3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1348 hiberfill=hibernálás ? nekem kikapcsolva
system restore = rendszervisszaállitás régebbi időpontra?
swap? -
#1347 bocsi, ezt nekem irtad? Ha, igen ,Ezek hol vannak és törölni kell őket? -
#1346 nekem az 5 napos rendszeremen a hiberfill 400 megas a swap 600, system restore nincs, mert kikapcsoltam -
#1345 +swap fileok
+hiberfill
+system restore -
#1344 Tudja valaki hogy tünhet el 2 giga szabadhely?
xp windows mappája szerint 1,5 giga a tartalma.A c/meghajtomon összesen 2 gigát foglalnak el a cuccok.Elméletben 8 giga szabad helynek kellene lennie, de csak 6 van. 2 giga egyszerüen eltünt!!! Ez hogy lehetséges?Megnéztem a rejtett mappákat is . reget pucoltam int és sima temp mappák üritve és nincs meg 2 giga. Az xp nem annyit használ mint amennyit a windows könyvtár tartalmaz?
-
#1343 nah lent van a "kicsike", de nins annyi erom, hogy atboot xp ala aztan ntfs az egyik vinyobol:-(( majd hetvegen talan, de kivancsi vagyok nagyon... -
#1342 NoDVD patch, meg van egy masik javitas, az nemtudom mi :) -
#1341 mi az az uj MGS2 mappa ott az ftp-n? -
#1340 köszike! gyors vagy mint villám! előbb kaptam le a nocd-t és akkor nem láttam, most igen. :o) -
#1339 Kiraktam a par hozzaszolassal lentebb említett site-ra. -
#1338 minnyi=mennyi -
#1337 Szia! Mivel és hogy tudom megnézni játék közben hogy minnyi fps-sel megy? xp van fenn. -
#1336 Az inquvisitionnal voltam ugy hogy 10 perc után kivágtam mert sosem arra mert a kiscsávó amerre én akartam. :o) -
#1335 sajna én ne találkoztam vele. :o) -
#1334 Valaki, akinek van ra lehetosege megmondhatna,hogy inkabb proci, vagy videokartya igenyes a jatek -
#1333 szerintem is siman meg lehet szokni...nekem nagyobb problemam a szaggatas...:)
Ha teljesen lebutitom, akkor kiralyul megy, benti helyeken 50+ fps is van neha, de ugyerzem ez a jatek tobbet erdemel, mint hogy vegigjatszam szar grafikaval.
Majd bovites utan vegignyomom, addig gyakorlom az iranyitast a VR missziokba vagy mittudomen :) -
#1332 mennyit sírtok az irányítás miatt.. mgs1 et is simán végignyomtam... -
#1331 Köszönöm a vinyóm nevében is! :D -
#1329 ha FAT32-es filerendeszered van, akkor csinalnod kell egy NTSD particiot, ha NTFS-ed van, akkor nemtudom mi a baj (esetleg crc hiba) -
#1328 akinek kell NoDVD patch, az itt talál. -
#1326 NTFS particiora tomoriti csak ki -
#1325 Szia András! nah,97.fájlt szedem,de az utobbi hosszászolásokból itélkezve olyan vagy még xarabb lesz az irányitása mint az Inquisition-nak akkor, már most sajnálom hogy elkezdtem a letöltést.Már akkor elkapott az ideg mikor olvastam hogy a Radeonnal baszakszik,nekem is 9000-esem van, kiváncsi leszek.Nem gyöztem pucolni a meghajtókat hogy helyem legyen/2x10 g/. Itt még az is felidegelt,hogy az xp windows mappája szerint 1,5 giga a tartalma.A c/meghajtomon összesen 2 gigát foglalnak el a cuccok.Elméletben 8 giga szabad helynek kellene lennie, de csak 6 van. 2 giga egyszerüen eltünt!!! Ez hogy lehetséges?Megnéztem a rejtett mappákat is . reget pucoltam int és sima temp mappák üritve és nincs meg 2 giga. Az xp nem annyit használ mint amennyit a windows könyvtár tartalmaz?
-
Nyiri #1323 mufflon: windows 98??? :) -
#1322 Bzze ez a game nagyot üt:) Épp most nyírtam ki Olga-t nem kellett hozzá gamepad:) -
#1320 A célzást kivéve azért a fos 6 gombos gamepademmel is el lehet vele játszani. Levettem easyre annyi, így nem lesz olyan jó a játék, de ez van, alkalmazkodni kell a körülményekhez.
