3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1428 lehet Pc-re jo jatekokat csinalni csak erteni kene hozza: -
#1427 hát a Konami úgy néz ki, hogy nem ehhez szokott...és nem tudta megoldani azt PC-n, amit a tudásuk alpján elvárunk tőlük és ezek szerint csak nagyon kevesen képesek(gyakorlatilag nincs mai kiadású "hibátlan" PC-s játék) ezzel manapság megbírkozni. Maradjunk csak az FPS, RTS és a Sturmovik talaján...nem kéne ezt erőltetni
én mindig is azt mondtam, hogy erre a PC-s kavalkádra a legnehezebb programozni...itt semmi sem fix...sem az alkatrészek, sem az oprendszerek:) -
#1426 Ha van olyan gamepaded akkor azzal nyomjad, ezt a fix kamerás konzolos akció/kaland stílust is azzal nagyon jó irányítani. Szóval neked akkor nem lesz bajod az irányítással, de tény, hogy agyalhattak volna kicsit jobban a Konamis arcok hogyan lehetne egy értelmes PCs irányítást alárakni.
Meg az idegesítő, hogy nem lehet visszalépni a menübe, a PS2 kontroller alapján konfigoljam be az irányítást (...), meg ilyenek. Silent Hill 2 után jobbat vártam. -
#1425 ez a szép a PC-ben:)
ha rontasz a "hangon", több képkocka pereg le a szemed előtt:) -
#1424 hat lehet szepiteni barhogyan ez egy jo konzolos game, de nem PC-re valo mert itt harmatgyenge aki akar vele szenvedni az szenvedjen nyugodtan:) -
#1423 Rá lehet ugrani a faszik fejére:) Átdobod magad a korláton aztán megvárod amig alád ér és elengeded. -
#1422 feletsétek már el a splinter cell Onis irányítását... ezt nem lehet áttenni MGS be!!!!! megnézem hogy irányítod egérrel meg key el az embert amikor éppen szembe futsz magaddal......itt nem követ a kamera full fix en..hanem félrögzített van... -
#1421 tudod ki varja meg -
#1420 ez mondjuk sokat elarult errola PC portrol, ekkora loser barmokat hihetetlen.
Plusz az iranyitas ha valaki arra azt mondja hogy jo liszopom magam!
Van game pad ket analog karos de nem erdekel ki a akar gamepaddal jatszani a fifan kivul PC????
Megnezhetnek a Splinter iranyitasat@ -
#1419 hm.. ..lehet:))))))))))) -
#1418 Az mindegy egyikel se jo. Várd meg az ati patchet addig szar lesz a garfika. -
#1417 R\adeonom van de nem 8500 -
#1416 Szánalmas a grafika? Vagy radeonod van vagy vak vagy:) -
#1415 hat ez komoly nem erte meg letoltei tuti de ugyis kelett valkinek, lehet hogy jo a tortenem meg minden.
De a garfika es az iranyitas az szanalmas....... -
#1414 ez mind szép és jó de akár héberül is idézhettél volna,mert dunctom sincs az angolhoz.:o) -
#1413 A hang az egyik legfontosabb ebben a játékban ki tenne ilyet? -
#1412 Ez tényleg így van. Én próbáltam PS2-n és XBoxon is és az alap XBox controllerel nem lehet olyan jól irányítani és tényleg leesik a framerate.
