3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • K.András
    baszki az nagyon sok, akkor még helyet is kell csinálnom ,már ide oda rakosgatok mindent lusta vagyok irogatni...
  • Petyus_
    Az 5 giga az 8 giga kitömörítva plusz még 8 gigát telepít is. :D
  • Davidus
    8 körül
  • K.András
    azért csak lehet egérel nyomni rendesen,nyomja már valaki?én most tömöritem kifele aztán már lehet is játszani kiváncsi vagyok mi ebben 5 giga egyébként mennyit telepit fel?
  • Petyus_
    20 perc körül vagyok!
  • krisz073
    elbasztam az slv=sfv szoval ezt keresd
  • Davidus
    Még 7 file:)
  • krisz073
    a rar file-ok mellet van egy slv nevü fiel arra rányomsz és ö leellenőrzi is kiirja amelyik crc-s
  • Petyus_
    Windows/Total Commanderben entert nyomsz az sfv kiterjesztésű file-ra.
  • Petyus_
    Jaja, méghozza duplarétegű DVD, szal nem tudod kiírni se, de Daemon Tools kezeli. Egyébként a topuc 3/4-e erről szól. :D
  • Petyus_
    PC-hez is van force feedbackes gamepad. Mondjuk egy gamepad 10-12 gombbal meg két analog stickkel jól esne nekem MGS2-höz.. de sajna nincs.
  • toMpEr
    Fogalmam sincs, azt se tudom hogy kell az inventory-t hasznalni...kivalasztani meg kitudom, de hogy melyik gombal hasznalja...
  • Davidus
    Akkor valamelyik file crc-s ellenörizd le. Ami hibás ujra le kell tölteni:)
  • Davidus
  • Davidus
    Ahoz PS2 dual shock kontroller kell:)
  • Petyus_
    Komoly teszter lapok jelezték, hogy a szokásos Sandra, 3DMark, PCMark, Quake3 tesztek mellé felveszik az "MSG2 ISO kitömörítése" tesztet.
  • krisz073
    most irigykedek,nekem még csak a 63-ik file-t tölti.még vagy 8-9 ora hátra van és le is ér a games.
  • Davidus
    Vegyél valami kínai gamepad-et mnax 2000 forint:)
  • toMpEr
    es hogy kell egerrel nezelodni, mert en hiaba mozgatom semmit nem csinal!
  • toMpEr
    eleg nehez celozni, mert ha lenyova tartod akkor begyorsul, ha meg nyomogatod akkor meg alig megy
  • toMpEr
    nekem meg nem sikerult, pedig fps modba kurvajol jonne
  • Davidus
    Lehet használni az egeret??
  • toMpEr
    igy nez ki a config:

valaki meselje mar el plz,hogy melyik gomb mire valo :)
  • Davidus
    Ja meg kilövik a lámpát felrakják az infrát és kibeleznek:)
  • toMpEr
    es melyik gombal kell megragadni?
  • mohus
    ha egy ps2 elég neki: 300mhz 32MB Ram, 4mb VRAM
    akkor a paksi atomerőműved is lejátsza lazán:)
  • mohus
    de ami nagyon jó benne azok az apró részletek, amitől egészen más lett...

gyűjthetsz dögcédulákat...nem lövöd le a faszit, hanem csak rácélzol "freeze!" felteszi a kezét...lassan a tökére célzol majd újra a fejére:)a faszi remegni kezd:)))

és egy rakás ilyen van benne...ami másfél éve a megjelenéskor ilyen kivitelezés mellett még nem létezett....
    a Splinter Cell-nek még híre hamva sem volt

kifinomult moszgások, ami az analóg irányítóhoz hihetetlenül passzol...

Snake egyre feszültebb, ha akció van kilátásban...a Dualshock lassan szívdoboást imitál, mintha a torkodon akarna kijönni a szived:)

A faszik nem lógnak át a falakon...ha eldőlnek..hanem "görbén" gubbasztanak a fal tövében..épp ahogy elestek...

A zanimáció és a közben lévő filmek zenék is a legszínvonalasabban sikerültek
  • mohus
    ha neked a textúra mennyisége adja el a játékot, akkor vegyél egy "Photoshop"-ot és játssz azzal:)
  • Davidus
    Jól látod:) A PS2 nem a texturáiról híres. A konami meg nem arról plusszokat pakolna a PC konverziokba. De ha meglátod mozgásban azt is elfelejted mi az a textura:) A gépeden meg tök jól fog menni.
  • G. Joe
    2100XP cpu 512 DDR és gf4 ti4200 remélem elég neki.
    A screenshotok igy elég gynegének tünnek, remélem élöben szebb a game. Igy a képeken minden nagyon texuraszegénynek tünik.
    Remélem rosszul látom csak. :P
  • Davidus
    Ha ablakban futtatod jó asszem. De a konami szerintem hamar kiadja a peccset mert elsodorja a népharag. Ja meg eddig csak radeon8500 tulajokat láttam sírni lehet hogy 9700-al jó.
  • toMpEr
    a 2. kepen levo akcio kiraly volt, megallt a 2 katona a fal elott, vartak egy kicsit, aztan az egyik intett a masiknak es akkor egyszerre megindultak :)
  • toMpEr
    amugy azt hogy lehet megcsinalni,hogy pajzskent hasznalok egy ellenseges katonat?
  • toMpEr

• Deajka
    Én voltam a pöcs... Kössz a helpet...
  • Davidus
    Na szóval ami tény: A PC-s verzio a legszebb és a legsimább DE CSAK ERŐMŰVEL. 2000plusszosXP meg GEF4ti4600 bírja az 1600x1200-as felbontást is. ATI kártyán viszont szar egyenlöre a game. Gondolom jön hamarosan az ATI patch.
  • Davidus
    640x480-ban ezen a gépen is megy minimum 60 fps-t:)
  • Davidus
    Mivel mérted az állandó 60 fps-t?:)
  • Jacek
    ez a max reszletteseg?? texturak is vannak a gameban??????
  • aabyssx
    "40-50 fps"

Én nem tudok elképzelni egy nem állandó 60 fps-en futó MGS-t a konzolos után... :|

OFF

Nnna mindegy, megyek flémelek egyet a PC-játékoknak... topikban.