Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutatnek neked egy Q3 configot es bekakilnal 30 funkcio van rateve es kezelheto egy iszonyatosan porgos jatekban nem hogy egy lopakodos gameban!
Szerintem csoda, hogy egyáltalán vállalkoztak egy PC verzióra... Azt a 20 funkciót, amit a játék használ, nem könnyû billentyûzeten reprodukálni. 2003-ban inkább analóg gombos gamepadet kéne használni, pl. olyat, ahol 14+ funkció érhetõ el az ujjak minimális mozgatásával.. (ps2?) 😊
Tényleg, a fegyver leengedését hogy oldották meg?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Fejet hajtok elõttetek.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
MGS2 nem is akar valóságosan kinézni szerintem. Másrészt meg az MGS2 texturáit valszeg grafikusok csinálták, nem fényképészek...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Nem jön hozzá egy patch? Pl. irányításhoz? Mennyi is lenne? 100k? Pfffff ...
Az elsõt is végignyomtam, de ezzel inkább várok, hátha lész vmi "reform" ...

A medve nem játék.
Azért nekem is van 1-2 eredeti softverem:-))
Mindegy este megprobálom átkonvertálni a winyom NTFS-re.
Utána kiváncsi leszek,hogy mennyire fog hasitani a Game a gépemen.
`Take a look to the sky just before you die`
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
SegaMD: 10kazetta
Sega MegaCD: 10 lemez
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ezt meg én nem mondtam😊
"Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tûnik mint MGS2."
nyomjál már mindkettõrõl egy külsõ nézetes képet lécci? már elõbb is kértem
Én csak ezt a "PCn sose látott grafika" meg "bealáz mindent" dolgot nem értem. Mert ez nem igaz. Nagyon nem.
A TV-n homályos szöveg.. pff.. a képemen a csávó az egyszínû cuccban ugyanolyan ocsmányul néz ki külsõ nézetbõl.. ugyanolyan alacsony a falon a textúrafelbontás, ha közel mész hozzá -> szarul néz ki. Mondom engem különösképp nem zavar.
Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tûnik mint MGS2.
Na részemrõl a téma lezárva.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ez Fortune belépõje...
amúgy ez csak annak "mond" valamit, aki élõben látta ill. hallotta
én nagy képernyõn TV-n..TV felbontásban láttam és DD-ben hallottam elõször...úgy másfél éve, akkor nagyon hatásos volt...igazi akciófilmes hangulattal, zenével dumákkal stb
btw egyik képen is látható fortune éles és a háttér meg, az optika miatt elmosott...a PC-s "minden tûéleshez szokott" szemû kollégáknak ez homályos meg kiábrándító, de közben ha a TV-t bambuljuk otthon akkor ugyanezt látjuk folyamatosan az akciófilmektõl a videoklippekig...és a Maláj nagydíjra senki sem mondta, hogy húdeszar a grafikája, mikor egy zoom közben a háttér elmosódott
szerintem meg az a kiábrándító, ha minden tûéles a hátterek stb...absz nem hasonlít a valósághoz és minden olyan mûanyagízt kap..
ugyanilyen kiábrándító számomra, ha egy autós gammában az útszéli patka és az út homálya a szemem elõtt válik tûélessé szinte a semmibõl (bilinear és trilinear filtering)
ami pedig totál hazavágná az MGS2-t az a képfrissítés...ha ez stabil 30 akkor oké (TV-n ez 60 intererlaced módban), de ha ez pont nagyobb akciókban esik le, amikor az amúgy is nehézkes célzással operálsz...hamar megkapod a magadét
ugyanez a helyzet a V-Sync hiányával...mindenki csapkodva jött volna ki a Halj meg máskor akciófilm vetítésérõl, ha félbevágott elcsúszott képkockákkal találkozott volna...mert ezt még egy vak is észreveszi és egy ilyen MGS2 akciófilm-játék hangulatát is tönkreteszi rendesen...
PS2-n is rendesen szaggatna ha telepumpálnák textúrákkal, már amennyire lehetne...
azt hogy PC-n miért nem turbózták fel...valszínû nem érte volna meg a meló, mert a PC-s eladások meg sem közelítik a konzolos sikerjátékok eladásait...
`Take a look to the sky just before you die`
De ezzel csak fat32->ntfs -be tudtok konvertálni. Visszafele nem!
Ajánlom mindeki figyelmébe a Paritition Magic 8 nevû aranyos kis progit, amivel könnyedén lehet partíciókat más fájlrendszerré konvertálni. De ha nem megfelelõen kezeled, néhány giga adatod bánja😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
csak kicsit bosszantó,hogy most megint görcsölhetek,hogy valahogy a fat32 particiombol NTFS-t csináljak.meg hát ugye a rajt lévö cumok is jó lenne ha megmaradnának.
So cry me a fuckin river, bitch!
erre írtam hogy megalol emrt emiatt nem a gépben kell csalódni..
So cry me a fuckin river, bitch!
ba.... hogy nem tudom kitömöriteni!