Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felõlem nyomjátok gombokkal, de ha a SCre képesek voltak egeres irányítást betervezni, akkor ide a qurva hosszú fejlesztési idõ alatt mi a "phaszért" nem?
Ott volt a Zorro. Jól nézett ki és "szétbhaszták" az egészet a buzi irányítással. Ha a fiúk képesek voltak egy SChez - ami késõbb jött ki konzolra mint a mgs2 - egy normális "PC"-s irányítást is tervezni, akkor itt mi a tökért nem?
CSAK AZ IRÁNYÍTÁS ZAVAR! Nem vagyok kibékülve a konzolos controllal. Célozni kicsit könnyebb az egérrel, mint a qurva gamepaddel, vagy gombokkal. Egy hatalmas játék lehetett volna PCre, de az irányítás miatt - SZERINTEM - nem lesz az, különösen, hogy láttam a SC-nél képesek voltak ezt emgoldani!!!
Ott sem 20 gomb volt, így ez nem kifogás. FPSeknél minimum 20 gomb van ...
stb.
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ez iranyithatatlan?? Allitom konnyebben ra all a kezemre, mint a splinter cell😊) Na de a viccet fere teve, az eg atta vilagon semmi bonyolult nincs benne... 2 kezem van, es fullosan tudok mindent csinalni, na meg az fps nezetbol nem tudtok billel celozni?? Hat nem tom milyen kezzel vagytok megaldva... Ja, a grafik meg uberel, a belso terek annyira nem dontenek le a labamrol, de a hajo kulseje peldul, meg az elso movie szo szerint lebaszott a szekrol, csodalatos, az eddigi legfilmesebb 3d moviek amiket lattam, szo szerint mintha rendereltek lennenek, csak a kulombseg, hogy ez real time 3d!! Szal en orommel nyomom vegig ezt a gamezt😊)
`Take a look to the sky just before you die`
hát itt van a kutya elásva...neked csak két kezed van?..miért nem ezzel kezdted?...még hideo is 3kezû😊
apropó a lábadat mire használod játék közben?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
V9ykn8_TZL0
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
MGS2 azért speciális eset, mert egyrészt mivel fix a kamera, az egér nem használható, viszont célzásra sem tudod használni, mert 3 keze nincs senkinek se. Ezért lenne talán job az a keyconfig amit leírtam. Meg a legfõbb baj az az, hogy Hideo bácsi csinált egy tökéletes PS2-es irányítást, és onnantól lefossa a PC-sek mit szenvednek vele.
Splinter Cell-t nemtom, na de GTA... Lehet benne sétakocsikázni vagy épp padlóig nyomni, mint PS2-n?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Megnézhetem azt a Q3 konfigot? 😊
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Egyébként Billy boy tervei között szerepel egy PC-s gamepad szabvány kialakítása.
Én fogok is venni egy fasza gamepadet.. MGS-hoz meg FIFÁhoz. Másra nem jó. 😊
egy ilyen packnak marha jó hangulata lenne az ára nem érdekes...mert aki rajong érte az megvenné..és egybõl kiderülne ,hogy PC-n játszó társadalom mennyire akar ilyen gammákat. Ha rossz a fogadtatás, akkor nem érdemes továbbiakban ilyen típusu gammát kiadni a Konaminak PC-re...
de most már kár rágodni, ez ilyen és kész...
amugy meg faszt sir a szátokmenejetk a boltba oszt vegyetek egy kurva djosztikot kemény 1200 forintért.. máshoz i sjo lesz..pl egybõl jobb lesz azzal rayman 3 azni..vagy spinter cell ezni...esetleg gta3 azni vagy ha jön akkor a következõ...stb stb sorolhatnám.. akinek van pénze vegyen komolyabbat..esetleg full olyat mint az n64 es joy vagy mint a ps2 joy...
ebbõl fakad a köv. kérdésem
és a frame rate marad ami a bekapcsolás elõtt volt? stabil 30?
Erre az nem válasz, hogy 50 és 100 is tud lenni...szeretém azt is beállítani, hogy mindig 30 legyen....
dehogynem...filmszerû akar lenni. Értsd nem a story, nem a karakterek, nem a mondanivaló a valósághû, hanem jelen esetben ami Fortune-os képen látszik...valósághû filmes beállítás...optika a lényeget hozza ki élesen a többi, pedig valóban olyan mintha egy filmet néznél el van mosva...és nekem ez tetszik.

a windowsom licencelt...
és Starcraft van eredetiben és az NFS elsõ részét meg kaptam...de az is eredeti😊
Mindig csiptem a programjait aaaaa PS1\PS2-on😊