3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • krisz073
    na azért én nem dobálozom a géppel.:-))nekem a file-ok jók csak a tömöritéssel van gondom,
    de valami mogoldás jó lenne mert erre vártam 2 napig,és most a nagy semmi.:-((
  • CSOCSO
    szerinted én mit teszek ha az összes file szar???gép zutts ki az ablakon oszt veszek egy ps2-t:)))
  • krisz073
    miért szerinted ez nem csalodás itt a game és nem tudom feltelepiteni.
    az 54 gb-bol 18 gb-t szabad helyem van és igy nem tudok átálni az NTFS particiora.
  • CSOCSO
    ROFL
  • Kou
    EZÉRT CSALODTÁL?!:)
    GIGAMEGALOL
  • krisz073
    szoval mindjárt agyvérzést kapok.
    majd 2 napig töltöm a game-t és utána nem tudom kitömöriteni mert nem NTFS a particiom.
    na most elég nagyot csalodtam a game-ba.
  • toMpEr
    hmm?
  • musha
    Muszáj ezt az anglish-t erőltetni?
  • krisz073
    bassz az 50 gb-nak a háromnegyed része tele van.nem tudok most ntfs particiora átálni.
    nincs más lehetöség?
  • toMpEr
    csinalsz ntfs particiot...mas lehetoseg nincs
  • krisz073
    Hi.

Kis segitség kellene.Leszedtem a gamest el is kezdtem kitömöriteni de ez a nyanvadt winrar kiirja,hogy 4 gb-l nagyobb file-t csak NTFS particio kezel.Nekem Win XP Prof van fent fat32 particioval.Hogy tudnám kitömöriteni a games-t.
    HELP!!!
  • Davidus
    Na majd linkelek én érzékkel elkapott rettenetes foto tehetségről tanúskodó minden elfogultságtól mentes képeket csak legyen vége a BB-nek:)
  • toMpEr
    Nem tetszenek, ezt nem mondta szerintem senki, de ha nincs mas, akkor ki lehet birni, annyira nem zavaro.
  • toMpEr
    ugyanolyan tokeletes az iranyitas, mint az mgs1-ben
  • Petyus_
    Az F16-osnak mi köze van az animációhoz? Ja az valóban fos a Splinterben - mint írtam az ingame moviek JOBBAK az MGS-ban mindennél. (Egyébként nagyon jó érzékkel kiválasztottad a Splinter magasan legratyibb és az MGS egyik legjobb jelenetét :D)

Animáció: azért ugrás, lopakodás, függeszkedés, hullacipelés stb. animáció nehogy már ne legyen jó Splinterben..

Az ujjak külön mozognak.. ez megint az ingame moviek területére visz. Abban kétségtelenül az egyik legprofibb a MGS mint ahogy SZÁMTALANSZOR leírtam már.

