3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2029 már vártam :DDD
figyi, ezt Blasta írta:
"[00:23] Blasta: Szegény.
Szerintem azon filózik, hogy gutát kapjon, vagy kiverje egy MGS2 wallpaperre...:-DDD"
szal ennyire volt komoly a sztori :D -
#2028 Most ez neked vicces volt? -
#2027 így is fel lehet fogni...
csak tudod.. azért mert a HL nek szép a szine attol még lehet tablettás bór...míg a csúnyaszínű mgs meg egy tokaji aszú...
persze nincs ekkora különbség..hisz a HL is jo gamma.. de ha választani kéne hogy melyiknek legyen uj része........... -
#2026 Na azert ez erosen vitathato tema mar meg ne haragudj... igy en is tudok keresni szebb Tomb Raider kepet mint az Unreal 2 :))) -
#2025 basszál le :DD
ez van, hónapok óta nem flémeltem ilyen témában, most meg adódott az alkalom, kihasználtam, jólesett :D
aki komolyan vette, az legközelebb nem fogja :D mindig gondoljatok arra, hogy rég nem dolgoznék Martinnak, ha ennyire segg hülye lennék a dolgokhoz :D -
#2024 Jujj elfelejtettem a titkos fegyvert:) -
#2023 hja bazze.. és Frík mit szolnál ha Sephi meg agyvérezne ( hű de szép szó:))) -
#2022 Pl te?:) -
#2021 viccen kívül, tudnék keresni olyan HL képet, ami szebb, mint egy MGS2 kép
de annyira nem izgat a dolog, úgyis mindenki azt lát, amit akar.... :D -
#2020 de Frík papa.. ez a "csak idegesíteni akartalak" kb idiota köcsög unreg szintű dolog...ha te ezt élvezed.... -
#2019 Ellened egy titkos fegyver létezik. Nem kell válaszolni arra amit irsz. Neked is jobb lenne már rég aludnál:) -
#2018 Itt nem ideglesrol van szo hanem hogy felmegy valakinek a vernyomasa hiaba es te ezen remekul elvagy :( -
#2017 elég sok game, ami mostanában készül, és spórolni akarnak a poligonokkal (Deus Ex 2, Thief 3, Stalker, stb stb) -
#2016 Bolcset szoltal testvir!! Mi Msg fanok fogjunk oszzee! -
#2015 neee Frík...
inkább kiszállok a bulibol.. nincs kedvem egy gamma miatt lefaszozni a " haverokat"
ez a szerinted a HL szebb duma meg szánalmas.hu szintű:) -
#2014 emberke mint mar mondtam felfogtam hogy szivatod a nepet de azert jo irni ellenervet :)))) En is mar 15 perce rohogok itt mekorra baromsagokat tudtok irni :))) -
#2013 úgy látszik, mégsem tudod megkülönbözteti az őszinte fikázást a sima idegeléstől :DD
ember, hát hogy fikáznám azt amit nem is láttam, gondolkodj már :D -
#2012 És a Doom3-on kívül még mi? -
#2011 Szal vegulis ma este szaltak az ervek es a velemenyek de vegulis nem lett belole semmi. Kicsit primit hozzaalas volt fiuk de majd ha megjelenik egy olyan jatek ami nektek teccik majd mi is megprobajuk elemezni kepek utan :)) -
#2010 hahóóóóóóóóóóó
föld hívja Sephit!!
leszarom a játékodat, nem néztem meg és nem is fogom, 5 másodpercre sem
csak idegesíteni akartam a tisztelt társaságot, és ez sikerült, de ha ismernél, nem dőlnél be egy ilyennek :DD (vannak itt páran, akik mosolyogva olvasták volna végig, mert vágják, mit művelek) -
#2009 Nem hinném ez 2 oldalu volt. Én már megszoktam ebben a topicban a fikázást. Ki vagyok ám okosodva:) -
#2008 szerinted???nem belebuzulás.. hanem tény.. tényleg nincs hozzá fogható!! ez van.. az ember ugy beleéli magát a játékba hogy JUJJ:.legalábbis velem ez volt az mgs1 nél!!!mikor végigvittem tök szomorú voltam hogy vége van...és csak ültem magam elé bámulva..fel se eszméltem hogy ennyi ..kész...finito....
