3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
fucko #1107 En nem vettem le semmit:1024x768x32 a detailek meg defaultbol maxon vannak. -
fucko #1106 Jah es nekem mikor inditom kiir egy hibauzenetet de szerencsere attol meg megy a jatek siman.Ezt irja:Could not add decoder renderer filter to graph! hr=0x80004003
Irja masnak is ezt? -
fucko #1105 Xp 2400,256ddram es gef3 ti200.Fazsan megy csak szeretnem levenni ezt az elmosodast,az elejen mikor megy az esoben a sracalig lehet kivenni a dolgokat amiatt.Ez volt a gta3ban is szerencsere ott ki lehetett venni,itt nemtudjatok hol lehet? -
#1104 Amugy szerintem nem azert szaggat, mert szarul kodoltak at, hanem azert mert nem lehet rendesen levenni a detailt, en levettem teljesen, de igy is televan tukrozodo feluletekkel, tültényhüvely ottmarad, amikor lonek stb. Szoval a nagy gepigeny cserebe szep, reszletdus grafikat kapunk. -
#1103 Kell mondjuk egy getright www.getright.com és egyszerre csak egy file-t szedj. A többi le van irva a sectoron. Ha nekem ment neked is megy. -
Deajka #1102 Na, ha ez ilyen egyszerű akkor légyszíves helperkedni a little... -
#1101 Milyen géped van? -
Hoz_Hun #1100 Akkor ráteszem egy kivehetőre (van egy 40 gigás) elviszem valahova ahol van ntsf az akkor ott tömörítek.
Wazz, nincs más megoldás? -
fucko #1099 Na most probalom ki. -
#1098 A lámázáson nem tudok segíteni. Írj mailt djcomnak aztán a szádbarágja mit kell csinálni. Nekem nincs kedvem nem én kapom a pénzt:) -
#1097 sajna ez van, csak ntsf fajlrendszer alatt lehetnek 8 gigas fileok( Pl: xp win 2k...) -
Deajka #1096 Van egy tippem, hogy honnan! Én meg lové befizet,
azt nézhetem az 530-as hibaüzenetet...
-
#1095 Teljes jó gépen nem szaggat és épp töltöm. -
Hoz_Hun #1092 Win98Se alatt tényleg nem tömöríti ki??? Visszaigazolást kérek, mert akkor neki se álok letölteni. -
Deajka #1091 Nem értem mit szenvedtek ennyit.
Nem teljes, szaggat, lehetettlen letölteni..
Szerintem ez épp az a kategória amit szépen el kell felejteni. -
#1090 Csak nem ATI kártyád van?:) -
#1086 akkor mindenképp PS2-n nézd meg:) -
#1085 pc rulez:) -
#1084 pedig biza szaggat rajta...ezt csak most mondták neked? -
#1083 ezzel nekem nem okozott gondot...
te mivel nyomod? -
#1082 nekem is baszott tölteni :))))))))
reggel kelek fel és ott tartott ahol este itt hagytam:)))))))))))))
ToMpEr!! Árghh:)))))))))
nem megy a géped? -
#1081 De ez a teljes. Bmeg megint baszott éjjel tölteni ez a szenyó:) Csak délutánra jön le. -
#1080 no meg venni kell uj gepet -
#1079 na, jo a game, kiralyul nez ki (meg legalacsonyabb detailon is), csak az iranyitast meg meg kell szokni. -
#1078 Amugymeg benne van az nfo-ban is:
"if u want the full game get the dvd9 iso we released earlier today !"
ebbol kovetkezik,hogy ez nem teljes... -
#1077 Mert szerinted mit csinaltak azzal a 3 gb-al, amit "nem ripeltek ki" belole? :D -
Nyiri #1076 Ki mondta hogy az outcast fele mgs2 rip????
az infoban szo sincs rola (amugy nekem meg 2 ora es lejon :))
Kivancsi vagyok a ps2 instenere :D -
#1073 Irkáld ki cd-re vagy valami és tegyél fel xp-t. -
#1072 es akkor en most mi a jo kurva eletet csinaljak?????? -
Evilmann #1071 4 gigánál nagyobb csak ntfs-el lehet egy file. -
#1070 Na ez szivacs:) -
#1069 figy az a gaz, hogy nem tom meg kitomoriteni, win 98 alatt azt mondja 4 giga kitomoritett anyagnal, hogy nem tamogat nagyobb meretu fileokat, es hozzaferes megtagadva... -
#1068 Az jó jel.. játszik. :) -
#1067 nah mivanmááááá?????????????
Kou nak is megvan már 1 orája elvileg... az se írt semmit.. -
#1066 rip elt gamezzal játszani BŰŰŰN!!!! MGS-t Rip el ve játszani FASZSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!
igen nagy fontosságú ebben a gamezban a zene.. az intro,átvezető filmek...
ezek nélkűl a gamma közel sem fog ugy tetszeni mint ha ISO ban nyomnád -
Gábor #1065 Azért vettem meg,mert az első rész is megvan,ami a világ egyik legjobb játéka! A második rész játszhatóság terén még jobb,de a sztorija az első résznek nekem jobban tetszett! Ezzel természetesen nem azt mondom,hogy rossza a sztori,csak azt,hogy az elsőt nálam nem szárnyalta túl!
-
#1064 Milyen géped van? Kérjük a beszámolot hogy mennyi fps-t tol:) -
Gábor #1063 Hehe,most már úgyis meglesz neked perceken belül,így míg eljössz hozzám,addig lent lesz! :) -
#1062 Te miért vetted meg? -
#1061 adjad kolcson:))