3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • FREAK
    már vártam :DDD

figyi, ezt Blasta írta:

"[00:23] Blasta: Szegény.
    Szerintem azon filózik, hogy gutát kapjon, vagy kiverje egy MGS2 wallpaperre...:-DDD"

szal ennyire volt komoly a sztori :D
  • Sephi
    Most ez neked vicces volt?
  • CSOCSO
    így is fel lehet fogni...
    csak tudod.. azért mert a HL nek szép a szine attol még lehet tablettás bór...míg a csúnyaszínű mgs meg egy tokaji aszú...

persze nincs ekkora különbség..hisz a HL is jo gamma.. de ha választani kéne hogy melyiknek legyen uj része...........
  • Sephi
    Na azert ez erosen vitathato tema mar meg ne haragudj... igy en is tudok keresni szebb Tomb Raider kepet mint az Unreal 2 :)))
  • FREAK
    basszál le :DD

ez van, hónapok óta nem flémeltem ilyen témában, most meg adódott az alkalom, kihasználtam, jólesett :D

aki komolyan vette, az legközelebb nem fogja :D mindig gondoljatok arra, hogy rég nem dolgoznék Martinnak, ha ennyire segg hülye lennék a dolgokhoz :D
  • Davidus
    Jujj elfelejtettem a titkos fegyvert:)
  • CSOCSO
    hja bazze.. és Frík mit szolnál ha Sephi meg agyvérezne ( hű de szép szó:)))
  • Davidus
    Pl te?:)
  • FREAK
    viccen kívül, tudnék keresni olyan HL képet, ami szebb, mint egy MGS2 kép

de annyira nem izgat a dolog, úgyis mindenki azt lát, amit akar.... :D
  • CSOCSO
    de Frík papa.. ez a "csak idegesíteni akartalak" kb idiota köcsög unreg szintű dolog...ha te ezt élvezed....
  • Davidus
    Ellened egy titkos fegyver létezik. Nem kell válaszolni arra amit irsz. Neked is jobb lenne már rég aludnál:)
  • Sephi
    Itt nem ideglesrol van szo hanem hogy felmegy valakinek a vernyomasa hiaba es te ezen remekul elvagy :(
  • FREAK
    elég sok game, ami mostanában készül, és spórolni akarnak a poligonokkal (Deus Ex 2, Thief 3, Stalker, stb stb)
  • Sephi
    Bolcset szoltal testvir!! Mi Msg fanok fogjunk oszzee!
  • CSOCSO
    neee Frík...
    inkább kiszállok a bulibol.. nincs kedvem egy gamma miatt lefaszozni a " haverokat"
    ez a szerinted a HL szebb duma meg szánalmas.hu szintű:)
  • Sephi
    emberke mint mar mondtam felfogtam hogy szivatod a nepet de azert jo irni ellenervet :)))) En is mar 15 perce rohogok itt mekorra baromsagokat tudtok irni :)))
  • FREAK
    úgy látszik, mégsem tudod megkülönbözteti az őszinte fikázást a sima idegeléstől :DD

ember, hát hogy fikáznám azt amit nem is láttam, gondolkodj már :D
  • Neme.
    És a Doom3-on kívül még mi?
  • Sephi
    Szal vegulis ma este szaltak az ervek es a velemenyek de vegulis nem lett belole semmi. Kicsit primit hozzaalas volt fiuk de majd ha megjelenik egy olyan jatek ami nektek teccik majd mi is megprobajuk elemezni kepek utan :))
  • FREAK
    hahóóóóóóóóóóó

föld hívja Sephit!!

