3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Én tudtam hogy Raiden buzi:)
-
vegyem meg:))azota ezen rohogok:))))))))))))) -
ja, biztos valami sértődött konzolos :DD -
szokasos ugymenet kis csira unreg beugat -
kezd tetszeni a topik :D -
meg ezt nem ertem hogy jon ide ????? vedd meg te te vagy a hulye nem en te mondod hogy jo!! szoval te bazd ki a ra a penzt, mondjuk te eletedben nem adtal meg penzt olyan dologert amit el is lophattal...:) -
anyukadnak otthon ok!! neved nem merd bevalalni mi lolman.
Nehogymat te akard megmondani hova irjak rohognom kell.. -
nem -
Egyszerüen el kell nyomni. A tabot nyomkodd az a start. De inkább várd meg az ati patchet mert addig asszem 256 szinben megy csak a game:) Hamarosan gyün a peccs. -
valakinek volt már problémája....sajnos nemtom mi alehet a gond.. -
Egyet ertek, minden kis gennyes fikazo, akinek nem tetszik a game, nyisson maganak egy topicot, es tomboljon, de ne itt, mer az en idegeimet is szejjeltepic:) -
Alacsonyan szállnak a Harrierek eső lesz:)

-
Eddig nem volt anyázás a topicban nem kéne elkezdeni. A fikázók eleget sírtak az anyázókra meg nincs szükség:) -
K.András #1716 Várjál fogsz te még másként irni, ahogy menni fog majd elkezded fikázni a botrányosan szar irányitást, meg az ultragagyi grafikát is... -
Ne az nvidiat okold hanem a Konami béna programozoit. -
Remélem nem arra akarsz célozni hogy én írtam... -
alneves kis buzigyerek :)))valami nem tetszik????
ird at a topic nevet Metal Gear Solid 2 dicsero topicra es akkor nem irok bele vagy csak ujjongani lehet milyen jo seggfej??? -
En csak azt nemertem, hogy te minek nezed ezt a topciot, ha nemerdekel a jatek... -
Ez most azt jelenti, hogy 1-es, vagy azt, hogy 1. helyezett ??? -
tuti a texturak miatt mert stalker alazo minoseguek mar ezrt megeri leszedni:)))))
nem talaltak a sracok a 20x20 texturahoz tomorito progit:)) -
duppla retegu DVD:) -
Ez jó hír mert rad9500-at akartam venni de az mgs2 elbizonytalanitott:) De igy hogy jön peccs leszarom az nvidiát:) -
tolem mar johet iso off:) -
Ja, mert a game kurvaszep, atin nem, de majd azon is:) Az iranyitasra visszaterve, azt kell mondjam, egesz konnyeden kiirtottam az elso foellenseget, tokeletesen lehet celozni, most mar csak par fenykepet kell csinalnom, es jon a plant chapter:) -
király.. az én gépemhez is kénme egy jó nagy patch...mondjuk egy olyan p4+ati9500pro patch.... -
Na nem tudom ki mennyit látott a dologból, de a tegnapi nap folyamán már felkerült a Substance oldalára egy link egy ATI patch-hez, csak még egyelőre nem készült el. De már biztos, hogy a közeljövőben lesz. Tehát ATIsok: a játékot lassan újraértékelhetjük! :))
Csak győzzem kivárni... -
:))) -
Hát bazze azon feküdt. Le kell róla hömböliteni a dagadt testét:) -
Bazzeg kinyirom ezt a geci fatman-t erre közli hogy rábasztam mert van egy bomba amit ugyse találok meg és 1 perc mulva robban? Hol a faszomba van az a geci bomba? A szenzor fatman mellett csipog de nála lószar sincs. -
NA jo, szoval osztáyozom a játékot. :P
-
Mondjuk inkabb jatszom az MGS2-el 1 even kerestul mint a Toca-al 1 orat:) -
:)) -
Ez a fatman mekkora egy geci föellenség:) -
a TOCA-t az szapulom az igaz ezt csak kostolgatom:) -
de a rarokat ki irod cd-re:D -
Vazzeg, nincs ennek cd-s változata. Mert annyit nem ér, hogy dvd-re írjam ki. -
aaa mindig kozbe jon valami:))) de megyek:) -
Egyfolytában a TOCÁt meg az MGS-t szapulod itt ahelyett hogy jönnél Raven Shieldezni. :) -
na aki kitalalta annak ezt
-
Nem te vagy a lámer hanem aki ezt kitalálta.