3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2071 :DDDDDDDDDDDDD -
#2070 Most töltöm le a játékot, tulajdonképpen mekkora? -
#2069 "amúgy direkt idegelem a népet, csodálkozom, hogy lehet valaki ennyire belebuzulva egy játékba :D"
hát ilyenek a nascarosok is:) -
#2067 "Pedig Fatmant viszonylag könnyü "nem megölni", Vampire már kemény dió és Solidust nem is lehet, csak lerugni."
Ezek közül egyedül Solidus-t "könnyű" nem megölni, mert ugyanaz a módszer, csak a HF penge másik oldalával kell "vágni".
Eu. Extreme-en a boss-oknál szinte egy találatot bekapsz és meghaltál, amíg a Te találataid szinte pixelenként viszik le az ő enertiáját.
Ilyen nehézségen szinte nem lehet hibázni, mindennek a helyén kell lenni a megfelelő időben. -
#2066 www.konamijpn.com/mgs2
(Ne a substance-t, hanem a SOL record sorter-t keresd!) -
#2065 Már csak azért is:) -
#2064 Teny az hogy aki itt fiakaza a gamet az vagy :
1. feltunesi viszketegsegben szenved
2. hulye vagy unatkozik
3. atveszi a Freak Style-et es szorakozik mert roppant vicces az ugye amikor a kedvenc jatekodat fikazak
Szal en mar nem torom a fejem :) -
#2063 én is egyes szempontokbol...de sok szempontbol meg mgs2 szebb részletesebb...
de azt tudom hogy sc grafika ide vagy oda egy mgs2 től jobban leesik az állam... -
#2062 Ez nekik csunya grafika baaaz.
Freak nem volt szep toled akkor sem de mind1.
fucko mi volt szep a SC-ben meseld el pls mert ha a feny efektekre gondolsz javaslom nezd meg kicsit melyik jateknak van erdetibb arnyek efektje. Mig a Sc-ben amikor pisztojrol atvaltasz gepfegyverre az arnyokod meg se mozdul csak majd 2 masodperc utan megjelenik a masik fegyver arnyeka:) Es itt van olyan is hogy 2 arnyek amikor mindket oldarol feny van amit a Sc-nem meg veletlenul semvettem eszre :) -
fucko #2061 En tovabbra is szebbnek tartom a sc-t. -
#2060 Legjobb game. Aki nem ért egyet, nem is próbálta. -
#2059 szar, mi? -
-
#2056 Meg se érdemlitek. -
#2055 valaki itt irta hogy koszonjukmeg a Konaminak hogy egyaltalan kiadta!!!
Lotte voltna inkabb ki a holdra a mesterlemezt picsaba jobban jarunk:D -
#2054 Utánanéztem ennek a lowpolys dolognak, a lényege, hogy a texturákon kívül van még egy 'normal map', ami olyasmi lehet, mint a bump map, vagyis normálvektorokat szimulál, ami arra jó, hogy önárnyékot vessen az objektum, így tűnik részletesebbnek. Nagyon király ötlet, de csak nagy kontrasztú helyeken van hatása. Szal mondjuk kint a szabadban ha csak sima szórt fény van, nem látszik (megvalósítás kérdése).
-
#2053 biztos használták már kiadott játékban is, csak mostanában inkább régebbiekkel játszom, kicsit le vagyok maradva.......... de asszem U2-ben is használták -
#2052 hjo..9 éves öcsém Paintben is szebbet fest mindjá....:)))))))) -
#2051 mondjuk MGS2 textúrának jó lenne :DDD -
#2050 "elég sok game, ami mostanában készül, és spórolni akarnak a poligonokkal (Deus Ex 2, Thief 3, Stalker, stb stb)"
Csupa hozzáférhető játékok. :)
Ja, hogy már nincs flém? :)
Akkor a végére annyit, hogy MGS & Konami rule!
-
#2049 kapjátok be de csak azért mert nem vagyk álmos..de az leszek ha fel kell kellnem holnap 6:50 kor -
#2048 Ok betelt a pohár hív a dunyha:) -
#2047 mondjuk ezt támogatom, ritka csúnya :D -
#2046 na én is borulok, jó volt ez az üdítő fospatak :D -
#2045 Akkor még ma lecserélem:) -
#2044 nyugi, megjegyeztük a logódat :D -
#2043 A francba azt hittem híres lettem:( -
#2042 nem, Sephiről írta, keresd ki az idő alapján a megfelelő hozzászólást -
#2041 nemtom, nincs ebben semmi durva, én is azt hittem, ideggörcsöt kapsz :D
csodálkoztam is, nekem eddig egyszer kellett kimennem cigizni, de az polfórumos vita volt még a választások előtt :D -
#2040 Nah jokat rohogtem kerem :)
jo ejt evribadi! -
#2039 Nyugi biztos rolam irta. Nekem van mgs2 logom:) -
#2038 Kezd megsertodni az etikettem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#2037 uff -
#2036 most akkor tényleg nem szólsz hozzám??
nekem mindegy, de flém over, szal már beszélhetsz :D -
#2035 Figyej azert ez mar kezd elfajulni es szojal a balstanak ha ez rolam irta akkor kicsit ovakodjon mert en is tudok olyanokat irni hogy leesik a pofaja. Azert mar ne tulozuk el. -
#2034 az 1987-es metal gear is jobban nézett ki mint ez:) -
#2033 sőt, már mobilon is szebb :DDD -
#2032 mindjárt jön ME2 hogy az ősrégi Princ of Persianak szebb a grafx ja mint ennek.. -
#2031 ha jobban belegondolunk akor talán nem..bocs.. -
#2030 Loool!! :)))))))))
hirtelen a Msg2 es Splinter cell rol atertunk a HL ra :)))))))))) sok koze van ugye a HL-nak a Msghez :))))