Én belinkeltem a képeket egy (nem is a legszebb) Unreal engine-es játékról, meg mellé egyet a MGS-ból.. mindenki láthatja mi a helyzet, ha nektek a kisfelbontású textúrák tetszenek, ám legyen, egészségetekre. :)
  • PREMIERE1
    Minek kellett :( ?
  • CSOCSO
    konzol pöcs újra akcioban
  • PREMIERE1
    Még nem sikerült bevizsgálnom, de kérdezem:
    ua irányítás, mint a Splinteré, vagy konzol pöcs újból akcióban (lásd 1. rész)? Lehet egérrel mozogni, célozni stb, vagy gombos minden?
  • FREAK
    a vágólapra....
  • toMpEr
    regelsz magadnak tarhelyet valahol, pl www.fw.hu, ott elvileg le van irva minden,hogy hogyan kell feltolteni.
    kepeket feltoltes elott konvertald at jpeg-be.
    Ha nemmegy, akkor gyere irc-en az #mgs2-re aztan segitek.
  • Davidus
    Ok ez mind ok de hogy töltök fel képet a netre?:) A belinkelés megy.
  • toMpEr
    Fraps-ba azt is be lehet allitani,hogy rarkja-e a kepekre az fps-t.
  • K.András
    irnia kell a hiba mellet hogy hányas fájl az, ne szorakoz te.:)
  • Davidus
    Ok thx már csak azt kell tudnom hogy lövöm fel a netre:)
  • Davidus
    Ilyet még nem basztam! 800x600 minden low-ban lassabb a game 8 fps-el mint 1024 minden defaultban!!!! Ha elmondjátok hogy tudok a netre képet feltölteni linkelek képet fps-el:) Nem a driver segitett hanem felraktam a részletességet:)
  • CSOCSO
    ha rar al ellenörzöm a fileokat.. akkor összeszámolja majd elkedzi kitelepíteni!!!!! telepítés elött vagy után szol hogy hiba van? mert nekem elkezdte kitelepíteni és már 2 nél tartott... szal a minimum 102 hiba már hülyeség mert az elsőnél sem szolt...
  • toMpEr
    szerintem nem sok ertelme van...szep, jo, ezek mind szubjektiv kifejezesek,
  • toMpEr
    ha hasznalsz Fraps-ot, akkor azt is be lehet allitani,hogy numlock-ra csinaljon kepeket a sajat konyvtarjaba
  • Davidus
    Hagyd őket:)
  • Davidus
    Képet a print screen-el lehet kiszedni? Ha igen hova rakja öket mert nem találom:)
  • CSOCSO
    animáciok egyszinten vannak szerinted???? LOL akkor nincs miről beszélgetni:))))))))szerintem te még nem láttad a splinter cell-t....

nézz meg a solinterben egy f16ost meg az mgs2 ben.... hát splinterben nagyon ratyi.,.nah ilyen minden kb...
    nézd meg a mozgást..az arcokat...az ujjakat!!!!!! splinterben van hüvelyk,mutato a töbi meg egybe van!!!! LOL.. stb...
    sztori, zene,maga game..a top..akkor mi kell még??
  • K.András
    nem kivánom nehogy azt hidd ,de sajna az lesz érzem erősen...
  • Petyus_
    Nem flémelünk, ütköztetjük a véleményeket.
  • toMpEr
    Nemtudomminek kell flamelni, akinek nemtetszik az nem jatszik vele.
    Eleg egyszeru, nem?
  • Petyus_
    "lehet hogy ma nem a legszebb gamez"

Biztosss.

"videokon szebbnek tűnik mint az splinter cell"

Rosszul láttad.

"nem a texturára értem hanem minden másra"

Pl. árnyékok? Szövetek kivitelezése?

"animáciok, karakterek"

Anmáció egy szinten van kb. Karakterek.. nézd meg jobban. :)

"maga a játék ver minden"

Deus Exet pl. nem.. szerintem. :) Splinter is veri játékmenetben (lopakodás Splinterbena legjobb, MGS2-ben cone of vision kicsit ratyi stb.), sztoriban, zenében, ingame moviek minőségében tényleg a topon van.

"pff..nevetséges!!!!"

Az.
  • CSOCSO
    winrart leszedtem..rányomtam a tesztre..végigszámolta mindent..aztán szó nélkűl elkezdte kicsomagolni..nah ezt persze nem engedtem neki hisz nincs helyem már:)...
    de eljutott a második rarig.. szal lehet hogy nincs baja?
  • CSOCSO
    tudom de az hülyeség..soha nincs ilyen bajom most m élenne..főleg MIND el!
  • CSOCSO
    ok meglesem
  • K.András
    igazábol az a baj hogy 102 fájlból áll öszesen, ami azt jelenti mind hibás....
  • CSOCSO
    tiszta idioták vagytok!!!!!
    itt fikázzátok milyen szarul néz ki stb....
    lehet hogy ma nem a legszebb gamez...amugy nekem videokon szebbnek tűnik mint az splinter cell..és nem a texturára értem hanem minden másra.. a kidolgozottságra ami tényleg jobb ( animáciok, karakterek stb)
    de lényegtelen... maga a játék ver minden..ti meg erről beszéltek..pff..nevetséges!!!!