és akkor itt a második rész..oké nem a legszebb..persze 2001 ben a ps2 esek röhögtek a markukba hogy a pc seknek ilyenük nincsen...
amugy mit csinálnál ha a kedvenc gamezodat elkezdenénk fikázni..szar az irányíthatóság meg a grafika....(remélem nem valami 20 éves gamez a kedvenced:)))
gondolom te is kiakadnál... -
#2007 Ez ugyanolyan maikor az 576-os Martin 99% adott a FF jateknak mert "szerinte" megilette. Nos ezt kb 80% a gemereknek elenezte es a tobbi 20% az FF fanatikusok voltak. Igy van ez kb most csak azzal a kulombseggel hogy itt asse tudgyak mijaza Msg megis fikazzak -
#2006 Ohhh, ezt bóknak veszem!
(tényleg! láttam képeket a konzolos 4 horseman of the apocalypse-ból és majd el hánytam magam...
remélem a PC-s lesz olyan szép mint az MGS2 :-))))) -
#2005 miért, most te álltál a szopott fasz rossz végén -
#2004 pfffffffff öreg, ezzel csak égeted magad
tudod, manapság már ezt hívják modern technológiának
a DOOM3 híres modelljei is alacsony poligonszámúak, egy előzőleg high poly modellre elkészített textúrával
és a vicc az, hogy nem látod a trükköt, csak a részletes idomokat! -
#2003 Na jóvan MGS huszárok!
Mentem alukálni!
Aztán nem berágni Freak-re meg rám!
Csak vicceztünk kicsit!
Napá! -
#2002 Azért ha nem is volt ez flém igy visszagondolva jo volt:) -
#2001 Ember!!! Ne iteld mar el par kamu kepbol es 5 percnyi jatszas allat! Jaccat faszomba es aztan irjal rola velemenyt!! Juuuuj! -
#2000 Plusz még jól megnövelik a perspektíva faktort, hogy az is úgy elnyúljon, mint a falak. -
#1999 Te még rosszabb vagy. Az apokalipszis 4 lovasa hozzád képest jézus krisztus szupersztár. -
#1998 magyar ember 2 itt lenne aszondaná hogy egy voodoo1 szebbet tudott 10 éve
ebben egyetértenék vele, a HL szebb volt -
#1997 leszarják:) -
#1996 Szinvonal rulez :))) -
#1995 És persze én is!!!!!
:-))))))))))) -
#1994 "mindegy, hányféleképpen esik hasra, MERT RONDA"
A RONDA az, amikor egy kocka alakú fejre rá van húzva egy 10 megás textura. -
#1993 mondjuk egy 3 éves játékhoz képest..... ezek MAXIMUM 256x256-os textúrák, de szerintem annyi se
manapság már illik 1024x1024-est használni, erősen bump mappelve, ami itt szintén nincs.... -
#1992 Ohh nee :))
Francba mindig is imadtam Snaket :)
Nah de nem baj ez eddig rulez!!
-
#1991 Ezek alapján megvan rólad a véleményem. Tömören faszláma. -
#1990 Naaah.. Frík koma.. azért ezek az érvelések nagyon gagyik voltak ugye tudod??..de tök leszarom mást mit mond...nekem tetszik...jobban mint a splinter pedig még nem is játszottam vele...csak láttam rola ugy 30 percnyi videot..
tudod mit? azt is magasrol leszarnám ha psx(!!!!!) grafikán menne és 20 giga lenne a gamma!!!! ezt is leszarnám!...lehet hogy egyes gamezok már tudtak ezt azt..mégis az MGS egy teljesen más tészta.. ezt a játékot már már egy filmhez hasonlítgatjuk zeneileg, vágásilag,sztoriilag, fordulatosságilag stb...isten király gamma...és ez amit itt egyesek művelnek ...nem is tudom milyen csipkelődésnek hívjam.. ez az a fajta ha leülsz játszaniés meg tetszik még akkor is fikázod mert nem lehet igaz....
komolyan.. mi fáj jobban??? a szar irányítás vagy a szerinted szar grafika...( magyar ember 2 itt lenne aszondaná hogy egy voodoo1 szebbet tudott 10 éve..)
amugy a PC-sek meg szerintem leszophatják a konamit hogy egyáltalán kiadta!!