3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • scynetyc
    jah,köszi sikerült
  • scynetyc
    ok,köszi de én egy mezei klaviaturán játszom és ezzel hiába probálom a lassan nyomást nem igazán jön össze.
  • K.András
    lehet adok neki mégegy probát, visszahozom a kontrollerem havertol, de nem tom mi lehet jo abban hogy nem lehet rendesen célozni,miért nem lehetett egy ONI féle irányitást alátenni nem értem...
  • aabyssx
    Eszméletlenül jól játszható és irányítható kontrollerrel.
    De lehet, hogy az aki egérhez szokott csak bénázik majd vele...
  • K.András
    Tudják a játékgyártok hogy nagyon sokan játszanak ugy hogy kiprobálják és ha jo akkor megveszik, na ezt kiprobálják nyomnak rá egy deletet és annyi,mindezt az irányitás miatt.
    Majd figyeld meg hogy ahelyett hogy a tesztekben az egekig magasztalnák inkább le fogják rántani mint a huzatt ez miatt...
  • Davidus
    Menteni a rádion lehet.
  • aabyssx
    Konzolon ha lassan engedted el a gombot, akkor nem lőtt, hanem leengedte a fegyvert. Lehet, hogy valamilyen analóg gombra kellene mappelni.
    BTW ebből később gond is lehet, mer' pl. az AK-nál gyengén lenyomva csak célra tart és ha erősebben nyomod le, akkor lő.

Elszedéshez meg kell fogni és el kell engedni. (De nem mindíg adnak.)
  • scynetyc
    milyennek kell lennie a hangnak,mert nekem ha beszélnek akkor viszhangzik az egész .Na aszittem sikerült menteni,erre nem talál semmi mentést ujrainditáskor.
  • scynetyc
    Az viszont nem igazán tetszik hogy ha célzok akkor nem tudok menni firstpersonban.
  • scynetyc
    ok,köszi
  • scynetyc
    ablakból játszom, és csak az esős hajórész volt furcsa,de most bementem a hajóba és ott tiszta a kép, bár leszedtem közepesre mindent.Ja és az előbb fagytam ki :o(
  • Davidus
    Nem mindig de néha pottyan ki belőlük cucc. A dögcédulát vagy mit mindig el lehet szedni de még nemtom hogy:) Néha beadja.
  • scynetyc
    billentyünél, ha lenyomva tartom a tűzgombot akkor felemeli a fegyvert,ha elengedem tüzel. Van valami gomb hogy ha felemelem a fegyvert és nem akarok lőni, akkor ne lőjjőn? Akit lelővők altatóslövedékkel attól lehet elszedni valamit? ha,igen ,hogy?
  • Davidus
    Nincs gáz a radeonnal? Nem fura a grafika?
  • scynetyc
    valami a kodekeimmel lehet mert a game lazán fut még az esős részen is,de a hang az ugy szaggat viszhangzik hogy nem igaz má.
  • fucko
    Ezesetben megsincs kietel ami erositene a szabalyt:)
  • scynetyc
    köszi.
  • mohus
    "dehát gamepadal is hogyan lehet ezzel célozni?el nem tudom képzelni hogyan lehetett egy ilyen játékot tacsra tenni, de hogy ezt nem akárhogy elrontották az biztos, többszázezer játékost elvesziteni mert nem lehet egérel játszani az több mint kiadoi hiba, ez szo szerint merénylet saját maguk ellen és persze ellenünk..."

többszázezer másolós játékost:)nem hiszem hogy a Konami sokat veszít rajtad:)egyedül a netszolgáltatók nyertek ezen a bulin:))))

egyábiránt a jobb oldali analóg karral lehet célozni...nem a legjobb és közelébe sem jön az egérrel való irányításnak, de meg lehet szokni
  • mohus
    "A GTA3 japo?"

nem...a GT3...GranTurismo3
  • mohus
    "Ki játszik PS2-n fifával mikor a konami nyomja az isten focis cuccait?:)"

