3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1632 én autósat, ha az még arcade is (Burnout2) kormánnyal... -
#1631 Egyébként az arcade autóvezetést (Mafia, Big Mutha Truckers pl.) én is gamepaddel szeretem. :) -
#1630 Azt nem lehet, ebben igazad van. -
#1629 Nem a mozgásokon van a hangsúly. Célzásra - kamera látószög állítására legideálisabb az egér (vagy trackball :)). A Splinter Cellre is.
MGS2 azért speciális eset, mert egyrészt mivel fix a kamera, az egér nem használható, viszont célzásra sem tudod használni, mert 3 keze nincs senkinek se. Ezért lenne talán job az a keyconfig amit leírtam. Meg a legfőbb baj az az, hogy Hideo bácsi csinált egy tökéletes PS2-es irányítást, és onnantól lefossa a PC-sek mit szenvednek vele. -
#1628 "Splinter Cell-ezni meg GTA-zni billel meg egérrel kicsit jobb szerintem.. :)"
Splinter Cell-t nemtom, na de GTA... Lehet benne sétakocsikázni vagy épp padlóig nyomni, mint PS2-n?
-
#1627 Lehet még jobb bundle ötlet: veszel egy keyboardot kapsz egy MGS2-t ingyen.. plusz kapsz egy prospektust a legújabb 25 ezer forintos gamepadekről. -
#1626 A két játék teljesen más. Nem akarok vitázni, inkább csak annyit, hogy a bill. + egér teljesen jó FPS-ekre (belső nézet, előre-hátra-jobbra-balra, néhány egygombos funkció és kész) meg RTS-ekre meg tudjátok, hogy mikre, de egy olyan játékhoz, ahol kívülről látod a főhőst, aki falhoz lapul, kinéz a fal mögül, lőállásba ugrik a fal mögül, visszaugrik a fal mögé, lopakodik, sietve lopakodik, fut, bunyózik, céloz, lő, belső nézetből lő, vagy mégse lő, hanem leengedi a fegyvert, ajtókat kinyit, fegyvert vált, felszerelést vált, kajál, kúszik, ugrik, lóg, felhúzódzkodik stb., mindezt néha nagyon gyorsan kell tennie, különben elkapják, ezt szerintem nem könnyű bill-en megvalósítani. Persze biztos lehet csinálni olyan konfigot, amivel viszonylag kényelmes lesz.
Megnézhetem azt a Q3 konfigot? :)
-
#1625 Majd gyártanak belőle más cégek emberekre méretezettet is! -
#1624 szerinted lesz olyan? -
#1623 meg az ICO hoz is:) -
#1622 az ....25 ezer a bundle.... -
#1621 az Xboxéhoz fog hasonlítani:) BIGFOOT:) -
#1620 NBA-hez is!! -
#1619 NHL-hez is jobb -
#1618 Nem rossz ötlet látod!
Egyébként Billy boy tervei között szerepel egy PC-s gamepad szabvány kialakítása. -
#1617 CSOCSO Splinter Cell-ezni meg GTA-zni billel meg egérrel kicsit jobb szerintem.. :)
Én fogok is venni egy fasza gamepadet.. MGS-hoz meg FIFÁhoz. Másra nem jó. :) -
#1616 Én megtiltottam volna, hogy billentyűzetről lehessen nyomni(kivéve a névbepötyögés meg a menü) és a gamma mellé csomagoltam volna egy dizájnos MGS2 GamePad for PC USB cuccot...
egy ilyen packnak marha jó hangulata lenne az ára nem érdekes...mert aki rajong érte az megvenné..és egyből kiderülne ,hogy PC-n játszó társadalom mennyire akar ilyen gammákat. Ha rossz a fogadtatás, akkor nem érdemes továbbiakban ilyen típusu gammát kiadni a Konaminak PC-re...
de most már kár rágodni, ez ilyen és kész... -
#1615 egy q3 hoz szvsz gomb elég meg az egér. hova 30?...
amugy meg faszt sir a szátokmenejetk a boltba oszt vegyetek egy kurva djosztikot kemény 1200 forintért.. máshoz i sjo lesz..pl egyből jobb lesz azzal rayman 3 azni..vagy spinter cell ezni...esetleg gta3 azni vagy ha jön akkor a következő...stb stb sorolhatnám.. akinek van pénze vegyen komolyabbat..esetleg full olyat mint az n64 es joy vagy mint a ps2 joy... -
#1614 ezzel messzemenőkig egyetértek.... -
#1613 Ok ezt elfogadom..
ebből fakad a köv. kérdésem
és a frame rate marad ami a bekapcsolás előtt volt? stabil 30?
