3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • K.András
    de mivel célzol?:DDD
  • toMpEr
    billentyuzettel jatszom
  • toMpEr
    en jatszottam nehany orat es mar teljesen kezreall
  • K.András
    mivel játszod?nem egérel az biztos...ha meg még padon is "szokni" kell akkor tényleg nagy baj van ezzel a gameval...
  • Jacek
    ja meg lehet szokni :)))))))))))))))))
  • toMpEr
    Amugy az iranyitast meg lehet szokni, texturak tenyleg eleg alacsony felbontasuak, de a grafika jo, AI kivalo, soha nem latott interaktivitas
  • Jacek
    iranyitasra ertettem! mielott falme tenger megindul:)
  • toMpEr
    Configban van olyan,hogy rendering size...na azt vedd fel
  • Jacek
    megbassza rendesen a Splinter Cell:DD
  • Dynamic
    A Silent Hill pöpec játék??Hát ez kicsit túlzás.
  • K.András
    mitöl döbbentél le most öszintén?ezt grafikailag a 2001 után készült játékok szinte bármelyike veri...
  • G. Joe
    Hmmmm! Na Petyus lökj vmi rövid jellemzést a gameröl! Ugy összességében, grafikai, játszhatóság, kivitelezés, hangulat, stb....
  • K.András
    ez a viccek netovábbja komolyan, ilyen szar irányitást még életemben nem láttam, és a legszörnyübb nem az hogy rá kell a bill-re konfigolni mert beállitanám én maganak nem érdekel, de nem lehet rákonfigolni!!!
    dehát gamepadal is hogyan lehet ezzel célozni?el nem tudom képzelni hogyan lehetett egy ilyen játékot tacsra tenni, de hogy ezt nem akárhogy elrontották az biztos, többszázezer játékost elvesziteni mert nem lehet egérel játszani az több mint kiadoi hiba, ez szo szerint merénylet saját maguk ellen és persze ellenünk...
  • fucko
    Összessegeben nalam se er el kozel sem egy igazi jo kis pc-s jatekot a megannyi vegigjatszott kozul de aze meger egy miset.
  • Petyus_
    Ja de még egy menükezelést se.. ez nekem olyan "jólmegszivatjuk a hülye pécéseket" feelingnek tűnik. Az ilyenek, hogy a nevet nem lehet billentyűzettel bepötyögni LOL. :D

Irányítáani el lehetne egy 6 gombos gamepaddel is csak ezzel nagyon nehéz lesz célozni..
  • Lammer
    jah ablakban is uaolyan ronda...
    a sebességeel nincs gondom, csakhát a minőség...
  • Lammer
    már válaszoltak, kösz.
    Hogyismondjam magának :)
    a vizbűvesziki...
    na félre a tréfát, láttál már ultragagyi minőségü BIK animációt???
    na tiszta olyan(az intronál azthittem a movie quality na de 5 gignél???...)
    na olyan :)
  • Lammer
    Ok :(
  • Nyiri
    Amugy nem csak az iranyitassal volt bajom
  • Nyiri
    fucko: azert szanalmas hogy egy normalis iranyitast nem birnak alarakni :]
  • fucko
    LOL,mekkora man hogy leszedett 5 gigat oszt torolte mer a keyt nem birta beallitani:DD
  • fucko
    Hat aze eleg szep.De aze tulzasba se kell esni:)
  • toMpEr
    Ebbol a keppol nemsok latszik..leirnad mi a problemad?
  • Nyiri
    En mar toroltem, adtam neki megegy eselyt, beallitottam ugy hogy kezrealljon a kezeles inditom a gamet es total nem az az iranyitas mint amit beallitottam, visszamentem a menube es ugyanaz volt a keymap mint amikor meg nem allitottam be a sajatot. DELTREEEEEEE
  • Davidus
    Leszarom ha megbukik nekem már megvan az a lényeg:)
  • Davidus
    Nemtom én "kicsit" ledöbbentem a grafikától.
  • Davidus
    Sajnos ablakban kell futtatnod. Várd az ati patchet.
  • K.András
    ja igen a grafikátol sem vagyok megelégedve(átlagosnál csunyábbnak mondhato, pedig 1024-ben nyomom fullos grafikával),azt sem tudom elképzelni hogy mi a franc lehet nyolc giga ebben a játékban,nem értem...
  • K.András
    hát én is igy vagyok, lehet törlöm mert az irányitás az borzadály, el sem merem hinni hogy nem lehet egérel meg billel megoldani hogy legalább játszani lehesen vele...
    nem akarok vészjoslo lenni de ezzel az irányitással pc-n megbukik, a franc se akar gamepadel nyomulni föleg hogy trackball-om van, nemtom de ezt igy tényleg nem lehet élvezni, egy kicsit sem,még proszálok valamit a billbeállitásoknál azt ha szar akkor megy a levesbe...
  • Lammer
    na rakok képet(kicsinyítve 50%)

mert ez szerintem nem normális... :(
  • Lammer
    Skacok, végre ki tudtam próbálni, de miért van ilyen hihetetlen f@sz grafikája?
    Radeon miatt?
  • fucko
    Nekem nem:D
  • Nyiri
    dobjak ki penzt csak egy jatekert :]
    meg tuti hogy valamai speci ps2 stilusu pad kell ami nem olcso
  • krisz073
    Hogy eggyeseknek milyen problémájuk van.:-))
    nekem még csak a 76-os file jön.
  • Jacek
    en is megnezem aztan valszeg az iranyitastol sirva rohanok a sarokba:)))foleg a SC utan:)
  • Davidus
    De kurva lassan installál:)
  • Nyiri
    Hela
    Na kiprobaltam es radeon 9700on megy csak nekem nagyon nem jon be az iranyitas es a celzas es igy sajnos nem elvezetes a game, nem mondok semmi rosszat rola mert nem nem ismertem meg teljesen csak sajnos latszik rajta hogy konzol atirat, legalabb a kezeleset megoldhattak volna bill+egerre, nem lett volna nagy dolog. DE EZ VAN :[ Ugyhogy most 12 gigaval szabad lesz a gepem, jo jatekot.
  • fucko
    A GTA3 japo?Innye,egy kivetel ami erositi a szabalyt.Mast ugyse tuttok mondani:D
    De amugyis csak a sajat velemenyem irtam le amit viszont mindenki leszar szal qssolk is:)
  • Davidus
    Na csak kicsomagolta.
  • Davidus
    Meg a Zelda, Mario, MGS:) RE meg mittomén még mi nem. Japcsik a legjobbak ebben a témában.