3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
krisz073 #1551 na azért én nem dobálozom a géppel.:-))nekem a file-ok jók csak a tömöritéssel van gondom,
de valami mogoldás jó lenne mert erre vártam 2 napig,és most a nagy semmi.:-(( -
#1550 szerinted én mit teszek ha az összes file szar???gép zutts ki az ablakon oszt veszek egy ps2-t:))) -
krisz073 #1549 miért szerinted ez nem csalodás itt a game és nem tudom feltelepiteni.
az 54 gb-bol 18 gb-t szabad helyem van és igy nem tudok átálni az NTFS particiora. -
#1548 ROFL -
Kou #1547 EZÉRT CSALODTÁL?!:)
GIGAMEGALOL -
krisz073 #1546 szoval mindjárt agyvérzést kapok.
majd 2 napig töltöm a game-t és utána nem tudom kitömöriteni mert nem NTFS a particiom.
na most elég nagyot csalodtam a game-ba. -
#1545 hmm? -
#1544 Muszáj ezt az anglish-t erőltetni? -
krisz073 #1543 bassz az 50 gb-nak a háromnegyed része tele van.nem tudok most ntfs particiora átálni.
nincs más lehetöség? -
#1542 csinalsz ntfs particiot...mas lehetoseg nincs -
krisz073 #1541 Hi.
Kis segitség kellene.Leszedtem a gamest el is kezdtem kitömöriteni de ez a nyanvadt winrar kiirja,hogy 4 gb-l nagyobb file-t csak NTFS particio kezel.Nekem Win XP Prof van fent fat32 particioval.Hogy tudnám kitömöriteni a games-t.
HELP!!! -
#1540 Na majd linkelek én érzékkel elkapott rettenetes foto tehetségről tanúskodó minden elfogultságtól mentes képeket csak legyen vége a BB-nek:) -
#1539 Nem tetszenek, ezt nem mondta szerintem senki, de ha nincs mas, akkor ki lehet birni, annyira nem zavaro. -
#1537 ugyanolyan tokeletes az iranyitas, mint az mgs1-ben -
#1536 Az F16-osnak mi köze van az animációhoz? Ja az valóban fos a Splinterben - mint írtam az ingame moviek JOBBAK az MGS-ban mindennél. (Egyébként nagyon jó érzékkel kiválasztottad a Splinter magasan legratyibb és az MGS egyik legjobb jelenetét :D)
Animáció: azért ugrás, lopakodás, függeszkedés, hullacipelés stb. animáció nehogy már ne legyen jó Splinterben..
Az ujjak külön mozognak.. ez megint az ingame moviek területére visz. Abban kétségtelenül az egyik legprofibb a MGS mint ahogy SZÁMTALANSZOR leírtam már.
Én belinkeltem a képeket egy (nem is a legszebb) Unreal engine-es játékról, meg mellé egyet a MGS-ból.. mindenki láthatja mi a helyzet, ha nektek a kisfelbontású textúrák tetszenek, ám legyen, egészségetekre. :) -
#1535 Minek kellett :( ? -
#1534 konzol pöcs újra akcioban -
#1533 Még nem sikerült bevizsgálnom, de kérdezem:
ua irányítás, mint a Splinteré, vagy konzol pöcs újból akcióban (lásd 1. rész)? Lehet egérrel mozogni, célozni stb, vagy gombos minden? -
#1532 a vágólapra.... -
#1531 regelsz magadnak tarhelyet valahol, pl www.fw.hu, ott elvileg le van irva minden,hogy hogyan kell feltolteni.
kepeket feltoltes elott konvertald at jpeg-be.
