehet már rántani valahonnan a Substance-t vagy még várhatok?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

CSOCSO
csak a térképet nem vágom:)))))))ez mé igy van?:)
CSOCSO
már mondtam....texturailag nem jobb mint a Splinter de részletesebb sokkal.. jobban kidolgozott pálya.. annyi dolog van a polcon vagy a szárazáruraktárban hogy jujj stb..csak meg kell lesni a videokat.. vagy azt amikor a lézeres kiscsaj rád tüzel... hát mekkora zoral robban minden..mozognak a lámpák stb....tudom ez igy nem nagy szám..hisz hán ygammában mozog a lámpa de ez igy együtt nagyon király.. az emberek mozgása meg nagyon valodi..ehez a KIRÁLY MGS zene...meg a sztori meg minden..huu bazzze:))))) már alig várom...
toMpEr
Szerintem grafikaban jobb a Splinter Cell, de minden masban az MGS2 tunik nyeronek...

Davidus
Bazz a 09-es a legjobb:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ezt a kis 06-os muvit képzeld el a monitorodon 1024-ben aztán nyomj egy uninstallt az SC-re:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
A 06-os videoban van egy feelinges ingame muvi is.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Apro pici szar minöségü MGS2 videok. Megtekintése erösen ajánlott mert nem muvik hanem akcio közben láthatjuk hõsünket:)

http://www.konami.com/mgs2/officialsite/movies_show.php?n=movies_01

A végén a 01-et le lehet cserélni egészen 11-ig(tehát 11 muvi van:)

V9ykn8_TZL0

Petyus_
Csak látnám már ezt 1024*768-ban a monitoromon! :D

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Dynamic
szal...

Dynamic
Már nem azért, de ez tényleg szebb lenne, mint az SC?A karakterek úgy ahogy elmennek, de a többi...

CSOCSO
csaknem lesz ennyi igénye..
mégha csak 1 dvd-t tesz fel.. a másodikat nm bizti hogy fel kell rakni..kitudja mi lesz...