3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
K.András #1214 baszki az nagyon sok, akkor még helyet is kell csinálnom ,már ide oda rakosgatok mindent lusta vagyok irogatni... -
#1213 Az 5 giga az 8 giga kitömörítva plusz még 8 gigát telepít is. :D -
#1212 8 körül -
K.András #1210 azért csak lehet egérel nyomni rendesen,nyomja már valaki?én most tömöritem kifele aztán már lehet is játszani kiváncsi vagyok mi ebben 5 giga egyébként mennyit telepit fel?
-
#1209 20 perc körül vagyok! -
krisz073 #1208 elbasztam az slv=sfv szoval ezt keresd -
#1207 Még 7 file:) -
krisz073 #1206 a rar file-ok mellet van egy slv nevü fiel arra rányomsz és ö leellenőrzi is kiirja amelyik crc-s -
#1205 Windows/Total Commanderben entert nyomsz az sfv kiterjesztésű file-ra. -
#1203 Jaja, méghozza duplarétegű DVD, szal nem tudod kiírni se, de Daemon Tools kezeli. Egyébként a topuc 3/4-e erről szól. :D -
#1201 PC-hez is van force feedbackes gamepad. Mondjuk egy gamepad 10-12 gombbal meg két analog stickkel jól esne nekem MGS2-höz.. de sajna nincs. -
#1198 Fogalmam sincs, azt se tudom hogy kell az inventory-t hasznalni...kivalasztani meg kitudom, de hogy melyik gombal hasznalja... -
#1197 Akkor valamelyik file crc-s ellenörizd le. Ami hibás ujra le kell tölteni:) -
#1196 -
#1195 Ahoz PS2 dual shock kontroller kell:) -
#1193 Komoly teszter lapok jelezték, hogy a szokásos Sandra, 3DMark, PCMark, Quake3 tesztek mellé felveszik az "MSG2 ISO kitömörítése" tesztet. -
krisz073 #1191 most irigykedek,nekem még csak a 63-ik file-t tölti.még vagy 8-9 ora hátra van és le is ér a games. -
#1188 Vegyél valami kínai gamepad-et mnax 2000 forint:) -
#1186 es hogy kell egerrel nezelodni, mert en hiaba mozgatom semmit nem csinal! -
#1183 eleg nehez celozni, mert ha lenyova tartod akkor begyorsul, ha meg nyomogatod akkor meg alig megy -
#1182 nekem meg nem sikerult, pedig fps modba kurvajol jonne -
#1181 Lehet használni az egeret?? -
#1179 igy nez ki a config:
valaki meselje mar el plz,hogy melyik gomb mire valo :) -
#1178 Ja meg kilövik a lámpát felrakják az infrát és kibeleznek:) -
#1176 es melyik gombal kell megragadni? -
#1174 ha egy ps2 elég neki: 300mhz 32MB Ram, 4mb VRAM
akkor a paksi atomerőműved is lejátsza lazán:) -
#1172 de ami nagyon jó benne azok az apró részletek, amitől egészen más lett...
gyűjthetsz dögcédulákat...nem lövöd le a faszit, hanem csak rácélzol "freeze!" felteszi a kezét...lassan a tökére célzol majd újra a fejére:)a faszi remegni kezd:)))
és egy rakás ilyen van benne...ami másfél éve a megjelenéskor ilyen kivitelezés mellett még nem létezett....
a Splinter Cell-nek még híre hamva sem volt
kifinomult moszgások, ami az analóg irányítóhoz hihetetlenül passzol...
Snake egyre feszültebb, ha akció van kilátásban...a Dualshock lassan szívdoboást imitál, mintha a torkodon akarna kijönni a szived:)
A faszik nem lógnak át a falakon...ha eldőlnek..hanem "görbén" gubbasztanak a fal tövében..épp ahogy elestek...
A zanimáció és a közben lévő filmek zenék is a legszínvonalasabban sikerültek -
#1170 ha neked a textúra mennyisége adja el a játékot, akkor vegyél egy "Photoshop"-ot és játssz azzal:) -
#1169 Jól látod:) A PS2 nem a texturáiról híres. A konami meg nem arról plusszokat pakolna a PC konverziokba. De ha meglátod mozgásban azt is elfelejted mi az a textura:) A gépeden meg tök jól fog menni. -
#1168 2100XP cpu 512 DDR és gf4 ti4200 remélem elég neki.
A screenshotok igy elég gynegének tünnek, remélem élöben szebb a game. Igy a képeken minden nagyon texuraszegénynek tünik.
Remélem rosszul látom csak. :P -
#1167 Ha ablakban futtatod jó asszem. De a konami szerintem hamar kiadja a peccset mert elsodorja a népharag. Ja meg eddig csak radeon8500 tulajokat láttam sírni lehet hogy 9700-al jó. -
#1163 a 2. kepen levo akcio kiraly volt, megallt a 2 katona a fal elott, vartak egy kicsit, aztan az egyik intett a masiknak es akkor egyszerre megindultak :) -
#1162 amugy azt hogy lehet megcsinalni,hogy pajzskent hasznalok egy ellenseges katonat? -
-
Deajka #1160 Én voltam a pöcs... Kössz a helpet... -
#1159 Na szóval ami tény: A PC-s verzio a legszebb és a legsimább DE CSAK ERŐMŰVEL. 2000plusszosXP meg GEF4ti4600 bírja az 1600x1200-as felbontást is. ATI kártyán viszont szar egyenlöre a game. Gondolom jön hamarosan az ATI patch. -
#1158 640x480-ban ezen a gépen is megy minimum 60 fps-t:) -
#1157 Mivel mérted az állandó 60 fps-t?:) -
#1156 ez a max reszletteseg?? texturak is vannak a gameban?????? -
#1155 "40-50 fps"
Én nem tudok elképzelni egy nem állandó 60 fps-en futó MGS-t a konzolos után... :|
OFF
Nnna mindegy, megyek flémelek egyet a PC-játékoknak... topikban.