3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1682 A tab a start. -
ssebo #1678 Venom!!! Milyen codec van a gépeden? Szoktál filmeket nézni? Egyébként nálam az svcd codec a program files könyvtárban van, de azt én telepitettem oda mert néha szügség van az svcd filmek lejátszásához.A könytárban van rgisztráció ill unregisztráció na erre kelleett rakattintani és kész, minden jól működött. -
krisz073 #1677 Gigabyte alaplap GA-8INXP dual ddr,1800/512 P4 proci,Leadtek 64 mb-os Gef4 ti4200.
Nekem simán megy sehol nem akad. -
#1676 Milyen geped van? -
krisz073 #1674 Hi.
Na sikerült kiprobálnom a Game-t,nagyon király csak az irányitás nekem egyenlőre elég furcsa.Majd beszerzek egy Gamepadot.
Egyébként a grafika nagyon álat,szerintem nagyok istencsászár.Se egy szaggatás,se egy rángatás hasit a gépemen ugy ahogy kell.. -
ssebo #1672 Venon: Nekem az svcd codek csinalta ugyanezt ha fenn van nálad is a gépen kapcsold ki -
#1668 Allitom uberfasza a game, most nyomtam vele vagy 4 orat, es nagyon tetszik:) Aszem a splinter cellt leveri........ -
#1667 Egyébként miben más a substance mint a sons of liberty? Mert ha csak annyi hogy benne van az a pár vr cucc akkor nincs az hülye aki megveszi PS2-n. -
#1666 Ez pont elkerülte a figyelmem:) -
#1665 Pff hat nemtudom kinek lenne kedve ennyi szoveget leforditani... -
#1664 kéne magyarosítás:))) nem akar valaki szolni egy ilyen csávesznek aki tud fordítani?... -
#1663 Na mivan, nem szoktal odafigyelni a radio uzenetekre? :) -
#1662 Ezt jó tudni:) -
#1661 ja, de ha legugolsz, akkor felmegy az eleterod addig, hogy ne verezzel -
#1660 A kommandosok még a vért is követik. Ha vérzek alig lehet öket lerázni:) -
#1659 Az mar ki sem kell jonni kinek kell mar porba alazzak maraz FPS-ek:) -
#1658 talan holnap mar lesz kis idom vegre feltelepiteni.. -
#1656 az sc, oni,max payne és hasonlok tökéletesen nyomható egérrel...sőt azzala legjobb -
#1655 1) a játék ISTENCSÁSZÁRKIRÁLY!!!! maga a sztori meg minden...10 pontot érdemel!!!szal kötelező mindenkinek
2)az irányítás szar..ez igaz..megszokható..vagy gamepadot kell venni...
3)felejtsétek már el az SC irányítását.. Kurvára nem lehet olyanná csinálni az mgs2-t!!!egérrel lehetetlen irányítani..mert a kamera félig fix..nem követ téged....sc ban ha elfordulsz balra akkor a kamera megy veled... mgs ben nem.. ha szembefutsz magaddal akkor elölröl vesz a kamera.. stb...legtöbbször ugy áll a kamera hogy lásd az ellenséged a megfigyelő kamerát agy hasonló..nem lehet áttenni ugy hogy egérrel lehessen zoralkodni..gamepad kell hozzá...azzal tökéletes...
-
#1654 Rossz példa. Az FPS illetve a "nézdahátam" billel és egérrel irányítható a legjobban. Ha majd kijön a Halo gondolom arra se fogod mondani hogy milyen jól átkonvertálták az XBox irányítást. :)
MGS típusú fix kamerás cumókat, Tekkent, FIFÁt gamepaddel érdemes nyomni, ez van. Mondjuk aki igazán skilles az kormánnyal is tud Warcraftozni. -
#1653 Legutóbbi konzolos példa jó PC-re konvertált irányítással: INDY 6. (?)! -
#1652 A grafikkal semmi bajom. A zoom lehetne belső részeken kisebb is ...
Felőlem nyomjátok gombokkal, de ha a SCre képesek voltak egeres irányítást betervezni, akkor ide a qurva hosszú fejlesztési idő alatt mi a "phaszért" nem?
Ott volt a Zorro. Jól nézett ki és "szétbhaszták" az egészet a buzi irányítással. Ha a fiúk képesek voltak egy SChez - ami később jött ki konzolra mint a mgs2 - egy normális "PC"-s irányítást is tervezni, akkor itt mi a tökért nem?
CSAK AZ IRÁNYÍTÁS ZAVAR! Nem vagyok kibékülve a konzolos controllal. Célozni kicsit könnyebb az egérrel, mint a qurva gamepaddel, vagy gombokkal. Egy hatalmas játék lehetett volna PCre, de az irányítás miatt - SZERINTEM - nem lesz az, különösen, hogy láttam a SC-nél képesek voltak ezt emgoldani!!!
Ott sem 20 gomb volt, így ez nem kifogás. FPSeknél minimum 20 gomb van ...
stb. -
#1651 Ezt is, bar szerintem az alap is tokeletes -
#1650 az legalabb kezre alakithato:) -
#1649 inf maradj mar nem errol beszeltunk:))))
hajad egnek allna bekopiznam a q3-as cfg:)))) -
#1647 q3:) gyere INF ezni...célzás nélűk megyek majd..ok? -
#1646 Lesből lövöldözni az elején nem nagy kunszt. de amikor célozni kell a másodperc törtrésze alatt az más tészta..
-
#1645 Na, most jatszottam tobbet is a gamel, es a velemenyem:
Ez iranyithatatlan?? Allitom konnyebben ra all a kezemre, mint a splinter cell:)) Na de a viccet fere teve, az eg atta vilagon semmi bonyolult nincs benne... 2 kezem van, es fullosan tudok mindent csinalni, na meg az fps nezetbol nem tudtok billel celozni?? Hat nem tom milyen kezzel vagytok megaldva... Ja, a grafik meg uberel, a belso terek annyira nem dontenek le a labamrol, de a hajo kulseje peldul, meg az elso movie szo szerint lebaszott a szekrol, csodalatos, az eddigi legfilmesebb 3d moviek amiket lattam, szo szerint mintha rendereltek lennenek, csak a kulombseg, hogy ez real time 3d!! Szal en orommel nyomom vegig ezt a gamezt:)) -
#1644 CSocso gyere nyomjunk egy Q3-at te gamepad en eger+bill a egyik szemem becsukom ok:))))))) -
#1643 En amugy kurvara nemerte mi a bajotok az iranyitassal...a celzast is meg lehet szokni nehany ora alatt. -
#1642 hova kuldjem el az a mail cim? -
#1641 ember autost kormanyal nyomom, splintert gamepaddal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD legkomolyabb az iranyitasa bill+eger:) -
#1640 Tényleg? de kedves vagy:) mosolyogtam ís de nem akartam azt írni hogy rám külön gondolsz, de gondoltam rá:))) -
#1639 hamburgert készítek, vaz...
:) -
#1638 Azt csak a te kedvedért írtam! -
#1637 trackball rulz!!! -
#1636 nem lesz -
#1635 "mert 3 keze nincs senkinek se."
hát itt van a kutya elásva...neked csak két kezed van?..miért nem ezzel kezdted?...még hideo is 3kezű:)
apropó a lábadat mire használod játék közben? -
#1634 Ja a nagy lapátkezü niggereknek való xbox kontrollert max asztalnak tudták használni a japcsik:) -
#1633 ha hiszed, ha nem a japáni Xboxokhoz utólag terveztek egy kisebb kézre valót is:)