3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Blasta
    Raiden nem lesz!
    Ő a Mortal Kombatban szerepelt :-)))))
  • Sephi
    De figyelitek micsoda tehetsege van a masiknak?
    Megnez a neten par kepet es a jatekkkal nem jaccik tobb mint 5 percet de azert o mar mindent tud rola es kritizalhassa is.

Asd el magad hombre :)))))))
  • Davidus
    Raiden lesz. Az elején csipte a szemem de a sztori így lesz király. Nem mondok semmit majd megérted:)
  • FREAK
    ja, hogy nem hiszed :D

pedig Blastával jól mulatunk 2 órája ICQ-n :D

figyi, én ezt a játékot nem láttam közelről (mondjuk nem is vagyok rá kíváncsi), a Splintert se nagyon toltam, csak a demo feléig..... puszta szórakozásból kezdtem el itt fikázni, ti meg ugrottatok rá

amúgy tényleg iszonyat randa a képek alapján, de tudom, hogy vannak benne szebb részek

csak épp nem érdekel :D
  • Sephi
    Te figyej ugye meg lehet majd jaccani Solidal is??? Vagy mostma vegig Raiden lesz???
  • Neme.
    "csodálkozom, hogy lehet valaki ennyire belebuzulva egy játékba"

Biztos játszott vele.
  • Davidus
    Csak írtam hülyeségeket. Mint itt még páran elöttem:)
  • Sephi
    Loweres textetura? :)))))))))))))))))))))))

Mihez kepest ember?!?!?:)))))))))))
  • Blasta
    A csávó azért nem tükröződik, mert nem tükörből van a rughája! Tudod ez kommandós szerkó!
    :-))))
  • FREAK
    remélem, nem a 1966-ra vársz választ, azt nem vettem komolyan :D
  • Sephi
    Hja ha Msg fan valaki termeszetesen hogy teccik neki nem? Es ha neked ez ronda bazzzz.... jon hogy orditsak :)) Mihez kepest ronda elrulod nekem? Mi volt olyan szep a Splinter Cellbe???
  • Davidus
    Nem én huzogattam vonalakat a képre:)
  • Davidus
    rossz duma
  • Sephi
    Es a poen az hogy mar 8 oraja jaccok Msg2 ott es eddig soha nem kellet ugyanolyan stilusu dolgot csinalni ami mar volt:)
  • Davidus
    Na mindegyik oldal kidurrogta magát mehetünk aludni:)
  • FREAK
    nagyot tévedtél, az a helyzet

amíg ilyen lowres textúrái vannak, addig mindegy, hányféleképpen esik hasra, MERT RONDA

amúgy direkt idegelem a népet, csodálkozom, hogy lehet valaki ennyire belebuzulva egy játékba :D
  • Sephi
    Jah es ha mar jatekmenetrol van szo. Meg csak ne is mert fikazni mert a Msg2 ben az elso missional tob dolgok lehet csinalni mint az egesz Splinter Cellbe:)
  • Davidus
    Nem nagyon jön a válasz szerintem mindjárt kapunk egy stalker képet:)
  • Sephi
    Te en jaccotam Ps2-on is de Pc-en 100 szebb.
  • Davidus
    Az alsó képet a te sugallatodra löttem. Csak hogy lássák milyen egy kéz az mgs2-ben:)
  • CSOCSO
    engem meg mindenki hülyézett mikor még ki se jött mert aszontam szebb mint a splinter cell:) LOl mostmeg aki játszott vele az: szebb mint az Sc:)))))))))) háhh.. ez már a hanyadik iylen dolog amit megmondtam előre?:))...
  • Sephi
    Bazd meg ez mar rohejes :))))))

En mar csak rohogok ezen:)))

Freak emberke... mi regota ismerjuk egymast es tudod jol hogy nem tartalak bunkonak de most az egyszer elkudhetlek a banatba ?:))))
    Szerintem ezt mar direkt csinalod az agyalagyult balstaval egyut mert erdekesen mindig talasz valami viszaszolast :)))

A Splinter Cell hogy nez ki ehes kepest? Attol meg hogy becopyzol kepeket a netrol attol meg mesz nem jelenti aszt hogy te jaccotad is. Miert nem jaccod egyszer vegig es megnezed milyen?

"hát igen, sajnos ez nem egy cirkuszban játszódik..."

Valoban a realista hajo es a bazis eszmeletlenul hasonlit egy cirkuszra.
    Splinter cellbe meg celozni se lehet rendesen bake. Es micsoda egy kidolgozott dolog az hogy oszesen egyetlen egy utesmod van benne mig ebbe minden karakternek mas mas. Pl az ellenfel a MSG2 ben vagy pofan vag a gepfegyverel vagy megrug vagy behuz egyet sot meg el is gancsol ha mellete rohansz el.

jah es 1950 hozzasolasodhoz... ez mesze nem PC scriin mert amit beraktal tenyleg rohej!!! De szolok hogy en meg ilyen csunya reszel nem taliztam a C bol D-be menetelben. Kulomben is annal aresznel mesze nem katona volt hanem akna de mind1. Ebbol is latszik hogy le lehet fikazni valamit kozben asse tudod mirol van szo mert nem is jaccotad.
  • Neme.
    "nem egy cirkuszban játszódik"

Ott vajon hogy oldanák meg az árnyékolást?

Itt is van, ha kell:
    http://www.gamespot.com/ps2/adventure/metalgearsolid2sonsol/screens.html?page=876
  • Davidus
    Mi az a fekete csík a falon? Miért nem tükröződik a csávó? Miért olyan ferde a polc el akar dőlni?
  • FREAK
    legközelebb bemutatlak a "width" paraméternek...

amúgy mik ezek a fekete lyukak?
  • Davidus
    Milyen cell?

• FREAK
    hát igen, sajnos ez nem egy cirkuszban játszódik...
  • Blasta
    én csak 3-at látok!
    de te mit raknál még egy hasonló raktárba?
    Bőrgarnitúrát Plazma TV-vel meg nagymamával???
  • Neme.
    A szokásos 6 fal, meg néhány tárgy, hogy ne legyen nagyon unalmas.
  • Blasta
    ÁCSI!
    Sephi "EDDIG 4-et FEDEZETT FEL"!!!!!!!!!
  • Blasta
    ...és le sem vered a polcról a könyveket ha véletlenül úgy fodulsz meg....
    ehhh.
  • FREAK
    az lenne az igazi, ha a négy féle hullacipelést négy külön gombra lehetne bindelni, asszem évekig ellenék vele
  • FREAK
    Beza, ez a Splinter elég gagyi....

• Blasta
    ÁÁÁÁÁÁÁ!
    Árnyékolásban simán veri a Splinter-t, ez nem vitás....
    :-))))
  • FREAK
    nekem mindegy, animokról is vitázhatunk :D most olyan kedvem van :D
  • FREAK
    alapot ad más fejlesztőknek, akik ÉRTELMES játékhoz használják fel...
  • Neme.
    "miért, te hangok alapján döntöd el, törperős?"

Manapság már minden játéknak van hangja, nem?
    De nem csak az alapján, hanem pl. animok...
    Ez neked nem egyértelmű???
  • FREAK
    LOL, ugye, hogy bántja az ember szemét? :D
  • Alien!
    azt mit ér vele,hogy szép....
  • FREAK
    Hmmm, ha nem tudnám, hogy az a panel a faszi mögött van, azt hinném a Depth Of Field-től olyan homályos. Így azonban Half Life nosztalgia :D

Ja, és a ládának van árnyéka, a mukinak semmi :D Kurva profi munka :D