Ha nemmegy, akkor gyere irc-en az #mgs2-re aztan segitek. -
#1530 Ok ez mind ok de hogy töltök fel képet a netre?:) A belinkelés megy. -
#1529 Fraps-ba azt is be lehet allitani,hogy rarkja-e a kepekre az fps-t. -
K.András #1528 irnia kell a hiba mellet hogy hányas fájl az, ne szorakoz te.:) -
#1527 Ok thx már csak azt kell tudnom hogy lövöm fel a netre:) -
#1526 Ilyet még nem basztam! 800x600 minden low-ban lassabb a game 8 fps-el mint 1024 minden defaultban!!!! Ha elmondjátok hogy tudok a netre képet feltölteni linkelek képet fps-el:) Nem a driver segitett hanem felraktam a részletességet:) -
#1525 ha rar al ellenörzöm a fileokat.. akkor összeszámolja majd elkedzi kitelepíteni!!!!! telepítés elött vagy után szol hogy hiba van? mert nekem elkezdte kitelepíteni és már 2 nél tartott... szal a minimum 102 hiba már hülyeség mert az elsőnél sem szolt... -
#1524 szerintem nem sok ertelme van...szep, jo, ezek mind szubjektiv kifejezesek, -
#1523 ha hasznalsz Fraps-ot, akkor azt is be lehet allitani,hogy numlock-ra csinaljon kepeket a sajat konyvtarjaba -
#1522 Hagyd őket:) -
#1521 Képet a print screen-el lehet kiszedni? Ha igen hova rakja öket mert nem találom:) -
#1520 animáciok egyszinten vannak szerinted???? LOL akkor nincs miről beszélgetni:))))))))szerintem te még nem láttad a splinter cell-t....
nézz meg a solinterben egy f16ost meg az mgs2 ben.... hát splinterben nagyon ratyi.,.nah ilyen minden kb...
nézd meg a mozgást..az arcokat...az ujjakat!!!!!! splinterben van hüvelyk,mutato a töbi meg egybe van!!!! LOL.. stb...
sztori, zene,maga game..a top..akkor mi kell még?? -
K.András #1519 nem kivánom nehogy azt hidd ,de sajna az lesz érzem erősen... -
#1518 Nem flémelünk, ütköztetjük a véleményeket. -
#1517 Nemtudomminek kell flamelni, akinek nemtetszik az nem jatszik vele.
Eleg egyszeru, nem? -
#1516 "lehet hogy ma nem a legszebb gamez"
Biztosss.
"videokon szebbnek tűnik mint az splinter cell"
Rosszul láttad.
"nem a texturára értem hanem minden másra"
Pl. árnyékok? Szövetek kivitelezése?
"animáciok, karakterek"
Anmáció egy szinten van kb. Karakterek.. nézd meg jobban. :)
"maga a játék ver minden"
Deus Exet pl. nem.. szerintem. :) Splinter is veri játékmenetben (lopakodás Splinterbena legjobb, MGS2-ben cone of vision kicsit ratyi stb.), sztoriban, zenében, ingame moviek minőségében tényleg a topon van.
"pff..nevetséges!!!!"
Az. -
#1514 winrart leszedtem..rányomtam a tesztre..végigszámolta mindent..aztán szó nélkűl elkezdte kicsomagolni..nah ezt persze nem engedtem neki hisz nincs helyem már:)...
de eljutott a második rarig.. szal lehet hogy nincs baja?
-
#1513 tudom de az hülyeség..soha nincs ilyen bajom most m élenne..főleg MIND el! -
#1512 ok meglesem -
K.András #1511 igazábol az a baj hogy 102 fájlból áll öszesen, ami azt jelenti mind hibás.... -
#1510 tiszta idioták vagytok!!!!!
itt fikázzátok milyen szarul néz ki stb....
lehet hogy ma nem a legszebb gamez...amugy nekem videokon szebbnek tűnik mint az splinter cell..és nem a texturára értem hanem minden másra.. a kidolgozottságra ami tényleg jobb ( animáciok, karakterek stb)
de lényegtelen... maga a játék ver minden..ti meg erről beszéltek..pff..nevetséges!!!!