3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Kettőt kinyírtam erre jött utánpótlás most ujra hárman vannak:) -
Hajrá MetaL Gear-ek ! Ne hagyjatok magatokat!

-
Majd akkor szidjátok a grafikát miután láttátok az mikor egyszerre betámad 3 metal gear amik akkorák mint egy tízemeletes. Most épp ott tartok és fél órája nemtom őket kinyírni. Ez is a fikázók miatt van. -
:DD -
Ugyan már mitöl lenne 3 éves?
TITLE - XBOX CATEGORY UK REL. US REL. STATUS
Metal Gear Solid 2: Substance Action 07-Mar-2003 05-Nov-2002 Released
TITLE - PLAYSTATION 2 CATEGORY UK REL. US REL. STATUS
Metal Gear Solid 2: Substance Action 28-Mar-2003 04-Mar-2003 Released
TITLE - PCCDROM CATEGORY UK REL. US REL. STATUS
Metal Gear Solid 2: Substance Action 28-Mar-2003 25-Mar-2003 Released
Maugy részemröl nem suxolom, már elfogadtam, hogy a Konami ezzel beégett. csupán csak arra regáltam, hogy olyan dolgokat tud a grafikája, amikröl az UT engine nem is álmodik. Na szova lazért nehogymár a csík huzza a repülöt! :)

-
csunya a játék:) lol...
nézzétek meg azt a herriert..aztán nézzétek meg a kockás szart a splinter cellben..khm melyikben is a szebb???...nézzétek meg a vízeffektet stb.. ( mondjuk lehet hogy ez pc-n kicsit csunyább lett)
nézzétek meg a karaktereket.. a mozgást..még egy sima karlendítés is ezerszer emberibb mint a splinter cellben akármi...
splinterben meg van mutato,hüvelyk, és a többi ujj meg egybe van texturázva!:)
nesztek nektek frafika.. kiszurták a szemetek szép fényekkel meg texturákkal..az akkor jobb?? és akkor ne feledjük hogy hogy a gamma 3 éves!!!!!!!!!!!akkoriban mindenki leszopta magát a grafikátol..3 év mulva ki fog emlékezni egy splinterre??he?senki...és azt se felejtsük el hogy akkor is ez a legkirályabb game folytatása.. és nem lett rosszabb a folytatása!...splinter elbújhat a fényeffektjeivel... -
fejezzétek már be a suxolást..lehet hogy nem egy doom texturákkal tűzdelt gém de azért olyan grafx je van hogy jujj...főleg élőben kéne ezt meglesni full grafikán jo géppel!...és akkor azokrol ne beszéljünk hogy milyen effekteket vettek ki a pc-s verzsönből hogy egyáltalán mgmozduljon pc-n...jobb texturák????el se indulna a gépeken... -
Az 1766-ost akartam linkelni csak elirtam.
-
Ez büdös smiley csak nem akar megjelenni, tuti ut engines. :)De most elkapom.
-
Bizonyara arra gondolosz, hogy alacsony texturazottság, és fako szinek mellet ulrtaalapcson fps-t produkálni. Erre tényleg nem képes az Unreal Warfare engine. De azért olyan szutykok elhajtására, mint az UT2k3, az UT2, az AAO, a Deus Ex 2, és pár pc fos, talán megfelelö lesz. talán még azt azt is megérjük hogy ATI kártyán is elfutnak majd a játékok vele.
-
Joe.. aszittem az eddigieknél blődebb szmájlikkal már nem tudsz előállni de tévedtem!!
-
Te elestél biciklivel?
-
tomoritetlen textura de kicsi felbontasban:DDDDD -
Az a mana:) -
manna -
Majd ha egyszer kipróbálod rájössz. -
sorolnad? -
Hát így utólag jobban örültem volna egy GT3-nak vagy egy Project Gotham Racong-nek. :D -
MGS2 engine olyanokat tud amiről az ut2k3 nem is álmodik. És ez egy 2 éves game. -
ilyet kapott a PC-s világ...erre fussa 2003-ban, egy 2001-es port:)és ezt is hogy várták egyesek...vannak ennél nagyobb tragédiák is:)
sőt lehet örülni ,hogy kiadták PC-re:)
nah lehet egymásnakborulni és könnyes szemekkel...
-
én nem látom a padlót olyan sötét:) -
unregekre ne reagálj... -
Nos, ha az ut2k3 enginje,és texturázottsága lenne, akkor igen, de ezen ne is csodalkozz. Az kb 3 fényév távolságra töle. -
szerintem,nem akartak bele komolyabb munkát fektetni...anno már az első rész is így lett átportolva...Bleem + a psx verzió gyakorlatilag szebben nézett ki.... -
így van...
ez kb olyan mintha egy gamma exclusive PSre vagy Xre vagy GCre:) -
Grafikája így is szebb mint PS2-n. :D Egy normálisabb irányítást kellett volna kitalálni hozzá, ennyi. Meg futnia kellene ATi kártyán.
Nem a PC vagy a PC-sek tehetnek róla, hogy a Konami igénytelen volt. -
number one?:) -
Láttad te élőben ezt a gémet? Ha láttad akkor tuti hogy ATI-n. Ott valami 256 szinben indul csak el:) -
Már hogyne kellett volna kiadni. Akkor én most hogy nyomnám?:) -
nem nem UT2K3 texturai igen butan neznenek ki benne:DDD
De 2003-ban azert ne egy paca legyen a padlo:) -
Ez a konverzió pont olyan lett,mint amennyit a Konami bevételben elvárhat tőle...Nem nagyon erőltették meg magukat,gyakorlatilag ki sem kellett volna adni Pc-re...A nyugati népek akik ráadásul meg is vennék eredetiben,má rég végigpörgették valamelyik konzolon.... -
Ennyire fontos a textúra? Ha az UT2k3 Textúrái lennének a játékban most mindenki meg lenne halva hogy hú ilyen meg olyan jó a grafika. -
nem de egy single player jatekban igenis fontos, multiban mar nem, -
Akkoir nálad a játék = grafika? Elég szar lehet. -
:DDD -
JAjj de béna :P

-
A q3 még mindig egy nagyon franko engine! Ez meg egy szánalmas grafika.
-
Büntiből a sok fikázásért megkapod ajándékba!! 

-
nezd meg a kepen a padlot es vegyem meg?? hat egy q3 engines jatek szebbet produkal:))))) -
Igen vegyed meg:))