Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps2-re már megjelent másfél éve...és fut rajta akadásmentesen
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Csak tudod, nagyon nem tetszik, ha bizonyos programozók úgy adnak ki egy programot a kezükbõl, hogy azon még lenne mit javítani, optimalizálni !
A legújabb CATALYTS-el is rossz ? Mert pl. az AA-ban a 3.0-ról, 3.1-re való áttérés megoldotta a problémát.
Ráadásul kiderült, a gépem bõven elég a program futtatásához.
Amúgy mondjazok már valami pozitívumot is a MGS 2-rõl, mert kezd elmenni a kedvem !
Szal egyenlore csak varjunk, es varjunk.....
`Take a look to the sky just before you die`
V9ykn8_TZL0
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Gépemben ATI Radeon 64MB DDR VIVO
Erre kiírja: minimum: 32!!!MB-al rendelkezõ, gyors, T&L-t támogató kártya kell neki.
Az enyém pedig szerinte nem felelt meg ezeknek a kritériumoknak !
ROTFLMAO !!! 😄 😄 😄
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez a repcsi meg az az arc nagyon bûntet!😊
So cry me a fuckin river, bitch!
van hogy jobbra nyomom de elmegy sréhen lefelé is...szal elég gagyi pedig nem 5 éert vettem hanem 20 ezeré!!!!!!!!!hjo oké érzi mere döntöd az legalább cool😊
Azért jó lesz ha Microsofték csinálnak egy "szabvány" PC gamepadet. Nem rossz bizonyos játékokat azzal nyomni. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
megmondta a katonának hogy harapja le a végét? 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az viszont akkor megint negatívum a fejlesztõknek -amennyiben valóban így van-, hogy nem dolgozták át a grafikus motort, tanulva az X-BOX-os hibákból.
I love this game!
Amúgy, ahogyna írtam, engem nem zavar, ha csúnyácska a grafika, de ha a fejlesztõk beleestek a "konzolos átiratok szokásos betegségébe", miszerint totál igénytelen az átírás (pl. Resident Evil 2.), akkor lesz nemulass !
Soha nem értettem, hogy ilyennel miért kell játszani !
Ahogyan azokat sem, akik a legújabb "múvit" -ami még senkinek nincs ám meg- képesek egy moziból felvett, videóra 10X átvett, 100X60- as felbontású AVI-ban megnézni ! Ez kb. ugyanaz a szitu IMHO.