Erre az nem válasz, hogy 50 és 100 is tud lenni...szeretém azt is beállítani, hogy mindig 30 legyen.... -
#1612 én már ezt mondom az elejétől...a grafika überkirály!!!! lehet hogy texturailag nincs ott mint a splinter cell de kidolgozottságilag részletileg magasan veri -
#1611 "MGS2 nem is akar valóságosan kinézni szerintem"
dehogynem...filmszerű akar lenni. Értsd nem a story, nem a karakterek, nem a mondanivaló a valósághű, hanem jelen esetben ami Fortune-os képen látszik...valósághű filmes beállítás...optika a lényeget hozza ki élesen a többi, pedig valóban olyan mintha egy filmet néznél el van mosva...és nekem ez tetszik. -
#1610 egyébként nagyon klasszul néz ki -
#1609 ha a konaminak megérné...akkor újratexturázza az egész játékot...csak a te kedvedért:) csak fizesd meg... -
krisz073 #1608 -
#1607 akkor meg miről beszélünk, azt hittem már rendelhető... -
#1606 bocs
a windowsom licencelt...
és Starcraft van eredetiben és az NFS első részét meg kaptam...de az is eredeti:) -
#1605 Kulomben akinek tetszik az nyomuljon vele, nekem inkabb az a bajom hogy a konami uber fejleszto namost nem ertem mert alzza porba a nevet ezzel amit kilokott PC-re!
Mindig csiptem a programjait aaaaa PS1\PS2-on:) -
#1604 Nini egy bajtárs:) -
#1603 Pc-n nincs v-sync hiány. Itt bekapcsolom a driverben és kész:) -
#1602 remeljuk:) -
#1601 tudom hogy mas de menj mar a dumaddal analog gombos gamepad!! mi!!
Mutatnek neked egy Q3 configot es bekakilnal 30 funkcio van rateve es kezelheto egy iszonyatosan porgos jatekban nem hogy egy lopakodos gameban! -
#1600 Ezzel szétmultizom magam:) -
#1599 "ilyen gagyi irányítást lenyomni pcre a XXI. században, mikor 2003 van ... Borzasztó."
Szerintem csoda, hogy egyáltalán vállalkoztak egy PC verzióra... Azt a 20 funkciót, amit a játék használ, nem könnyű billentyűzeten reprodukálni. 2003-ban inkább analóg gombos gamepadet kéne használni, pl. olyat, ahol 14+ funkció érhető el az ujjak minimális mozgatásával.. (ps2?) :)
Tényleg, a fegyver leengedését hogy oldották meg?
-
#1598 Jó akkor belátom: nem is kell nagyfelbontású textúra mert minek, az a jó, ha csak a szereplő "éles" a többi legyen homályos.
Fejet hajtok előttetek. -
#1597 "Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tűnik mint MGS2."
MGS2 nem is akar valóságosan kinézni szerintem. Másrészt meg az MGS2 texturáit valszeg grafikusok csinálták, nem fényképészek...
-
#1596 Hogyan kapcsolodik a vett jatekok szama ahoz hogy PC loszar az MSG2?????mondom PC-n jo volt ez PS2-on de itt kurva karcsu:) -
#1595 de ezt meg felesleges ossze hasonlitani mert a MSG 1 eve a Stalker meg egy Ev mulva jon! -
#1594 -
#1593 Egy Splinter Cell (Konzol átirat az is) után ilyen gagyi irányítást lenyomni pcre a XXI. században, mikor 2003 van ... Borzasztó. Szétbassza a játékélményt. (Különösen célzásnál zavaró.) A grafikával semmi baj. Az egész körítéssel, a poénokkal szintén. De a célzás és az irányítás ...
Nem jön hozzá egy patch? Pl. irányításhoz? Mennyi is lenne? 100k? Pfffff ...
Az elsőt is végignyomtam, de ezzel inkább várok, hátha lész vmi "reform" ...