A Konami meg benyalhat csontig ha pl. a fényképezés irányítását komolyan gondolta. (gy.k. a numerikus keyboarddal irányítod mit nézel.. közben meg az egérrel jobbra balra scrollozod a már elkészült képeket LOL)
A Konami nem egy PC-s játéokot adott ki, hanem egy viszonylag jó PS2 emulátort annak minden korlátjával (bugos - nekem is csontrafagyott már pedig ilyen kb. egyszer fordult elő a gépemen amióta XP van, szar az irányítás, stb.). -
#1411 Ha a hangot leveszitek 11 khz-re az SE-t meg low-ra kaptok ugy +5 fps-t:) -
#1410 "However, this game was released on several systems and there were some difference between them. Microsoft got the game first, on the Xbox and the PC, although it was incomplete. The game did not have the Skateboarding mini-game. Reasoning behind that is because it was too hard to convert it from the PS2. The PlayStation 2 version of Substance is the complete game. In addition to being incomplete, the Xbox and PC versions of the game have trouble with controls and graphics. MGS2 was designed for the PS2, simple as that. You need the PS2 controller to be comfortable with the game's controls. Also, the graphics were sharpened up too much due to Xbox and PC superior technology. Just like the Integral on the PC, things that were blury in the PlayStation original were messed up with sharper graphics. In addition, the Xbox version of the game had some strange slow-downs in rain part of the Tanker mission, things that were handled perfectly a year ago on the PS2. Bottom line, stick with the PS2 version of Substance as the definitive one."
-
#1409 ja és 1024x768 ban. a hang megint elszállt,már nagyon idegesit. -
#1408 köszike, -
#1407 Sajna csak úgy lehet megoldani, hogy kilépsz 1st personból utána meg megnyomod a fegyverváltó gombot. -
#1406 De ha közelről rácélzol, amkor még nem vett észre, utána a tökére vagy a fejére célzol akkor jobb cuccokat ad meg dögcédulát is. :) -
#1405 abit st6 cel.1400 1.550-re huzva,512 sd ram,Ati Radeon 9000. dx9. most felhuztam fulra mindent és döcc nélkül megy. A hanggal van bajom ,mert amikor beszélek a kiscsávóval,akkor viszhangzik minden szó, olyan mintha 5x mondaná el.viszont az örök dumája ha riadoztatnak az tiszta, ha jol emlékszem.Az előbb 2 x is megjelent egy kisablak hibaüzenettel hogy a dirctsounddal bibasz van. -
#1404 amugy milyen konfigod van? -
#1403 ja az nem usp... -
#1402 hmm usp-t honnan lehet szedni? :) -
#1401 arghh... mi a cím? a multkor csak rányomtam a linkedre.. -
#1400 izéé... most jo az ftp..de elég lassu.. 10-15k... miattad vagy én netem van behallva? -
#1399 Mindjart el kell mennem...gyere irc-re -
#1398 Amugy van egy basic acions nevu dlog az extra menupont alatt...azt erdemes vegigbongeszni, mert ott minden extrat megmutat videokkal ilusztralva! -
#1397 az ftp megy már? mert az elöbb idő túllépés volt:( -
#1396 egye fene..üljünk a pulthoz...
:)))))))) -
#1395 azzal nem is fog:)))))))))) -
#1394 Elszedni igy lehet:
Amuitan lelotted fegyvertelen uzemmodba valtasz, odamesz hozza es megnyomod a tozeles gombot (alapesetben s) ekkor fel emeli, majd mikor felemelte, akkor elengeded az S-t (amugy igy tudod arebb rakni is, csak nem engeded el). ha ezt sokaig csinalod, akkor az esetek 70-80%-aban kiesik belolul valami (alltalaban rations) -
#1393 iszik velem valaki?
-
#1392 :)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#1391 1 ben ugy csináltam hogy megnyomtam a weapon inventory gombot.. tudod.. megnyomod és tudsz válogatni a fegyvereid között...csak nem válogatsz..szal megnyomod elengeded és teli tárral vagy.... -
#1390 olyan mint az 1? mert akkor semmi gond nincs vele:) szvsz -
#1389 n64 féle joy-t kell venni pc hez..az tudja az analogot elvileg..amugy lehet venni átalakítót ps2 és pc között..tehát a ps2 joyt rá lehet kötni pc re... ami a többi játékhoz is 10 pont!...
irányítás nulla? majd meglátjuk? 1 el játszottál?
ott is rohadt nehéz célozni...sőőt..néha lehetetlen...mégis végignyomtam....
amugymeg az tölti le és az játsza végig aki akarja..nem kötelező darab csak tudni kell hogy az egyik legjobb játékot hagyjátok ki!...