nálam a PES2 (pro Evolution soccer 2 - Konami) és a FIFA2003 most egy szinten van...
    őszintén mondom, hogy a FIFA óriásit lépett előre, egyrészt sokkal szebb mint a PES2 eredeti minden benne, és az irányítás mozgás labda is nagyon jó lett
  • Sephi
    Jaj nekem most volt egy igen kelemetlen iranyitasi problemam a rayman 3 jateknel amikor a fel+balra gombok egyszere megnyomasa utan lefagy a bilentyuzet ha meg egy gombot nyomok. ez ugye azert kinos mert ha en elore-balra akarok ugrani (ami pl amikor jon felfele a lava) ha megnyomom az ugras gombot nem ugrik csak beszol a spiket hogy Tuut. Kurva anyukat most is meg maskor is!!!!
  • Davidus
    A tab a start.
  • scynetyc
    kodekcsere kellett! jól elirogatok itt magamnak. Na,de hogy első tapasztalatom leirjam a játékról: sajnos nem tehetem,mert a new gamera klikkelve nem történik semmi.Bármire klikkelek közli nyomjam a start button,erre tolok neki entert és vissza ad a menühöz. Most már télleg nagyon kezd lefárasztani.
  • scynetyc
    megcsináltam az NTFS-t ,sikerült a kicsomi s, sőt az nstall is.Elindul a játék beadja a Konami logot ,meg egy entertaiment japan valami kiirást fekete képernyő ,kezdődik a zene hallok valami elekromos kisülésfélét de nincs kép. Ablakban inditottam,mert Ati Radeon 9000-m van. 1500proci 512 sd-rammal.Nem hiszem el hogy egész éjjel szoptam ezzel a játékkal és ennyit érdemlek. Remélem van valakinek valami ötlete.
  • Fikusz
    hi all
    Felinstalláltam a gamet..s mikor inditom..
    3d texture renderer hibat ir ki, hogy vmi file nincsen??
    Minden más game megy rendessen.
    az ok, hogy gef2 om van 384 meg mem meg 900 as proc..de ezen mar el sem indul?
  • scynetyc
    http://root.hu/?c=385
  • scynetyc
    Help!

Lécci valaki irja már le hogy kell NTFS rendszert csinálni.Gondolom ez többünket is érdekelne,de lehet én nem értek csak hozzá. Ezt találtam :http://www.terminal.hu/newsread.php?id=19205301031920 vele kapcsolatban. Engedélyeztem a leirtak alapján az NTFS használatát de mikor eléri a kicsomi a 4 gigát ismét kiirja a fat32-őt hibának. Fenti oldalon találtam olyan részt hogy átlehet konvertálni a fat32-őt NTFS-re,de az olyanok miatt mint én /laikus/ nem részletezik. Biztos van itt köztünk hozzáértő személy aki megtudja mondani hogy lehet ezt a konvertálást elvégezni.Még egy kérdés: lehetséges e csak az egyik meghajtót átállitani?
  • Kou
    Érdemes, megéri, mert egy olyan élményben lesz részed hogy csak nézel majd utána!!!
    Elején káromkodni fogsz az irányítás miatt, 2 óra game és megszokod, és utána magával ragad a történet és az egész
    SPOILER:
    az újabb anyázás akkor lesz amikor Otacon hugával kell a víz alatt úsznod!
  • toMpEr
    egyedul az fps modbeli celzassal vannak gondok szerintem, kiraly lenne, ha kiadnank rendes egerkezelo patchet, mert szerintem a mostani eleg fos
  • toMpEr
    ja tenyleg...ujratolteni lehet valahogy? mert eleg szarugy, amikor pont akkor fogy ki, amikor nemkene
  • toMpEr
    ha jobban belegondolsz nincs is olyan sok billentyu...loves, hasznalat, utes, gugolas, setalas, fps mod, na meg a fegyver/cucc valaszto gombok, de azokat nem kell olyan surun hasznalni.
  • toMpEr
    nekem meg nem lovoldoztek lampat :)
  • Davidus
    Bazzeg betámadott 6 kommandos egyszerre. Kurva kemény volt elment rájuk minden cuccom:) Kilötték a lámpákat meg gránátoztak meg minden ami kell:)
  • Petyus_
    Az én lámaságom is benne van. Gamepaddel próbáld ki, a játék maga az nagyon király. Billentyűzettel nem hiszem hogy van olyan ember aki meg bírja szokni de semmi sem lehetetlen. :)
  • scynetyc
    na, ez nem az én napom most nézem csak hogy Fat 32 van mindkét meghajtómon. Hogy lehet abból NTFS-t csinálni?
  • G. Joe
    Köszi, reméltem hogy meggyözöl, de ugy tünik nem is akartál. :)

:(
    MOst nem tudom, hogy akarok e szarkodni ezzel vagy nem.
  • scynetyc
    köszi a segitséget!
  • toMpEr
    egyebet nemtudok mondani, esetleg futtass legy egy scandisk-et
  • toMpEr
    swapot termeszetes nem tudod kikapcsolni, esetleg kisebb-re venni (de nem illik)
  • toMpEr
    ezek az operacios rendszered gyokerkonyvtarjaba vannak (titkositva)
    illetve a system restore minden meghajtodon van
    a system restore-t a system properties-nel tudod kikapcsolni,
    a hiberfill-t pedig a power options-nal (Hibernálás)