leszarom a játékodat, nem néztem meg és nem is fogom, 5 másodpercre sem

csak idegesíteni akartam a tisztelt társaságot, és ez sikerült, de ha ismernél, nem dőlnél be egy ilyennek :DD (vannak itt páran, akik mosolyogva olvasták volna végig, mert vágják, mit művelek)
  • Davidus
    Nem hinném ez 2 oldalu volt. Én már megszoktam ebben a topicban a fikázást. Ki vagyok ám okosodva:)
  • CSOCSO
    szerinted???nem belebuzulás.. hanem tény.. tényleg nincs hozzá fogható!! ez van.. az ember ugy beleéli magát a játékba hogy JUJJ:.legalábbis velem ez volt az mgs1 nél!!!mikor végigvittem tök szomorú voltam hogy vége van...és csak ültem magam elé bámulva..fel se eszméltem hogy ennyi ..kész...finito....
    és akkor itt a második rész..oké nem a legszebb..persze 2001 ben a ps2 esek röhögtek a markukba hogy a pc seknek ilyenük nincsen...
    amugy mit csinálnál ha a kedvenc gamezodat elkezdenénk fikázni..szar az irányíthatóság meg a grafika....(remélem nem valami 20 éves gamez a kedvenced:)))
    gondolom te is kiakadnál...
  • Sephi
    Ez ugyanolyan maikor az 576-os Martin 99% adott a FF jateknak mert "szerinte" megilette. Nos ezt kb 80% a gemereknek elenezte es a tobbi 20% az FF fanatikusok voltak. Igy van ez kb most csak azzal a kulombseggel hogy itt asse tudgyak mijaza Msg megis fikazzak
  • Blasta
    Ohhh, ezt bóknak veszem!

(tényleg! láttam képeket a konzolos 4 horseman of the apocalypse-ból és majd el hánytam magam...
    remélem a PC-s lesz olyan szép mint az MGS2 :-)))))
  • FREAK
    miért, most te álltál a szopott fasz rossz végén
  • FREAK
    pfffffffff öreg, ezzel csak égeted magad

tudod, manapság már ezt hívják modern technológiának

a DOOM3 híres modelljei is alacsony poligonszámúak, egy előzőleg high poly modellre elkészített textúrával

és a vicc az, hogy nem látod a trükköt, csak a részletes idomokat!
  • Blasta
    Na jóvan MGS huszárok!
    Mentem alukálni!
    Aztán nem berágni Freak-re meg rám!
    Csak vicceztünk kicsit!

Napá!
  • Davidus
    Azért ha nem is volt ez flém igy visszagondolva jo volt:)
  • Sephi
    Ember!!! Ne iteld mar el par kamu kepbol es 5 percnyi jatszas allat! Jaccat faszomba es aztan irjal rola velemenyt!! Juuuuj!
  • Neme.
    Plusz még jól megnövelik a perspektíva faktort, hogy az is úgy elnyúljon, mint a falak.
  • Davidus
    Te még rosszabb vagy. Az apokalipszis 4 lovasa hozzád képest jézus krisztus szupersztár.
  • FREAK
    magyar ember 2 itt lenne aszondaná hogy egy voodoo1 szebbet tudott 10 éve

ebben egyetértenék vele, a HL szebb volt
  • Davidus
    leszarják:)
  • Sephi
    Szinvonal rulez :)))
  • Blasta
    És persze én is!!!!!
    :-)))))))))))
  • Neme.
    "mindegy, hányféleképpen esik hasra, MERT RONDA"

A RONDA az, amikor egy kocka alakú fejre rá van húzva egy 10 megás textura.
  • FREAK
    mondjuk egy 3 éves játékhoz képest..... ezek MAXIMUM 256x256-os textúrák, de szerintem annyi se

manapság már illik 1024x1024-est használni, erősen bump mappelve, ami itt szintén nincs....
  • Sephi
    Ohh nee :))
    Francba mindig is imadtam Snaket :)
    Nah de nem baj ez eddig rulez!!
  • Davidus
    Ezek alapján megvan rólad a véleményem. Tömören faszláma.
  • CSOCSO
    Naaah.. Frík koma.. azért ezek az érvelések nagyon gagyik voltak ugye tudod??..de tök leszarom mást mit mond...nekem tetszik...jobban mint a splinter pedig még nem is játszottam vele...csak láttam rola ugy 30 percnyi videot..
    tudod mit? azt is magasrol leszarnám ha psx(!!!!!) grafikán menne és 20 giga lenne a gamma!!!! ezt is leszarnám!...lehet hogy egyes gamezok már tudtak ezt azt..mégis az MGS egy teljesen más tészta.. ezt a játékot már már egy filmhez hasonlítgatjuk zeneileg, vágásilag,sztoriilag, fordulatosságilag stb...isten király gamma...és ez amit itt egyesek művelnek ...nem is tudom milyen csipkelődésnek hívjam.. ez az a fajta ha leülsz játszaniés meg tetszik még akkor is fikázod mert nem lehet igaz....
    komolyan.. mi fáj jobban??? a szar irányítás vagy a szerinted szar grafika...( magyar ember 2 itt lenne aszondaná hogy egy voodoo1 szebbet tudott 10 éve..)

amugy a PC-sek meg szerintem leszophatják a konamit hogy egyáltalán kiadta!!