Ja meg a másik idegesítő hogy a gagyi clipping hibák miatt nem lehet rendesen bunyózni. :/
Mondjuk nagy baj ezekkel a fix kamerás konzoljátékokkal hogy nem lehet őket csak gamepaddel irányítani értelmesen. Ehhez meg még kellenének az analog stickek is.
Azt mellékesen megegyzem, hogy XBoxon se egy leányálom ám irányítani, próbáltam. :D De ehhez képest.. -
fucko #1319 Hat ezzel biztos hogy nem,teljesen feladtam en is.Ilyen iranyitassal jatszhatatlan.Torlom a picsaba csak felidegesitem magam ahogy first personban a cursorral probalom becelozni es mindig vagy tulviszem vagy nem eleget.Kar erte. -
#1318 Rájöttem csak rosszul emlékeztem a frekvenciasávra. :)
Silent Hill 2-ből azért jobban kipurgálták ezekrz a konzolos betegségeket Konamiék. -
#1317 Nagyon lelassultak az esemenyek...mindenki jatszik? :) -
#1316 Menteni:
Behivod a rádiot (alapbol Enter), ott a memory-n belul van olyan,hogy save -
K.András #1315 nem azt mondom hogy szar de nem vagyok elájulva töle, ez az irányitás dolog meg olyan szinten lehuzott hogy teljesen el vagyok keseredve, amitöl a legjobban féltem bejött, irányithatatlan, és ezt bizony nem lehet orvosolni semmivel, igazábol csodálkozva olvasom hogy gamepad-al sem tudtál célozni, az nagyon nagy gáz! -
#1314 vagyis úgy fogalmazom, hogy a legminimálisabb erőfeszítés sem történt, hogy valamennyire PC-s formát öltsön a játék.
De az összkép ledvéért hozzáteszem, hogy megyek vissza játszani. :D -
#1313 Miért vannak durva részek.. az orosz helikopterek az esőben pl. egész jól mutatnak. :) -
#1312 Megpróbálom..
Grafika: látszik rajta, hogy nem a mai színvonal, elég pocsék textúrák. Sok effekt (tükröződések, eső), és nagyon állat ingame moviek (talán a Mafia mellett ebben vannak a legjobbak), szépen animált szájmozgás, szóval összességében nem rossz. PS2-re elmegy. :)
Hangulat, sztori: nagyon jó, de ezt eddig is tudtuk. :) Zene rulz.
Játékmenet: nekem nagyon bejön.
Játszhatóság, irányítás: egy ÓRIÁSI NULLA! NULLA NULLA NULLA! Be se lehet állítani, hogy egérrel kelljen célozni, gamepaddel vagy billentyűzettel körülbelül lehetetlen. Lehet analog stickkel jó, de hány PCsnek van ilyenje? Megmondom őszintén két óra játék után halvány lila gőzöm nincs hogy lehetne menteni. A többi dolog nem vészes, gamepaddel toltam, de célozni lehetetlen.
Már ez első bosst esélytelennek tartom, hogy elintézzem..
Szóval egyelőre úgy érzem a Konami ezzel a PC porttal meggyalázta a különben szuper játékot. -
K.András #1311 figy egy p4 2.4-en fut majd egy giga rambusal, szoval nálam nem szoktak a játékok szaggatni. szerintem neked nincsen jo géped, ha erre képes vagy azt mondani hogy micsodi cg muvi... -
fucko #1310 Lehet tevedek de te ezt nem irtad mar le vagy 3szor? ;D -
#1309 Szerintem tul jo géped van és mivel nem szaggat azt hiszed cg muvit látsz:) Megsugom hogy az elején mikor snake ráugrik a shipre az real time:) -
fucko #1307 Hat szerintem ugy egy szinten van a sc-vel ugy osszhatast nezve,mind2 korrekt game. -
K.András #1306 magátol céloz?hát ezzel az erövel magátol is játszhatna nem???na jo nekem nem tetszik ,a többiek kedvét elvenni nem akarom itt befejeztem: mgs2-ö DELETE -
#1305 Hi! Valaki foglalja össze lécci hosszabban, hogy mi van. A Scell topikban valaki már előre áradozott a gammáról, most meg érdekes hozzászólások vannak itt. Ha fos a cucc, akkor nem tökölök a beszerzéssel. Lehet hasonlitani Scellhez, mert azt végignyomtam. Egyet kikötök: vagy egérrel célzok, vagy semmivel.:) -
#1303 celoz magatol...