3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1259 Jaja konzolon a 2003-as FIFA nagyon király! -
fucko #1257 Tul sokkal is jatszottam ezert is vagyok man eloitelestes veluk szemben sajna.Mar ezt is elore leirtam csak itt annyira felmagasztaltak hogy csak megneztem;) -
#1256 Hétfö reggel óta megy a gépem kicsit meg van zuhanva:) Jó lassan csomizza ki:) -
#1255 khm... nemsok japó gémmel játszhatsz...legjobb gammákat ők csinálják:) -
#1254 Ja már 15 perce tömörit:) -
#1253 Japók mindig is jo gémeket csináltak:) -
#1252 Kitömörítés + install lesz kb 40-45 perc! -
fucko #1251 Na jatszottam vele mosma eleet ahhoz hogy azt mondhassam a borzaszto iranyitast leszamitva szep is jo is.Ezek a japok vegre osszehoztak valami jo gamet is;) -
#1250 36 os...:((( -
#1249 Mondjuk még ki is kell tömöriteni. Az se 2 perc lesz:) -
K.András #1247 nekem márcsak el kell inditanom :DDD -
krisz073 #1246 Basssz....
Nekem még csak a 73-as file jön. -
#1245 És most megszakítjuk adásunkat.....
MÁR CSAK 1 FILE MUHAHAHAHAHA
-
#1244 igy van:))))
sokkal látványosabbak ezek a képek mint a splinter cell!:) és ettől az intettek és megindultak dologtol el fogok élvezni:)))) -
Nyiri #1242 Kitomoritettem a 8 gigas iso fajlt es mar igy is alig maradt hely a gepemen (olyan dolgokat toroltem le amit mar jo ideje tartogattam) errem meg kell neki 3.9 giga install, hat a jo kurva anyjat :] -
#1241 Ki játszik PS2-n fifával mikor a konami nyomja az isten focis cuccait?:) -
#1240 na én meg totál nem tudom billről nyomni a FIFA-t...ki mihez szokott...ugye
bal analóg kar irányítás...jobb analóg meg a cselezés, nagyon klafa "combo"-kat lehet nyomni és a nagyok pl Zidane "forgós" csele is benne van...ezt most nagyon jól kitalálta az EA
plusssz a futást felrakta a felső "szarvra" ala pro evo soccer...és nem nyomkodni kell hanem folyamatosan nyomni, ráadásul nyomásérzékeny a gomb...ha jobban nyomod jobban fut:)
de most már az is megengedett ,hogy a gombkiosztást szabadon konfigurálhatod...
most elégedett vagyok a FIFA-val...ezt nem az előző fejlesztőgárda tervezte
-
#1239 Akkor talán nem hiába vettem meg.
Anno a fifa 2003-hoz vettem, de rájöttem hogy billröl sokkal jobban lehet nyomni.más game meg nem volt azota, ahol lett volna értelme használni.
-
K.András #1238 azzal nem lesz gond mert egy erömüvem van szo szerint,én az irányithatoságtol félek jobban ... -
#1237 Kipróbáltam, 800*600 high detail és megvan a 30 FPS kinn a hajón az esőben szóval nem vészes. 1800+ 512DDR266 GeF3.
Viszont az irányításért szégyellheti magát a Konami de erősen. -
#1235 ezt is tudom...
uncsitesóm úgy vágott haza NHL-n billentyűzetről ,hogy ihaj...hiába vittem a SAITEK ultra gemapadomat..
én billről absz béna vagyok...egydül a mortal sorozatott tudtam onnan nyomni... -
#1234 SZUPERRRR -
#1233 ez kva jó:))
na ilyen sincs konzolon:) -
#1232 na azaz most látom hogy írtad:)
AP Sensor
vegyél egy vibra pakkos billentyűzetet és akkor érezni fogod:) -
#1231 van belöle pár verzio:
HAnggal rulez: a KEtchup Asejere zenéjére táncol.
Sirtam a röhögéstöl amikor elöször láttam :)
Sajnos hangot meg avi-t nem tudok beszúrni ide.
-
#1230 homoszexuális spiderman? -
#1229 smiley
de ez is lehet pl:
-
#1228 Egy pécésnek meg se kottyan az a 20 gomb:) -
#1227 Force-s gamepadom van, azzal jo lesz? -
#1226 Ez a nyul jot jelent vagy rosszat?:) -
#1225 "és a játszhatóság"
nézd már meg tompernek a listáját, hogy hány gombbal szenved PC-n...ez full hazavágja a játszhatóságot
ps2-n pl a lövésgomb..."nyomásérzékeny" kicsit megnyomod céloz...finoman elengeded leveszi a célzást, de ha jobban megnyomod lő...praktikus nem? -
#1224 oké -
#1223 Milyen géped van? -
#1222 Nemtom reflexböl írtam:) -
K.András #1221 Képeket látva én sem vagyok meggyözve arrol hogy szép lenne, bárcsak kellemesen csalodnék... -
#1220 ps2n?
igen van egy "szenzorkütyü", amit az L1 vagy L2-vel ki kell választani játék közben és be lehet kapcsolni...
"olyan ez mint az infraszemüveg vagy fényképező..."-tehát egy eszköz -
#1219 Mármint mit? :)
-
#1218 Vissza fogod te még ezt szivni csak probáld ki:) -
#1217 Nem csaka texturűzottság a lényeg. Söt fontosabb a hangulat, és a játszhatóság. De 2003-ban illik grafikailag is odafigyelni egy játékra. PC-n legalábbis :)
-
K.András #1216 biztos nem 40...